Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viikonlopun kuulumisia

maanantai 17. lokakuuta 2011

Viikonlopun kuulumisia

Tuntuu, että mulla on niin miljoona ja sata postausideaa olemassa ja tulossa aina sisustusjutuista nettikauppafiilistelyihin, etten meinaa ehtiä kirjotella peruskuulumisia tänne väliin ollenkaan! En mä kyllä mitään superkummosia olekaan tehnyt, käyny töissä viettämässä aikaa ihanimpien työkavereiden kanssa (ja toki myös ihan niitä töitä tehden), nauttinut yliopistolla maailman kiinnostavammasta Suomen kielen rakenteiden ja niiden opettamisen kurssista, haaveillu vähän vielä Suomi toisena kielenä -sivuainekokonaisuuteen hakemisesta ja syventynyt niin fiiliksellä tuohon Chimamanda Ngozi Adichien Puolikas keltaista aurinkoa -kirjaan, että elän ihan täysillä 1960-luvun Nigeriaa tällä hetkellä.Lauantaina kuitenkin lähdettiin Kimmon ja Elvin kanssa piiiiitkälle metsälenkille Solvallan metsiin Nuuksion lähelle. Elvi nautti vapaana viilettämisestä, Kimmo siitä, että vaikka miten väitin että nyt ollaan eksytty viimeistään ihan lopullisesti, aina löydettiin takaisin sille tutulle kalliolle mistä lähdettiin liikkeelle :D Oltiin tuolla keskellä ei mitään pari tuntia, ja mulla on jo nyt vähän sellainen olo, että voisin kokeilla joskus enemmänkin tollasta ulkoilmaihmisenä olemista..! Ei oo ehkä ihan suurin juttu ollu ulkoilu koskaan mulle, mutta kaikkea sitä oppiikin kun on toi pieni karvapallo pakottamassa lenkille sen kolme kertaa päivässä. Siinä vaiheessa tosin kun oon varaamassa jotain kahden viikon vaelluslomaa Lappiin, saa tulla kiskomaan hihasta ja herättelemään takaisin todellisuuteen.. :DViikonloppuna kävin myös supersuuria pohdintoja noiden farkkujen kohtalosta. Tilasin ne Nellyltä, ja voi luoja ne on TÄYDELLISET. Mutta ne on myös merkiltään Tiger of Swedenit, mikä kertookin sitten niiden hinnan epätäydellisyydestä. En uskalla enää sovitella niitä, mikä on varmaan mahdollisen palauttamisenkin kannalta ihan suotavaa, koska oon varma että rakastun niihin vaan entistä enemmän enkä ainakaan pääse niistä eroon. Ne on vaan niin ihanat ja istuu kuin mikäkin hansikas. Ihanat. Mutta en ole ihan varma onko sataviisikymmentäeuroaihanat, ei ehkä. Sillä hinnalla kun saa muualta jo paritkin farkut, ja ehkä joku halvempikin merkki osaa aika täydellisiä korkeita farmarihousuja valmistaa. (Mutta nyyh on noi vaan silti ihanimmat, mitä oon ehkä ikinä sovittanu. Hitto.)

Viikonloppuun kuului myös Tarun kanssa Helsingin yössä vierailua, piiiitkään nukkumista, peitonalla hengailua ja mikä parasta: pitkästä aikaa jo melkein perinteeksi muodostuneet sunnuntaiset lettukestit Kimmon kanssa. Tällä viikolla on sitten luvassa tuo Suomen kielen rakenne -kurssin tentti, johon harjoittelen pänttäämällä sijamuotojen nimiä (jee..), töitä, vierailu Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksella sekä ihanan Sarini synttärit viikonloppuna, hieman lisää piristystä syysiltoihini siis! Hauskaa alkavaa viikkoa siis teillekin, ehkä tästä tulee ihan kiva viikko! :)

Tunnisteet:

28 kommenttia:

17. lokakuuta 2011 klo 11.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat housut ! iha ku ne ois tehty sulle :)

 
17. lokakuuta 2011 klo 11.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti et palauta! täydelliset farkut on sijoitus ja ne maksaa ittensä takasi ku käytät niitä kokoajan AINA ja tunnet olos täydellisen kuumaks ja kauniiks ja ihmeelliseks ihmiseks!!
-janni

 
17. lokakuuta 2011 klo 11.52 , Blogger Kit kirjoitti...

Hah, sulla on ollut huono ala-asteen opettaja jos joudut pänttäämään sijauodot jo tuossa iässä uudestaan! Meillä ne hakattiin niin hyvin päähän, että 21-vuotiaana ei ole vielä toivoakaan edes yrittää unohtaa. Osaan myös ulkoa listan epämääräisistä (oisko interrogatiivi tms?) pronomineista ja se ei ole ihan lyhyt lista se : D Eihän noilla mitään tee, mutta en niitä vielä ole onnistunut unohtamaankaa. Eikä tosiaan johdu hyvästä muistista, välillä saa oikein pinnistää että muistaa mitä eilen onkaan tehnyt!

 
17. lokakuuta 2011 klo 11.57 , Anonymous Jenna kirjoitti...

PIDÄ EHDOTTOMASTI, ihanat ! istuu ku hanska :>

 
17. lokakuuta 2011 klo 12.07 , Blogger llaura kirjoitti...

laura: no niiii-in.. paitsi hinnalta :DD

janni: apuaaa, ja mä kun olin jo päättäny palauttaa noi :D

Kit: hehe, itsekin opeopintoja käyneenä voisin kyllä väittää, että ennemminkin edelleen noiden listojen ulkoamuistaminen on merkki huonosta opettajasta kuin toisin päin.. :D ai kamala, miten tollanen "hauki on kala" -pänttääminen voikin saada jotain listoja jäämään vuosikausiks jonkun päähän :D mutta joo, meillä nuo käytiin tosiaan yläasteella, ja riittäähän se sillon että sen asian ymmärtää, eipä noita tulevaisuudessa kuitenkaan juurikaan muut tarvitse kuin kielentutkijat ja opettajat, ja kun on joskus pohjana ne käynyt peruskoulussa läpi niin helppo ne nyt on "opetella" eli palauttaa mieleensä uudelleen :)

Jenna: eli joudun siis alottaa tän pitämispohtimisen nyt teidän takia alusta, olin jo ehtinyt päättää nuo palauttavani.. :D

 
17. lokakuuta 2011 klo 12.08 , Blogger Eero kirjoitti...

Istuu nii täydellisesti, että ei noista ny luopua voi =D Kerran se vaan kirpasee !

- Eero / sekuva.blogspot.com

 
17. lokakuuta 2011 klo 12.41 , Blogger Roosa kirjoitti...

oih miten ihanat farkut! istuu tosi hyvin sun päällä, onnittelut hyvästä löydöstä ;)

http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

 
17. lokakuuta 2011 klo 13.00 , Blogger Polaliina kirjoitti...

Farkut näyttää tosi hyvältä ja vielä kivan väriset! Yllytän kyllä sua ostamaan noi :) Panostus kannattaa aina, koska käyttäisit noita kuitenkin niin paljon, et ne maksaa ittensä takasin paremmin, kun kahdet halvemmat ja vähemmän istuvat housut yhteensä.

 
17. lokakuuta 2011 klo 13.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hehe, ihana Elvi taisi tosiaan ottaa kaiken irti kun pääsi metsään käymään, ainakin tuo vimppa kuva antaisi ymmärtää jotain sen suuntaista :D Käytiin kans koiran kanssa lauantaina metsässä kävelemässä ja kyllä huomaa että koira nauttii siitä kaikista eniten kun saa olla irti ja mielenkiintoisia hajuja ym. on joka puolella. Ja ps, pidä farkut, harvoin löytää täydellisiä ilman mitään vikoja (jos hintaa ei nyt lasketa viaksi..)! - Eve

 
17. lokakuuta 2011 klo 14.28 , Anonymous Lilia kirjoitti...

Tosi kivat farkut! :)

http://wearewhoweareblog.blogspot.com/

 
17. lokakuuta 2011 klo 15.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti et palauta! täydelliset farkut on sijoitus ja ne maksaa ittensä takasi ku käytät niitä kokoajan AINA ja tunnet olos täydellisen kuumaks ja kauniiks ja ihmeelliseks ihmiseks!!
-janni"

Komppaan! Aivan todella kivan näköset oi vitsi!

 
17. lokakuuta 2011 klo 15.40 , Blogger Mari kirjoitti...

Ite ostin Miss Sixtyn farkut ja pulitin niistä 170euroa. Siitä on nyt NELJÄ vuotta ja ne on edelleen lempparit ja istuu kuin hanska. On ne halvemmaksi tullut kun joka kevät ja syksy ostaa uusia viidenkympin farkkuja !
Farkkuja ei tarvii monia jos ne parit on täydellisiä ;)

 
17. lokakuuta 2011 klo 16.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että jos ne ovat aivan täydelliset farkut, ne maksavat kyllä itsensä takaisin ! Joten ehdotan sua pitämään ne, vaikka hinta kyllä kirpasee hieman... Mut kato maksat sen lasku silmät kiinni ni ei kirpaise paljoa. :D ja sun koira on aivan ihana ! :)

 
17. lokakuuta 2011 klo 16.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pidä noi, mutta pidä myös piiiiiitkä shoppailulakko!!! :D

 
17. lokakuuta 2011 klo 19.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eiiii älä palauta! Sä et saa! Näyttää ihan järkyttävän hyvältä! Mä luulen että sua kaduttaa jos palautat, mut ei varmasti kaduta jos pidät, koska kerran se vaan kirpasee kun maksat ne. :)
Kiitos kivasta blogista! Tykkään tosi paljon sun tyylistä.
Ja pakko viel sanoo ettei me kielentutkijatkaan kyllä muisteta (tai tarvita) sijamuotojen nimiä.. tai ei ainakaan tää kielentutkija muista ku genetiivin :D
terkuin LM

 
17. lokakuuta 2011 klo 19.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pus Larppa ;) <3

 
17. lokakuuta 2011 klo 19.42 , Blogger Sade kirjoitti...

Suosittelen kyllä noita metsälenkkejä tekemään enemmänkin! :) Ite harrastan niitä kans koirani kanssa ja on kyllä niin ihanan rauhoittavaa arjen keskellä<3 Metsässä kun ei stresaaville koulujutuille yms. voi tehdä mitään vaikka kuinka haluais. Itsellä siis mieli lepää ja koira nauttii (niin näytti ainakin Elvi tekevän) ;)
Nyt unelmoin miten ihana kesällä ois lähteä vaikkapa pienelle karhunkierrokselle..
Olen siis vannoutunut partiolainen jo kymmenettä vuotta että älä säikähä mut metsähulluutta :D

http://kisstherain-sade.blogspot.com/

 
17. lokakuuta 2011 klo 20.05 , Blogger llaura kirjoitti...

Eero: kerran joo, tai sit kirpasee useemmin jos maksaa sen Klarna-tililtä osissa, hups! tosin sit se ei kirpase kerralla niin paljoa ;)

Roosa: onkohan mulla enää muita vaihtoehtoja kuin pitää noi... :D

Polaliina: se on ehdottomasti kyllä ihan totta :)

Eve: joo Elvillä oli kyllä parasta laatuaikaa pitkään aikaan tuolla irti juostessaan. Hännänpää vaan aina välillä vilahti kun toinen sujuvasti kiipeili kallioilla ja kuljetti keppejä ympäri metsiä :D <3

Lilia: onhan ne :)

anonyymi: no niinhan ne on... :D

Mari: no niiiiin.. mä ostin ennen kans aina "vaan" merkkifarkkuja, ja niissä kuljinkin sitten 24/7 kunnes menivät rikki ja piti ostaa uudet.. :D onhan ne nyt tosiaan "hieman" kestävämpiä olleet kun noi perusketjuliikkeiden ruppanat..

Hemppe: ja onneks Nellylle voi maksaa osissa...... :D

anonyymi: sellanen kyl saa väkisinkin tulla jos noi pidän :D

LM: te ootte kyl varsinaisia ylipuhujia.. :D ehkä noi on siis pakko pitää! ja kiitos ihanista sanoista, ja hei, mä muistan jo genetiivin lisäks partitiivin ja inessiivin, onneks niitä nyt ei tentissä varmaan jokaista kysytäkään ;)

anonyymi: pus itelles!

Sade: ollaan moisia varsin paljon harrastettukin kun asuttiin vielä Leppävaarassa mistä pääs muutamaankin suuntaan kivasti metsän keskelle! tääl Helsingissä aina vaan pitää lähteä tyyliin autolla lenkille, jos metsään tahtoo päästä, mikä tuntuu välillä vähän tyhmältä! mutta parhaita lenkkejä nuo tollaset ehdottomasti ovatkin kyllä, etenkin kun saa vielä vaik Kimmon seuraks :)

 
17. lokakuuta 2011 klo 20.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heh, taisin nähdä sinut ja tuon taran helmessä lauantaina, en vaan viittinyt tulla keskeyttämään kun näytitte niin keskusteluun uponneilta siinä yläkerran DJ-pöydän vieressä :) oisin vaan kertonyt, ettätykkään tästä sun blogista hirveästi! varsinkin kun välillä tuntuu, että tää on nykyään ainoa suosittu blogi, joka ei ole läpeensä kaupallistunut :)

-tsibu

 
18. lokakuuta 2011 klo 13.14 , Anonymous veera kirjoitti...

tigerin farkut on vaan niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihania !! ite ostan omani kyllä spirit storesta, niillä on niitä aina bout satasella :o

 
18. lokakuuta 2011 klo 21.29 , Anonymous laura kirjoitti...

Moikka Laura!

Täällä voi yksi suomen kielen pääaineopiskelija ainakin rehellisesti tunnustaa opetelleensa sijamuodot vasta pääsykokeeseen.:D Yläasteella niitä ei käyty juuri lainkaan. Tsemppiä tenttiin!

 
19. lokakuuta 2011 klo 10.13 , Blogger llaura kirjoitti...

tsibu: ihana että kerroit sen nyt, tuu moikkaa ihmeessä jos vielä jossain törmätään :) !

veera: no joo, noi ainakin on, emmä yleensä merkkiin juurikaan kiinnitä huomiota jos jotkut on kivat :)

laura: heh, joo aika vahvasti oon ainakin ite sitä mieltä, ettei niitä nyt sen kummemmin peruskoululaisen tarviikaan opetella loppuelämäänsä varten, riittää varmasti että ymmärtää mistä on kyse :D mut ei niit onneks sen kummemmin eilisessä tentissä kyselty ;)

 
19. lokakuuta 2011 klo 11.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Espoon Nuuksio ei oo kyllä mikään "keskellä ei mitään" -mesta, hehe. Suosittelen tosiaan lähtemään oikeasti luontoon.

 
19. lokakuuta 2011 klo 12.05 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: eli luonto ei ole luontoa, jos se on lähellä kaupunkia? kieltämättä varsin mielenkiintoinen näkemys :D

 
19. lokakuuta 2011 klo 12.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hahaha, "terveisin katkeroitunut nuuksiolainen"! Tipuin ihan totaalisesti, "oikeasti luontoon..."! Täten teemme Nuuksiosta kansallispuiston koska se ei ole oikeaa luontoa! Ei mulla muuta..

 
21. lokakuuta 2011 klo 12.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Japaninpystykorvat ovat kyllä suloisia :)
Mukavaa, että löytyy muitakin niiden omistajia.

Luen tätä blogia nyt ekaa kertaa ^^

 
22. lokakuuta 2011 klo 12.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heiii ihana ihana toi love paita! mistä se on ostettu ja onkohan niitä enää mistään mahdollista löytää..? :) ps. niin super blogi!

 
22. lokakuuta 2011 klo 15.43 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: jjep :D

anonyymi: kiitos :) toi on ostettu Weekdayn alennusmyynneistä alkukesästä, tuskin siis ihan ekana enää kävelee missään vastaan :( ?

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu