Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Versacea vailla?

tiistai 29. marraskuuta 2011

Versacea vailla?

Kävin hakemassa eilen H&M:n tilaukseni, jonka mukana tulivat nuo kaksi Versace for H&M -malliston tuotetta! Karvaliivi, no, se nyt ei ehkä ollut ihan minunnäköiseni ja vaikka tuo mekko onkin aivan mielettömän ihana, on se mulle melkein toppipituinen, eikä minulla nyt ole siihen 69,95 euroa laitettavana, joten päädyin nyt siihen, etten noita pidä.
Ajattelin kuitenkin laittaa nuo pikahuutoon perjantaihin saakka, ei, ei siksi, että yrittäisin niillä kovinkin suuresti tehdä rahaa, molempien hintavaraukset ovat jonkin verran alle myyntihinnan, vaan siksi, että ajattelin tarjota teille mahdollisuuden saada noista jomman kumman omakseen, jos jäitte ilman myyntipäivän hulinoissa! Ja huutikseen siksi, että olen kokenut sen kaikkein luotettavimpana myyntikeinona aiemminkin, joten ihan molempien osapuolten rahojen turvallisuuden tähden tuota kautta ne tarjoan myyntiin :) Jos nuo eivät kuitenkaan mene, palautan ne maanantaina nettikauppaan!

Eli, jos noista jompi kumpi kiinnostaa koossa 36, käykääpä kurkkimassa lisää TÄÄLLÄ :) Sulkeutuvat siis jo perjantaina, ja maksunkin pitäisi olla minulla viimeistään maanantaina 5.12., muuten vien nuo postin mukana takaisin Hennesin nettikauppaan!

Tunnisteet:

6 kommenttia:

29. marraskuuta 2011 klo 15.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

millä ohjelmalla teet kaikki kollaasit?

 
29. marraskuuta 2011 klo 15.36 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: yleensä PhtoFiltellä, mutta nuo kollaasit nyt onnistuu kaikilla paintia edistyneemmillä kuvanmuokkausohjelmilla ihan yhtä iisisti :)

 
29. marraskuuta 2011 klo 16.35 , Blogger NiinaP kirjoitti...

voi ei, mä niin oisin halunnu ton karvaliivin ja ostaisin sen nyt mutta on liian pieni koko:(

 
29. marraskuuta 2011 klo 17.25 , Blogger Kisu kirjoitti...

Voi ei ku haluaisin ihan hemmetin paljon tota liivii ja huutaisin itelleni sen sulta mut mulle tulee palkka vasta 5.päivä D: osaatsä sanoo et tuleeks se maksu sulle tilille silloi 5.päivä jos silloin sen sulle maksaisin?ku en pystyis vastaku sinä päivänä sen ostaa :(

 
29. marraskuuta 2011 klo 18.05 , Blogger llaura kirjoitti...

NiinaP: höh, no voi harmi :(

Kisu: riippuu mikä pankki sulla on, jos Nordea niin sillon se näkyy :) mutta kuten tuolla kohteessakin on sanottu, niin sekin käy, että maksat sen heti sillon maanantaina aamulla ja otat kopion siitä maksusivusta (esim printscreen riittää ihan hyvin) ja lähetät mulle, jollon tosiaan vaan nään että oot sen tosiaan maksanu ja postittelen sen sit kun se raha on tullut ihan oikeasti :)

 
29. marraskuuta 2011 klo 18.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei ku säki oot pitkä niin mistä löydät tarpeeks pitkiä farkkuja? :) kaikis noissa peruskaupois toi farkkujen pituus tuntuu olevan aina auttamatta liian lyhyt :( tai sit ne on niitä 32/34 eli vyötärönympärys liiiiian iso (!!?)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu