Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uutta kotiin

maanantai 10. lokakuuta 2011

Uutta kotiin



Ei (vieläkään) kotipostausta, mutta palanen siitä taas! Ostettiin Kimmon kanssa reipas kuukausi sitten viimein viimeinen isompi huonekalu tähän "uuteen" kotiimme, jossa ollaan aikalailla nyt tasan vuosi asusteltu. Kyseessä on Ikean hylly ja sen päällä peili, ideaan inspiroiduin taas jonkun petollisen sisustuslehden ansioista. Kaiken muun kiireen ja häsellyksen keskellä hylly on kuitenkin ammottanut tyhjyyttään koko meillä olemassaolonsa ajan. Viime viikolla sain sen päälle sentään viimein pienen lehtipinon ja muutaman viherkasvin, mutta nuo lokerot huutavat jotai jo sisäänsä! Äiti yrittää tässä vaiheessa selkeästi jatkaa omien varastojensa tyhjentämistä, ja ehdottaa kuljettavansa hyllyihin kaikki kotikotonani odottavat tavarat lastenkirjoista keräilymuumimukeihin, mutta niistä ainakin vielä yritän vähän pidättäytyä ja keksiä hyllyihin jotain muuta, ehkä vähän harmonisempaa.. :D



Eilen käytiinkin piipahtamassa pikaisesti missäs muuallakaan kuin Ikeassa, Raision moisessa tosin tällä kertaa. Hakusessa oli ehkä isompia koreja, mutta mun silmää ei nyt kovin suuresti miellyttäneet ne vaaleanruskeat sävyt. Ja kuten ensimmäisestä kuvasta huomata saattaakin, ainoa edes himpun tummempi versio löytyykin jo meiltä tuosta eteisen puolella olevasta hyllystä kolmeen kertaan, enkä niitä enempää tuohon olo-/ruokahuoneen hyllykköön kaivannut. Olin jo lähdössä koko puljusta menemään ilman mitään ostettavaa, kun Kimmo huomasi nuo puolta pienemmät korit, ja niitä sitten neljä lähtikin mukaan! Yksin ne näyttivät vähän yksinäisiltä, joten ainakin aluksi laitoin niitä nyt kahteen väliin aina kaksi päällekkäin, mikä osottautuikin ihan kivaksi ratkaisuksi.



Pienet lokerot kaipaavat vielä jotain pientä ja kivaa, mutta koitan keksiä niihin ehkä jo jotain muuta kuin sitä ainaista Ikeaa. Pitäisi ehkä raivata tiensä ullakolle ja kaivaa sieltä viimeiset kaksi muuttolaatikkoa alas. Toisaalta niissä tuskin mitään erityistä on, kun en niiden sisältöä ole viimeisen vuoden aikana ehtinyt kertaakaan kaipaamaan, mutta eihän sitä ikinä tiedä mitä aarteita sieltä löytyy! Tulisi taas moiset löydöt uutta ostamista halvemmaksi ja toki ekologisemmaksikin, ja voisin keskittyä haaveilemaan ehkä yhteen ylälokeroon Harri Koskisen Block-valaisimen hankkimisesta, hah! (Ei mua myöskään haittaisi tämä valaisin ruokapöydän yllä, mutta siitä saa ehkä hinnan puolesta jonkin aikaa haaveilla. Mutta jotain vastapainoa sille Ikealle!)

Jotain sisustusinspiraatiota/-ideoita sieltä päin? Pakko saada -juttuja kotiin? :) Onko kukaan muuten koskaan onnistunut käymään Ikeassa ostamatta mitään ? :D

Tunnisteet:

17 kommenttia:

10. lokakuuta 2011 klo 12.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En ole itse ainakaan koskaan onnistunut käymään Ikeassa ostamatta mitään :D Olisi superia, jos laittaisit lisää kuvia siitä nykyisestä kodistanne :)

 
10. lokakuuta 2011 klo 12.50 , Blogger Laura H kirjoitti...

Täällä himoitaan fatboy-säkkituolia. Sellainen on ihan pakko saada! :)

 
10. lokakuuta 2011 klo 13.12 , Blogger Lonely Wind kirjoitti...

Olen itse muutaman kerran onnistunu jopa käymään siellä ilman, että on tullut ostettua mitään.

 
10. lokakuuta 2011 klo 13.55 , Blogger Roosa kirjoitti...

en oo oikein ikinä ollu kauhean innostunut sisustamisesta, mutta nyt ekaan omaan asuntoon muuttaneena oonkin ihan innoissani kaikesta siihen liittyvästä! :D ja niin se vaan on, että kirpparilta tekee ne parhaat löydöt, vaikka ikea onkin toki helppo ja nopea. sitten joskus kun oon rikas (hahah) niin hankin keittiöön valaisimeksi tämän, ei epäilystäkään: http://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-riippuvalaisimet-favourite-things-valaisin-valkoinen-p-5295.html

 
10. lokakuuta 2011 klo 14.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

cosmossa tuli tarjous, että jos tilaa kaverille lahjaksi lehden saa tilaajalahjana itselleen block-lampun..pitäisi ehkä tilata kaverille lehdet vuodeksi vaikka joululahjaksi tai sitten tilaan poikaystävälle ja käyn varastamassa siltä ne :D

 
10. lokakuuta 2011 klo 14.48 , Anonymous Piritta kirjoitti...

Ikean korien väritykset ei miellyttäny munkaan silmää, joten ne saivat uuden värin pintaan spraymaalilla. Helppoa :)

 
10. lokakuuta 2011 klo 14.56 , Blogger bonbon kirjoitti...

Moi! Heti kun näin ton kuvan teiän hyllystä, mieleen tuli, kuinka hyvin niihin pienempiin lokeroihin sopis kirjat! Sillai vaakatasossa siistit pinot jokaiseen lokeroon niin ne tuo mukavasti väriä kämppään + sit ei haittais, vaikka niissä isommissa lokeroissa oliskin kaikkee erilaista ja sekalaista, kun ne ylälokerot tois sellasta selkeyttä... :) Sit isompia kirjoja vois laittaa ihan pystysuunnassa vaikka vasemman puoleiseen ylempään isoon lokeroon sillain rennosti pystyyn niin et tilaa jäis viä paljon. En oikein osaa selittää, enkä tiiä iskeekö suhun ollenkaan, mut musta olis tosi kiva :)
Ps: Vitsit oottelen asuntopostausta, oon odottanu jo vanhan blogis ajoilta :)

 
10. lokakuuta 2011 klo 16.08 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: laitan kyllä kunhan saan aikaseks :) ja saan tohon hyllyyn täytettä, postaus on odotellut sitä että tää asunto ois viimein "valmis" :D

Laura H: ai että sekin ois aika ihana :D

Lonely Wild: nonni, sepä hyvä.

Roosa: joo ei mullakaan ennen omaa asuntoa aihe kamalasti kiinnostanu :) mut voi että toi linkkaamasi valaisin on joku hauskin ikinä!

anonyymi: ai oli, huippu!! :)

Piritta: fiksu idea :) ! valkoset sais varsinkin varmasti hyvät!

bonbon: voiii mulla loppuu kirjat kesken! meillä on maailman kaunein kirjahylly juurikin tuota hyllyä vastapäätä, ja se on jo parhaat kirjat vienyt itselleen. mutta ideana iskee kyllä, kiitos vinkistä, eli pitää selkeästi alkaa ostelemaan enemmän kirjoja ;)

 
10. lokakuuta 2011 klo 16.32 , Blogger Johanna kirjoitti...

Tosi kivan näkönen tuo uudempi ikea -hylly! Meillä on just tommonen kuvassa taaempana oleva ja siitä oikein huokuu ikeamaisuus... Ja ei, en määkään oo ikinä lähtenyt ikeasta ilman ostoksia, edes silloin kun asuin vielä kotona! Ei se vaan oo mahdollista :D. ps. sun blogi on ihana! Vaikutat niin mukavalta ihmiseltä :)

 
10. lokakuuta 2011 klo 18.17 , Blogger Jenni kirjoitti...

Mun on ehkä pakko häpeäkseni myöntää, että olen käynyt tasan kerran elämässäni Ikeassa ja siltä reissulta jäi mieleen vain hyvät lihapullat, haha :D mutta siis mua on entistä enemmän ruvennut kiinnostamaan kaikki sisustus-jutut ja huomaan useinkin haaveilevani ja miettiväni miten sisustaisin oman kotini. Niin ja mä uskon kyllä, että Ikea olisi mun taivas, jos sinne johkaantuisin! Ainakin pelkän nettiselailun perusteella olisin valmis ostamaan koko puljun tyhjäksi :Dd mutta ehkä pitää ottaa järkikäteen sinne mentäessä! ps. hyllynne näyttää kivalta :)

 
10. lokakuuta 2011 klo 19.15 , Blogger emma kirjoitti...

toi octo on kyllä niin hieno..:o

 
10. lokakuuta 2011 klo 19.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sul on ihana blogi !! jään ehdottomasti lukijaks :)

 
10. lokakuuta 2011 klo 20.25 , Blogger Peeta kirjoitti...

Sisustaminen nyt vaan on niin kivaa. :--) Block tosiaan sopisi hyvin hyllylle!

 
10. lokakuuta 2011 klo 20.25 , Anonymous äips kirjoitti...

Noin monta tyhjää koloa...kyllä sinne nyt jotain täältä mahtuu, eikös niin?

 
10. lokakuuta 2011 klo 21.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hih, mä oon itseasiassa tainnu käydä ikeassa vaan kerran elämässäni ja sillonki olin ehkä 10-vuotias kun mentiin kaverin kanssa pyöräretkelle just avattuun espoon ikeaan! eikä varmaan siis myöskään ostettu mitään :D

 
11. lokakuuta 2011 klo 10.32 , Anonymous ninnisi kirjoitti...

oi että ku ihana blogi! sun banneri on aiva upee :)

 
11. lokakuuta 2011 klo 12.47 , Blogger llaura kirjoitti...

Johanna: joo noi ikean expedit- ja lack-sarjat ei oo ehkä niitä kaikkein hehkeimpiä, mutta ihan hyvin toi vanha hylly tuolla eteisessä välttää edelleen :) ja kiitos ihanista sanoistasi!

jenni: hahah, joo voisin mäkin siellä käydessä aina uudistaa vaik koko kämpän kerralla, mutta onneks tänne ei nyt mitään uutta edes mahdu. mutta sit voikin haaveilla jo seuraavasta asunnosta ;)

emma: no eikö ookin!

laura: kiitos, kiva kuulla :)

Peeta: niin sopiskin! pitäis ehkä vinkata joulupukille tuosta tms! :D

äiti: no ehkä niitä jotain juttuja varastosta vois vilkasta kun tuun seuraavan kerran niille suunnille! :)

karpalokinuski: haha :D

ninnisi: voi kiitos!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu