Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Meikkipussin sisältöä

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Meikkipussin sisältöä

Ajattelin nyt toteuttaa jotain vanhaan blogiini tulleita postaustoiveita, ihan tälleen ajoissa yli puoli vuotta toivomisen jälkeen... :) Mutta koska ainakin muilla nämä postaukset minua kiinnostavat, niin tässä nyt teillekin päiväittäismeikkini tuotteita!



Ensin suihkun jälkeen meikin alle Vichyn apteekista ostettua silmänympärysvoidetta (ei muuten mitään vaikutusta silmänalusten tummuuteen lupauksista huolimatta, sorgen.. :D Kosteuttaa kuitenkin, mikä on hyvä!) sekä Biothermin Aquasource -kasvogeeliä. Tuohon jälkimmäiseen olen hyvin rakastunut, saman sarjan puhdistusmaito löytyy myös. Onhan tuosta geelimäisestä kasvovoiteesta toki 40 euroa hieman tyyris hinta, mutta viimeksi ostin moisen Oslon lentokentältä kolmellakympillä, ja riittoisuutensa ansioista kalliimpikaan hinta ei ihan niin paljoa kirpaise!



Peruspohjustukseen kuuluukin sitten Inglotin pohjustusvoide (pure love, tämä on maailman parasta, jättää ihon ihanan pehmeäksi, on riittoisa ja kestävä, meikkivoide pysyy kevyesti koko päivän tasaisena tämän ansiosta! Suosittelen. 20 euroa taitaa tämä Inglotin myymälöissä maksaa.) sekä Lumenen ihon sävyn heleyttäjä, joka on sen verran iso hitti ollut blogeissakin, ettei tuota tahdo löytää enää mistään. Lumenea käytin pelkältään pohjustuksena kesällä, nyt syksyllä olen siirtynyt enemmän tuohon Inglotiin.

Meikkivoide on Biothermin Aquaradiance Light, josta noin reipas vuosi sitten jo löysin itselleni kestosuosikin. Joe Blascon peitevoide on ehdoton juttu silmänalusten pandamaisuuden häivytykseen, tämänkin pienen napin noin 30 euron hinta kirpaisi, mutta olen käyttänyt tuota lähes päivittäin reippaasti yli puoli vuotta, eikä minkäänlaista loppumisen merkkiä näy, joten hyvin riittoisaa kamaa on. Puuterina päälle vielä Lumenen peruskivipuuteri, en ole tuon kanssa kokenut mitään sen kummempaa tarvitsevani, kunhan jo ohuen ohuena kerroksena kiinnittää tavallaan meikki- sekä peitevoiteen.



Perusmeikkiin kuuluu myöskin iholle Annalta joskus ryövätty Chanelin aurinkopuuteriposkipunajuttu, joka toimittaa paljolti poskipunan virkaa. En osaa oikein käyttää mitään kovin punaisia sävyjä poskille, tuolla saa kevyttä hehkua muuten niin kalpeaan olemukseen helposti. Ja Inglotin poskipunasivellin on oikein oiva tuon levittämiseen!



Silmämeikissä ehdoton on H&M:n ripsentaivutin sekä maailman lempparein vedenkestävä Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Black -ripsiväri! Rakastan ton ripsivärin harjaa, rakennetta, kestävyyttä, levittävyyttä, kaikkea! Ainoa miinus on ehkä se, että koska se leviää ihan superhyvin, sitä on helppo laittaa hyyvin paljon ilman epäluonnollista lopputulosta saavuttaen kivat megaripset, mutta siinä vaiheessa se alkaa jo hieman karista muodostaen mukavat tummat silmänaluset, jos ei aina huomaa niitä pyyhkäistä pois. Eli vähempi parempi, vähemmälläkin saan ripsistäni jo kyllä oikein mukiinmenevät.

Luomivärit onkin sitten jo muuten vähän kalliimpiin meikkeihin siirryttyäni jääneet H&M-tasolle.. :D Normipäivämeikissä käytän hyvin vaaleanruskeaa, ihan sellaista ettei se juurikaan edes erotu. Joskus kun jaksan panostaa, meikissä saattaa olla harmaalla jotain smokey eyes -tyyppistä vibaa, tuo Diorin pronssisempi yksilö on taas Annalta viety.



Ja jos oikein haluan panostaa, nappaan muutaman näistä tuotteista mukaan meikkiin! Eli silloin kaksi kertaa vuodessa ulos lähtiessä.. :D Lanvin ♥ H&M -huulipuna on saatu Hennesin showroomilta viime syksynä, ja vaikka en todellakaan ole huulipunaihmisiä, saatan ihan ohuelti uskaltaa tätä silloin tällöin käyttää ihan jopa tykäten lopputuloksesta! Max Factorin Masterpiece -rajaustussi on myös kiva, sillä on superhelppo tehdä ylärajaukset luomiin. Iso miinus sille tosin vedenkestämättömyydestä, silmilläni on varsin kova taipumus vuotaa herkästi, joten tuota ei ole ikinä parin tunnin päästä enää silmien ulkonurkissa jäljellä.. Perus Maybellinen kajaali sekä IsaDoran valkoinen kajaali pääsevät harvakseltaan käyttöön, mutta joskus niitäkin saattaa meikkiin eksyä.

Yleisesti ottaen tykkään meikistä mahdollisimman helppona ja luonnollisena. En osaa, jaksa enkä varsinaisesti haluakaan osata enkä jaksaa meikata sen kummemmin, koska tykkään naamastani enemmän tällaisena kuin tikkurilan värikarttaa muistuttavana. Olen varmaan maailman ainoa ihminen, joka ei lämpene ripsienpidennyksillekään, koska suurimmalla osalla ne näyttää niin epäluonnollisilta, ja saa silmät näyttämään hyvin raskailta ja väsyneiltä, mikä tuskin on niiden perimmäinen tarkoitus. Toki ne joillekin käyvät, mutta mun juttu on nyt näemmä ihan vaan tämä perusnaama ilman lisätavaraa.. :)

Mitkä teidän lempparimeikkituotteinne ovat? Jotain superhyviä vinkkejä?

Tunnisteet:

18 kommenttia:

11. syyskuuta 2011 klo 11.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et ole ainoa, joka ei innostu ripsienpidennyksistä. Joillain toki näyttää ihan hyviltä, mutta osalla tekee tosiaan aika epäluonnollisen oloisen lookin ja saa ilmeen jotenkin väsyneeksi ja raskaaksi. Sellaiset huonosti hoidetut, sikin sokin olevat ripset on myös aika kamalia :D Luonnollisuus on jees!

 
11. syyskuuta 2011 klo 11.32 , Blogger mira kirjoitti...

Tuo Lumenen ihonsävyn heleyttäjä on kyllä niin pelastus kesään kun iho hieman on jo päivettynyt, eikä haluaisi laittaa paksua meikkikerrosta kasvoille :)

 
11. syyskuuta 2011 klo 11.36 , Blogger Senja kirjoitti...

lumene on vaan paras. melkeen kaikki mulla on sitä :D PAITSI ripsiväri. en oo vielä löytänyt lumenelta hyvää ripsaria vaikka monia kokeillutkin! ehkä joskus vielä :)

 
11. syyskuuta 2011 klo 13.51 , Blogger emma kirjoitti...

tosi kiva postaus!:)

 
11. syyskuuta 2011 klo 16.29 , Blogger Martina kirjoitti...

Superhyvä vinkki on ainakin pestä tuo meikki/peitevoidesivellin! Aika hurjan näköinen kuules nainen.. :) Kerää bakteereja erittäin mukavasti ja siitä ne sitten sivellään iholle.. not so nice! :)

 
11. syyskuuta 2011 klo 18.52 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: hyvä kuulla etten siis ole maailmassa ainoa, joka kyseistä mieltä on :D

mira: se on totta :)

Senja: mä en oo tykänny mistään Lumenen ripsarista mitä oon kokeillu, ja niitä on tosiaan monia.. :D mutta hyviä muita perusmeikkejä ko. merkiltä kyllä löytyy :)

emma: kiva että tykkäsit!

Martina: usko tai älä, pesen sen kyllä (lähes) joka käyttökerran jälkeen :) pesun jäljiltä kosteana on vielä kuvassakin. mutta se, oisko ehkä jo aika ostaa ihan uusi tuon varsin vanhan tilalle, on asia erikseen :D

 
11. syyskuuta 2011 klo 20.38 , Blogger Kaisa Palomäki kirjoitti...

Estee Lauderin DayWear Plus on aivan mieletön tuote sarjassamme heleyttävät / sävyttävät päivävoiteet! Äitin purnukasta testailin aikoinani ja rakastuin. :) Tuo Inglotin pohjustusaine onkin ihan uusi tuttavuus, voisi kokeilla seuraavaksi.

 
11. syyskuuta 2011 klo 22.14 , Blogger Mon Vici kirjoitti...

Avon on kans hyvä ^^. Suosittelen lämpimästi

 
11. syyskuuta 2011 klo 22.57 , Blogger janni kirjoitti...

kiva toi ripsarin kuviointi! en oo ikinä nähny tollasta :D

http://think-about-your-dream.blogspot.com/

 
11. syyskuuta 2011 klo 23.32 , Blogger Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Mun kestosuosikki on tuo Aquasource kasvovoide myös, se on aivan ihana ja iho pysyy hyvässä kunnossa! Hinta kirpaisee juu, mutta mullakin on yleensä tapana ostaa sitä reissuilta joten silloin saa hieman edullisemmin.

Mun ehdoton suosikki mistä en suostuisi tällä hetkellä luopumaan on Sensain 38, ripsari. Se kun ei varise eikä paakkuunnu eikä jätä tahroja yläluomiin. Kyyneleetkään ei tuhraa sitä ripsaria.

 
12. syyskuuta 2011 klo 1.00 , Blogger Martina kirjoitti...

llaura ja Senja: Lumenella on munkin mielestä ollut ennen tosi surkeita ripsivärejä, mutta uusi True Natural Volume Mascara on ihan huippu! Siinä on sellainen tuuhea harja, jolla saa tosi hyvin meikattua ripset - ja tietty mitä enemmän kerrostaa, sitä muhkeampi lopputulos :)

http://www.lumene.fi/default.asp?docId=32167

 
12. syyskuuta 2011 klo 8.56 , Blogger Kissis kirjoitti...

Moi Laura!

Tuo Lumenen heleyttäjä ei oo kadonnu kauppojen hyllyiltä bloggaajien ansiosta, vaan siksi, että on jo syksy! Eli myydään vain kesäisin...Mutta loistotuote, komppaan!

terkuin, Heini, joka eksyi blogiisi monen mutkan kautta :D

 
12. syyskuuta 2011 klo 10.20 , Blogger llaura kirjoitti...

Sentimental Journey: kiitos vinkistä, pitää käydä katselemassa tuota tuotetta jossain! :)

Mon Vici: mä en oo niiden tuotteille mitenkään erityisesti koskaan lämmennyt, mutta enpä kyllä kovin montaa ole testannutkaan :)

Janni: heh, toi on hauska :D

Reetta: mun on tota pitänyt miljoona vuotta ostaa ja testata, mut viimeks kun sitä etsin ni stocka beautyn myyjä sai mut ostaa ton HR:n ripsarin, ja sille tielle jäin :D pitäis ehkä kyl seuraavaks ostaa se, on se niin hehkutettu!

Martina: kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta :)

Heini: mä en löytäny sitä kesälläkään mistään kun yritin ettiä :c tai sit oon vaan sokea. oisin täydentäny jo sillon tota mun keväällä ostettua varastosaldoa :D

 
12. syyskuuta 2011 klo 22.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulle ei toi Sensain 38-ripsari sopinut :( Mulla on aikas herkkä iho ja toi ripsari sai silmät kutiamaan. Mikä on aika outoa kun ei tuokaan mitään halvinta ole mitä löytyy...

Mutta tosiaan se oli vain mulla. Aina kannattaa kokeilla! =)

 
13. syyskuuta 2011 klo 9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kannattaa kokeilla silmänalusiin myös lumenen blue-neutralaizeria. saman kokoinene nappi kuin blascon, hinta vaan kolmasosa siitä ja mun mielesti peittää silmänaluset PAAALJON paremmin!

 
13. syyskuuta 2011 klo 9.24 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: ei kai se hinnasta oo kiinni, mulla alko nimittäin kutittaa ihan hulluna silmiä yks HR:n toinen ripsari :o

anonyymi_ mulla on ollu toi! ja nyt kun sanoit, mäkin tykkäsin siitä paljon! apua, missähän ihmeessä toi on nykyään? en muista nähneeni sitä piiiitkään aikaan :D mul on joku hyvin hämärä muistikuva et joku tollanen multa on tippunu vahingos kylppäris meikates vessanpönttöön (nice...), mut pitääkin vähän tonkia löytyiskö toi kuitenki viel jostain! :)

 
14. syyskuuta 2011 klo 17.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkätyyppinen sun iho on? esim rasvottuva tms.

 
14. syyskuuta 2011 klo 22.47 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: normaali-iho, ei rasvotu, ei kuivu :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu