Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Koko viikon asu vol. 2

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Koko viikon asu vol. 2


toppi&laukku: H&M | hame: Vila | korut: JC


Taas olen jäänyt jumiin yhteen asuun alkukesän kaltaisella suurfanituksella, ja nuo yllä näkemänne vaatteet ovatkin eksyneet kerran jos toisenkin tällä viikolla päälleni. Tuo hame on se aiemmin mainitsemani XL-kokoinen alelöytö, tarkoitettu se mitä ilmeisemmin on siis korkeavyötäröiseksi midihameeksi, mutta mulle se on tuossa koossaan täydellinen maksi, juuri sopivan pituinen ja täydellisen ihanasti hulmuava!

Asu on tällä viikolla nähnyt mm. parit palaveeraukset, lounastreffit kaverin kanssa, yllätysvierailun Peetan työpaikalle ja eilisen hengailun ihanien tyttöjen, eli Emmin ja Pauliinan seurassa. Voisin kohta ehkä kokeilla yhdistellä noita uusia lempparivaatteitani vähän muuhunkin kuin toisiinsa, mutta pitihän asua taas sen verran useasti päällensä tuollaisenaan pistää, että ehti saada sen myös kuvatuksi. Eilen siihen tarjoutui viimein mainio mahdollisuus, kun lähdettiin yhdessä Kimmon kanssa puistohengailemaan Helsingin rannoille. 

Nyt asu on kuitenkin vaihtunut taas jo ihan eri liikkeen kuteisiin, koska edessä on työpäivä. Kuusi tuntia hengailen taas vaatteiden parissa, ja sitten lähden Lahteen noutamaan elämäni rakkautta kotiin isoäitini hellästä huomasta! Elvi on ollut viikon poissa kotoa, ja pakko sanoa, että mulla on ihan kamala ikävä sitä hurttaa!

Tunnisteet:

8 kommenttia:

1. heinäkuuta 2012 klo 11.28 , Anonymous nasu86 kirjoitti...

ihana asu :) miks vaihtais hyväksi todettua mihinkään?! ;)

 
1. heinäkuuta 2012 klo 13.45 , Blogger Outi kirjoitti...

Luottoasut ovat aivan parhaita! Miksikäs hyvännäköistä asua pitäisi toiseen vaihtaa? Voin sanoa, että tuo näyttää huomattavasti paremmalta kuin oma t-paita + shortsit 24/7 -asu. :D

 
1. heinäkuuta 2012 klo 20.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ahhh mikä ihana asu! sopii kuin nakutettu!

 
1. heinäkuuta 2012 klo 21.11 , Blogger llaura kirjoitti...

totta! hyvähän se on olla kun on lempparivaatteet päällä! :)

 
1. heinäkuuta 2012 klo 21.11 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, kyllä mäkin niissä teeppari+shortsit-asuissa varsin paljon heilun, välillä on vaan hauska löytää jotain tällastakin luottoasuks! :)

 
1. heinäkuuta 2012 klo 21.12 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos :)

 
2. heinäkuuta 2012 klo 18.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikken teitä bloggaajia mitenkään henkilökohtaisesti tunnekaan, niin mulle tulee jotenkin ihan törkeen kiva fiilis susta ku hengaat nykyisin Emmin, Pauliinan ja Peetan kanssa. Vaikutatte kaikki neljä niin hauskasilta ja samanhenkisiltä tyypeiltä. Miten kivaa, että löydätte tän harrastuksen(/duunin) kautta uusia ystäviä. :)

 
2. heinäkuuta 2012 klo 21.35 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, ihana kommentti! :D mut ei saa unohtaa esim. Meriä ja Arezia, siinä on kyl kans kaks hauskinta ja samanhenkisintä tyyppiä mitä blogimaailmasta on löytyny. <3

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu