Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mökkielämää

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Mökkielämää
Hei muruset! Saavuimme eilen mökille jo alkuillasta, mutta tää netti ei ihan toiminut siellä niin kuin olin ehkä ajatellut - ja hyvä niin, kuka sitä nyt datailla mökillä haluaisi kun voi saunoa, uida, lukea, nukkua, syödä, nukkua ja lukea! Nyt olen käymässä pikaisesti täällä porukoilla, joten sainpa siirrettyä siis koneelta kuviakin intternetin hienoihin kuvapankkeihin - ja sitä kautta blogiinkin! Lisää postauksia tälläkin viikolla on siis kuitenkin luvassa, ei ehkä niitä maailman reaaliaikaisimpia tosin kun kuvien lataamisessa tuolla mökkimaisemissa vähän kestää. Mutta  ei kai se lomalla niin justiinsa ole ;--)

Pari viikkoa tässä nyt ois täällä kotikodin ympäristössä tarkoitus pyöriä, erinäisinä täsmäkohteina olen vielä miettinyt päiväreissuja niin Kuopioon kuin Joensuuhunkin. Toisaalta voi olla kuitenkin, että toi mökillä makaaminen vie voiton, mutta katsellaan! Ensi viikollahan sitä juhlitaan jo mun synttäreitäkin, 25 vuotta pamahtaa tauluun, apua! No, ehkä asiasta selvitään, vaikkapa sitten äidin leipoman herkkukakun voimalla, vinkvink! 

Nyt takaisin mökkimoodiin, palaillaan asiaan, pusss!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

25. heinäkuuta 2012 klo 12.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

millon jns? -k

 
27. heinäkuuta 2012 klo 18.02 , Blogger llaura kirjoitti...

alkuviikosta!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu