Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ikuinen syksy

torstai 1. joulukuuta 2011

Ikuinen syksypaita,toppi&farkut: ONLY / kengät: Nelly.com

Asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka ärsyttävää on herätä 04:12 saamatta enää unta :( ? Mulla on tokikin vielä vapaapäivä, tossa tunti sitten suunnilleen luovutin ja nousin sängystä ylös datailemaan, kun ei se uni sieltä enää millään tullut. Ompa kivaa. No, ehkä mä hengailen tässä koneella jonkin aikaa, voihan sitä nukkua ensi yönäkin! Tässähän ois oivasti nyt aikaa vaikka vääntää luonnontieteen orientaation rästiin jäänyt essee aikansa kuluksi :--)

Yllä kuitenkin asua viikonlopulta! Jos noita pensaita ei sen tarkemmin katselisi, menisi varmaan ihan kevyesti läpi väittää, että nämäkin kuvat on otettu ihan alkusyksystä, eikä viime lauantaina juuri ennen töihin lähtöä, niin kuin ne oikeasti on kuvattu. Ei ulkona toki ihan ilman takkia tuota kuvaushetkeä kauemmin tarjennut kulkea, mutta näinä sateisina, yli 6 lämpöasteen ilmoilla olo on ennemminkin keväinen - ainakin sen lyhyen hetken kun aurinko suostuu jostain välistä paistamaan. Missä lumi?!

Tunnisteet:

3 kommenttia:

1. joulukuuta 2011 klo 12.24 , Blogger Siiri kirjoitti...

Lumi voi mun puolesta pysyä kaukana poissa!
P.S: noi highwaist farkut on ihan huiput (jos ne nyt on samat mitkä sulla on päällä :D)! Niin mukavat ja täydelliset jalassa <3

http://siiriliinu.blogspot.com/

 
1. joulukuuta 2011 klo 19.22 , Blogger emmi kirjoitti...

miks farkut vaan näyttää niin hemmetin hyvältä teillä pitkäkoipisilla? :( tämä on vääryys!

 
3. joulukuuta 2011 klo 3.39 , Blogger Our Youth kirjoitti...

Very cute outfit! xx

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu