Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Koti-inspiraatiota

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Koti-inspiraatiota

Oon taas pitkästä aikaa innostunut fiilistelemään enemmänkin näitä ihania The Shelbyn sisustuskuvia - ja siitä sitten keksimään uusia ideoita kotiinkin. Olen luvannut jo kauan kauan tehdä postausta omasta, "uudestakin" kämpästä, mutta tähän mennessä siitä on tullut vasta muutamia yksittäisiä palasia kuvina. Tähän on paljolti syynä se, etten koe vieläkään tämän asunnon olevan täysin valmis. Tai alkaa se ehkä nyt jo olla, mutta sitten seuraavana tekosyynä on taas jotkin väliaikaishuonekalut, jotka haluaisin jo korvata uusilla.. :D Mutta sitä postausta odotellessa lemppareimpiani inspiskuvia teillekin, olkaa hyvät!Lempparijuttuja sisustuksessa on tällä hetkellä omaan makuuni selkeästi valkoinen, muttei missään nimessä liika kliinisyys, tummat lattiat, lehtipinot, täpötäydet kirjahyllyt, lämpimät värit, elävät pintamateriaalit, mielenkiintoiset yksityiskohdat, kodikkuus ja se, ettei kaikki elämä ole kaappeihin piilotettuna. Noita ihania kuvia olisin löytänyt tähän postaukseen vaikka kolmekin kertaa enemmän, mutta ehkä teen joskus kakkososan. Noiden selailuun jää nimittäin koukkuun!

Tunnisteet:

18 kommenttia:

23. lokakuuta 2011 klo 10.33 , Blogger hyppysellinen kirjoitti...

oi missä se mun loft-asuntoni on?? <:/ tahtoo!

 
23. lokakuuta 2011 klo 12.03 , Blogger jjenski- kirjoitti...

Äääääh! Niin ihania kuvia! Miten minä ensi vuonna, jos (tai oikeastaan kun) muutan omaan kämppään, niin sellaisena köyhänä opiskelijana maltan pysyä irti kaikista tämmöisistä kivoista sisustusjutuista!? ;o Nuo tummat lattiat on niin namm!

 
23. lokakuuta 2011 klo 12.13 , Blogger Reetta kirjoitti...

Ihania inspiskuvia. Mä tykkään myös siitä että koti saa näyttää kodilta ja lämminhenkiseltä. Liika kliinisyys tekee mun mielestä kylmän vaikutelman.

 
23. lokakuuta 2011 klo 12.39 , Blogger ansqu4 kirjoitti...

Oi vitsit ton ekan kuvan "makuuhuone" tuolla sisäänkäynnin päällä on niin magee ja kekseliäs. :D Samoin toi vika... ei oo pitkä matka keittiöön, jos yöllä rupee nälättää. ;D

 
23. lokakuuta 2011 klo 12.52 , Blogger Milla kirjoitti...

Ihania kuvia, tosi inspiroivia! <3

millamainen

 
23. lokakuuta 2011 klo 16.46 , Blogger sofia kirjoitti...

Vitsit mitä kämppiä! Ensimmäinen kuva sai melkein mut myymään kaiken omaisuuteni, ostamaan pienen kämpän vaikka keskeltä Pohjanmaan metsää ja rakentamasta ihanan valoisan valokuvan kotipesän itselleni.

rredcoffee.blogspot.com

 
23. lokakuuta 2011 klo 18.17 , Blogger Janni kirjoitti...

Aivan ihana tuo kuva missä on tehty ns. "parvi" tuohon keittiö kaappien yläpuolelle! mä haluan tuollaisen kanssa! :D

 
23. lokakuuta 2011 klo 20.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, täpötäydet kirjahyllyt kuuluvat tännekin kirjatoukan tulevaan unelmakämppään :) Harmi vain että tähän asti olen lähinnä kuluttanut kirjaston kirjoja mutta viimeisen vuoden aikana olen alkanut ostella itsekin kirjoja sitä tulevaa hyllyä varten. Tummat lattiat, lämpimät värit ja kodikkuus kelpaavat myös! - Eve

 
23. lokakuuta 2011 klo 22.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin jo kovin odotan, että pääsisin muuttamaan omaan kotiin ja sisustamaan.:) Muutamia juttuja otan varmaan mukaan täältä nykyisestä huoneestani, mutta aika paljon saa varmasti käyttää rahaa uusien (tai toki käytetytkin käy) juttujen hankkimiseen, sitten kuin se on ajankohtaista.

Sekä ensimmäinen että viimeinen kuva on ihan mahtavia! :)

- smes

 
23. lokakuuta 2011 klo 22.31 , Blogger Susu kirjoitti...

Koruseinä ois makea!

 
23. lokakuuta 2011 klo 23.29 , Blogger Katri kirjoitti...

oooi vitsi ihana toi ekan kuvan parvi makuuhuone koppi systeemi! tälläsiä kun kattelee niin vähän alkaa himottaa se omilleen muutto.....

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.15 , Blogger bonbon kirjoitti...

Joo tuttu homma toi, et kämppä ei oo koskaan tarpeeks valmiks esiteltäväks! :D Kun on niin paljon suunnitelmia, et tonne pari taulua tollee ja eteiseen pari hyllyä ja suihkuun vielä sellanen metallinen hylly shamppoille ja sit rahi viä jne niin tuntuu, et ei halua pitää vielä tupareita tai muutenkaan kutsua kavereita ja sukulaisia kylään... :D Se menis kuitenkin sellaseks selittelyks, et "tohon tulee vielä sellanen hylly ja tohon tulee sitä ja tohon tätä, et tää ei sit _tosiaankaa_ oo viä valmis, sänkykin voi viä vaihtaa paikkaansa noinpäin ja mä niiiiin haluisin tohon sellasen"... Noh näillä näkymin parin viikon päästä olis tuparit, oli sit kämppä kuinka "kesken" hyvänsä! Ehkä kaikki tajuaa sen, ettei koti oo koskaan valmis, aina sinne haluis vielä jotain ja muuttaa vähän jne. :)

Nii, että uskallaudu säkin vaan laittaan ilmoille sitä asuntopostausta. ;) Vaikka sitten niiden kaikkien selitysten ja tuhansien visioiden kanssa, jotka sulla on mielessä. :D

PS: Tulevaisuudessa kun on eessä muutto Hesaan (can't wait!) (sitten joskus kun pääsee oikiksen kirjoille), voi eessä olla aluks eläminen suht pienessä asunnossa, niin sillon toi keittiön yläpuolella oleva parvi olis niin neljömetrien pelastus, huhheijaa, haluan! :D
PPS: Toi valkosella seinällä oleva taulurykelmä valkosista tauluista tulee niin meiän keittiöön! :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.16 , Blogger llaura kirjoitti...

hyppysellinen: mää kans! :D

jjenski: heh, onneks halvallakin saa kivoja juttuja kun osaa vaan etsiä :)

Reetta: nimenomaan :)

ansqu: tollanen parvi ois kieltämättä ihanin! :D

Milla: :)

sofia: ei hullumpi ajatus ;D

Janni: jep, niin on!

Eve: joo mun pitäis kans alkaa selkeesti ostella enemmän kirjoja lainaamisen sijasta.. :) tosin haluaisin omistaa lähinnä vaan täydellisen hyviä kirjoja, eli ne vois koelukea edelleen kirjastosta ensin ja ostaa sit parhaat kotiin :)

smes: sisustaminen on ihanaa, harmi kun meidänkin kämpästä alkaa jo tila loppua uusien ideoiden suhteen kesken :D

Susu: niin ois :)

Katri: tollasia kämppiä vielä kun tuliskin vastaan jossain :D

bonbon: heh, meillä on juuri tuosta syystä jääny tuparitkin täs kämpäs pitämättä.. :D mutta ehkä ei tosiaan pitäis olla niin kriittinen :) ja tollasia parvia on aika paljon varsinkin helsingin yksiöissä nyt ollu, ois aivan huippu lisätilantuoja kyllä ehdottomasti! :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.21 , Blogger karoliina kirjoitti...

Musta taas tuntuu ettei kämppä (niinkuin ei vaatekaappikaan) voi ikinä olla "valmis". Aina on jotain mitä pitäisi ostaa .. =D Laita vaan se kämppäpostaus kehiin.

 
25. lokakuuta 2011 klo 6.56 , Blogger diamond girl kirjoitti...

täällä myös on kova sisustus inspis päällä! Jotenkin kun vuodenaika vaihtuu niin haluaa kotiinkin uutta ilmettä :)

http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

 
25. lokakuuta 2011 klo 19.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan sairaan ihana tuo alin kuva, oisko ees kiva tommonen!!? :D

 
26. lokakuuta 2011 klo 22.11 , Blogger E kirjoitti...

Mäki kun näin joskus jotain ruotsalaista blogia lukiessani nuo ylimmät kuvat niin ihastuin.. tai oikeastaan rakastuin ! Yksinkertaisesti vaan niin kaunista! Joskus vielä mullekkin!

http://carpediemabovo.blogspot.com/

 
31. lokakuuta 2011 klo 15.34 , Blogger Milla "Torstai" Rae kirjoitti...

Ihania ihania kuvia tässä.
:) !

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu