Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuopiorakkautta

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kuopiorakkautta

 


Noniin, jokohan lähtis konekin taas päälle?! Ihan megalomaaninen ukkoskuuro pyyhälsi juuri ylitsemme, edellinen reipas puolituntinen tulikin vietettyä koiraa suojelemassa sohvalla, hui! Nyt kun sähkötkin ovat löytäneet taas tiensä tänne keskellä metsää sijaitsevalle mökillemme, niin johan se on heti päästävä postaahaan. Ihan ensimmäisenä, kiitos armaat muruseni edellisen postauksen kommenteista, olettepa te huippuja! Kiva lähteä tän bloginkin kanssa kohti uusia haasteita, kun on teidän tuki takana, pus!

Yllä perjantaiselta Kuopion reissultamme kuvia, olkaapa hyvät! Sää suosi ja mukavaa oli, sekä alan myös ehkä pikkuhiljaa onnistua tässä pienessä aivopesutyössäni kun kuulin pitkästä aikaa paatuneen paljaisjalkaisen espoolaispoikaystävänikin suusta sanat "oishan täällä Kuopiossakin ihan kiva asua"! No oispa! Vaikka Helsinki minullekin tällä hetkellä se koti on, niin kyllä täällä Savon suunnilla se kaikkein paras fiilis vaan jotenkin on. Täällä on lähellä koko perhe, isovanhemmat, kesämökki, lapsuudenmaisemat ja ennen kaikkea se tunne, että on jotenkin erityisen paljon kotona. Ei tänne paluumuutto nyt mikään maailman ajankohtaisin asia ole, ja hetken taas Helsingissä ystävien kanssa hengaillessa sitä varmaan taas muistaa miksi siellä onkaan niin ihana asua, mutta ainahan sitä saa haaveilla. Mutta saishan täältä päin hieman hulppeamman asunnonkin samalla hinnalla millä pääkaupungistamme saisi hikisesti pienen kaksion.. On tää vaan niin lempparialuetta Suomessa kun olla ja voi, ei muualla edes puhuta näin ihanasti kuin täällä huastellaan! ♥

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

29. heinäkuuta 2012 klo 16.17 , Blogger Mari kirjoitti...

Kuopio on kyllä houkutteleva kaupunki!

Jos kaupunkiin joskus pääsisin muuttamaan, niin Kuopio olisi vaihtoehto numero 1 :)

 
29. heinäkuuta 2012 klo 17.16 , Blogger Iidas kirjoitti...

Kuopio on kiva! Muutin itse tänne vajaat 2kk sitten ja sitä ennen olin vain muutaman kerran käynyt päiväreissulla... joten melko iso muutos oli muuttaa Tampereelta (kotikaupunki) Mikkelin (opiskelukaupunki) kautta Kuopioon. Olen viihtynyt oikein hyvin ja alan pikkuhiljaa päästä yli myös siitä, että aina kun saavun junalla Kuopioon, sataa vettä!! Vielä kun sais täältä kavereita niin alkais elämä todenteolla rullaamaan. :)

 
29. heinäkuuta 2012 klo 19.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi kuopio! opiskelin siellä just viimeset neljä vuotta ja nyt valmistuttua muutin helsinkiin. vaan kyllä pieni kuopio-kaipuu kuitenkin jäi. oli mainio paikka viettää rentoa opiskelijaelämää :) ehkä sinne joskus takaisin!

 
29. heinäkuuta 2012 klo 19.40 , Blogger Neiti S. kirjoitti...

Samoja reittejä tallusteltiin myös me perjantaina Kuopiossa. Ei tullut törmättyä? Kuopio on kyllä kiva :) Ja ne ihmiset siellä on ihan parasta!

 
29. heinäkuuta 2012 klo 23.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuopio on ihana! <3

 
30. heinäkuuta 2012 klo 11.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täällä yksi kuopiolaistunut, oon asunut reilun vuoden ja tykkään kyllä lupsakkaasta meiningistä :) ite oon pohjoisesta kotoisin!

 
30. heinäkuuta 2012 klo 22.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tän postauksen kuvista todella paljon! :)

On muuten kiva että joku tahtoo tai mielii muuttaa muuallekin kuin Etelä-Suomeen kun monet (ei tietenkään kaikki) muualla Suomessa asuvat haluavat asumaan juurikin Helsinkiin tai muuten etelämmäs.

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu