Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ensimmäiset syyslöydöt

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ensimmäiset syyslöydöt

Piti sitten tulla ihan Kuopioon asti, että pääsee shoppailemaan Gina Tricottiin. Perjantaina käytiin siis tuossa lempparikaupungissani pyörähtämässä, ja siinä samalla keskustaa kierrellessä tuli kuljettua muutaman vaateputiikinkin läpi. Ja pitkästä aikaa jotain lähti ihan kotiin asti, nimittäin kaksi seuraavaa mukavaa löytöä Ginasta.

Aika syksyisissä väreissä jo mennään, hah! Mulla tulee aina joku syysvillitys tässä vaiheessa kesää, johtunee ehkä siitä, että ilmojen hieman viilentyessä on kaikkein kivoimmat pukeutumiskelit. Paatuneena kesärakastajana en ihan vielä uskalla myöntää (itselleni) ääneen, että syksystä on viime vuosien aikana muutenkin kehkeytynyt suurehko vuodenaikalempparihaastaja, mutta ainakin sen verran uskallan sanoa, että syysvaatteet ne vaan eniten aina innostavat! ..ainakin siihen lokakuun loppuun asti kun on saanut jo tarpeeksi kauan pukeutua samoihin lämpimimpiin vaatteisiin ja alkaa jo odottaa seuraavaa kesää..

Ja hei, pieni info muuten vielä tähän väliin! Tänään voitte vielä kommentoida näitä postauksiani, mutta huomisaamusta eteenpäin suljen kommentointimahdollisuuden! Lopullista siirtoa indiedaysille aletaan tekemään siis 31.7., joten silloin ei kannata juttujani enää täällä kommentoida, jotta saadaan kaikki teidänkin laittamanne jutut mukaan uuteen blogiin! Hih, jännää, seuraavan kerran nähdäänkin sitten indiedaysin puolella! Mutta sitä ennen, lämpesittekö te syysvaatelöydöilleni? Entä syysvaatteille jo tässä vaiheessa kesää noin yleensä? :)

10 kommenttia:

30. heinäkuuta 2012 klo 10.10 , Blogger paula kirjoitti...

nythän se kesä vasta säiden puolesta näyttää alkavan! :D tänä kesänä vähän lämpimämmät vaatteet on ollu käytössä sen verran ahkerasti että vielä en syyspukeutumisen perään haikaile vaan tahtoisin telmiä kesämekoissa ja farkkushortseissa aina vaan. mut vuodenajoista mun lemppari on kyllä jo pitkään ollu alkusyksy kun lehdet jo vähän värjääntyy ja illat pimenee mutta päivisin on lämmintä ja aurinkoista :)

 
30. heinäkuuta 2012 klo 10.13 , Anonymous shazz kirjoitti...

syysvaatteet on ainoa asia, jota kesällä kaipaan. ahh, oon jo kuolannu ja fiilistelly mitä käytän sitten syksyllä (todennäköisesti asun samoissa kuteisssa koko syksyn ja talven laiskuuttani) :D

 
30. heinäkuuta 2012 klo 10.57 , Blogger emma kirjoitti...

kuopio on ihana ja samoin noi sun löydöt !:)

 
30. heinäkuuta 2012 klo 11.22 , Blogger Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Neule on ainakin todella ihanan mallinen!! :)

Et ole ainoa, joka ajattelee jo kylmempiä kelejä. Ostin perjantaina jo uuden talvitakin Vilasta kun se oli niin ihana ja täydellinen.. :D

 
30. heinäkuuta 2012 klo 11.53 , Blogger Maria kirjoitti...

Ihania noi paidat! (:
Tuntuu kyllä siltä, että kesä alkaa vasta nyt. Tota lämpöä on mun makuun jo vähän liikaakin. :DD Ite odottelen jo syksyä, lempparivuodenaikani. (:

 
30. heinäkuuta 2012 klo 12.05 , Blogger Milla / millamainen kirjoitti...

Ihania löytöjä! Mäkin kävin toissa viikonloppuna Gina Tricotissa ja täytyy kyllä myöntää, että syysmallisto oli erittäin houkutteleva. Ne värit <3

 
30. heinäkuuta 2012 klo 12.40 , Blogger Jenya kirjoitti...

Ah viimesyksy oli ihanaa aikaa tällekin syksynrakastajalle. Pitkät syksyt on luksusta, kun täällä pohjoisessa talvi tulee normaalisti niin aikaisin. Kauniita löytöjä ei voi muuta sanoa :D

 
30. heinäkuuta 2012 klo 14.56 , Blogger Erika kirjoitti...

Toi burgundinpunainen paita = <3!

Tuntuu oudolta, että syksy on tulossa, vaikka tuntuu, ettei vielä ole ollut kesääkään.. Ja mistä johtuu, että mielestäni syysvaatteet on paljon hienompia kuin kesäiset..?

 
30. heinäkuuta 2012 klo 15.34 , Blogger Sisko kirjoitti...

I love both of those!

Jess xx

http://showponyblog.blogspot.com.au/

 
30. heinäkuuta 2012 klo 17.07 , Blogger Outi / Tehtävä: Minä kirjoitti...

Noi vaaleanpunaiset henkarit <3 Sinapinkeltainen (tai mikä tuon keltaisen nimi nyt onkaan) on ihan nappivalinta, samoin tuo viininpunainen paitaviitta-asia. :) Varsinkin kun et oo mikään samanmoinen tatti kuin minä, niin toi paitajuttu näyttää varmasti ihan älyttömän makeelta päällä!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu