Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

70's show

perjantai 29. heinäkuuta 2011

70's show

Vaikken suuremmin keväällä blogittomana asujani kuvaillut, löysin muutaman hassun kuvan kameran muistikortilta sitä ennen reissua tyhjennellessäni! (se on ihan ok tyhjentää kerran puolessa vuodessa, ehkä tää bloggailuharrastus tekee sittenkin ihan hyvää..)

Alla olevasta asusta en muista yhtään minne olen menossa kyseisissä vetimissä, mutta elävästi mieleeni palautui kuitenkin se, miten onnellinen olin tuona kyseisenä hetkenä, olinhan ensimmäistä kertaa keväällä ballerinoissa ja ohuessa (keino)nahkatakissa liikenteessä! Huhtikuuta tuo siis ilmeisesti on ollut? Oon viettäny kyllä aivan valtavan mielenkiintoista elämää, koska kun yritin miettiä mitä jännää olen tuolloin keväällä tehnyt, niin muistin lähinnä laskeneeni päiviä Annan ja Merin toukokuiseen Suomen vierailuun... :D Apua, pitäisköhän mun vähän ryhdistäytyä ton sosiaalisen elämän kanssa, koska harrastan tällä hetkellä vapaa-ajallani aikalailla samaa... Kandityöni teoriaosuuden kartoittamisen lisäksi siis, jippii..





takki: Lindex / huivi: Zara / toppi: Monki / Laukku: Annalta, Topshop? / Farkut: ONLY


Ideana tässä asussa oli kuitenkin suuri ylpeyteni poistuessani mukavuusalueeltani legginsien maailmasta, ja vielä leveälahkeisten farkkujen pariin! Legginsit ovat tosin sitten viime kevään jääneet käytöstäni lähes kokonaan pois (hurraa sillekin, oli jo ehkä aikakin!), farkkutyttö on taas palannut monen vuoden tauon jälkeen kehiin! Ja rakkaus leveisiin lahkeisiin, nuo kyseiset ihanuudet jalkaani vetäessäni muistin taas sen täydellisen rakkauden tunteen, mikä minut valtasi viimeksi yläasteen alussa: vannoin silloin ehkä superidolini Dingon Neumannin kautta (mun suomirokkifanituskauteni lähetti muuten lämpimiä terveisiä) etten ikinä laittaisi jalkaani mitään, mikä ei ole supermatalaa ja superlevenevää. ONLYn farkut ovat noita kumpaakin, ja vaikken ensimmäisestä ominaisuudesta enää hypikään innosta kattoon, valloitti leveälahjetrendi jo viime syksynä sydämeni, ja olen ehkä vähän salaa ylpeä siitä, ainakin mun mielestä noi käy mulle aika kivasti. Tosin haaveilen myös sellaisista superleveistä, jotka jäävä leveiksi jo reiden kohdalta, mutta luultavasti hankin ne sitten, kun ne ovat ihan varmasti jo menneen talven lumia tällä kuuluisalla kuuminta hottia -osastolla.

No mutta, mites te, lämpeääkö siellä porukka leveämmille lahkeille?

Tunnisteet:

19 kommenttia:

29. heinäkuuta 2011 klo 14.04 , Blogger Natalia kirjoitti...

Todella kiva asu! Ja nuo housut näyttävät todella hyviltä juuri noin.... Jotenkin tuntuu, että itse en saisi näyttämään niitä noin normaaleilta:D

 
29. heinäkuuta 2011 klo 14.06 , Blogger Katri kirjoitti...

tykkään tästä sun blogista toooosi paljo !(:(: tsekkaa mun osoitteesta http://www.just-another-teenblog.blospot.com

 
29. heinäkuuta 2011 klo 14.09 , Blogger Tytti kirjoitti...

sori mut noi housut :DD en oikeen lämpee trumpettilahkeille. Sellaset levee lahkeiset, jotka on koko matkan samassa linjassa on jees.( selvä selitys, eikö?)

 
29. heinäkuuta 2011 klo 14.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää sun päällä, itse en lämpene koska ei sovi mun kropalle.

 
29. heinäkuuta 2011 klo 16.15 , Blogger MouMou kirjoitti...

Todellakin! Harmittaa, kun käytin 16-vuotiaana puhki mun superleveät farkut.:/

 
29. heinäkuuta 2011 klo 19.15 , Blogger Helmi kirjoitti...

oi että ku sul on niin kivoi vaatteit <3 mä en ite osaa käyttää leveelahkeisii, mut sul sopii tosi hyvin ! :)

 
29. heinäkuuta 2011 klo 20.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vau! Ite vähän vierastan leveelahkeisia farkkuja mut sulle noi sopii ihan älyttömän hyvin! :)

 
29. heinäkuuta 2011 klo 21.06 , Blogger tepe kirjoitti...

oi joi, leveet lahkeet on jotain niiiin parasta! <3 ite en suuremmin alkuun lämmenny pillifarkuille (edelleenkin ne on mun mielestä, itelläni siis, ok ainoastaan saappaiden kanssa) ja leggareille en oo lämmenny ikinä. en vaan ymmärrä :D parit farkkuleggarit omistan just saappaiden kans käytettäväks. kivat, ku ne on tiukat eikä mee polvista pussille, niinkun farkut :)

mut leveet lahkeet.. :) <3 oi että! joskus ala-asteella, eli mitä siitä nyt on kutosluokasta.. öö.. 11-12 vuotta.. ni sillon äiti ekan kerran osti mulle leveelahkeiset farkut ja siitä se sit lähti :)

 
29. heinäkuuta 2011 klo 22.46 , Blogger Byydi kirjoitti...

Voi ihanaa että oot alkanu taas kirjottelemaan! Tulikin jo ikävä sun juttuja ja täydellisiä asukuvia! :)

voidvanity.blogspot.com

 
29. heinäkuuta 2011 klo 22.53 , Anonymous Annie kirjoitti...

Ihana asu, sopii sulle tosi hyvin!! :)

 
30. heinäkuuta 2011 klo 2.20 , Blogger Anna kirjoitti...

Ei tarvii alkaa hankkii mitään sosiaalista elämää, oon jo melkeen siellä ja sun pitäs hankkii nyt vaan ne lentoliput tänne perhana!:D

 
30. heinäkuuta 2011 klo 10.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lämpenen kyllä leveälahkeisille, ne nimittäin sopii mun melko reisipainotteiseen kroppaan huomattavasti paremmin kuin pillifarkut. Lämpenen myös sun blogille - olipa ihana yllätys huomata, että oot palannut! :)

 
30. heinäkuuta 2011 klo 11.35 , Anonymous Henna kirjoitti...

Kyllä taas pikku hiljaa lämpeää leveille lahkeille! :) vuosi sitten se oli "ei ikinä..."

 
31. heinäkuuta 2011 klo 12.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis periaatteessa noi kyllä näyttää hyvältä, tulee vaan liikaa mieleen yläastevuodet ja miss sixtyt mihin olis mennyt kaks mun päätä kumpaankin lahkeeseen :D

mia

 
31. heinäkuuta 2011 klo 15.52 , Blogger Bambi kirjoitti...

Ihanat farkut kyllä, minäkin lämpeän leveälle lahkeelle. Kivaa vaihtelua pitkän pillikauden jälkeen. Vaikka kaapista muutamat leveälahkeiset löytyy niin silti huomaan että useimmiten jalassa on vielä kapeat lahkeet.

Ehkäpä tämän inspiroimana huomenna menen töihin lahkeet hulmuten!

 
31. heinäkuuta 2011 klo 18.21 , Blogger sara l kirjoitti...

ah, noi housut! <3 sopii sulle tosi hyvin!!

 
31. heinäkuuta 2011 klo 19.14 , Blogger llaura kirjoitti...

Natalia: kiva että tykkäät :)

Katri: kiva kuulla!

Tytti: joo sellasia tossa tekstissä itsekin tarkoitin toisiks mahdollisiks :)

anonyymi: mut se onkin vaan hyvä jos tiedostaa aina miten mikäkin trendi käy itselleen, hölmöltähän se näyttää jos käyttää jotain vaan siks et sitä "kuuluu" käyttää!

MouMou: voi ei :(( mä taas ehkä vein vahingossa UFFiin mun yläasteaikaset lempparit, en kestä :D

Helmi: kiitos!

anonyymi: voi kiitos :)

tepe: haha, ihana, leveissä lahkeissa on kyl fiilistä kun on elänyt jo sitä aikaa et niitä on joskus melkein lapsena jo käyttäny :D ei nää nykyajan teinit ymmärrä ;)

Byydi: no täältä niitä sit taas alkaa tulee ;)

Annie: kiitos!

Anna: joo joo lomarahat tuli perjantaina ni ehkä täs vois alkaa varaileeeeeee ! <3

AnnikA: kiitos!

anonyymi: kiva kuuulla et on yllättäny positiivisesti :)

Henna: never say never ;)

Mia: aww, miss sixtyt oli kyllä jotain niin legendaarista! <3 mulla tosin oli ehkä aika suoralla lahkeella mun lemppareimmat moiset?

Bambi: emmäkään noita ihan joka hetki osaa vetää jalkaan kun on farkkufiilis, mutta tosiaan kivaa vaihtelua ihan noille pilleille. :) niissä ei oo oikein enää mitään "uutta" :)

Sara l: kiitos!

 
1. elokuuta 2011 klo 21.08 , Blogger Annsofi kirjoitti...

Mullekkin tulee aikamoiset Miss Sixty vibat, mutta jotenkin kuitenkin pidän noista! Osaatko sanoa tuon mallin nimeä? Voisin nimittäin itsekkin sovittaa noita :)

 
4. elokuuta 2011 klo 8.42 , Blogger diamond girl kirjoitti...

Eksyin blogiisi ja ihastuin heti :) joten lukemistoon jää! Sulla on ihanan rento, samalla vähän boeemikin tyyli, tykkään!

http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu