Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rokkirekki

torstai 31. toukokuuta 2012

Musiikkia kesäfiiliksissä


(kuvat: weheartit.com)


Kuka arvaa mikä lippu mulla on juuri kuvainnollisesti taskussa, eli oikeastaan sähköpostissa PDF-liitetiedostona? Mulla on pieni aikataulukriisi kyseisenä viikonloppuna kun on eräät muutkin pienehköt pippalot, mutta näistä selvitään, ei Suomi niin suuri maa ole! Muita tyyppejä, ketkä ovat tehneet kesän parhaan ostoksen ja saapuvat kyseisille kesäfestivaaleille?

Tunnisteet:

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Asu viime kesän fiiliksissä

mekko: Only | takki: 2hand, alunperin kai H&M | kassi: Berliini | kaulakoru: Cailap by bloggers/NFV-Emmi

Viime kesänä kun lomailin tästä blogitouhusta onnellisena ja rentoutuneena (..ihan kivaa puuhaa tää on :--D), jäi kaikki asutkin toki tallentamatta minkäänlaiseen muistiin. Yllä kuitenkin eilinen asu, joka on fiilikseltään kovin paljon viime kesää - kuljin tuossa ONLYn maximekossa päivät pitkät niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tarpeeksi pitkä helmahan siinä ei missään nimessä minulle ole, ainakaan enää ensimmäisten pesujen jälkeen, mutta solmu toiseen reunaan niin näyttääkin vähän siltä kuin tarkotuskin olisi ollut jäädä lyhyemmäksi. Vilposa ja mukava vaihtoehto hellepäiviin, joita tosin nyt ei täällä Helsingissä ainakaan ole taas näkynyt sitten viikonlopun. No, saapahan ainakin kotona rästijuttuja tehtyä kun ei "tarvitse" olla ulkona nauttimassa auringosta!

Nyt on muuten meikän ihan ensimmäinen kääretorttupohja uunissa ikinä, o-ou! Hyvältä se taikina ainakin maistui, saa nähdä mitä itse lopullisesta tuotoksesta tulee! Valittelin aamulla äidille, että tekis mieli leipoa, mutta ei ole oikein rahaa, niin tilille ilmestyi muutama euro leivontatarvikkeisiin sekä sähköpostiin uusi resepti, pakkohan noita nyt heti on testata. Ettei vahingossakaan mee toi liikunta hukkaan, kamalaahan se olisi jos kuluttaisi enemmän kuin ehtii syödä!

Tunnisteet:

tiistai 29. toukokuuta 2012

Voihan onni

Olen 100% sitä mieltä, että normaalissa elämäntilassa omaan mielialaansa pystyy vaikuttamaan jopa niin paljon, että sen voi valita. Kun ei anna turhanpäiväsen kakan kaatua niskaan, voi keskittyä vain ja ainoastaan niihin elämän hyviin ja ihaniin puoliin, koska niitä löytyy kuitenkin lähes aina ja läheis jokaiselta. Ja koska mun on nyt hyvä, halusin jakaa mun suurimmat hyvänolon syyt teillekin, pus!

01. Kesä. Vaikka onkin absurdia, että suomalaiset elävät 10 kuukautta masentuneina ja pimeässä odottamassa vain näitä muutamaa lämmintä ja valoisaa kuukautta elääkseen todella täysillä, kuulun aivan täysin tähän porukkaan. Mikään ei piristä niin paljoa mieltä kuin valo ja lämpö, ihan vain ulkona oleminen, vihreydestä ja vehreydestä nauttiminen, jalkojen upottaminen kuumaan hiekkaan ja auringon taivaalla pysyminen lähes koko vuorokauden ympäri. Kesällä kaikesta on entistäkin helpompi löytää vain hyvää. Etenkin kun edessä on vielä elämäni ensimmäinen neljän viikon palkallinen kesäloma, autuutta!

02. Koti. Vaikka välillä inhoankin tän meidän vuokrakämpän persoonattomuutta, en voisi ehkä enempää rakastaa sitä, että meri on noin 50 metrin päässä, luonto löytyy vierestä ja saamme oikeasti asua yhdessä, ihanassa ja rauhallisessa asunnossa, josta pääsee nopeasti niin keskustaan kuin  rauhallisille lenkkipoluille. Vaikka miten välillä haaveilen kantakaupungissa asumisesta, on tää meidän mesta varsin hyvä näinkin. 
 
03. Yksinkertaistaminen. Oon oikeasti lähiaikoina tajunnut, että elämä on kaikkein helpointa ja parasta kun osaa olla tässä ja nyt. Kaikkea ei tarvitse ollakseen onnellinen, ja mitä vähemmällä pärjää, sen helpompi se onni itseasiassa on löytää.

04. Oma ala. Vaikken vielä ihan valmistukaan, niin viimein musta tuntuu, että valmistun todellakin sille alalle, mille ehdottomasti kuulun. Saatan välillä vähän raivostua edelleen sellaisesta huomaamattomasta alani vähättelystä, ja korjata kärkkäästikin käsityksiä siitä, mitä päiväkodissa todella on työskennellä, mutta olen myös ymmärtänyt, ettei sillä ole mitään väliä, vaikka randomihmiset ympärillä pitäisi alaani tylsänä satutätitarhahoitajana kun itse rakastan sitä mitä teen. Koska vain sillä on väliä, niin itseni kuin niiden lasten, joiden kanssa tulen työskentelemään, kannalta.

05. Juhannus. Ah. Tiesin jo etukäteen olevani ainakin juhannussunnuntain töissä, mutta kun sain tänään kuulla saavani torstain sekä perjantain vapaaksi, en voisi ehkä onnellisempi olla. Ehdin kuin ehdinkin juhannuksena tänäkin vuonna kotiin, mökille, Varkauteen. Vaikka Kimmo ei olekaan tällä kertaa mukana, aion pyhittää juhannukseni vain ja ainoastaan perheelleni sekä maailman tärkeimmille isovanhemmilleni, joiden kanssa olenkin kaikki juhannukset tainnut viettää vuodesta 1988 saakka. Eniten siis ehkä olenkin onnellinen siitä, että näen juhannuksena mummaa ja ukkia, ihan täydellistä.
 
06. Perhe. Sisko oli vasta käymässä, äidin ja isin kanssa soittelen varmaan 7 kertaa viikossa. Vaikka välillä onkin maailman suurin ikävä ja olisin valmis vaikka saman tien nappaamaan kamat ja muuttamaan vähän lähemmäs perhettäni, niin ei voi olla kuin onnellinen siitä, miten lähellä tuo koko porukka henkisesti kuitenkin on. Aina.

07. Elvi. Ja mikään ei tee niin onnelliseksi, kuin se, kun itket fyysistä väsymystäsi sängyllä suuri angsti seuranasi, niin jostain hyppää pieni valkoinen karvakasa, ja käpertyy viereesi makaamaan ja maiskuttelemaan. Mitään se ei sano eikä tee, on vain siinä vieressä tukena ja turvana. Vaikkei saisi sänkyyn missään nimessä normaalisti tullakaan.

08. Ystävät. Vanhat, palanneet, kauempana edelleen olevat, uudet tuttavuudet, tutustuminen, sellaisten tyyppien löytäminen, jotka tietävät muutamasta sanasta mitä ajattelet. Oon vetänyt nyt itseäni taas pieneen epäsosiaalisuuteen viime viikkoina, mutta ehkä tää taas tästä. En oo aina muistanutkaan miten siistiä on, kun on näin monta ihan mieletöntä uutta ja vanhaa tuttavuutta ympärillä.
09. Tasapainoisuus. Kun on hyvä olla, siitä kannattaa osata pitää kiinni. Ei se helppoa ole, mutta sitäkin voi opetella. Kuten eräs ihana ystäväni tätä tilaa kuvasin, on aika ihana olla täysin zen.

10. Kimmo. Ny ja ain. Lööv. Jos ei oo tullu jo selväks..

Aika lällyä hei. Mitkä jutut teidät onnellistaa tällä hetkellä? ♥

Tunnisteet: ,

perjantai 25. toukokuuta 2012

Suklaa-appelsiinimuffinit



TAIKINA: 
♥ 4 dl vehnäjauhoja
♥ 1 dl tummaa kaakaojauhetta
♥ 80g taloussuklaata
♥ Yhden appelsiinin kuori raastettuna
♥ 1,5 tl leivinjauhetta
♥ 1/3 tl soodaa
♥ 1/3 tl suolaa
♥ 150 g huoneenlämpöistä voita
♥ 3 dl sokeria
♥ 2 tl vaniliinisokeria
♥ 3 munaa
♥ 2 dl maustamatonta luonnonjogurttia

Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe, rouhittu suklaa, appelsiinin kuori, leivinjauhe ja suola. Sekoita sooda jogurttiin.Vatkaa pehmeä voi ja sokerit sähkövatkaimella, lisää munat yksi kerrallaan, vatkaa kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon vuorotellen kuivat aineet sekä jogurtti, kääntele vain sen verran, että ainekset sekoittuvat keskenään.

Laita taikina vuokiin, mielellään isoihin ja paksureunaisiin. Paista 175 asteessa noin 20-25 minuuttia.

KUORRUTE:
♥ 2 dl vispikermaa
♥ 1,5 dl maustamatonta tuorejuustoa
♥ 1/4 ison appelsiinin mehusta
♥ 0,75 dl tomusokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita muut aineet toisessa astiassa. Yhdistä seokset, ja lisää kuorrute pursottimella hyvin jäähtyneiden muffinsien päälle.

Tarjoile ja nauti ja nammmm. Jep, vähän huijausta jakaa tää ohje taas näin täällä blogissa, koska samaan tapaan olen muffareita ennenkin paistellut, mutta kuitenkin. Ei kai sitä jokainen jaksa kaikkia postauksiani taaksepäin selata! Näitä muffineita testasin ekaa kertaa kuitenkin viikonloppuna, siskoni synttäreiden kunniaksi! Teki sen verran hyvin kauppansa, että kun sunnuntaina nämä tein, ei tiistaina enää ainoatakaan ollut jäljellä. Hups. :--D

Mutta herkullista viikonloppua teille kaikille, mää lähtisin nyt taas töihin!

Tunnisteet:

torstai 24. toukokuuta 2012

Toiveasu!

Koska asukuvaajani on töissä, sekä oma pukeutumisinspiraationi varsin pyöreä nolla, päädyin hieman niihin kiellettyihin nettikauppoihin ihastelemaan kesäisiä vaatejuttuja.. Ei huolta, nettikauppalakkoni on ja pysyy, kävin vain hieman inspiroitumassa ja nappailemassa toiveasukollaasin kuvia teille! Olin nähkääs eilen kiertelemässä keskustassa kauppoja pikkusiskoni kanssa, ja mieleeni jäi kummittelemaan Gina Tricotin maailman mageimmat printtihousut. Rahaa noihin pöksyihin nyt ei ollut, mutta koska ne kummittelevat edelleen mielessäin, loin haaveasun hieman samantyyppisten ympärille. Tässäpä se siis:

toppi & huivi: Monki | housut, sormukset, kengät & laukku: Topshop

Niittikengät, ah! Housut kaikessa rentoudessaan, superah. Kirkas vaaleanpunainen yksityiskohdissa toisi mukavasti väriä muuten mustavalkoiseen asuun, ja kaikessa rentoudessaan housujakin voisi yhdistellä vaikka vähän millälailla. Ehkä mun todella täytyy odotella ensiviikkoista palkkapäivää ja katsoa liikenisikö tuloistani muutama euro mustavalkoisiin printtihousuihin. Johan tuo ilmakin alkaa ulkona muistuttaa jotain niin kesäistä, että siellä voisi pian hengailla ilman minkäänlaista pitkähihaista!

Iskeekö toiveasuni teihin? Tai printtihousut noin yleensä?

Tunnisteet: ,

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lintsipäivä!







Hellurei ja hellät tunteet vaan tällekin puolelle! Olen ollut aiemmin tässä kuussa niin megadraiveissa tän blogin kanssa, että tällanen melkein kahden päivän postaustauko tuntuu jo kovinkin omituiselta! Meinasin jo jättää nämäkin kuvat huomiselle, mutta kun vietän vaihteeksi kaksi seuraavaa päivää iltavuoroissa, ajattelin olla kaukaa viisas ja postata mielummin nyt kun aikaa ainakin on. Ihan kuin sitä huomenaamulla ei olisi, mutta toisaalta se on myös ihan mukava käyttää nukkumiseen.

Mutta juu, ihana, pieni sisareni (siis ihan 22-vuotias kyllä) oli meillä kylässä sunnuntaista tähän päivään, siinä hieman syytä blogilaiminlyöntiin! Ainahan siskot nyt edelle menevät. Maanantaina meillä meni vähän aikataulut ristiin kun mulla oli ilta töitä, mutta eilen meillä olikin sitten aamuvuoroni jälkeen Linnanmäki-ilta! Ostettiin ihan rannekkeet mieheen ja juostiin kaikissa hurjissa laitteissa. Mulla tosin iski vähän aikaisemmin jo pieni heikohko olo, joten Kimmo ja Sanni jatkoivat iloisesti vielä parin kerran matkaa Ukkoon ilman minua. Kävin minä siinä kyllä itsekin kerran - kuten kaikki helsinkiläiset ehkä siitä huudon määrästä saattoivatkin huomata :--D KA-MA-LA! Vanha vuoristorata on ihan helmi, samoin raketti, mutta oonko ainoa, jonka mielestä vanha TopSpin aka Kieputin on nykyään laimea? Tai sehän vaan keikutelee, oon mä siinä ennen enemmänkin ylösalaisin roikkunut? Hmm... 

Muita Lintsi-faneja? Mitkä teidän lempilaitteitanne on? Ei kai kukaan tykkää siitä kamalasta Kiepistä, jonka katsomisestakin mulle tulee jo paha olo?

Tunnisteet: ,

maanantai 21. toukokuuta 2012

Matkakuume

Koska ulkona paistaa aurinko ja mulla on tänä kesänä edessä neljän viikon palkallinen kesäloma (♥♥), on mulla tietenkin myös matkakuume. Eniten haluaisin ihanalle kaupunkirakkauslomalle Kimmon kanssa esim. Berliiniin (jep, uudestaan!), mutta ei kai se ajatus jossain ihanalla rannalla makaamisestakaan ihan hirvittävästi harmittaisi. Siitäpä hyvästä saattekin katsella kanssani näitä vanhasta blogista löytämiäni reissukuvia Kyprokselta, siellä viettelimme rakkausromanttista lomaa K:n kanssa kahden viikon ajan elo-syyskuussa!  



Oltiin siis Limassolin lähellä mukavassa huoneistohotellissa. Loman ainoa tarkoitus oli maata rannalla ja nauttia auringosta, mutta vuokrattiin me muutamaksi viimeiksi päiviksi autokin ja ajeltiin tuonne Petra tu Romiumiin Afroditen synnyinpaikalle, Pafosiin sekä vuorille vähän katselemaan erilaisia maisemia ja meininkiä. Pariin viikkoon kuului myös retki Nikosiaan sekä johonkin K:n suosimaan vesipuistoon, haha! Hauskaa kuitenkin oli, ja tolla brunalla vedeltiinkin sitten onnellisina pitkälle seuraavaan alkuvuoteen. Että mitähän sitä sit tänä kesänä keksisi.. Muita matkakuumeilijoita? Tai mihin te olette jo lähdössä tänä kesänä? :) 

Tunnisteet: , ,

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikonlopun kuulumisia






Tää viikonloppu on mennyt oikeastaan täysin töissä ja nukkuessa. Eilen olin vielä illan yksin kotona K:n huidellessa pitkin kaupunkia erinäisten urheiluotteluiden kisakatsomoissa. Oma aika meni kuitenkin mainiosti viimeisillä rahoilla haetun nepalilaisen noutoruoan sekä Täydellisten naisten jaksojen parissa, kainalossa Elvi ja ulkona auringonpaiste. Eniten tuo on tainnut silti möllötellä taivaalla tuo valaiseva taivaankappale tänään, mutta itse olen vain hieman nuutunut työvuoron jäljiltä, joten olen keskittynyt ihailemaan sitä tuosta meidän omalta parvekkeeltamme. Ihan pakko rakastaa tätä meren läheisyyttä, vaikka se joskus tuon merituulen kanssa tällaista sisämaan kasvattia hieman sapettaakin. Mutta nyt ei oikeastaan enää mikään harmita, vaan innostuttaa kun odotan meille pikkusiskoa pariksi päiväksi kylään, kivaa! ♥ Puhumattakaan siitä, miten kivaa on kun nuo ärsyttävät lätkän mm-kisat ovat viimein ohi :--D En kai ainoa jääkiekkoinhoilija näillä holleilla sentään ole?! 

Tunnisteet:

perjantai 18. toukokuuta 2012

Koko viikon asu




takki: Zara | huiviponchosysteemi: Lindex | farkkupaita&farkut: ONLY | kengät: Keds | lasit: Monki | laukku: H&M

Tässä asussa on käyty tällä viikolla tekemässä mm. Kielen ja vuorovaikutuksen uusintatentti (joka menee varmaan uudestaan uusintaan, hyvä minä), töissä sekä eilen leffailemassa Merin kanssa. Mukava turva-asu siis kyseessä! Ei vaan ole kyennyt juurikaan tuota pukeutumista tämän enempää miettimään, ja kivoimpia ne asut ainakin omaan silmään onkin silloin, kun on vaan heittänyt kaikkein lemppareimmat vaatteet päälle ja lähtenyt sen kummemmin miettimättä kulkemaan menojaan kohti! Mutta joo - odotan kieltämättä varsin paljon myös niitä vähän lämpimämpiä kelejä, kun voisin jo heittää mustat Ultimate-farkkuni kesälomalle ja siirtyä shortseihin! Niissä kun mulla on hieman enemmän vielä valinnanvaraa kuin noissa farkuissa. En tosin tiedä miten tulee käymään, oon aika varma että oon kasvanu kiinni näihin nytkin jaloissani oleviin Only-farkkuihin, että...

Ja jokainen mun blogia muuten enemmän seuraillut - ja varsinkin kirjapostauksista pitävä tietänee, että lempikirjani maailmassa on Poikani Kevin. Ja minä, joka inhoan myös aikalailla kaikkia kirjoista tehtyjä leffoja, menin ja kävin katsomassa siis eilen tuon elokuvan! Ja wow! Kaikessa välillä vähän liian lähellekin menevässä kuvaustyylissään tuo elokuva oli vaikuttava. Olin todella skeptinen koko filmatisoinnin suhteen, koska se kirjan tunnelma oli niin jäätävän kamalan epätoivoisen hirveä ja olin varma ettei sitä leffaan saa ikinä taltioitua, mutta hyi että, kyllä sen sai. Olen lukenut tuon kirjan jo useampi vuosi sitten, mutta ensimmäistä kertaa ikinä musta tuntui, että kirjasta oltiin saatu tehtyä onnistunut elokuva. Se ei selittänyt liikaa, ollut liian juonellinen, se oli täynnä ihan mielettömästi luotuja tunnelmia ja hetkiä ja ah. Pakko rakastaa, vaikken ikinä olisi uskonut! Kaiken taustalla toki oli koko ajan muistot kirjasta, olisikin hauska kuulla mitä mieltä tuosta elokuvasta joku sellainen oli, joka ei ole kirjaa lukenut! 

Onko muut nähneet Poikani Kevin -leffan, ja jos olette, mitä piditte? Asumielipiteitäkin saa toki kertoa! :)

Tunnisteet:

torstai 17. toukokuuta 2012

Blogibibikset ja ihania tyttöjä!



(kuvista kiitos Pauliina, Emmi ja Arez!)

Maanantaina oli tosiaan ne jo monessa muussakin blogissa mainitut blogibileet, jotka ihanat Mimmi ja Peppi meille järkkäsi, ja uskalsin jutella molempien kanssa hihihi! Uskalsin kyllä oikeastaan jutella vähän kaikkien kanssa, hihihi, kiitos Skumpan skumpan ja ihanaakin ihanamman seuran. Myönnän - ujouteni karsiutuu tuollaisissa tilanteissa usein kuningas alkoholin vienolla avustuksella, mutta tuossa ihanassa blogiporukassa tuntuu, että alan ehkä viimein isommassakin jengissä olemaan huomattavasti entistä vapautuneempi ja enemmän oma itseni, se vähän ohi suunsa höpöttelevä ja kaikkia rakastava yksilö! Kauan tässä on mennytkin, oonpa tainnut samoissa illanistujaisissa noistakin monen tytön kanssa olla jo vuonna 2009 :---D Mutta hei, mikäs kiire tässä..!

Ja hei, kaikki tämä on myös hyvin pitkälti sen ansiota, että pakotin itseni eräisiin bileisiin tuossa maaliskuun lopulla. Kaiken sen "emmä jaksa lähteä" -venkoilun jälkeen raahasin muita paikalla olijoita hieman pidemmän ruhoni Aussie Gaalaan, ja kuinka ollakaan, löysin jotain siisteintä seuraa ikinä. Hahaa, ne tykkäskin musta siellä, ainakin vähäsen! Ja mikä vielä siistimpää, jopa minä kykenin edelleen tutustumaan uusiin ihmisiin, vaikka se niin hemmetin haastavalta aina etukäteen tuntuukin. Eli kyllä - kun seuraavan kerran epäuskalluttaa mennä jonnekin, niin sillon sinne nimenomaan kannattaa mennä. Koska harvoinpa se meneminen kaduttaa, ainahan sieltä pääsee pois. Enemmän mua harmittais, että olisin senkin illan maannut tylsästi K:n kainalossa sohvalla (ei sillä, etteikö se todella edelleen ois mun lempitekemistä maailmassa), koska eipä ois sen jälkeen tullut hengailtua paria kuukautta putkeen noiden ihanien naisten kanssa. Ja tutustuttua taas liutaan muita maanantain bibiksissä. Eli lopputulos: 1. on edelleen hyvin siistiä olla sittenkin minä (etenkin kun osaan nostaa itseni jo tästä sohvan kulmaltakin useammin pois!) sekä 2. uudet ystävät voivatkin olla aika siistiä vaihtelua elämään, kuinka yllättävää! ♥

Tunnisteet: , ,

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Lauran blogilista

Koska eilinen meni pienen darran(...) takia vähän reisille, tänään ennen töitä pitäisi ehtiäkin sitten tehdä sata ja yksi asiaa! Ja koska olen nyt vähän huono bloggaaja, enkä jaksa kirjoittaa mitään hehtaaripostausta vaikka asiaa olisi, niin ajattelinpa iskeä teille vähän muuta luettavaa siksi aikaa! Luen nykyään hyyyyvin rajatusti blogeja, lähinnä frendejen moisia, mutta tässä olisi satsi niistä suomalaisista blogeista, jotka insipiroivat kaikkein eniten niin kuviensa kuin tyttöjen tyylien puolesta! Eli antaa palaa, blogeihin pitäisi päästä  kuvia klikkailemalla!


▲ Pauliinan blogia olen lukenut hyyyyvin kauan, en edes muista milloin tämän olen löytänyt! Aina se on hurmannut laadukkailla, kauniilla ja hyväntuulisilla kuvillaan, mutta nyt lähiaikoina vielä enemmän kun olen blogin takana olevaan tyttöön saanut ihan muutenkin tutustua! Ihania asuja, loistava, persoonallinen tyyli ja rento ote blogin kirjoittamiseen, me likes!

▲Ihana ihana Arez palaili jonkin aikaa sitten blogimaailmaan, ja paras paluu onkin ollut! Olen lukenut Arezin blogia siitä ihan ensimmäisestä Nowadays'ista alkaen, ja varsinkin Arezin maailman rennoin tyyli iskee nykyään kuin nyrkki kuuluisasti siihen silmään. Ja ton mimmin asennetta elämään ei voi kuin rakastaa!

▲ Pure Loven Iinalla taasen on ihan mieletön tyyli ja upeita kuvia. En ole tainnut koskaan Iinan blogiin edes kommentoida, käyn supersalaa aina stalkkailemassa noita asuja! Rakastan juuri tällaista persoonallisen trendikästä meininkiä, tästä blogista löytyy niitä kaikkein kuumimpia muotijuttuja, mutta jotenkin niin täydellisesti tän tytön tyyliin upotettuna, ettei tarvitse pelätä mitään pelkkää muotiorjuutta. Itse en ehkä omaan pukeutumiseeni suoraan täältä yhtymäkohtia löydä, mutta sitäkin enemmän inspiraatiota noin yleensä!

▲Enyan blogin taas löysin oman blogini "linkkaa blogisi" -postauksen kautta, ja ai että, sen jälkeen oon kahlannu koko blogin niin monta kertaa läpi, että muistan osan postauksista varmaan ulkoa! Mieletön, persoonallinen ja aito tyyli, tyttö ja kuvat! Ah, rakkautta ensi silmäyksellä oli tämä blogi! Innostun jotenkin hyvin harvoin enää (minulle) uusista blogeista, mutta tästä olen sitten innostunut niiden muidenkin puolesta. Kaunista, ei mulla muuta.

Tarun blogin olen löytänyt muiden sitä blogimaailmassa hehkuttaessa, eikä yksikään kehusana tätä blogia kohtaan ole ollut turha! Rakastan yli kaiken Tarun boheemia kesätyyliä, kelpaisi sitä itsekin tuolla Espanjan auringon alla pukeutua. Rentoutta, hyvää fiilistä, aurinkoa ja kauniita asuja, niistä on tää blogi tehty. Näiden asujen kohdalla tekisi mieli itsekin heittää koko vaatekaappi huomattavasti tarumaisempaan suuntaan!

▲Maria taisi tulla bongatuksi ekaa kertaa, kun hän on joskus kommentoinut mun blogiin :) Eli kyllä, luen myös teidän blogejanne, paitsi jos olette linkanneet osoitteenne kommentin perään, hahah :--D No mutta, Mariaan. Marialla on ihanan paljon ja usein asukuvia, hyvää fiilistä, unelmatukka ja niin magea tyyli, että! Nää asut inspiroi ihan viimesen päälle ja saa mut haaveilemaan siitä, että osaisin itsekin käyttää korkokenkiä.. No, ehkä joskus, jos sattuisin taas hengaa yli 160 cm pitkien tyyppien kans ;--D

▲ Jaaaa viimesimpänä pakko laittaa vielä tää teille kaikille varmaan entuudestaan tosi tuntematon, pieni blogi kuin No Fashion Victims. Eikä sillä, että Emmi on ehkä siistein tyyppi kehen oon hyvin pitkään aikaan tutustunut, mutta jos puhutaan tyyli-inspiraatiosta, niin ei Emmiä vaan voi jättää mainitsematta. Tän tyypin blogi on blogiskenen ainoa, jota olen lukenut tauotta vuodesta 2008 saakka. Että kertoo ehkä jotain tän blogin iskevyydestä. 

Sellasia! Näiden lisäksi bloglovinin seurauslistalta löytyy mm. tässä aiemmassa postauksessa esitellyt blogit, sekä esim. ihanan Emman maailman ihanin blogi ja muuten pari ulkomaistakin suosikkia, joista voisinkin tehdä joskus toiste ihan oman postauksen myös :)

Löytyikö yhteisiä blogilemppareita? Mitkä teidän niitä kaikkien aikojen suosikki blogejanne on?

Tunnisteet: ,

tiistai 15. toukokuuta 2012

Herkkisfiilis ja itketysvideo



Aww. Ei mulla muuta, tällasten jälkeen sitä on hetken aika sanaton. Ja en tiedä johtuuko sit eilisestä skumpasta vai mistä tää mielen herkkyys, kun saatto toi olla ehkä vähän itketävänkin liikkis. Pus, rakastetaan kaikki toisiamme juuri sellaisinaan kuin olemme! On maailman ihaninta nähdä ympärillään aitoa ja kaunista erilaisuutta, mutta vielä mielettömämpää on nähdä hyviä, onnellisia ja avoimia ihmisiä, joiden silmissä jokainen on arvokas ihan omana itsenään ja yksilönään. Ainahan meillä on ennakkoluulojemme kanssa parannettavaa, mutta ne on niitä pieniä hetkiä kun jokainen voi ihan itse päättää antaa toiselle mahdollisuuden ihan fyysisistä, ulkoisista kuin henkisistä erilaisuuksista välittämättä. Se on sitä arjen suvaitsevaisuutta ja rakkautta, ja se on hyvä! Ihanaa tiistaita teille!

Tunnisteet: ,

maanantai 14. toukokuuta 2012

Huonosti oleva duuniasu

Takki: kirppis | kengät: Keds | kassi: Kandeeshop | muut: ONLY

No jopas on neuleeni huonosti takin alla  tossa toisella puolella näissä kuvissa! Yleensä aina kimpoilen aiheesta rakkaalle kuvaajalleni Kimmolle, koska tokihan siitä olisi voinut sanoa kuvia ottaessa, että hei, nyt näyttää pöljältä, mut eeeei, ei miehet tollasia varmaan edes näe. No hei, sano Kimmo kerran viidentoista kuvan jälkeen, et sul on muuten huivi hassusti, laitappa paremmin :---D Toki ne hyvät ilmeet sit jäi niihin ekaan viiteentoista kuvaan, et...

Jep, mut eiköhän näilläkin kuvilla ihan voida vielä edelleen elää. Koska mun motto elämässä kun on muutenkin, että ei se oo niin justiinsa! En mä ikinä jaksa stressata onko joku vimpan päälle vai ei, ja sit jos joskus panostankin enemmän, niin muiden silmissä sekin on "vähän sinne päin" :--D Mutta kun mitä ihmeen väliä sillä on, jos kaikki ei ole ihan tiptop? Hyvin rullaa arki eteenpäin siitäkin huolimatta! Ja nyt menen taas panostamaan tällä omalla hälläväliä-tyylilläni, eli suihkun ja pienen laittautumisen kautta illaksi treffailemaan aikamoista kasaa ihania blogityttöjä! Tällä kertaa ei juurikaan jänskätä, koska kun viimeksi jännäilin aussigaaloja etukäteen, satuinkin löytämään sieltä niin mieletöntä seuraa, että tuossa poppoossa on varsin hauskaa (ja turvallista) tänään iltaa jatkaa ja uskaltaa ehkä taas moikkailla vieläkin useampia tyttösiä!

Tunnisteet:

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Päivän kuvasaldo











Olipa taas mukava äitienpäivä, vaikken omaa mammaani halimaan päässytkään. Anoppilassa aika vierähti taas nopeasti ja maha täyttyi herkkujen äärellä taas ihan jo koko ensi viikon edestäkin täyteen. Jouduin myös katsomaan melkein kolme erää jääkiekkoa, jo on oikeasti muuten elämä varsin paljon helpompaa, kun voi suoraan sanoa, ettei lätkä kiinnosta sitten tippakaan - eipähän tarvitse olla itku kurkussa kun Suomen ylpeydet ottaa nokkiin Usalta sen viis nolla :--D Hahaa. 

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinne muruset, palataan vähän enemmin sanoin alkuviikosta taas kuvioihin! Pus pus!

Tunnisteet: , ,