Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rakkaudesta kollaaseihin

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Rakkaudesta kollaaseihin

Ääh, oikeastihan mun pitäis nyt pestä pyykkiä, miettiä vaatteita Osloon, pakata ja hoitaa ne miljoona ja kuusi muuta tärkeää asiaa ennen aamuista lähtöä, mutta minäpä käytinkin sen ajan lempipuuhaani, eli askarteluun! Olen pahoillani, rakkauteni kollaasien rakentamiseen ei ole valitettavasti kadonnut minnekään viimeisen puolen vuoden aikana!


vaatteet: Gina Tricot, Monki, Weekday, BikBok & Zara


(Jack Peñate : Be The One)


Kokoilin ylle siis ihanuuksia tulevaa reissuamme varten, sellaisia joita olisi syksyn tullen vaatekaappiini ehkä löydettävä! Oslo nyt ei varsinaisesti hintatasoltaan ole se kaikkein shoppailuystävällisin kaupunki, ja eipä siellä minun lemppariliikkeistäni oikeastaan ole kuin Bikbok sellainen vaatekauppa, jota ei Suomesta jo löydy. Silti rakastan Oslon kaupoilla kiertelyä yli kaiken, joten pitihän sitä pieni ostoslista syksyn varalle askarrella.

Kesä on kaikesta ihanuudestaan huolimatta aika huonoa pukeutumisinspiraatioaikaa ainakin itselläni, joten saatan jo ihan pikkuriikkisen himoita neuleita, pitkiä hameita ja jotain kivoja maihareita. ♥ Ja ehkä me jokunen tunti saadaan Kimmon kanssa kaupoillakin vietettyä, pidettiin me muutama viikko sitten viiden tunnin tehoshoppailupäivä ihan Helsingin keskustassakin! Silloin tosin shoppailtiin Kimmolle uusia vaatteita, nyt on minun vuoroni!

Joko teihin iskee syysvaatteet, vai onko eikö niistä kesän takia vielä saa edes puhua? ;)

Palailen Oslosta siis sunnuntaina, sitä ennen ajastelin teille muutaman postauksen valmiiksi, ettei ihan liikaa pääse ikävä taas yllättämään ;) En ota läppäriä mukaan ollenkaan, joten bloggaillaan reaaliajassa viimeistään ensi viikolla! Mukavaa loppuviikkoa muruset, sitä samaa yritän itsekin Norjassa viettää, ehkä se elämä jatkuu sielläkin ♥

Tunnisteet:

25 kommenttia:

26. heinäkuuta 2011 klo 20.22 , Blogger Tui kirjoitti...

Syysvaatteet iskee kympillä! Koskaan ei ole liian aikaista fiilistellä syksyä, vaikka kesälomani onkin juuri alkanut ja kesää jäljellä vaikka kuinka. :D

 
26. heinäkuuta 2011 klo 20.23 , Blogger Natalia kirjoitti...

Ihania kaikki! Tuo laukku on ehdoton lemppari:)

 
26. heinäkuuta 2011 klo 20.43 , Blogger Juulia kirjoitti...

Hyvä ettei sun rakkaus kollaasien tekemiseen oo lähtenyt minnekkään, koska näitä on aina tosi kiva kattoa!:) Milläs ohjelmalla (tai millä lie) sä muuten näitä rakennat?:)
Ja joo syys vaatteet uppoo jo ihan kybällä! Niinku sanoit ni tää kesä ei oo oikee mitää pukeutumisen kannalt inspaavinta ni venaan kans ihan sikana sitä et vois pukeutuessaan miettiä välillä vähän jotain muutakin kun sitä että missä ei paahdu ihan täysin :D

 
26. heinäkuuta 2011 klo 21.26 , Blogger Senja kirjoitti...

näitä sun kauniita kollaaseja mulla olikin ikävä! ;) ja pakko myöntää, tänään itekkin kävin jo kaupoilla syysvaatteita kuolaamassa. mm. villaboncho lähti matkaan; ei ehkä kovin ajankohtainen hankinta näillä keleillä. :D

 
26. heinäkuuta 2011 klo 21.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaatteita! noi kaikki paidat, voi että! Ite oon alkanu vähän haaveilemaa jo syysvaatteista vaik kesä onki ihana mut syksyllä on kivempi pukeutua ku nyt kesällä koittanu saada päälle vaa mahollisimman eikuumottavia (mikä se sana on? :D) vaatteita.
mut hei hyvää oslon matkaa sulle, pidä kivaa! :)

 
26. heinäkuuta 2011 klo 21.58 , Blogger mira kirjoitti...

Oon jo ihaillut syysvaatteita kuvastoista. Tänään kun käväisin kaupoilla niin Vilassa myytiin jo toppatakkeja!! Ei kai ihan vielä ole niin kylmät ilmat tulossa.. ;)

 
26. heinäkuuta 2011 klo 22.22 , Blogger llaura kirjoitti...

Tui: joo onhan mullakin tässä tosiaan menossa virallisesti vasta toinen lomapäiväni, mut kai se syksy sieltä silti tulee ;) johan niitä kesävaatteita on himoittu jo viime helmikuusta asti kuitenkin :D

Natalia: tuo laukku on kyllä varsin ihana, jotenkin toi väri etenkin mua siinä kiehtoo!

Juulia: kiva kuulla! ihan tavallisella kuvankäsittelyohjelmalla mä näitä värkkäilen, vähän millon milläkin, mutta kaikilla mistä vaan löytyy leikkaa-toiminto pitäs näiden teko onnistua :)

Senja: no mut pitäähän ne ajoissa hankkia, nehän ehtii muuten mennä ennen kun syksy oikeasti tulee ;)

anonyymi: kesä on ihanin, mutta pukeutumisen kannalta on välillä ärsyttävää miettiä vaan niitä vaihtoehtoja missä ei ihan totaalisesti sula :D eli syksy on tervetullut kyllä kans, ajallaan ;) ja kiitos!

mira: haha, joo meille töihin kans tuli ensimmäiset toppatakit samana päivänä kun jäin kesälomalle :D apua! eivät kyllä ihan vielä tainneet päästä esille, onhan niitä kesävaatteitakin vielä jäljellä!

 
26. heinäkuuta 2011 klo 23.21 , Blogger Maija kirjoitti...

Vaikka oonkin ihan ehdottomasti kesäihminen, niin en mä kyllä syksyllä laita pahitteeksi sitä, kun saa kääriytyä isoihin, pehmeisiin ja lämpimiin neuleisiin...

Tässäkin kollaasissa tuo ruskea neule.. AH!

 
26. heinäkuuta 2011 klo 23.39 , Blogger pinja kirjoitti...

En oo vielä paljoa syysvaatteita katsellut, mutta on mulla muutama vaate, joita aion takuuvarmasti syksyllä käyttää. Esimerkiksi sininen neuletakki, jonka ostin jo viime syksynä, mutten ole sitä vielä käyttänyt kertaakaan sekä vaalea takki, jonka ostin kaverilta.

Kollaasissa oleva laukku on ihana. :)

P.S. Tee vaan jatkossakin kollaaseja. =)

 
27. heinäkuuta 2011 klo 8.21 , Blogger MouMou kirjoitti...

Iskee! Syksyä en niin (typerien opintojen vuoksi) odota, syyspukeutumista kylläkin.:)

 
27. heinäkuuta 2011 klo 8.41 , Blogger emmi-annina kirjoitti...

hei huomasin vasta nyt et oot palannu uuden blogin merkeissä! jee, kuinka parasta<3

 
27. heinäkuuta 2011 klo 8.47 , Blogger Erika kirjoitti...

Olen itsekin jo katsellut syysvaatteita, mutta vielä en ole mitään ostanut.

Noista kokoamisista vaatteista pidän eniten farkuista, mustista housuista, kengistä (kenkäfriikki kun olen :D) ja mustasta paidasta.

Hyvää Oslon-matkaa! :)

 
27. heinäkuuta 2011 klo 8.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ah, olen katsellut jo pitkään syysvaatteita, sen verran on nämä helteet ruvenneet ketuttamaan. Olen erityisen ihastunut hyvin laseutuviin, laatikkomallisiin paitoihin.
Toi oranssi paita iski ja kovaa, mistä se on?

 
27. heinäkuuta 2011 klo 9.08 , Anonymous Puputupuna kirjoitti...

Minusta on aina jotenkin kivempaa ostella vaatteita syksyyn kun kesään vaikka täysin kesäihminen olenkin. Kesällä tekee mieli vetää vain shortsit jalkaan. Eli olen jo paljonkin katsellut syksyn vaatteita ja sovittelin jo yhtä toppatakkiakin! :D

Oikein ihanaa reissua teille! Vaikka Oslon tunnelmat voivatkin olla aika alakuloset :/

 
27. heinäkuuta 2011 klo 10.26 , Blogger milla kirjoitti...

hei parasta että oot palannu :---)

 
27. heinäkuuta 2011 klo 10.38 , Anonymous iina kirjoitti...

Aaah kyllä olen minäkin jo syysvaatteita kuolannut! :D Tunnen siitä kyllä pientä syyllisyyttä, kun kesä on kuitenkin kaikkein paras♥ mutta syksyllä on ihanaa vaatteiden kannalta! :)

 
27. heinäkuuta 2011 klo 11.10 , Anonymous Elaine kirjoitti...

Mistä toi ruskee neule on? Ihan super ihana!! :D

 
27. heinäkuuta 2011 klo 13.00 , Blogger imlacking kirjoitti...

Ei kyllä iske vielä syysvaatteet eikä haluais paljon miettiä syksyä, jotenkin tulee vaan niin stressaava olo. Tilasin kuitenkin H&M:ltä yhden puuvillaponchon jo, kun sattui olemaan alessa :). Ponchot on kyllä aivan ihania, mutta jostain syystä meinaan löytää aina vaan niitä missä on akryylia.

 
27. heinäkuuta 2011 klo 13.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanaa että olet back!! :) Luin sun vanhaa blogia vaikka kuinka pitkään, mutten ole ennen tätä uskaltautunu kommentoimaan. Nyt oli vaan pakko, ollu kamala ikävä näitä sun juttuja! Oijojojoi, muuttu päivä tän myötä taas aurinkoisemmaksi! (:

ps.olen itsekin ihan koukussa kaikenlaisiin neuleasioihin ja tuo ruskea pitkä neule tuossa kollaasissa on aivan ihana! (:

-Hanna

 
27. heinäkuuta 2011 klo 14.23 , Blogger annikas` kirjoitti...

mulla on noi iiihan samat farkut paitsi ne on veromodasta:-)

 
27. heinäkuuta 2011 klo 19.29 , Blogger ansqu kirjoitti...

Mäkin tykkään tehdä kollaaseja koneelle, mutta yleensä yhtäkään niistä jutuista ei tuu ostettua. :D Vieläkin kun kiertelen kaupoissa, etin huomaamattani koko ajan kesävaatteita.

 
27. heinäkuuta 2011 klo 20.09 , Blogger Riikka kirjoitti...

Mä just tänään sanoin siskolle että ainut syy odottaa syksyä on syysvaatteet! Kesävaatteetkin on kivoja, mutta vähän alkaa jo kyllästyttämään shortsit+toppi yhdistelmät.. En olisi kuukausi sitten uskonut että sanon näin ;)

 
27. heinäkuuta 2011 klo 21.19 , Anonymous Tupu kirjoitti...

Voi että miten ilonen oon, kun oot palannu blogimaailmaan! :) Oonkin kaivannu sun juttuja, ja varsinkin kirjalistoja, mitä oot lukenu. Harmi, että nyt ei oo ollu aikaa lukea niitä ;) Jään kyllä ilolla taas seuraamaan!

 
27. heinäkuuta 2011 klo 22.35 , Blogger Helena kirjoitti...

jes ihanaa oot takasin!!=)<3 toivottavasti Oslon reissu menee kaikesta huolimatta hyvin :)

 
31. heinäkuuta 2011 klo 19.00 , Blogger llaura kirjoitti...

Maija: sanopa muuta :) ..vaikka itse kyllä aika nopeasti siinä joulun jälkeen alan myös haaveilemaan jo bikineistä ;)

smes: on ihana jos on jo jotain syysvaatteita valmiiks oottamassa, niitä on sit ihana päästä käyttämään!

MouMou: haha, pukeutuminen on tosiaan yllättävän paljon kivempaa kun opiskelu ;)

emmi: hih, jee!

Erika: kiitos, vähän myöhässä tosin ;)

anonyymi: Gina Tricotista!

Puputupuna: haha, mä en oo vielä ihan toppatakkeihin asti päässy :D vaikka uuden moisen tarpeessa oonkin ;)

milla: :) <3

iina: no kieltämättä vähän samaa syyllisyyttä tulee itsekin tunnettua, mutta onneks se kesä silti joka vuosi tulee aina takaisin ;)

Elaine: Gina Tricotista! Saatavilla ihan siis Suomestakin ;)

I'm Lacking: ponchot kieltämättä on, varsinkin jos niitä onnistuu jostain löytämään sellaisina missä olis enemmän luonnon- kuin keinokuituja!

Hanna: voi ihana, kiitos maailman suloisimmasta kommentista! <3

annikas: ei ne sit ehkä iiihan samat voi olla ;)

ansq4: no joo, kyllä mullekin tuol Oslossa ehkä enemmän kesäsiä vaatteita tarttu matkaan :D saatto noilla +27 asteen lämpötiloilla olla jotain tekemistä asian kanssa.. :D

Riikka: no, kai niihin syys- & talvivaatteisiinkin taas viimestään jouluun mennessä kyllästyy ;)


Tupu: enköhän mä tässä joskus taas jonkun hyvän kirjankin ehdi avaamaan! tähän mennessä tänä vuonna oon tosin lukenu vasta yhden.... :D

Helena: hyvin meni. <3

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu