Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Musiikkiaakkoset, H-N

tiistai 22. marraskuuta 2011

Musiikkiaakkoset, H-N

Ja sit taas seuraava satsi lempimusiikkiani, olkaa hyvät! Ensimmäinen, A-G -osa löytyy täältä :)

H Hide and Seek - Imogen HeapTutustuin Imogen Heapiin kunnolla vasta reipas vuosi sitten, kun selailin sen kesän Ilosaaren esiintyjälistaa. Ja rakastuin. Vaikka häiriökäyttäydyttiin ehkä porukallamme kyseisellä keikalla, veti tän biisin kuuleminen kyllä koko porukan täysin hiljaiseksi. Täydellinen. Ei mulla muuta.

I I Want to Hold Your Hand - The BeatlesTää haastehan on ihan hölmö, koska mulla ois kymmenen lempparia yhteen kirjaimeen, ja johonkin piti etsiä varavaihtoehtoja :D No kuitenkin, jos H ei olisi mennyt jo, olisi The Beatlesin Here Comes The Sun mennyt sen paikalle, mutta tämä tulee kyllä myös ihan kärkilempparina kyseisen, myös isäni lempibändin biiseistä!

J Jerome - Lykke LiK Kohtalon oma - ChisuHahah, meinasin pitkään laittaa läpällä tähän väliin Uniklubin Kylmää -biisin ennen kun muistin oikeasti hyvän K:lla alkavan biisin. :D "Tuska viiltää, miksi tuuunneeen seeen"! Voi mä niin kuuntelin tätä tippa linssissä kun olin kuustoista ja mun sydämeen sattu kun mun poikaystävä oli ollu mulle tyly kun juteltiin IRC-Galleriassa.. Tää oli mulla soittoäänenäkin sillon :((

L Little Lion Man - Mumford & SonsTän biisin löytymisestä suurkiitos sille ihanalle lukijalle, joka tästä bändistä vinkkas/muistutti edellisessä musa-aakkospostauksessa :) !

M Muumimusiikkia..... :DEn voinut vastustaa! Youtubesta löytyy hakusanoilla Muumimusiikkia 1-52 kaikki nää ihanat, mulla oli tää ennen soittoäänenäkin! Muutama näitä on edelleen jäljellä puhelimen soittimessa, ja ei voi olla niin huonoa päivää, ettei alkais hymyilyttää kun tää alkaa itsestään soimaan kesken muiden biisien!

Tähän M-kohtaan ois kyllä hyvinkin kelvannut myöskin tän hetkinen superlempparikappaleeni M83:n Midnight City tai aina yhtä menevä Mammat riivaa Ruudolfilta...:D

N Nicest Thing - Kate Nash
Mitkä teidän ehdottomia lempparibiisejänne on tällä hetkellä :) ?

Tunnisteet:

12 kommenttia:

22. marraskuuta 2011 klo 14.18 , Blogger Mira kirjoitti...

Ruudolfin mammat riivaa on paras :D

 
22. marraskuuta 2011 klo 15.07 , Anonymous Emma kirjoitti...

Oi, Muumit! Meidän äidillä on soittoäänenä yksi niistä monista ja voi miten siitä tulee aina hyvälle tuulelle! Täytyy ehkä itsekin harkita vaihtavansa soittoääntä ja tekevänsä siinä samalla myös palveluksen Nanalle; tyyppi vihaa tuota Nnekan Heartbeatia, joka multa löytyy tällä hetkellä. :) Ja Little Lion Man <3

 
22. marraskuuta 2011 klo 15.27 , Anonymous nelli kirjoitti...

siis mitä ihmettä, mä rakastan noita kaikkia biisejä aivan suunnattomasti!! okei, tota lykke lin biisiä en oo kuullu, mutta saman esittäjän tonight on kyllä aivan ihana. haha aika hyvin sattu kyllä!

 
22. marraskuuta 2011 klo 16.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hide and Seek on yksi surullisimmista kappaleista mita tiedan ja on erittan harvoja paivia jolloin pystyn kuuntelemaan sen itkematta :D Mutta siis tosi kaunis tietenkin.
Mumford and Sons on parhautta!

 
22. marraskuuta 2011 klo 16.37 , Anonymous hannz kirjoitti...

ole hyvä vaan, hyvä et sain jonkun muunki koukuttumaa M&Sn! tällä hetkellä spotifyssä hellogoodbyen Oh it is love, The Vaccines-Wetsuit, Hurts-Mother Nature ja joka päivä joku M&S biisi tehosoitossa :D

 
22. marraskuuta 2011 klo 18.06 , Blogger Roosa kirjoitti...

löyty ainakin kolme munkin lempparia (k, l, n) eikä muutkaan huonoja oo :) just tällä hetkellä (tai no muutaman päivän ajan jo) ihan ykkösbiisi on ollut: ewert and the two dragons - you had me at hello <3 bändinä ihan uus tuttavuus ja nään ne pian livenäkin kun ne tulee veton lämppäriks, jee!

 
22. marraskuuta 2011 klo 19.10 , Blogger emma kirjoitti...

oo imogen heap!
mulla soi tällä hetkellä aika paljon lana del rey (ihaniaihania biisejä!) sekä the pierces (erityisesti love you more jota kuuntelen tälläkin hetkellä):D

 
22. marraskuuta 2011 klo 21.44 , Blogger maiu kirjoitti...

Apua, en vissiin just kuunnellu kaikkia noita muumikipaleita ihan tippa linssissä läpi. ;__;
En ikinä jaksa kiinnostua musapostauksista (paitsi omistani), mutta nyt löytyi jotain kovin miellyttävää viimein. :D Kiitos!

 
22. marraskuuta 2011 klo 22.55 , Blogger strawberryy kirjoitti...

Hitsit, yllätyinpäs iloisesti kun M-kirjaimen kohdalla mainitsit ton Ruudolfin Mammat Riivaa! :) Tykkään kovasti lukea sun blogia, vaikka sun tyyli/musiikkimaku ei käykään yks yhteen omieni kanssa. Mutta jo senkin takia oli hauska yllätys toi Mammat Riivaa! :)

 
23. marraskuuta 2011 klo 0.36 , Blogger Roosa kirjoitti...

hahaha hei arvaa mitä! tutkailin pitkästä aikaa last.fm-juttuja ja sä oot mun naapuri! :DD ja musical compatibility on super tietty :)) aika hauskaa :D

 
26. marraskuuta 2011 klo 23.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ok pelottavaa.
jokainen biiseistä on tämän hetkisiä lempibiisejä :D

 
27. marraskuuta 2011 klo 19.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mumford & Sons, The Beatles ja Lykke Li<3

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu