Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuulumisjuttuja

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kuulumisjuttuja

♥ En uhallakaan voi pahoitella blogihiljaisuutta, ja sitä fiilistä että tää jatkunee vielä ainakin hetken - hiljaisuuden taustalla kun on tapaamisia ystävien kanssa, pitkiä lenkkejä metsässä K:n & Elvin seurassa, onnellisia hetkiä, aurinkoa, naurua, iloa ja avautumista. Jos jotain pahoittelisin, niin ehkä sitä, etten osaa tallentaa tällaisia tilanteita kovinkaan hyvin blogin puolelle, mutta enpä halua pyytää anteeksi sitäkään, hetkessä eläminen on ehkä hienompi taito kuin elämän tallentaminen. Yhtään jälkimmäistäkään vähättelemättä.

♥ Mutta haha, vähän ehkä pahoittelen sitä, että minäkin sorruin kuvittamaan postauksiani Instagram-kuvilla. Tiedän, se herättää monissa blogien lukijoissa suuria vastustuksen tunteita, eihän se nyt todella ole kivaa, jos järkkärikuvat korvautuvat enenevissä määrin kännykkäkuvilla. Mutta toisaalta, eipä nuo omat kamerakuvatkaan aina sitä parhaimmistoa ole, ja sitä puhelinta kun on vaan niin paljon kivempi raahata mukana kuin painavaa kameraa. Hassuin perustelu Instagram-kuvien vastustajalta oli kuitenkin se, että "jengi ottaa kuvia sellaisista asioista, joita ei normaalisti kuvaisi" - mun mielestä se taas menee täysin päin vastoin, sillä itse ainakin kuvaan juuri niitä asioita, joita normaalisti kuvaisin JOS jaksaisin kuvata kameralla aina ja joka paikassa!

♥ Yllä ja alla kuvia siis viime ajoilta, sekalaisesti sieltä täältä. Uudet perunat kiehuvat muuten tälläkin hetkellä tuolla keittiön liedellä, viimeksi seurana oli lämminsavulohta nam, nyt juustotäytteisiä herkkusieniä sekä kukkakaaligratiinia, supernam. Kesän täydellisin herkku, eipä paljon ole grilliliharuokia ikävä!

♥ Mutta grillaamisesta siihen loogiseen, eli mökkeilyyn, sitä on ikävä! Ja sitä ikävää päästään ehkä viikonloppuna hieman helpottamaan, kun oman vloppuvapaani kunniaksi taidamme suunnata pienellä autollamme kohti Itä-Suomea, Savoa, kotia ja mökkiä. En malta odottaa, että saan herätä siihen, ettei ympäriltä kuulu MITÄÄN ihmisen möykkää (paitsi ehkä Kimmon kuorsausta haha)!

♥ Muuten kaikki on hyvin, kiireisesti, vähän ehkä väsyneesti, mutta silti perusonnellisesti. On ihan hyvä olla, elämä maistuu. Ei sillä että laskisin, mutta odotan myös kuitenkin ihan vähän myös sitä kesälomaa, joka noin 46 yön päässä häämöttää. Lomaa, elämäni ensimmäistä palkallista kesälomaa, jolloin saa vain olla tekemättä mitään (....eli paineessa valmistaa eräs pieni koulutyö, jonka nimeä en uskalla kirjoittaa tähän jotten kuole taas stressikohtaukseen), syödä, nukkua, juosta, lukea, rentoutua ja herätä siihen kun Elvi juoksee unissaan mun jalkaa vasten. Vaikkei se pikkutyyppi oikeasti tossa sängyllä saisi ollakaan.

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

5. kesäkuuta 2012 klo 20.20 , Blogger paula kirjoitti...

mun mielestä instagram-kuvat on just kivoja, niihin tallettuu sellasia tunnelmia mitä tarkkaan harkittuihin järkkärikuviin ehkä ei! :) toki sitten asia erikseen, jos kyseessä on joku normaalisti überloistokasta valokuvataidetta sisältävä blogi, mutta tällaseen elämänmakuseen ja ennen kaikkea kivojen tekstien ja ajatusten takia luettavaan sopii mainiosti.

ja voih, oon vähän kateellinen tosta ihan oikeesta kesälomasta vaikka on mullakin 4 päivää palkallista lomaa (jonka käytän yleisurheilun em-kisoissa vapaaehtosena) ja viikko palkatonta :D

 
5. kesäkuuta 2012 klo 22.00 , Blogger paula kirjoitti...

...ja vielä haastettakin pukkais, oot tainnu johonkin tällaseen jo vastatakin mut jos joskus hamassa tulevaisuudessa vaikka podet pakottavaa tarvetta tekemiselle, niin tätä sopii käyttää ;)

http://rakastanaura.blogspot.fi/2012/06/11.html

 
5. kesäkuuta 2012 klo 23.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta Instagram-kuvat on vaan mukavaa vaihtelua järkkärillä otetuille ja mahtavia tunnelmakuvia. :) Harmi, että omassa puhelimessa ei ole kameraa, jolla saisi muitakin kuvia kuin pikselimössöä.

Ihana postaus jälleen! :)

 
5. kesäkuuta 2012 klo 23.40 , Blogger Roosa kirjoitti...

Ihana kuulla et oot onnellinen. :)

 
6. kesäkuuta 2012 klo 0.41 , Blogger Inka kirjoitti...

Instagrammi on just jees! :)

 
6. kesäkuuta 2012 klo 0.51 , Blogger The beautiful ones kirjoitti...

aivan ihania kuvia taas kerran:) sitte ku mäki joskus rikastun ja ostan jonkun puhelimen mihin ton instagramin saa latailtua, ni kyllä mä niitä kuvia blogissa hyödynnän tottakai! Ja toi on ihan totta ettei tota painavaa järkkäriä tule raahailtua kaikkialle mukaan!

 
6. kesäkuuta 2012 klo 11.20 , Blogger Kissaämmä! kirjoitti...

Nyt mun on viimeinkin pakko ladata kans toi Instagram :D Oon vältellyt sitä parhaani mukaan...

 
6. kesäkuuta 2012 klo 13.35 , Anonymous Lulu kirjoitti...

Ikävä Lauraa <3

 
6. kesäkuuta 2012 klo 22.32 , Blogger llaura kirjoitti...

ei siitä nyt kateellinen kannata olla, itsehän se on työllä tienattu ;) mutta huippu kuulla että tälleenkin kuvitetut postaukset kelpaa, helpottaa omaakin kuvausstressiä kummasti! :D

 
6. kesäkuuta 2012 klo 22.32 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, pitääpä käydä kurkkii mitä oot kyselly!: D

 
6. kesäkuuta 2012 klo 22.33 , Blogger llaura kirjoitti...

joo puhelimella tulee kyllä otettua ihan erilaisia fiiliskuvia kuin kameralla :) juurikin sen helppouden ansiosta!

 
6. kesäkuuta 2012 klo 22.33 , Blogger llaura kirjoitti...

♥ ja ihana kommentti, kiitos!

 
6. kesäkuuta 2012 klo 22.33 , Blogger llaura kirjoitti...

jep!

 
6. kesäkuuta 2012 klo 22.34 , Blogger llaura kirjoitti...

joo onhan nää vaan niin helppoja ja mukavia kuvituskuvia blogiin :) ja instagram yleensäkin on vaan niin huippu appsi!

 
6. kesäkuuta 2012 klo 22.34 , Blogger llaura kirjoitti...

ehdottomasti! :D mitä turhaan välttelemään, kuvat on parhautta!

 
6. kesäkuuta 2012 klo 22.35 , Blogger llaura kirjoitti...

♥ ikävä takas!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu