Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Turvallinen asu

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Turvallinen asutakki: kirppis | toppi: Zara | reppu: Monki | farkut: ONLY | kengät: Pieces

Kun pitää poistua mukavuusalueeltaan ja mennä joihinkin "huippusalaisiin kuvauksiin", joista voi hihkua blogissa, että hihi, jännäää, mut empä kerrokaan mitä nää on (eli ne on ollu jotain tylsiä pr-kuvia), ja kärsiä koko päivä ajatuksesta, että joutuu samaisena päivänä jonkun muun kuin Kimmon kuvattavaksi, kannattaa pukeutua vaatteisiin, joissa on erityisen hyvä olla. Ja jos ette vielä ole huomanneet, mun tän hetken ultimaalinen turva-asu sisältää ehdottomasti nuo ONLYn 25 euron mustat farkut. Niissä on aina ja joka paikassa hyvä olla, ne on helpot, ne ei purista mistään ja ennen kaikkea, ne on hyvin paljon minua. Ja jos joku kuvaustilanne tuntuu epämiellyttävältä ainakin ajatuksen tasolta (selvisin yllättävän vähin traumoin tosin!), niin on hyvin kovin tärkeää, että edes asu tuntuu mukavalta. Niin siellä ajatuksen kuin käytännönkin tasolla. Ja nää housut todella tuntuu. Koska HUOM, en edes kaivannut asuun iänikuista huivia messiin, mikä on multa jo paljon! :--D

Eli kuvassa on siis asua maanantailta, en noita alkuviikon kuvia ennen tätä päivää ole vielä jaksanut koneelle edes saada... Harjottelussa on aikuisten oikeasti todella ihanaa, mutta vaatii se kyllä veronsakin. Ainakin kun tekee sen päälle töitä ja aloittaa työviikon valvomalla maanantaina kahteen yöllä parhaassa seurassa jatkaen seuraavana päivänä sellaista kevyttä 9:00-21:30 tahtia. Siinä ei paljoa salille jakseta enää tänään raahautua, nyt mua nimittäin kutsuu päiväunet! Minut saa herättää illalla kattomaan Hyvät ja huonot uutiset (maailman paras ohjelma!! Ja tää on paljon sanottu ihmiseltä, joka inhoo TV-ohjelmia!), jonka jälkeen voin mennä uudestaan nukkumaan. 1,5 viikkoa vielä, ja sit mä herään taas henkiin! :)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

18. huhtikuuta 2012 klo 16.26 , Blogger Senja kirjoitti...

aivan mahtavan söpö toi reppu! ja itekin ostin eilen farkkutakin, en malta odottaa että sillä jo tarkenee:)! oon niin vilukissa, että ehkä toukokuun lopussa on jotain mahdollisuuksia.

 
18. huhtikuuta 2012 klo 19.36 , Blogger llaura kirjoitti...

joo ei mullakaan ollu toivookaan tuon kanssa ulkona tarkenemisesta, se lähinnä toimi paitana topin päällä :D just ja just pärjäsin kuvauksen ajan ilman että oli vielä takki tossa messissä!

 
18. huhtikuuta 2012 klo 23.54 , Blogger Reetta kirjoitti...

ihana asu! :)


http://llovewantneed.blogspot.com/

 
19. huhtikuuta 2012 klo 15.36 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos :)

 
19. huhtikuuta 2012 klo 16.35 , Blogger Mirette kirjoitti...

PALJASTA JO!111

 
19. huhtikuuta 2012 klo 16.39 , Blogger llaura kirjoitti...

!!!!! oispa siistii jos ois jotain paljastettavaa :DD

 
20. huhtikuuta 2012 klo 19.54 , Blogger Cattie kirjoitti...

Upea farkkutakki!

 
20. huhtikuuta 2012 klo 19.58 , Blogger llaura kirjoitti...

danke :)

 
21. huhtikuuta 2012 klo 19.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi kengät on niin ihanat:)
Onko pitkäkin aika kun oot ostanut ne?

 
21. huhtikuuta 2012 klo 20.10 , Blogger llaura kirjoitti...

Noi on ostettu syksyllä '10, et on siitä jo aika kauan :) mutta kivat ne on!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu