Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Työvaatteita ja pakkauskiireitä

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Työvaatteita ja pakkauskiireitätakki: Zara | kangaskassi: Carlings | kengät: H&M | muut: ONLY

Nopsa työasu ennen kuin lähden kulkeutumaan kohti Varkautta ja sieltä huomenna vielä sitä jo varmaksi varsin selväski tullutta Joensuuta! Kuvat napattiin työmatkan varrella sillä Canonin lainapokkarilla, joooooo. No, eiköhän sen kanssa tuonne rokkiin kelpaa lähteä, vaikka mielummin asut jatkossakin ihan tolla järkkärillä kuvaillaan. Ei pelkästään kuvan laatu (paljon siinä nähkääs kun on myös kiinni osaamattomuuteni tuon pokkarin suhteen), mutta kuvaajana toiminut Kimmo ei kamalasti järjestelmäkameran jälkeen digaillut itsekään palata kuvaamaan pokkarilla. Ei menny tarkennukset ja rajaukset ja zoomit ihan niin kuin ollaan totuttu :---D

Nyt pitäisikin sitten suorittaa nopeasti vielä viimeiset pakkaukset, sen jälkeen koira ja tavarat kyytiin ja nokka kohti Savoa! Ilmatieteenlaitoksen sivut lupaa viikonlopuksi parempaa ilmaa Joensuuhun kuin Foreca, joten uskotaan ensimmäistä eiks je? Hyvää viikonloppua muruset, tulkaa nykii jos törmäätte tuolla rokin suunnilla! :) Ja eiköhän musta tässä viikonlopunkin aikana vielä kuulu, pusi pusi!

Tunnisteet:

8 kommenttia:

13. heinäkuuta 2012 klo 18.40 , Blogger Senja kirjoitti...

ihanaa viikonloppua sulle laura! :)

 
13. heinäkuuta 2012 klo 18.45 , Blogger Kati kirjoitti...

Siisti kassi!

 
13. heinäkuuta 2012 klo 21.30 , Blogger Outi kirjoitti...

Pokkarilla on niiiiiin inhottava ottaa asukuvia! Yritäpäs ottaa itse niitä ajastimen kanssa, niin se on kyllä sellaista huvia, että huhhuh. :D Taino, jos niitä kuvia julkaisisi, ne olisi melko huvittavia, mutta itsellähän melkein tulee itku silloin... Joko ne rajautuvat miten sattuu, tarkennus on jossai aivan prinkkalassa ja sitten kun kaikki muut on kohdillaan niin malli on huono. :D Ei oo helppoo ei!

 
14. heinäkuuta 2012 klo 9.52 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitän!<3

 
14. heinäkuuta 2012 klo 9.52 , Blogger llaura kirjoitti...

eiks oo!

 
14. heinäkuuta 2012 klo 9.53 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, ei oo joo :D onneks oma normikamera on tuttu ja turvallinen, ei mee asukuvien ottaminen ihan siihen angstiin kun ei osaakaan käyttää kameraa niin kuin pitäis :D

 
14. heinäkuuta 2012 klo 17.04 , Blogger emma kirjoitti...

mun on varmaan pakko käydä hakemassa toi kassi carlingsista kotiin!:D mut hei kivaisa asu:)

 
17. heinäkuuta 2012 klo 0.36 , Blogger llaura kirjoitti...

kiiiitos! ja noita kasseja oli vaikka mitä makeita taas! :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu