Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Turistina kotikaupungissa

torstai 28. kesäkuuta 2012

Turistina kotikaupungissa


Vaikka mä haikailenkin nykyään 24/7 savon kauniisiin maisemiin ja kattelen epätosissani kämppiä Kuopion seudulta, on tää mun nykyinenkin kotikaupunki aika rakkautta. En mä turhaan jo noin 13-vuotiaana päättänyt elämäni suurimmaksi tavoitteeksi Helsinkiin muuttamista. Hesa, mää tykkään susta!

Tunnisteet:

15 kommenttia:

28. kesäkuuta 2012 klo 9.38 , Blogger Maria kirjoitti...

Aika kiva, oot ottanut kuvan mun mummin kotitalosta :)

 
28. kesäkuuta 2012 klo 12.02 , Blogger llaura kirjoitti...

hehs, en oo vielä kertaakaan onnistunu nappaa Helsinki-kuvia niin, ettei joku talo ois jonkun lukijan koti/mummola/entinen talo tms! :--D pieni on maailma/Helsinki!

 
28. kesäkuuta 2012 klo 12.03 , Blogger Senja kirjoitti...

onpa kauniita kuvia<3
helsingissä on kyllä jotain mitä missään muualla ei ole:)

 
28. kesäkuuta 2012 klo 12.25 , Blogger Martina kirjoitti...

Ihania kuvia! Mäkin oon innostunut viime aikoina leikkimään turistia Helsingissä ja täydelliset eväät siihen antaa sellainen kirja kuin Sunnuntaikävelyllä Helsingissä. Kirjan mummomainen nimi meinasi ensin hämätä ja ajattelin sen olevan ihan tylsä, mutta kirjan esittelemät 52 kävelyreittiä Helsingissä ovat todellisia aarrekarttoja.

Me ollaan käpötelty äidin kanssa läpi jo neljä kirjan reittiä ja niiden aikana ollaan saatu nähdä kotikaupunkimme aivan uusin silmin. Helsinki on todellakin mitä ihastuttavin kaupunki. Kirjoittelen turistikierroksistamme myös blogiini mikäli jotakuta kiinnostaa käydä kurkkaamassa: www.rantapallo.fi/keltaisessakeittiossa Ainakin hakusanalla "Rakkaudesta Helsinkiin" pitäisi löytyä oikeat postaukset, tosin tällä hetkellä päivänvalon on nähnyt vasta 3 postausta. Lisää on kuitenkin tulossa.

...vaikka eipä minun oikeastaan kannattaisi mainostaa omia räpsäisyjäni Lauran upeiden Helsinki-kuvien jälkeen... :)

 
28. kesäkuuta 2012 klo 17.04 , Blogger nina kirjoitti...

haluun tonvärisen pyörän!!

 
28. kesäkuuta 2012 klo 22.38 , Anonymous Riina kirjoitti...

En tiiä mistä tää johtuu, mut aina kun käyn Helsingissä tai Tukholmassa, mulle tulee vaan mieleen niistä taloista ja tunnelmasta mun synnyinkaupunki Kuopio. Jotenki ne vaan on niin samankaltaisia ne paikat, vaikka ei ne oikeesti ookkaan...:D Nyt kun en moneen vuoteen oo asunu Kuopiossa ja muutaman vuoden päästä olis muutto joko Tampereelle tai Helsinkiin opiskelemaan niin Helsinki on kyllä listan kärjessä, koska rakastan niitä Kuopion tunnelmallisia katuja ja Kuopiossa opiskeleminen ei oo vaihtoehto ja Helsinki lievittäis varmasti sitä kotikaupungin ikävää ! Tää nykyinen asuinkaupunkini kun ei ole läheskään yhtä kaunis paikka kun Kuopio tai Helskinki :D Ja sortsit tästä sekavasta kommentista, se kuuluisa punainen lanka on vähän hukassa enkä oo kauheen hyvä kirjoittaja muutenkaan, mutta koita säkin ettii niitä Kuopion/savon ja Helsingin yhtäläisyyksiä niin ehkä se ikävä vähän lieventyy !:D

 
29. kesäkuuta 2012 klo 14.05 , Blogger Anna kirjoitti...

niin suloinen pyörä!!:)

 
29. kesäkuuta 2012 klo 18.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Vaivaan pientä kaunista päätäsi hieman, koska oot ainut ihminen kenet "tunnen", joka opiskelee varhaiskasvatusta.

Osaatko sanoa, onko mahdollista päästä varhaiskasvatusta pitkin luokanopettajaksi? Itse pääsin tänä vuonna varhaiskasvatukseen, koska OKL kosahti muutamaan pisteeseen ja se harmittaa paljon. Oon ymmärtäny että se on mahdollista esimerkiksi hakeutumalla kandin jälkeen maisteriopintoihin tai sitten joskus täydennyskouluttaa itteensä lisää, mutta sattuuko sulla olemaan kokemusta tästä?

Selasin netit läpi saamatta selkeää vastausta mihinkään - plaa.

Kiitos etukäteen, jos osaat edes sanalla vastata jotain asiasta :D! hyvää kesää!

 
30. kesäkuuta 2012 klo 11.08 , Blogger llaura kirjoitti...

täällä on :)

 
30. kesäkuuta 2012 klo 11.08 , Blogger llaura kirjoitti...

oh, kuulostaa oikeasti mielenkiintoiselta kirjalta, pitääkin hankkia jostain moinen käsiini! :) kiitos vinkistä!

 
30. kesäkuuta 2012 klo 11.08 , Blogger llaura kirjoitti...

kelpais mullekin!

 
30. kesäkuuta 2012 klo 11.09 , Blogger llaura kirjoitti...

haha :D mä oon jotenkin liian vähän pyöriny sit kuitenkin Kuopiossa kun en osaa yhdistää.. tai onhan siellä nyt hetki jos toinenkin tullut vieteltyä, mutta enemmän se kotifiilis aina varkaudesta tulee :D

 
30. kesäkuuta 2012 klo 11.09 , Blogger llaura kirjoitti...

no eikö!

 
30. kesäkuuta 2012 klo 11.14 , Blogger llaura kirjoitti...

on se varmaan mahdollista, riippuen kaupungista. Helsingissä tosin ei ainakaan suoraan pysty - erillishaulla luokanopemaisteriopintoihin pääsee vain jos on lukenut opettajan pedagogiset aineopinnot, ja niitä ei täällä saa muut lukea kuin luokanopettajat.. :) tarkoittaa siis sitä, että tuonne maisteriopintoihin voi hakea vain jos on muualla lukenut LO-opinnoista kandipuolen.

mutta mä oon kyllä henkilökohtaisesti sitä mieltä, että jos et missään nimessä varhaiskasvatuksen parissa halua työskennellä, anna se koulupaikka sellaiselle, joka haluaa.. :) on kurjaa, että luokanopettajat vie lastentarhanopettajien opiskelupaikkoja, koska pätevistä LTOista on ihan järjetön pula, ja on hieman kyseenalaista opiskella tuolla puolella vain päästäkseen muualle. <:) emmä nyt tietenkään kehoita sua olee ottamatta opiskelupaikkaa vastaan, mutta kannattaa todella harkita kahdesti - jos varhaiskasvatus ei kiinnosta, niin hae mielummin ensi vuonna uudestana LO-puolelle ja pidä nyt välivuosi. :) jos ehdottomasti haluat varmuuden vuoksi ottaa nyt koulupaikan, niin ota tuo LTO-paikka vastaan, mutta niin. toki sun päätös, tää on vain mun LTO-näkemys asiaan. :)

 
1. heinäkuuta 2012 klo 22.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, ihana Helsinki ♥ rakkautta.

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu