Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vielä tarkenee shortseissa

perjantai 5. elokuuta 2011

Vielä tarkenee shortseissa


korvikset, kengät & shortsit: H&M / paita: BikBok / rannekoru: Stradivarius

..tai tarkeni, alkuviikosta ainakin kun nuo kuvat on otettu. Kyseessä on siis eilisessä postauksessa esitelty Oslo-ostospaita, ja oikeastihan se on raidallinen, mutta eipä se raidallisuus juurikaan noissa kuvissa nyt näy. Jokohan oli viimeisiä shortsiasukuvia tältä kesältä?

Saavuttiin juuri Varkauteen, nyt mulla makaa pieni onnellinen koira jalkojeni päällä, se kun viimein hurjan 1,5 viikon jälkeen on saanut meidät takaisin luokseen ♥ Elvi oli siis reissumme ajan täällä vanhemmillani hoidossa, huomenna juhlistetaan vielä Varkaudessa lukioystäväni häitä, ja sunnuntaina palataan kotiin ja pikkuhiljaa myös siihen syksyiseen arkeen.

Ei tämä tällainen kahden viikon loma oikein tunnu riittävän mihinkään, mutta onneksi teen vuorotyötä, ne viikot menee paljon nopeemmin kun normaali ma-pe 8-16 -päivät! Tai mikä nyt sopii kellekin, mutta toimistoaikatyöviikot menee minulla ainakin niin, että maanantaina vituttaa kun on maanantai, tiistaina vituttaa kun on vasta tiistai, keskiviikkona on ehkä pahinta kun edellinen ja tuleva viikonloppu ovat molemmat niin kovin kaukana, torstai menee perjantaita odottaessa, perjantaina on jeejee-fiilis, lauantaina samoin, ja sunnuntaina vituttaa kun huomenna on jo maanantai.. :D Mulle sopii paljon paremmin se, että saattaa olla ti-pe töitä, sit vapaa, sit su-ti töitä, sit vapaa jne! Toki jossain muussa elämänvaiheessa säännölliset työajat ovat varmasti taas luksusta, mutta nyt nautin pitkään nukkumisista iltavuoropäivinä sekä sunnuntaiden tuplaliksoista sit senkin edestä ;) Löytyykö teistä muita samanhenkisiä?

Mutta nyt, hyvää viikonloppua teille, älkää miettikö liikaa sitä maanantaita tai mikä seuraava vapaa sattuukin olemaan ;)

Tunnisteet:

20 kommenttia:

5. elokuuta 2011 klo 14.40 , Blogger emma kirjoitti...

ja taas kivaa asua!(:

 
5. elokuuta 2011 klo 14.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

justiin löysin sun blogin ja on muuten kiva blogi, taidanpa hypätä kelkkaan mukaan :D

-Lara
http://larazonee.blogspot.com/

 
5. elokuuta 2011 klo 15.07 , Blogger eskob kirjoitti...

Sama fiilis kyllä ettei tommonen perus 8-16 työaika sopis mulle:D Kolmivuorotyö on paljon kivempaa kun ei kyllästy, aina uudenlaiset työvuorot ja vaikka ne ei aina meniskään ihan toiveiden mukaan ni ainaki on vaihtelua;) Löysin tän sun blogin Merin mainostuksesta ja kommenteissakin on vilahtanut muiden lukijoiden toiveita sun blogista ja nyt ymmärrän miks:)

 
5. elokuuta 2011 klo 15.17 , Blogger Laura H kirjoitti...

Vuorotyö <3 nimim. 4 päivää vapaata! :)

 
5. elokuuta 2011 klo 15.38 , Blogger aana kirjoitti...

ennen diggasin mäkin vaihtelevia työaikoja, mutta näin iän lisääntyessä oon kaivannu vaan niin paljon säänn. työaikoja. luksusta että on illat ja viikonloput vapaat ja pystyy suunnittelemaan säännöllistä elämää...jumpat, menot yms. vielä pari viikkoa niin toiveeni toteutuu :)

 
5. elokuuta 2011 klo 16.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkäsin nuorempana vaihtelevista työajoista, mutta nykyisin suorastaan rakastan säännöllistä, kello 8-16 arkipäivisin tapahtuvaa (kesä)työtäni. On huippua, että illat ja viikonloput on vapaita eikä tarvi aina säätää. En voi tosin kiistää, etteikö olisi aika huippua nukkua pitkään silloin, kun kaikki muut lähtevät töihin...

 
5. elokuuta 2011 klo 16.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä liputan säännöllisen työajan perään, koska onhan se nyt luksusta, että voi suunnitella elämäänsä pidemmälle, mitä työvuorolistassa seisoo, ja lisäksi voi oikeasti harrastaa jotain säännöllisesti. Elin minäkin vuorotyöllä nuorempana ja oli se ihan ok sillon. Nyt vaan oon valmistunut ammattiin, nautin oman alan suht hyvästä perusliksasta ja muutenkin ite työ (ja sen jälkeiset vapaa-ajan harrastukset!) ovat niin inspiroivia, ettei tommosia su-ma vitutuksia edes ole :)

 
5. elokuuta 2011 klo 16.52 , Blogger Jossu kirjoitti...

Näytätpä somalta! hyväää viikonloppua sullekkin, itsellä onneksi työt jo loppuneet :)

http://sillysugarednuts.blogspot.com/

 
5. elokuuta 2011 klo 17.36 , Blogger karoliina kirjoitti...

Kiva asu :) Ainaki Espoossa tällä hetkellä oon shortseissa ja topissa ja sulan kuumuuteen, että kyllä täällä vielä tarkenee shortseissa ! :D

 
5. elokuuta 2011 klo 17.47 , Blogger Tiia kirjoitti...

Mä vihaan vuorotöitä sen takia että ei pysty harrastamaan mitään säännöllistä ja ohjattua... Tai siis pystyy toki jos on valmis siihen, ettei pääse läheskään joka viikko mukaan. Sen takia etsinkin nyt ihan sellasta säännöllisten työaikojen työpaikkaa, toivottavasti tärppää! :D

 
5. elokuuta 2011 klo 18.08 , Blogger Paula kirjoitti...

Heh, nyt vuoden putkeen lähes poikkeuksetta viittä päivää viikossa ja jokaisen lauantain työvuoron tehneenä (ilman lomia tietenkin), oon niin onnellinen että työt loppuu ja saan aloittaa opinnot :) Toki töihin vähän myöhemmin, mutta nyt muutaman kuukauden hermolomaa.

Mutta uskon silti, että vuorotyö sopii minulle paremmin, kyllä ne omat rutiinit muotoutuu myös epäsäännöllisten työvuorojen ympärille.

 
5. elokuuta 2011 klo 18.27 , Blogger llaura kirjoitti...

emma: kiitos :)

Lara: tervetuloa vaan! :)

eskob: hih, huippua :) toivottavasti tuut vierailemaan täällä jatkossakin.

Laura H: nimenomaan! :)

aana: totta sekin, mutta tosiaan tähän elämäntilanteeseen mulle ainakin käy nyt tää vuorotyö ihan tosi kivasti :)

anonyymi: puolensa molemmissa :)

anonyymi: kyllä mäkin uskon et sit mun tulevassa "oikeassa" ammatissa tulen säännöllisyydestä nauttimaan, mutta nyt tää on ainakin oikein luksusta!

Jossu: kiitos :)

karoliina: kiva, Varkaudessa on +16 astetta "lämpöä" :D

Tiia: mä taas vihaan säännöllisiä harrastuksia... :D en kestä sitä että joka viikko tiettyyn aikaan pitää olla jossain, joten ei mitään säännöllisiä harrastuksia mulle kiitos :D

Paula: muotoutuu nimenomaan, ehkä oon tottunu näkee elämää vuorotyön kanssa, kun mun äiti on tehny 3-vuorotyötä niin kauan kun oon ollu olemassa :) mutta onnea opintoihin, ne maistuu kyllä pitkien työrupeamien jälkeen hyvin!

 
5. elokuuta 2011 klo 19.49 , Blogger Susu kirjoitti...

Luin sun vanhaa blogia, joten oli huippukivaa törmätä sattumalta tähän uuteen!

 
5. elokuuta 2011 klo 22.03 , Blogger PÄIVI kirjoitti...

Täytyy yhtyä noihin edellisiin, että kivalta näyttää blogi! Ja sitä kirjoittava tyttöö myös. :)

http://sesitasetata.blogspot.com/

 
6. elokuuta 2011 klo 0.00 , Blogger Saija kirjoitti...

Löysin sut uudestaan, jee! söpö kassi.

 
6. elokuuta 2011 klo 10.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vuorotyöt on ehdottomasti enemmän mun juttu, kuin perustyöajat. Satun vaan olemaan opiskelija tällä hetkellä (vielä oon kyllä kesälomalla viikon, huhh~)... Olis kiva jos kouluissakin ois jotain vuorotyön tyylistä, ainakin jos alkaa stressaamaan liikaa niin sais tollasen mahdollisuuden :/

ja kiitän annaa sydämmeni pohjasta että ilmoitti tästä sun uudesta blogista. Tykkäsin sun vanhastakin blogista ihan hirveesti joten on kiva taas lukea sun juttuja :)

 
6. elokuuta 2011 klo 18.04 , Blogger Nita -Karoliina kirjoitti...

Very nice casual look.

xx

 
6. elokuuta 2011 klo 22.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi lähes koko ikänsä vuorotyötä tehnyt (ikää 29v) ja täytyy sanoa, että se on ainut oikea vaihtoehto mulle! En muutenkaan tykkää suunnitella elämääni kovin pitkälle, aina on yhtä suuri jännitysmomentti kun saa uudet työvuorolistat käteensä, kuinkas sitä seuraavat 6 viikkoa eletään ;) Ja mikäs sen parempaa kuin ne pitkät vapaat (esim. parin viikon päästä mua odottelee 7 päivän vapaat), kun on vähän enemmän jaksanut rehkiä :)

Toisille sopii toinen ja toisille toinen. Ja vaikka kolmivuorotyötä teenkin, pystyn silti harrastamaan säännöllisesti, listantekijälle vain sanaa että ei esim. maanantaisin iltavuoroja. Toiveet kyllä pyritään aina (mahdollisuuksien mukaan) toteuttamaan.

 
6. elokuuta 2011 klo 23.10 , Blogger Hanna kirjoitti...

Pakko sanoa että aivan ihanaa kun oot palannut! :-) Sun blogisi on aina ollut yks mun suosikeista ja olin ihan suru puserossa kun lopetit. Jätin sut silti lukulistalle siltä varalta että palaisit ja oli ihan huippua kun huomasin näin käyneen! Jeejee :)

 
7. elokuuta 2011 klo 13.30 , Blogger llaura kirjoitti...

Susu: kiva kuulla että löysit tännekin :)

Päivi: kiitos :)

Saija: jee! <3

anonyymi: samaa mieltä! :) ja kiva kuulla että oot tänne löytänyt uudelleen!

Nita-Karoolina: thanks!

anonyymi: tuo on niin totta! vaikka vuorotyöt tavallaan sitookin enemmän, niin joustaa ne kans ihan eri tavalla jos tarviikin joku aamu olla hammaslääkärissä eikä aina halua hoitaa kaikkia asioitaan neljän jälkeen! :)

Hanna: hih, kiitos ihanasta kommentista!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu