Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kukkajuttuja

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kukkajuttuja


paita: Rutstore.fi | shortsit & kengät: H&M

Maanantaista matka-asua, olkaa hyvä! Sain eilen porukoilla käydessä latailtua näitä kuvia nettiin, nyt hyyyyyvin hitaasti ja hyyyyyvin hartaasti toimivalla internetyhteydellä saan ehkä reaaliaikaisesti tekstit postauksiin lisättyä? Plussaa sekin! Inhoan mökillä kaikenlaista modernia teknologiaa, mutta tälleen samalla kirjaa lukiessa tää nettailukin menee, kuluuhan yhden sivun aukilatautumiseen se viitisen minuuttia. Vähän kuin joskus ennenaikaan, silloin kun verkkoon mentiin vielä puhelinlinjojen kautta ihanan vinkuvan yhdistämisäänen piristämänä :---D 

Asun paita on muuten blogiyhteistyön kautta saatu Rut m.fl:n kautta, merkki onkin avannut Suomeen toimittavan nettikaupan tässä lähiaikoina. Sain sieltä itselleni jotain valkata, ja tuo kukkapaita löysikin tiensä vaaterekkiini. Varsin on hempeä otus, mutta näen sen hyvin myös yhdistettynä mustiin pillifarkkuihin ja nahkatakkiin, eiköhän sille siis enemmänkin käyttöä tässä loppukesän mittaan löydy. Mutta mitäs te tykkäsitte asusta? 

Tunnisteet:

12 kommenttia:

25. heinäkuuta 2012 klo 11.50 , Blogger Senja kirjoitti...

aivan ihana kesäpaita !

 
25. heinäkuuta 2012 klo 12.40 , Blogger Sisko kirjoitti...

Love this shirt!!!!

http://showponyblog.blogspot.com.au/

 
25. heinäkuuta 2012 klo 17.26 , Blogger Maria kirjoitti...

Toi paita on upea! (:

 
25. heinäkuuta 2012 klo 21.27 , Blogger Maija kirjoitti...

No täällä kyllä ihastuttiin asuun ja kovaa! Toi on juurikin tuollainen paita mikä näyttää teillä pitkillä tytöillä niin ihanalta ja meillä vähemmän pitkillä.. Hemulin teltalta :D Tai ainakin omalta osalta!

Mulla olisi Laura pieni kysymys! Oon muuttamassa ensi kuussa Osloon (JJJAAAUUU!!! Voit vaan kuvitella miten himoiten oon lukenut sun Oslon vinkkejä :-D) ja haluaisin oikeasti oppia norjan kielen ja tietenkin mahdollisimman nopeasti :D Miten sulla aikanaan tuo oppiminen tapahtui? Ja miten hyvin sitä vuoden jälkeen puhuit ja kuinka nopeasti opit? Mietin, että kannattaako Suomesta ostaa valmiiksi jotain kirjaa (ainut taitaa olla se Brillefint, kokemuksia?) vai mistä kannattaisi lähteä liikkeelle? Mulla ruotsi ihan ok, toivottavasti siitä olisi edes hiukan apua :D

Olisin tosi otettu, jos viitsisit tähän vastata :)

http://donebym.blogspot.fi/

 
26. heinäkuuta 2012 klo 10.16 , Blogger llaura kirjoitti...

eikö olekin! :>

 
26. heinäkuuta 2012 klo 10.17 , Blogger llaura kirjoitti...

i love it too, thanks! :)

 
26. heinäkuuta 2012 klo 10.20 , Blogger llaura kirjoitti...

danke :)

 
26. heinäkuuta 2012 klo 10.25 , Blogger llaura kirjoitti...

höpsis, ystäväni Emmi on mua senn 20cm lyhyempi, ja hyvältä samainen paita hänenkin yllään näyttää! ;)

mutta oooo, onnea superpaljon Osloon muutosta! ihan mieletöntä, ihan mieletön mesta! mä kävin Oslossa norjankielenkurssilla, sen myötä löytyi parhaat kirjatkin! :) jos siis jaksat ihan ryhmäopiskella, niin kaupungissa on siihen varsin laaja tarjonta, ja jos ruotsi pohjana on ok, niin ei sitä kielenopiskelua ihan ykköstasolta tarvitse aloittaa :) itseopiskeltunakin se toki onnistuu jos sinnikkäästi jaksaa lukea ja katsoa tv:ta, nopeasti sitä kieltä alkaa oppimaan kun sitä jatkuvasti käyttää! itse puhuin näin jälkeenpäin ajateltuna liikaakin englantia myös norjalaiskavereideni kanssa :)

 
26. heinäkuuta 2012 klo 12.05 , Blogger Maija kirjoitti...

Oon siis menossa opiskelemaan Oslon yliopistoon, joten sitäkin kautta varmaan löytyisi jotain kielikursseja mihin voisi mennä. Ehkä jätän tuon Brillefint:n oston väliin (maksaakin sen joku suolaset 60e), kun tuntuu, että se lähtee ihan nollatasolta. Oon sortunut tuohon samaan virheeseen muualla ulkomailla asuessani ja puhunut englantia tai suomea liikaa. Nyt mulla on vakaa aikomus hankkia norjalaisia kavereita, joiden kanssa puhutaan sitten sitä norjaa! Katsotaan vain kuinka tämä käytännössä toteutuu :-D

Oon kyllä niin pähkinöinä! Harvoin oon rakastunut mihinkään maahan yhtä lujaa kuin mitä Norjaan! :)

Mutta kiitos paljon, kun viitsisit vastata! Se on aina ilo huomata, että sellaisetkin bloggaajat, joilla on paljon lukijoita jaksavat vastailla kommentteihin, vaikka niitä teille aika reippaasti tulee. Arvostan :)

 
26. heinäkuuta 2012 klo 18.12 , Blogger llaura kirjoitti...

no mutta yliopistolla varmasti sitä kieltä oppiikin oikein mainiosti! :) ja onhan se ruotsin kanssa kuitenkin sen verran lähellä että antaa jo hyvän pohjan kun on tuota pakollisena täällä suomessa opiskellut ;) onnea sulle opintoihin Osloon, oon ehkä salaa vähän kateellinen :D ainahan sinne tosin pääsisi omankin alani töitä tekemään, pitäis vaan itsekin vähän kertailla tuota kieltä ;)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 10.52 , Anonymous Marbe kirjoitti...

Oot varmasti aiemmin jo jossain maininnut, mutta mistä nuo iiiihanat sandaalit mahtaa olla?

 
27. heinäkuuta 2012 klo 11.41 , Blogger llaura kirjoitti...

H&m:lta kuten tuossa kuvan alla tuttuun tapaan lukeekin :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu