Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Style your shoes -kilpailu ja arvonta!

maanantai 24. lokakuuta 2011

Style your shoes -kilpailu ja arvonta!

Hei muruset! Minulle tarjottiin mahdollisuutta järjestää teille pientä kilpailua, ja tartuin hyvinkin mielelläni tuumasta toimeen, olette nimittäin hieman palkintoja ansainneetkin! :) Tämä postaus sisältääkin nyt sitten samantien KAKSI erilaista ja erillistä kilpailua/arvontaa, ja ohjeet seuraavat alla!

1. Ensimmäisessä Style your shoes -kilpailussa skabaillaankin huimasta 100 euron lahjakortista Andiamoon! Kilpailu järjestetään Bublaassa, jonne 24.10.-28.11.2011 aikana kilpailuun osallistuneita palkitaan tuona aikana joka viikko uudella sadan euron lahjakortilla!

Kilpailuun osallistut näin:

♥ Ota kuva omasta asukokonaisuudestasi, joka on suunniteltu kenkien perusteella!
Kuvassa tulee siis näkyä koko asu kengät mukaan lukien!

♥ Lataa yksi kuva asustasi viikon Style Your Shoes -albumiin,joista ensimmäinen on aukeaa tänään puolen päivän aikaan

♥ Muut Kenkäkuplan jäsenet äänestävät parasta asua painamalla "like"-nappia asun kohdalla.

♥ Voittajat valitaan joka maanantaina, jolloin pyörähtää käyntiin saman tien myös seuraavan viikon kisa! :)

Ja näin pääset siis kilpailuun mukaan:

♥ Klikkaile itsesi Bublaan Kenkäkuplan sivuille TÄNNE

♥ Rekisteröidy sivuston käyttäjäksi klikkaamalla "register to join" -nappia Kenkäkuplan etusivun oikeassa yläkulmassa

♥ Rekisteröitymisen jälkeen klikkaa "Join this bubble" -nappia samasta kohdasta

♥ Olet nyt liittynyt Kenkäkuplaan ja valmis osallistumaan kaikkiin kilpailuihin!

Täältä löydät vielä sivujen omat, tarkemmat kilpailuohjeet ja tuolta Kenkäkuplan keskustelualuuelta kantsii bongailla myös muita huippuja muotiaiheisia kilpailuja! Ja ei kun asuja kuvailemaan ja kilpailemaan seuraavan viiden viikon ajan satasen kenkälahjakorteista! :)
2. Ja sitten se toinen kilpailu! Sen säännöt ovatkin vielä edellistäkin simppelimmät!

♥ Kerro tämän postauksen kommenttiboksiin millaiset kengät sinä haluaisit täksi talveksi!

♥ Palkintona tässä oman blogini kilpailussa on 50 euron lahjakortti niin ikään Andiamoon, joka arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken ensi viikolla!

♥ Anonyymit muistavat sitten perinteisesti keksiä itselleen nimimerkin, nimettömät kommentit joudun valitettavasti arvonnasta hylkäämään, jottei mene kaikki anonyymit sekaisin :)

♥ Osallistumisaikaa siis tähän kilpailuun on tämän viikon sunnuntaihin, eli 30.10.2011 kello 23:59 saakka! :)

edit: Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! :) Bublaassa pitäisi taas käynnistyä uuden viikon kilpailu, joten sinne vaan kuviaan lisäilemään ja jahtaamaan satasen lahjista!

Tunnisteet:

193 kommenttia:

24. lokakuuta 2011 klo 8.26 , Anonymous Bee kirjoitti...

Haluaisin täksi talveksi mustat ja korkeat ratsastussaappaiden tyyliset kengät :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 8.34 , Blogger Suvi kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti kiilakorkotyyliset ruskeat nilkkurit täksi talveksi! Ostin alennuksesta ihanat kiilakorkokengät, mutta niitä voi pitää vasta kesällä, joten samantyyliset kengät talveksi olisi nyt hakusessa :).

http://neverends-suvi.blogspot.com/

 
24. lokakuuta 2011 klo 8.41 , Blogger Iina Eleonoora kirjoitti...

Täksi talveksi olis unelmaa saada mustat nahkaset pitkävartise saappaat pienellä korolla. Omistin sellaiset vielä pari päivää sitten, mutta ihana koirani söi toisesta kengästä koko kärjen pois.
ii.ina[at]hotmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 9.04 , Blogger RagDoll kirjoitti...

Omat unelmakenkäni tälle talvelle ovat hieman polven alle jäävät mustat pehmeä nahkaiset saappaat, joissa on mantelikärki, platform ja n.10cm korkea kiilakorko. Sisällä saisi olla toki myös lämmin vuori, ettei varpaat palele pakkasilla. =) Tälläistä kenkää ei ole vielä löytynyt, mutta aina saa haaveilla.

 
24. lokakuuta 2011 klo 9.15 , Blogger Heidi kirjoitti...

Ihana arvonta! Kiva, että palasit taas blogimaailmaan :) Minulla olisi tarvetta kunnon talvisaappaille ja tuo 50 € antaisi paremmat mahdollisuudet saada juuri sellaiset popot (hinnasta viis) kuin haluan!

 
24. lokakuuta 2011 klo 9.22 , Blogger Natalia kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti punaiset nilkkurit!:) Rakastan punaista väriä ja tajusin muutama päivä sitten, että minulle ei ole yhtiäkään punaisia kenkiä, vaikka olen niistä aina haaveillut!

 
24. lokakuuta 2011 klo 9.40 , Anonymous elsa kirjoitti...

Haluaisin mustat kiilakorot,joissa on karvareunus varressa:)

 
24. lokakuuta 2011 klo 9.54 , Blogger Lonely Wind kirjoitti...

Haluaisin talveksi talviconverset (:
tähän asti menty aina tavallisilla ja tuplavillasukilla.

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.12 , Anonymous Shazz kirjoitti...

Haluaisin täydelliset talvinilkkurit. Mustat tai konjakin väriset, mieluiten aitoa nahkaa ja nyöritys edessä. Karvavuori saa olla, ettei varpaat palellu. Korkoa sopivasti, eli pystyy kipittämään tuolla kaduilla, mutta on vähän parempi fiilis :) Kiilakorot voisivat olla paras vaihtoehto hiekoitetuille teille, mutta kyllä minä normaalit korotkin huolisin. Ja tietysti pohjan pitää olla kunnollinen suomen talveen, ei mikään sileä, jolla kaatuu heti. Hmm. Ei ihme, etten ole vielä bongannut ihan täydellisiä kenkiä, kun vaatimukset ovat aika kovat ;)

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.13 , Anonymous hheidi kirjoitti...

Oon ettiny talveksi sellasia mustia tai ruskeita nahkasia jykeväkorkosia nilkkureita. Nauhoilla tai ilman. Tai sitte ihan peruskiilakorkonilkkurit edellisten rikkimenneiden tilalle. :/

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.20 , Anonymous Piritta kirjoitti...

Kenkäkaapissa huutaa ammottava aukko mustista saappaista. Lämpöiset Uggit tuli jo hankittua, joten haluaisin mustien saappaiden olevan mantelikärkiset, kiilakoroilla varustetut ja pohja ei saa olla liukas. Lisäksi kengissä tulisi olla jokin silmää hivelevä juttu, se jokin, mikä saa minut ne hankkimaan.

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.25 , Anonymous janita kirjoitti...

Haluaisin täksi talveksi mustat kiilakorolliset nilkkurit, joissa on nyöritys edessä. Semmoiset ihan simppelit mutta nätit :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.34 , Anonymous annastiina kirjoitti...

ehdottomasti haluaisin converseista ne sellaiset "talvi-versiot", eli missä on se vuori sisällä :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.40 , Anonymous noora kirjoitti...

Yksinkertaisen tyylikkäät nahkaiset mustat saappaat lämpimällä vuorella, ah!

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.41 , Anonymous jennik kirjoitti...

Haluaisin mustat, ehkä jopa otk-saappaat mutta niitä on aika vaikeaa löytää tälläiselle hujopille ja toinen ehto olis että niiden pitäisi olla laadukkaat :-)

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaipaisin vähän jotain naisellisempaa. Ehkä jotkut kivat nahkaiset saappaat. :)

- kukka

 
24. lokakuuta 2011 klo 10.49 , Anonymous iina kirjoitti...

Talveksi haluaisin edelleen, kuten viime vuonnakin jo, kunnon inkkarihapsukengät! :)
En saanut niitä silloin vuosi sitten tilattua kun näin eräät täydelliset yksilöt eikä sen koommin ole "sellaisia" löytynytkään :( Tänä vuonna aion jatkaa etsimistä!! :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.02 , Blogger Jenya kirjoitti...

Luulin, että mulla on jo tarpeeksi kenkiä, mutta yht äkkiä sieltä löytyikin iso aukko. nimittäin korottomat kengät (nilkkurit) joilla pystyy kävelemään talvella täällä metrihankien seudulla.. ja kengät olis erityisesti hame kengät ( siis sellaset, jotka sopii hameiden ja mekkojen kanssa).

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.03 , Anonymous ninssi kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti ruskeat polviin saakka ylettyvät, korolliset bootsit, joissa olisi joitain kivoja yksityiskohtia!

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.04 , Blogger pihla kirjoitti...

Haluaisin ruskeat, tolppakorkoiset, karvareunuksiset ja nyöritetyt nilkkurit! En myöskään panisi pahakseni jos saisin mustat tai konjakkiset pitkävartiset saapikkaat.. oih ja voih! :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.30 , Anonymous Tippe Tee kirjoitti...

Simppelin tyylikkäät, matalat nahkasaappaat. Sellaiset turvakengät, jotka käy vaatteen kuin vaatteen kanssa ja jotka olisi vielä sen verran laadukkat, että niitä voisi käyttää tulevinakin talvina. Väri saisi ehkäpä olle ruskea. Hirveän vähän näkyy tuommoisia ihan yksinkertaisia saappaita missään:((

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.32 , Anonymous Senni kirjoitti...

Itsellänihän tulee joka talvi sama iänikuinen ongelma; kengät. Joka talvelta on kenkiä kaapissa aikamoinen pino, mutta mikään niistä ei tyydytä enää. Tänä vuonna minun jalkani haluaisivat olla vielä asteen naisellisemmat ja olen alkanut haaveilla saappaista. Harmaat, ruskeat tai ihan perus mustat. Ja sellaisella korolla, että pysyy pystyssä, mutta että on kuitenkin naisellinen ja freesi olo. Ja Suomen talveen sopivat, eli kunnon pidot ja karvavuoret. Ihanaa karvaa saisi olla myös siinä varressa ihan näkyvilläkin ja hieman "rypytetyt", ei mitkään siloset. Nahkaa.
Voi olla että on vaikeessa kengät :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.36 , Blogger heeka kirjoitti...

Ihanat wedgenilkkurit olis hakusessa, nahkaa tietenkin!:)

...samalla voisin kiittää ihanasta blogista!!

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.46 , Anonymous BeBe kirjoitti...

Mulla on olleet parit viimeiset talvikengät ihan mahtavat: ensin sellaiset kokokarvaiset "tassut", eli saappaat joiden ulkopinta oli kokonaan (teko)karvaa, matalat pohjat, superlämpimät jne. Viimeisimmät olivat värikkäät toppakengät, joskaan eivät tosiaankaan mitkään Kuomat, vaan kirkkaan pinkit, joissa oli kiilto"nahkaisia" yksityiskohtia. Molemmat ihanuudet olen pitänyt puhki, ja nyt onkin haussa jotkut vähintäänkin yhtä erikoiset talvikengät. Talvella tulee muuten pukeuduttua aika mustasti ja harmaasti, niin kenkien pitää sitten olla jollakin lailla erikoiset ja hauskat. Matalapohjaiset ehdottomasti, ettei liukastele jne. Ja LÄMPIMÄT. :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.55 , Blogger loviisa kirjoitti...

todellisena kenkäfriikkinä haluaisin tietenkin jokaisen parin, joka kaupassa vastaan tulee.
mutta yhtä erityistä paria olen jo kauan kuolannut; ihanan ronskit ja täydelliset kengät jokaiseen asuun: nahka-motari-bootsit! parit ihanat yksityiskohta-niittiremmit sivussa ja niiden räväkkyys ja 'coolius' pelastaa asun kuin asun ja saa varmasti katseet täällä pikkukaupungissa kääntymään!

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti talveksi vielä konjakin väriset nilkkurit noin 8-9 cm koroilla varustettuna :)

style-e

 
24. lokakuuta 2011 klo 11.58 , Blogger Niina kirjoitti...

Kylmiä viimoja vastaan haluaisin ruskeat tai mustat nahkasaappaat, joissa on lämmin vuori. Naisellisen kapeasta kärjestä ja korosta plussaa. ;)

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.05 , Blogger Mutteri kirjoitti...

Mulla on talveksi haussa kiilakorkonilkkurit, jotka saisivat mielellään olla sisältä lämpöiset. Vaihtoehtoisesti haluaisin jotkut superlämpöiset korottomat talvisaappaat.

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.13 , Anonymous Susanna kirjoitti...

En ole koskaan löytänyt minulle täydellisesti pohkeesta istuvia saappaita (kengän koko 40, ruumiinrakenne siro), joten unelmakenkäni talveksi olisivat mittatilaustyönä tehdyt, korottomat, mustat nahkasaappaat.

Mikä logiikka on siinä että mitä suurempi kengänkoko, sitä väljempi varsi?! Usein isojalkaiset naiset ovat myös pitkiä ja hoikkia. Hakusessa olisi kenkämerkki, joka huomioi myös meidät ruipelopohkeiset :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.14 , Blogger tuplapiste kirjoitti...

Mulla ois tarvetta punasille talviconsseille. Himottais kyllä semmoset mustat nyörilliset wedge nilkkurit, mutta pitäs saada kaappiin jotku matalat kengät talveksi ja converset ois just niiin rakkautta! :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.25 , Anonymous Mimiuu kirjoitti...

Mulla on ollut tässä nyt noin kolme vuotta talvikenkinä nahkaiset prätkäsaappaat, jotka vain ja ainoastaan ovat parantuneet vanhetessaan, ja ei, en ole vielä todellakaan kyllästynyt niihin! Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että pieni vaihtelu talvikenkienkin osalta vois olla ihan virkistävää. Uusien kenkien tulisi kuitenkin olla nahkaiset ja lämpimät, jotta kestäiviät kovankin rakastamisen, ja tällä kertaa kengät voisivat olla malliltaan ehkä vähän tyttömäisemmät :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.47 , Blogger Katjuskainen kirjoitti...

Mun unelmakengät tälle talvelle on nilkkurit, joissa ei ole korkoa, koska olen talvisin hyvä liukastelemaan ja uskon että korolliset talvikengät eivät kauheasti helpottaisi asiaa :D Sisältä karvaiset (pehmeää/sileää karvaa) ja lämpimät! Ehkä jotkin nauhatkin niissä sais olla koristeena. En kuitenkaan haluaisi sidottavia talvikenkiä. Värinä ruskea, tai musta :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.47 , Anonymous Jenppu kirjoitti...

Täksi talveksi on pakko saada lämpöiset saappaat! Joka vuosi ollaan menty ei niin lämpösillä kengillä ja nyt haluaisin panostaa. Mustat karvavuorelliset mieluiten ylipolven saappaat olisivat täydelliset.

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.52 , Anonymous Niina kirjoitti...

Talveksi haluaisin ihan oikeat talvikengät! Lämpimät, mukavat ja hyvännäköiset! Muulla ei oikeastaan ole edes väliä. Nimim. Converseilla kesät talvet kulkenut.

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.56 , Blogger Sara kirjoitti...

Mä tahtoisin kiilakorkoiset, mustat tai ruskeat nilkkurit tälle talvelle. :) Tai sitten kiilakorkoiset, mustat ja nahkaiset saappaat. Kummatkin kelpaisivat enemmän kuin hyvin.

 
24. lokakuuta 2011 klo 12.58 , Anonymous SUPERNINNI kirjoitti...

Olen etsinyt jo pidemmän aikaa mustia wedgejä arkikengiksi. Kera pienen koron ja platon. Sellanen, jolla olisi hyvä kävellä, mutta olisi kuitenkin sitä korkoa vähän, muttei kuitenkaan mitään tappokorkoa. Tehtävä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Ehkä jopa mahdottomaksi. Etsintöjä jatketaan yhä.

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.06 , Anonymous anina kirjoitti...

Mä haluaisin _lämpimät_ ja laadukkaat kengät, jotka mieluiten olisivat nahkaa!

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.12 , Anonymous Thym kirjoitti...

Olisi ihanaa hommata täksi talveksi konjakin väriset pehmeää nahkaa olevat matalakantaiset ylipolven saappaat.

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tässähän piti kuvailla millaiset haluaa, eikö vaan. Tällaisia ei nimittäin taida olla olemassa.. :) Mulla on yhdet lähes täydelliset talvikengät, mutta yhden pikku vian takia lähes kokonaan jääneet käyttämättä. Eli samaiset kengät kun saisi korjailtuna versiona niin olisin ikionnellinen! :)

Kyseessä on Vagabondin vaalean konjakinruskeat nilkkurit tasaisella litteällä pohjalla, varren sisältä pilkistää valkoista lampaankarvaa ja lappilaishenkisesti kärkeä kiertää "sauma". Vikana näissä on terävä kärki jota en voi sietää, joten tällaiset pyöreällä kärjellä kun saisi.. Olisivat niin lämpöiset ja mukavat mutta kun se terävä kärki häiritsee niin se häiritsee!

-Taija

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.20 , Blogger Enya kirjoitti...

Talveksi haluaisin jotkut kivat nilkkurit (mieluiten ruskeat tai mustat, pienellä kiilakorolla), joihin mahtuisi kumminkin villasukka. Talvella varpaat kun on kokoajan totaalijäässä.

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.25 , OpenID karpalokinuski kirjoitti...

mun sydän sykkii edelleen palavasti ylipolvensaappaille mut koska mulla on jo kahet sellaset niin ehkä tarttis kolmansia :D niiden sijasta voisinkin siis kallistua johonkin konjakinväriseen, karvavuorella varustettuun ja ehkä pienellä korollakin höystettyyn... tarkemmin en osaa visioida mutta jotain sinne päin :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.35 , Blogger lapsus kirjoitti...

saappaat olisi ihan ehdottomat! klassiset ratsastussaappaan malliset! saisin niillä niin paljon enemmän tolkkua asuihin ja olisi mukava oleskella ja kävellä niillä :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin paljon ihania kenkiä, niin vähän rahaa..
Haluaisin ehdottomasti kiilakorolliset, edessä nyöritykset omaavat kaunokaiset, joko ruskeat tai mustat tai jotkut ihanat lämpöiset talvisaappaat, nahkaa, mieluiten mustaa TAI sitten mahdollisesti jotkut hyvät jalkineet ulkoiluun minun rakkaan lapsosen kanssa. :)

-sannana

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.39 , Anonymous hanssuu kirjoitti...

Mustat pitkävartiset nahkasaappaat on hakusessa, pienellä korolla! :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanien uusien uggien lisäksi haluaisin talveksi biker nilkkurit / lyhyt vartiset saappaat mustana ja parilla soljella höystettynä ja ehkäpä myös kiilakorolla varustettuna =)
nasu86

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.46 , Blogger Niina kirjoitti...

Haluaisin tänä talveksi talvikiilakengät, jotka ovat sopivan korkeat ja lämpimät! Mielellään ruskeat tai mustat, mutta tärkeintä on että ne lämmittäväy jalkojani ja näyttävät hyvältä.

 
24. lokakuuta 2011 klo 13.50 , Anonymous Sanspa kirjoitti...

Tälle talvelle ehdottomasti haluaisin karvavuorelliset mustat maiharit. Maiharit on jo kauan ollut toivelistalla, ja nyt vihdoin olisi aika saada sellaiset vieläpä karvavuorella, jotta ne olisi lämpimät! :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.00 , Blogger Sara kirjoitti...

Aijai, miten kivoja kilpailuja! Itse huolisin nyt syksyksi perinteiset, klassiset ylipolvensaappaat. Mieluiten mustat ja aitonahkaa - tämäntyyliset kengät on ollut etsinnässä jo viime syksystä asti, mutta vielä ei ole tärpännyt. Etsintä jatkuu :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.02 , Blogger Katri kirjoitti...

Talveksi haluaisin jotkut melko yksinkertaiset mustat kengät, joissa varpaat ei palele ja joilla ei liukastele. En halua juurikaan korkoa. Jotku buutsit tai vastaavat. Vähän vartta, mutta ei liiaksi. Kun on sellainen palelija kuin minä, niin lämpö ennen kaikkea :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.15 , Blogger Maaria kirjoitti...

Metsästän jo neljättä vuotta korkeavartisia huopikkaita! Melkein mikä tahansa värikin käy. Mutta ei, koskaan en tunnu saavat oikean kokoisia :(

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.22 , Anonymous tanja. kirjoitti...

Loppukesästä kävelin kenkäkauppaan, ja rakastuin. Niiden kaunottarien ihana muotokieli ja yksityiskohdat ei oo vieläkään kadonnu meikäläisen mielestä. Talvi on varmasti niin paljon harmaampi, loskaisempi ja surullisempi ilman ikiomaa paria tuossa kuvassakin ihastuttavia Vagabondin Leslieitä. Huokaus.

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin talveksi jotkut lämpöiset mustat nilkkurit kohtuullisella korolla:-)
-emilia

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.35 , Anonymous Cerp kirjoitti...

Nahkaiset kiilakorkonilkkurit! Oon metsästäny Niitä Oikeita jo vuoden :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.38 , Blogger Sara kirjoitti...

Mulla olisi tällä hetkellä suurin tarve talveksi joillekin matalille, laadukkaille mustille saappaille. Haluaisin, että ne olisivat myös totta kai tyylikkäät ja kauniit, mutta kuitenkin käytännölliset liukkaallakin ja lämpimät. Tää tuntuu mahdottomalta tehtävältä!

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.42 , Blogger Vaahtera kirjoitti...

Tosi mukavankuuloisia molemmat kisat!

Mun toiveena olis saada mun pitkävartiset Emut suomesta tänne, mut haaveissa olis myös lyhytvartiset Emut tai söpöt nahkaiset talvinilkkurit :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.53 , Anonymous Erika kirjoitti...

Haluaisin talveksi lämpöiset saapikkaat pienillä koroilla varustettuna tai vallan ilman korkoja. Niissä olisi kiva olla jotain hauskoja yksityiskohtia, esim. hapsuja. :) Väri olisi musta.

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.55 , Blogger Mea kirjoitti...

Haluaisin pitkävartiset, viktoriaanishenkiset ruskeat maiharit, ehkä pienellä korolla. Ja syyksi riittänee se ettei minulla ole lainkaan talvikenkiä!

 
24. lokakuuta 2011 klo 14.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ruskeat, tukevalla korolla varustetut lämpimät nilkkurit, jossa edessä nyöritys:)

t. jepu, jeww_@hotmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 15.09 , Blogger Karoliina kirjoitti...

haluaisin mustat, kiilakorkoilla varustetut nilkkurit. mielellään vuori sisällä suomen hyytävää talvea varten :P

kkkaroliina@luukku.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 15.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haluaisin semmoset perusmustat nilkkurit joissa ei ois korkoa ollenkaan kun noita korollisia jo löytyy.lämmin vuori ei olisi pahitteeksi :)

-nellika

 
24. lokakuuta 2011 klo 15.15 , Anonymous zj kirjoitti...

Hakusessa on jotkut melko massiivisen näköiset kengät, jotka ei kuitenkaan oo liian simppelit.. Mutta tarpeeksi ajattomat (ja kestävät) tuleville vuosille!

jenicape(at)gmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 15.28 , Anonymous SofiaAmanda kirjoitti...

Unelmakenkäni olisivat mustat mokkaiset over knee saappaat :)Korkoa voisi olla n. 10 cm :) Tällaiset kengät on ollu hakusessa jo jonkin aikaa!

 
24. lokakuuta 2011 klo 15.29 , Blogger Nelli kirjoitti...

Täydelliset kengät talveks olis mustat, korolliset nilkkurit. Sellaset ihanat lämpimät ja tietenkin kauniit! :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 15.59 , Blogger henna kirjoitti...

haluaisin täksi talveksi ehdottomasta talvi converset! :-)

henna.muukkonen@gmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.05 , Anonymous Josmi kirjoitti...

Karva-Converset on hankintalistalla talveksi. Niillä uskon pärjääväni. :) Pirulaiset vaan ovat kalliit...

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.06 , Anonymous Katsi kirjoitti...

Tänä talvena tarkoitukseni on ostaa kunnon talvikengät! Halajaisin siis kovasti nahkaisia, vaaleita kävelykenkiä, karvavuorella tietty, jotta varpaat pysyvät varmasti lämpiminä. :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.09 , Anonymous jjansku kirjoitti...

haluaisin täksi talveksi aika moniakin kenkiä, hehh.. mutta siis eniten himottaa kiilakorko-nilkkurit! Mieluiten (teko)nahkaiset mustat ;)

janikaa93@suomi24.fi

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.12 , Anonymous NN kirjoitti...

Haluaisin talveksi mustat saappaat ilman korkoa (koska on minulle vain aivan liian liukasta :D) ja ehkä jotain pientä yksityiskohtaa, mutta aika perus simppelit kengät. :)
nette.l@live.fi

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.21 , Anonymous Anni kirjoitti...

Etsin jo viime talvea varten korottomia ylipolvensaappaita, klassisen mustia tietenkin. Sopivia yksilöitä ei sattunut vastaan, ja etsinnät siis jatkuvat tänäkin syksynä.. Olisipa mahtavaa saada vähän rahallista avustusta kenkien metsästykseen ;)
Hyvää syksyä!

anni.torni@gmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.30 , Anonymous netta kirjoitti...

valkoiset korottamat nilkkurit ois tosi kivat :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.42 , Blogger Annika kirjoitti...

Haluaisin mustat mokkaiset korolliset saappaat jotka ovat kapeille pohkeilleni sopivat eivätkä jää lököttämään. Sellaiset kun löytäisi niin ah! =)

nougatperhonen@hotmail.fi

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.47 , Blogger neiti- kirjoitti...

Talveksi haluaisin ruskeat nahkasaappaat. Pitkä varsi, lämmin vuori ja korkoa sopivasti.. Ah <3

 
24. lokakuuta 2011 klo 16.56 , Anonymous Mau kirjoitti...

Täksi talveksi haluaisin sellaiset hieman maiharityyppiset edestä nyöritettävät kengät, jotka ulottuisivat n. puoleen sääreen tai vähän pitemmälle ja joissa olisi noin 8cm korkoa. Nätit ja tyttömäiset mieluiten, ja mustat.

Näiden löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty, tietenkin :(

vrillette(at)hotmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.07 , Anonymous Taru kirjoitti...

Täksi talveksi olisi hienoa saada joko maskuliiniset bootsit vaikka niiteillä/soljilla tai sitten sellaiset naisellisemmat nilkkurit pienellä korolla. Nämä kengät ovat ihan vastakohtia toisilleen, enkä osaa millään päättää kummat haluaisin :) Myös korkeat kiilakorkonilkkurit houkuttelesivat..... hmm!

No, jos nyt täytyisi valita vain yhdet, niin ehkäpä ottaisin tosiaan ne bootsit. Ne sopisivat tosi hyvin vaikkapa bikertakin ja ison, lämpöisen huivin kaveriksi! ♥

taru.vaatainen@luukku.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.09 , Anonymous jees kirjoitti...

Juuri nyt on ihan älytön himo saada talveksi mustat korolliset nilkkurit karvareunalla! Ehkä jopa mahdollisesti kiilakoroilla, vaikken kauheen tuttavallisissa väleissä ookkaan kiilojen kanssa vielä ollukkaa:D

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.17 , Anonymous shh kirjoitti...

Mää haluaisin kovin, kovin kovasti konjakinruskeat, mokkanahkaiset nilkkuriwedget nauhoilla ja mahollisesti karvavuorella ja -kauluksella. Ois namut!

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.21 , Blogger Rosa kirjoitti...

Kiilakorkoiset ruskeat saapikkaat ovat olleet hakusessa koko syksyn, mutta vielä sopivia ei ole löytynyt. Ehkä andiamosta löytäisin oikean sävyiset ja malliset :P

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.22 , Anonymous Minnie kirjoitti...

Jotku älyttömän lämpimät poposet, luultavasti saappaat, ois hakusassa. Jospa tänä vuonna etintä tuottas tulosta eikä tarttis hytistä pakkasissa.

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.33 , Blogger amf8 kirjoitti...

Olen niin onnekas että perus-saappaita omistan jo parissakin eri värissä, mutta maiharien rinnalle kaipaisin jotain ihania biker-saappaita! Tietenkin myös ihanan lämpöiset Uggit tai sen tyyliset olisivat paikallaan talven pakkasissa!

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.36 , Blogger Jenna kirjoitti...

Haluaisin beiget kiilakorot!

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.37 , Blogger jjenski- kirjoitti...

Hahaa, minun talvikengät ihan lempparit ja toivotuimmat on aidot REINOT! Sain jo viime jouluna lahjaksi limenvihreät semmoiset ja oranssit, violetit, pinkit tai korallin väriset olisi vielä kivat nuiden lisäksi. Ne ovat oikeasti lämpimät ja hyvät. Kun laittaa vielä villasukat jalkaan, niin kyllä tarkenee vaikka 30asteen pakkasessa (on kokeiltu!).

Mutta toiset mitkä olisi kanssa kivat, niin Converset karvojen kera.. ;)

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.40 , Blogger Marie kirjoitti...

Monellaiset kengät löytyvät jo kaapista, mutta vieläkään en ole löytänyt niitä ihanuuksia, joiden kuva minulla on päässäni jo hyvinkin selvästi. :( Ruskeat (aitoa nahkaa) saapikkaat, jotka olisivat minulle kerrankin täysin oikean kokoiset, eivätkä varresta liian löysät. (: Mielellään korkea korko, mutta kiilana, koska niillä on helpompi tepastella talvella. (: Tämmöinen ihanan pitkä ihminen tarvitsee korkeat korot ollakseen ihmisen pituinen. :D (20cm sinua lyhyempi) :D
Pst. Ihana arvonta! (: Hyvää syksyä sinulle! (:

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.47 , Blogger Katariina kirjoitti...

Talveksi haluaisin saappaat, joko matalapohjaiset tai korolliset. Väriltään ehkä mustat, miksei myös tumman ruskeat.. Saappaat saisi olla melko simppelit, toki jotain yksityiskohtaa voisi olla tuomassa pientä "jujua". :) Andiamosta olen käynyt katselemassa ja siellä on kyllä ollut erinlaisia ja kivoja saappaita!

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.53 , Blogger Janni kirjoitti...

haluaisin talveksi jotkut kengät jotka on lämpimät! tosin mielummin ottaisin jonkin laiset mustat kiilakorko nilkkurit joilla en ihan täysin luistelisi, eli niissä olisi hyvä pohja! jotkut nätit nilkkurit siis :)

janninanni@gmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.55 , Blogger SARA kirjoitti...

Tulevaksi talveksi ja loppusyksyksi haluaisin mustat tai ruskeansävyiset kiilakorkonilkkurit karvavuorella ja nauhoilla (:

 
24. lokakuuta 2011 klo 17.59 , Anonymous iina kirjoitti...

Haluaisin talveksi mieluiten värikkäät, lämpimät ja mahdollisesti kiilakorolliset nilkkurit:)

 
24. lokakuuta 2011 klo 18.00 , Blogger saila kirjoitti...

Wedget aivan ehdottomasti haluaisin!!! Eikä himotukseen yhtään auttanut kun sullakin oli yhdessä postauksessa eri malleja näytillä, karvareunaiset olis oikein kivat. Tai sitten ihan nahkaiset korokepohja-nilkkurit.<3

 
24. lokakuuta 2011 klo 18.04 , Anonymous Elii kirjoitti...

Talveksi haluaisin lyhytvartiset matalat nilkkurit, jotka olisivat nahkaa, niillä pysyisi liukkaallakin pystyssä ja varpaat pysyisivät lämpiminä paukkupakkasillakin. :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 18.32 , Anonymous tarbe kirjoitti...

haluaisin talveksi uudet saappaat koska vanhat vetelevät viimeisiään.

 
24. lokakuuta 2011 klo 18.41 , Blogger iita kirjoitti...

Täksi talveksi olis ihan huippua saada nilkkurit, koska mulla ei tähän mennessä oo ollu yksiäkään. Alkaa jo pikkuhiljaa tympiä hiihtää tennareissa kesät talvet, kun en ole saanut aikaiseksi metsästää täydellisiä THE nilkkureita :--D

 
24. lokakuuta 2011 klo 18.44 , Blogger Tanja Talvikettu kirjoitti...

Kengät jotka haluaisin saada jalkaani täksi talveksi olisi.. Kiilakorkoiset tai muuten vain matalakorkoiset punaiset löysävartiset punaiset saappaat. Tämän talven kaikki kengät ovat niiiiiiin tylsiä.

Terveiseni Sysimetsästä.
- tanjamorte@gmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 18.53 , Anonymous iory kirjoitti...

Talven unelmakengät olisivat lämpimät, kenties sisältä ihanan pehmeät ja pörröiset, mustat mokkanilkkurit pienellä kannalla.

 
24. lokakuuta 2011 klo 18.56 , Blogger aana kirjoitti...

mustat, matalat nahkasaappaat olis hakusessa, sopivia ei oo vielä löytyny. niin ja lämpimät pitäs kans olla, et tarkenee turun talves :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 19.00 , Anonymous annni kirjoitti...

mulla olis tarvetta suht hillityillä koroilla varustetuille mustille saappaille ja perus mustille korkokengille, kummatkin juhlakäyttöön. oon niiin huono tällasten ostamisessa ja sitä vaikeuttaa entisestään se, että a) mun pohkeet on isot b) en osaa kävellä korollisilla kengillä kunnolla :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 19.12 , Blogger Rooza kirjoitti...

Haluaisin sinapinkeltaiset,nauhalliset nilkkurit,joissa olisi sellainen pieni korko,jolla pysyy pystyssä ja joissa ei saisi olla ihan sileät pohjat,koska kaatuilen muutenkin niin helposti liukkaalla kelillä.Sinapinkeltainen on ylipäänsä ihana väri ja vielä sen väriset,koska aloitan neulomaan sen väristä huivia ja olis kiva jos niihin sopisi.:)

 
24. lokakuuta 2011 klo 19.13 , Blogger Merja kirjoitti...

Mie haluaisin kahdet erilaiset kengät talveksi. Toiset nahkaset, ruskee tai musta, nilkkurit muutaman sentin korolla. Toiset taas ois jotku kivat lämpöset saappaat. Ei kuitenkaan mitkään tiukat saappaat, koska mun pohkeet on sen verran paksut että vähänkää tiukemmat saappaat alkaa ahistamaan.

 
24. lokakuuta 2011 klo 19.32 , Anonymous Riikka kirjoitti...

Jotkut kivat nilkkurit ois hakusessa. Ne sais kuitenkin olla mukavan lämpimät. Harmi vaan kun juuri semmosia on aika harvassa. Mut eiköhän ne sieltä joskus putkahda eteen :)

Ja s-posti ois tässä, kai sekin piti tähän laittaa (?) :D riesapelle@hotmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 19.36 , Anonymous volyym kirjoitti...

Lämpimät kengät on hakusessa. Semmoset kengät ois unelmat, jotka ois kauniit ihanat upeat, ja sisällä olis aitoa karvaa vuori. Niinkuin uggeissa. Mutku uggit on rumat. Tasapohja kuiten pitää olla, että mä pysyisin pystyssä. Ja joku ihana väri ! Tai sitten juurikin tuommoiset ihanat saappaat mitkä kollaasissa on, ruskeat ja musta pohja. Huh enhän mä osaa päättää! :D

lauravolyym@gmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 20.20 , Anonymous milde kirjoitti...

Haluaisin mustat, lämpimät nilkkurit, joissa olisi hieman korkoa. Simppelit, mutta kauniit.

 
24. lokakuuta 2011 klo 20.21 , Anonymous Iisa kirjoitti...

Pitkävartiset ruskeat saappaat, jotka ois lämpimät ja joilla pysyy pystyssä liukkaallakin kelillä. :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 20.21 , Anonymous Ann kirjoitti...

Talveksi täydelliset olisi nahkaiset maiharit, kunnon traktorinrengaspohjalla. Täydellisyyttä olisi, jos maihareissa olisi vielä lämpöinen karvavuori.

 
24. lokakuuta 2011 klo 20.26 , Blogger roosa kirjoitti...

Tarvitsisin talveksi ylipolven-mittaiset kengät, mielellään ruskeat ja nahkaiset :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 20.50 , Anonymous Dina kirjoitti...

Haluaisin lämpimät, laadukkaat ja hyvännäköiset talvikengät. Varren olisi syytä olla pitkä, päällykset mokkaa ja värin ruskea. (:

 
24. lokakuuta 2011 klo 21.08 , Anonymous Mariann kirjoitti...

Mustat simppelit nahkaset saappaat, jotka lämmittäis kans ettei varpaat joutuis kuolioon bussia ootellessa:)

 
24. lokakuuta 2011 klo 21.09 , Anonymous auroora kirjoitti...

Kenkien pitäs olla lämpimät, koska mulla ei oo viel koskaa ollu kunnon lämpimiä kenkiä ja jalat sen takia parikertaa paleltunu :D
Ja semmoset kiilakorolliset mustat tai ruskeat mokkaiset/nahkaiset/tekonahkaiset ois täydelliset!
helyyd@hotmail.com

 
24. lokakuuta 2011 klo 21.11 , Anonymous Rinde kirjoitti...

Itselläni olisi kovasti tarvetta uusille kengille. Tällä hetkellä ei kunnon talvikenkiä ole ja olen aina toivonut lämpimiä mustia nahkanilkkureita, joissa olisi hieman korkoa ja joita tuolla kaupoissa käyn aina katselemassa yksin tai kavereideni kanssa :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 21.39 , Blogger esprit kirjoitti...

Mä tahtoisin löytää mustat nahkasaappaat, joissa ei ois korkoa ja joiden varsi ois "puoli pitkä".

 
24. lokakuuta 2011 klo 21.48 , Blogger jenni kirjoitti...

Olen reilun vuoden verran etsiskellyt täydellisiä ylipolvensaappaita, mutta niitä ei ole vieläkään tullut vastaan - ja se jos joku ärsyttää! Eli ehkä tänä talvena natsaa ja löydän nuo täydelliset unelmakengät :-) ja jos ne löydän, en varmasti riisu niitä pois jalasta edes nukkuessa!

 
24. lokakuuta 2011 klo 21.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin talveksi mustat bootsit, joissa menee nilkan kohdalla semmonen rensseli jossa on niittejä. Oon aika natsi kenkien suhteen ja todennäköisyys että löydän omaa silmääni miellyttävät kengät on 0.9 %. Mutta lahjakortille on aina käyttöä :)

tarja-annastiina

 
24. lokakuuta 2011 klo 22.25 , Blogger Peppa kirjoitti...

mä haluisin toiset emut, viime talven ekat emut oli paras kenkäostos ikinä.lämpimät varpaat <3

 
24. lokakuuta 2011 klo 22.28 , Anonymous Lellu kirjoitti...

Täksi talveksi haluasin mukavat, lämpimät ja tyylikkäät nilkkurit tai saappaat. Minulla on niin paljon korollisia eknkiä että olisi ihan löytää sellaiset matalat kengät, joista oikeasti tykkään ja jotka eivät näytä jalassani kanooteilta :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 22.28 , Anonymous -pikku myy- kirjoitti...

Mä haluaisin mustat maiharin tapaset kengät jotka ovat lämpimät.

 
24. lokakuuta 2011 klo 22.33 , Blogger sansu kirjoitti...

Just ihastelin Andiamossa ihania mustia nahkasaappaita, joissa oli täydellinen korko ja jotka istuivat kuin nakuutettu. Hinnan vuoksi jouduin hylkäämään ne kauppaan, mutta viidenkymmenen euron alennus voisi auttaa kotiuttumaan nuo ihanuudet uuteen ja erittäin rakastavaan kotiin!

 
24. lokakuuta 2011 klo 23.02 , Anonymous Mehis kirjoitti...

Haluaisin talveksi ihan tavalliset saappaat! Kaikki kaupoissa olevat saappaat ovat joko ratsastussaappaita (yök!), korkkareita (ei kovin hyvä vaihtoehto Suomen loskajäälumisotkussa ellei ole suunnitellut sairaslomaa katkenneen niskan takia) tai bikerbootseja (joo ihan kivat, mutta kun niitä löytyy jo :). Eli mustat, tavalliset saappaat ilman korkoa, täysin tasainen pohja, riittävästi tilaa meikäläisen keskimääräistä isommille pohkeille (tää on ihan oikeesti ongelma) ja mielellään yltäisivät polven alapuolelle (pituutta on siunautunut 162cm joten ylipolvensaappaissa näytän metrin pituiselta kääpiöltä). Enhän mä paljoa vaadi, en :D

 
24. lokakuuta 2011 klo 23.05 , OpenID tresb kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti jotkut nilkkurit, missä on suht paksu korko, ja korolla pituutta max. 8 senttiä. Varsi olisi nilkan yläpuolella noin 5 senttiä. Korko mielellään kumia, ei pakkenen haittaisi! Värinä ruskea tai musta! Kivoja yksityiskohtia myös kaipaisin, tyyliin vetoketjua tai nauhoja.

 
24. lokakuuta 2011 klo 23.08 , Anonymous HeiDe kirjoitti...

Ehdottomasti saappaat päättääkseni jo 3 vuotta kestäneen saapas-metsästyksen paksummille pohkeilleni. Epätoivo jo iskee :D No ensinnäkin ne olis ihanan ruskeat jotta sopis hyvin mustien ja sinisten farkkujen kanssa, yksinkertaiset pienellä säväyksellä esim. solkia ja hieman korkoakin jotta voisi käyttää joka päivä tai jopa viihteelläkin. Ehdottomasti pehmeät ja lämpimät vuorelliset saappaat. Hinnalla ei niin väliä, kunhan vain löytäisi ne omaan pohkeeseen sopivat saappaat, talvella ei nimittäin osaa olla ilman saappaita :D Tästä lahjakortista voisi ehkäpä olla apua etsinnässä :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 23.26 , Blogger HerminiCa kirjoitti...

Haluaisin talveksi mustat nahkasaappaat, mieluiten pitkät ja laadukkaat, pieni kanta tulee olla ja ne eivät saisi näyttää liian maiharimaisille niinkuin tällä hetkellä suurin osa saappaita. EN tahtoisi mitään ylimääräisiä solkia mihinkään nilkkojen kohdalle enkä niittejä tai vastaavia, mutta esim saappaan varren yläosassa pieni vetonahkaläpsy olisi hyvä niin että saappaat saisi helposti jalkaan :).Nahkaiset siksi että ne ovat ekologinen vaihtoehto ja muotoutuvat jalkaani parhaiten, muut kuten tekonahka hiertää jalkani aina. Hyvä olisi jos kengän lesti ei olisi "kova" vaan pehmeä ja niissä voisi kävellä pitempiäkin matkoja. Myös mahdollinen karvavuori (irrotettava esim) olisi ehdoton plussa niin niillä pärjäisi täällä pohjoisemmassakin :)

 
24. lokakuuta 2011 klo 23.32 , Anonymous siiruska kirjoitti...

oi miten ihana kilpailu:)

unelma kengät täksi talveksi olis jonkinlaiset nilkkurit kiilakorolla, mielellään jotain nahkantapaista materiaalia ja ehdottomasta mustat:)

 
25. lokakuuta 2011 klo 0.05 , Anonymous Anna kirjoitti...

Haluaisin talveksi mustat tai konjakinruskeat tosi lämpimät saappaat :)

 
25. lokakuuta 2011 klo 1.26 , Anonymous Milja kirjoitti...

Täksi talveksi haluaisin mustat tai ruskeat kiilakorkoiset nilkkurit :) Ja niiden pitäis olla lämpimät!

 
25. lokakuuta 2011 klo 2.09 , Anonymous Annie kirjoitti...

Täksi talveksi haluaisin ehdottomasti kerrankin ruskeat kengät kaikkien mustien vaatteideni keskelle! Hieman polven alle ulottuvat saappaat olis kivat, ja mieluusti sekä pienellä tolppakorolla että matalalla pohjalla. :))

 
25. lokakuuta 2011 klo 11.36 , Anonymous Miukku22 kirjoitti...

Millaiset kengät haluan tänä talvena, kash siinäpä jälleen jokatalvinen pulma.
Minusta kenkien ostaminen talveksi on ihan totaalisen arsesta, koska kaikkein mieluiten kulkisin vuoden ympäri consseissa/tennareissa/paljain jaloin, mutta kun se täällä märässä ja kylmässä Suomessa ei ole mahdollista. Koska talvikenkien ostaminen on niin kammottavaa tuskaa, yritän päästä aina helpolla: ostan yhdet hyvät/tavalliset/halvat kengät jotka menee kaikkien vaatteiden kanssa, kaikissa tilanteissa. Mikä on siis ihan äärimmäisen absurdia ja periaatteessa mahdotonta (nurisen siis koko talven kenkieni kanssa). Joten tänä talvena (erityisesti jos satun voittamaan kisassa pätäkkää) olen päättänyt astua mukavuusalueeltani ja ostaa 'turvakenkien' lisäksi jotkut jännät ei-junttimaiset kengät, kuten biker-tyyliset saappaat tai kiilakorkoiset nilkkurit (wedget?). Koska talvihan on jokaiselle lättäjalalle mitä oivinta aikaa opetella käyttämään korkoja, eikös juu? Huokaus.

 
25. lokakuuta 2011 klo 12.31 , Anonymous mävaan kirjoitti...

tälle talvelle tahtoisin ehdottomasti mustat lämpöiset kengät <3

 
25. lokakuuta 2011 klo 13.11 , Blogger sara kirjoitti...

Ihanat, mustat, lämpimät, nahkaiset, pitkät saappaat <3

 
25. lokakuuta 2011 klo 14.58 , Anonymous hanttu kirjoitti...

Haluaisin mustat talvisaappaat, mielellään varsi polveen asti tai ylikin. korko saisi olla suht maltillinen, korkeintaan 8cm korot. pysyy talvella pystyssä ;)

 
25. lokakuuta 2011 klo 15.17 , Anonymous vilmis kirjoitti...

haluaisin täksitalveksi mustat pikku myy-kengät, eli kengät joissa on ohuet mustat narut edessä ja kiilakorot :)

 
25. lokakuuta 2011 klo 16.30 , Anonymous Vastaväri kirjoitti...

Talveksi toivoisin löytäväni ennen kaikkea lämpimät, hyvännäköiset ja käytönnölliset kengät. Toki edullisuuskin olisi plussaa :)

 
25. lokakuuta 2011 klo 18.52 , Blogger petra kirjoitti...

Mä haluaisin simppelit ja sirot mustat nilkkurit jotain oikeasti kestävää materiaalia, ja mielellään sellaset missä eui myöskään ole heti ekassa käytössä hajoavaa vetoketjua! :D

 
25. lokakuuta 2011 klo 19.50 , Anonymous Tammy kirjoitti...

talven unelmakengät olisivat jotkut maiharityyppiset saappaat, miksei juuri maiharit. naiselliset, muttei liian sirot, maskulisuuttakin saa olla. värinä ehkä vihdoinkin musta, sillä edellisinä talvina on vain ollut ruskeaa, ruskeaa.. Musta, koroton talvi :)

 
25. lokakuuta 2011 klo 20.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haluaisin jotkut mustat nahkaiset nilkkurit:)
sonja.mutanen@hotmail.com

 
25. lokakuuta 2011 klo 20.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun lempparikengät talveks ois ihan ehdottomasti karvavuorelliset wedget :) -elli s.

 
25. lokakuuta 2011 klo 21.16 , Blogger Kissanainen kirjoitti...

en oo ikinä oikein ollu talvikenkien ystävä, mutta jos vaikka tänä talvena löytäisin jotkut mahdollisimman moneen asuun sopivat (mustat?), superlämpöset söpöt kengät :)

 
25. lokakuuta 2011 klo 21.47 , Anonymous marilla kirjoitti...

haluaisin ruskeat matalahkot saappaat! olin valtavan epäkäytännöllinen ja ostin "talvikengiksi" kiilakorkonilkkurit... vasta alkuhuuman hälvettyä tajusin että mitäs sitten kun tulee pakkaset ja kauhea viima. plus saappaat nyt vaan ovat ihania ja saavat useimpien jalat näyttämään hyviltä!

 
25. lokakuuta 2011 klo 21.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jotkut lämpöiset ja pörröiset ja rennot talvikengät sais muuttaa mun luokse vaikka heti!
- Iltsu

 
25. lokakuuta 2011 klo 22.30 , Blogger Kit kirjoitti...

Täksi talveksi on pakko saada ylipolvensaappaat, mustat tai tummanruskeat, jotka ovat joko aivan matalat, tai joissa on paksu, tukeva noin 5-7cm korko. Kunnolliset pohjat ois kivat, ettei tarvi liukastella.

 
25. lokakuuta 2011 klo 23.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uudet lämpimät, matalakorkoiset, mustat talvisaappaat olisi toivelistalla. Tällä hetkellä löytyy lähinnä vain yhdet saappaat talven varalle ja nekin pitäisi kiikuttaa suutarille rikkinäisen kantalapun takia.

-Iitu

kuiskaa@gmail.com

 
25. lokakuuta 2011 klo 23.35 , Anonymous Anna :) kirjoitti...

Oon nyt pari vuotta haaveillu UGG-saappaista; aluksi siitä tavallisesta mallista, mutta pikku hiljaa Bailey Buttonit alkaa viedä voiton :) Oon vaan niin pihi että keksin miljoona muuta käyttötapaa sille parille sadalle eurolle kuin yhdet kengät :D

 
26. lokakuuta 2011 klo 0.37 , Blogger emilia kirjoitti...

Mä tarvisin jotkut lämpimät talvikengät, mieluiten nilkkurit tai muut kivat.. :)
emiliaa_92(at)hotmail.com

 
26. lokakuuta 2011 klo 1.32 , Anonymous Miumiu kirjoitti...

Tänä talvena haaveilen täydellisistä kiilakorollisista kengistä. Olen vielä kahden vaiheilla olisiko unelmakenkäni ruskeat nilkkuri-malliset karvareunuksella koristellut, vaiko mustat saappaat, jotka olisivat mieluiten yli polven ja joissa olisi jotain ketju-härdellejä somistuksena..(hahah tuun vissiin taas vuoden jälessä näissäkin malleissa kuten kaikissa muissakin trendeissä!) Tämmöisen tuuliviirin on vaikea päättää mitkä ne varsinaiset unelmakengät olisivat, kun tydellisten kenkien mielikuva vaihtuu lähes päivittäin. Mutta kiilakorot ehdottomasti! En omista vasta kuin yhdet kiilakorot (jotka nekin kesäkengät), joten kiilakorollisten syys-/talvikenkien menevä aukko löytyisi kyllä varastoistani täytettäväksi! Hah, ihana romaanivastaus tämäkin!

 
26. lokakuuta 2011 klo 8.43 , Anonymous choiru kirjoitti...

tänä talvena haluan VIHDOIN toteuttaa jo useamman vuoden haaveen aitonahkaisista + vuorellisista biker-saappaista

 
26. lokakuuta 2011 klo 10.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin mustat simppelit matalakantaiset nauhanilkkurit, joiden kanssa voisi sitten käyttää kivoja polvisukkia ja säärystimiä!

Elisa

 
26. lokakuuta 2011 klo 13.12 , Blogger Kata kirjoitti...

Haluisin täksi talveksi mustat nahkaiset/tekonahkaiset saappaat, joissa on matala pohja ja varsi voisi ylettyä lähes polveen asti. Jotain pientä yksityiskohtaa kengissä voisi olla :)

 
26. lokakuuta 2011 klo 19.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin jotkut tosi lämpimät ugg-tyyliset kengät tai vanhat kunnon huopatossut (vaikka molemmat mieletäni enemmän tai vähemmän rumia ovatkin), sillä olen kyllästynyt palelemaan!

T: Epeli (suusanallinen@gmail.com)

 
26. lokakuuta 2011 klo 20.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haluaisin mustat kiilakorkonilkkurit , jossa saisi olla jotakin pieniä niitti yksityskohtia
(näitä kiilakorkoja on kyllä monia mutta tämmässet itsekkin haluaisin) :)
terkuin jennnu

 
27. lokakuuta 2011 klo 11.19 , Anonymous hilsu kirjoitti...

Tänä talvena mulla ois ehdoton tarve hankkia ihan kunnon nahkaset mieluiten vaikka polvenki yli ulottuvat saappaat:) Luulin mun mission olevan helppo, ku ei oo kuitenkaan kauheen suuret vaatimukset, mutten vieläkää oo löytäny mitää just mulle kelpaavia yksilöitä:(

hilla:)
hilleri@hotmail.com

 
27. lokakuuta 2011 klo 18.33 , Blogger Reetta kirjoitti...

Mahtava arvonta!

Tarttisin talveksi perinteiset mustat lämpimät nahkaiset saappaat. Mielellään aika matalat jotta niillä jaksaa tarpoa lumessa menemään.

 
27. lokakuuta 2011 klo 18.34 , Blogger Reetta kirjoitti...

Ainiin, sähköpostini on reettas@msn.com

 
28. lokakuuta 2011 klo 19.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki käy, kunhan väri olisi konjakki
-Helma-

 
28. lokakuuta 2011 klo 22.11 , Anonymous Sanni kirjoitti...

Nykyään kengät tuntuu olevan tosi huonolaatuisia, tai ainakin niistä saa pulittaa yli 100e jotta kestäisivät edes yhden Suomen talven, eli mun toivelistalla olis jotkut nahkaiset, ehkäpä konjakinväriset KESTÄVÄT saappaat/saapikkaat. Sellaiset, joilla kipittelisin koko ensi talven ja vielä vaikka seuraavankin, liukastumatta ja kastelematta jalkojani. Voi kunpa voittaisin! :)

 
29. lokakuuta 2011 klo 14.03 , Anonymous Anniina kirjoitti...

Aito nahkaiset, rennot, matalavartiset prätkäbootsit :)

 
29. lokakuuta 2011 klo 16.49 , Anonymous Clashh kirjoitti...

Halusin löytää talveksi kivat, yksinkertaiset, mustat nahkasaappaat, jollaisia yritin jo viime talvena tuloksetta metsästää. Onneksi sellaiset nyt syksyllä viimein löytyi!

 
29. lokakuuta 2011 klo 20.37 , Anonymous Ssarppa kirjoitti...

Täksi talveksi on etsinnässä ruskeat tai mustat, hieman polven alle ulottuvat laadukkaat saappaat. Matalakorkoiset, mutta naiselliset ja lämpimätkin tulisi olla. :)

 
29. lokakuuta 2011 klo 23.26 , Anonymous Layyyra kirjoitti...

Mie haluaisin yksinkertaiset, mustat saappaat. Mielellään jollain pörröisellä sisävuorella että olis lämmit. :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.22 , Blogger Katri kirjoitti...

Haluaisin löytää ne täydelliset prätkäbootsit: aitoa nahkaa, tasainen pohja ja jotain härpäkettä, mikä tekee niistä mielenkiintoiset.

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.30 , Blogger Marjaana kirjoitti...

Mä haluaisin nahkaiset konjakinväriset korolliset nilkkurit tälle talvelle. Sopisi loistavasti uuden konjakinvärisen laukkuni kanssa. :)

playground_@luukku.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.34 , Blogger Essi kirjoitti...

Haluaisin sopivan korkeakorkoiset nilkkurit, jotka ovat hieman korkeavartiset. Varsissa saisi olla karvaa hieman lämmittämässä. Tärkeää olisi, että pohjat olisivat kunnolliset, koska liian usein olen löytänyt ihanat kengät joilla ei pysy pystyssä ensilumien tulon jälkeen.
Värinä voisi toimia beige, ruskeilla nauhoilla! Omistan jo ennestään tarpeeksi mustia kenkiä joten nyt voisi olla aika laajentaa värivalikoimaa =)

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.40 , Anonymous ansqu kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti matalat kiilakorkoiset nilkkurit. Lisävaatimukset: lämpimät ja joissa uskaltaa kulkea lumessakin. :)

ansqu4@luukku.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.43 , Blogger Paula kirjoitti...

Talviset sneakerit kunnon pehmoisella karvalla! Saappaita ja nilkkureita on jo ihan riittävästi.

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.45 , Anonymous Emppis kirjoitti...

Haluaisin jotkut tyylikkäät, mutta yksinkertaiset mieluiten mustat nilkkurit. Sellaiset joka-asun-kengät olis ihan must-juttu. Korolla tai ilman.

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.56 , Blogger Riikka kirjoitti...

Mä haluaisin sellaset acnen pistolsien feikit, aitoihin ei ole varaa joten kopiotkin kelpaisi!

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.58 , Blogger carla kirjoitti...

haluaisin jotkut kauniit mustat ylipolvn saapikkaat. jotkut ihanat niittiyksityiskohdat olisi tosi kivat!

karlakivimaki@gmail.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.01 , Blogger Aura kirjoitti...

Tällä hetkellä haluaisin tumman ruskeat saappaat ilman korkoa. Saisivat olla mukavat ja lämpimät, että voisin ulkoiluttaa niitä mahdollisimman paljon! :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.08 , Anonymous Anni kirjoitti...

Talveksi pitäisi saada ehdottomasti kiilakorkonilkkurit, mielellään vaaleamman ruskeat, joissa ois jokin pehmoinen vuori ja nauhat edessä :)

Anni
hilspa@luukku.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.17 , Blogger Pinja kirjoitti...

haluaisin mustat ylipolven saappaat ilman korkoja:)

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.32 , Blogger nyna kirjoitti...

Tahtoisin lämpimät saappaat matalalla kiilakorolla :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.40 , Anonymous Marih kirjoitti...

talvi-converset! ja ehdottomasti ne vaaleat!! <3

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin mustat tai ruskeat nilkkurit, ilman korkoa, hieman ehkä maihari tyyliset. Mieluiten sellaiset, jossa olis lämmin vuori, että ei varpaat palelis :D

-vaula

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.44 , Blogger Maria kirjoitti...

Haluisin täksi talveksi mustat hiukan ratsastuskenkien näköiset nilkkurit ehkä vähän biker bootsien tyyliset mut simppelimmät. Semmoset joilla on mukava kävellä mutta näyttää silti tyylikkäältä. :)

littleangel_94m.d@hotmail.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.45 , Blogger Nelliiiii kirjoitti...

Aijaijai kyllä noi klassiset mustat nilkkurit kunnon korolla olisivat ne tämän talven juttu, joilla kehtaisi kulkea niin arjessa kuin juhlassakin!

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.53 , Blogger Liisa kirjoitti...

Kiva arvonta! :) Täksi talveksi toivoisin lämpimiä saappaita. Polvipituiset ruskeat nahkasaappaat tai perus uggit!

 
30. lokakuuta 2011 klo 16.10 , Anonymous Laurspa kirjoitti...

Täksi talveksi olisi hakusessa musta saappaat, ehkäpä karvavuorella joka pitäisi varpaat lämpiminä ja joilla jaksaa talsia kouluun. :) Korkoakin saisi olla, kiilakorko mieluiten.

 
30. lokakuuta 2011 klo 16.32 , Anonymous sue kirjoitti...

En ollut tätä aikaisemmin huomannutkaan! Koska omat talvisaappaani alkavat epätoivoisesti mennä pohjasta rikki, niin pakko kai se on yrittää!
Haluaisin lämpimät (vuorelliset?) saappaat, mielellään ylipolven tai ei ainakaan paljon ali! Mustat ja nahkaiset. Niistä haaveillessa <3
meell.sara@hotmail.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 16.39 , Blogger Momo kirjoitti...

Itse haluan ja metsästän polven alle tulevia saappaita, joissa olisi vähän korkoa ja värinä olis musta. Saappaissa saisi olla ihanan lämmin ja pehmoinen vuori. Malli saisi olla suhteellisen simppeli, mutta sitten olisi kivat yksityiskohdat. Enää pitäisi vaan löytää unelmieni saappaat joten lahjakortille olisi kyllä käyttöä.

 
30. lokakuuta 2011 klo 17.23 , Anonymous Erika kirjoitti...

Omat toivekenkäni tälle talvelle olisivat ruskeat nilkkurit, mieluiten vielä sellaisella oikein lämpimällä vuorella joka saa hiukan näkyä myös kengän varresta :) Lisäksi pohja saisi tällä kertaa olla hiukan sopivampi Suomen liukkaisiin talvikeleihin, viime vuotiset sileäpohjaiset kengät kun eivät siinä asiassa oikein palvelleet.

eerikaaw(at)hotmail.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 17.36 , Blogger milja kirjoitti...

Täksi talveksi haluaisin ehdottomasti wedget, mielellään ruskeet tai mustat :) Ja ois kiva jos niissä ois joku ihana lämmin vuori :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 17.40 , Anonymous Tigertins kirjoitti...

Äääh vaikea valinta! Tällä hetkellä kaipaisin kipeimmin matalia nilkkureita, oon vaan valitettavasti hieman liian kriittinen ja pihi niiden ostoon. Ongelmaksi on muotoutunut lähinnä varren pituus, sen pitäisi olla tarpeeksi pitkä mutta kuitenkin sen verran lyhyt, että kyseessä ovat selkeästi nilkkurit eikä saappaat - difficult, moi? :)

tigertins@gmail.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 17.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jotkin lämpimät muttei liukkaat. Feikkiuggit on ennen ollut käytössä paljon, mutta niiden liukkauden takia tulis tarpeelliseks ettiä jotkut uudet kengät :) Mieluiten saapasmalliset ja alle polven.

-k

 
30. lokakuuta 2011 klo 17.56 , Anonymous Eerika kirjoitti...

Suosikkikenkäni talveksi olisivat ehdottomasti LÄMPIMÄT! Tyylikkäät sirot nilkkurit tai sitten saappaat. Korkoa saisi olla maksimissaan n. 6cm ettei henki lähde liukkaalla säällä. Värinä musta, lämmin ruskea tai punainen. Yksinkertaisuus on valttia!

eerikahh@hotmail.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 18.14 , Anonymous hanniina kirjoitti...

Täksi talveksi tarvitsen kunnolliset kävelykengät Etelä-Ranskan talveen.

 
30. lokakuuta 2011 klo 18.39 , Blogger Iita kirjoitti...

Talveksi olisi ihana saada punaiset nahkasaappaat matalalla korolla ja lämpimällä vuorella. Miulla oli semmoiset vuosia sitten, mummin vanhat (!), mutta hajosivat sittemmin korjauskelvottomiksi :(

 
30. lokakuuta 2011 klo 18.55 , Anonymous ellu kirjoitti...

Täksi talveksi hauluaisin jonkun laiset korkkarit mieluiten ehkä kiilakorkonilkkurit, mutta ei ole tullut vielä vastaan semmoisia mistä tykkäisin. niitä etsiessä:)
ellu-95@windowslive.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 19.14 , Blogger Nonna kirjoitti...

Haluaisin mustat nahkaiset pitkävartiset saappaat :-)

 
30. lokakuuta 2011 klo 19.16 , Blogger Hasi kirjoitti...

Täksi talveksi haluiaisin lämpimät ja laadukkaat, mieluiten nahkaiset ruskeat tai mustat yksinkertaiset nilkkurit ilman korkoa. Kengät joita voisin käyttää arkena päivittäin :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 19.22 , Blogger katja kirjoitti...

Haluaisin ruskeat nahkanilkkurit, joissa olisi paksu puukorko. Vähän samantyyppiset kuin tossa sun kollaasissa vasemmassa ylänurkassa:)

 
30. lokakuuta 2011 klo 19.22 , Blogger Johanna kirjoitti...

Lämpökenkiä mulla jo parit löytyy, joten haaveissa olis mustat tai ruskeat nätimmät talvikengät. Acne pistols -tyyliset nilkkurit olisivat arki ja juhlakäyttöön mukavat ja klassiset, matalan koron kanssa jaksaisi vähän pitempäänkin kävellä ja olla. :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 20.50 , Anonymous eeerica kirjoitti...

Olis unelma löytää kiilakorkoiset vuorelliset mustat nilkkurit joillain pienillä yksityiskohdilla! ei ole vielä löytynyt :(

ersa93@hotmail.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 21.22 , Blogger Sanna kirjoitti...

Juurikin Andiamossa on unelmieni kengät joita havittelen itselleni. Ne on lämpimät talvi kengät ja ne ylettyy puoleen sääreen. Oispa Andiamo täällä kytykylässäkin..

 
30. lokakuuta 2011 klo 21.48 , Anonymous sarru kirjoitti...

viime talven pakkasten jälkeen olen päättänyt, että täksi talveksi ostan lämpöiset kengät, joten söpöllä karvalla varustetut bootsimaiset kengät ovat etsinnässä!

 
30. lokakuuta 2011 klo 21.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täksi talveksi kaipaisin ehdottomasti ihan perus maiharityyppisiä kenkiä. Tosin niiden tulisi olla suht sirot ja tummanruskeat.

TuffGirl

 
30. lokakuuta 2011 klo 22.30 , Anonymous makkaleena kirjoitti...

Haluaisin jotkut konjakinruskeat, pyöreäkärkiset saappaat tai saapikkaat, sellaset joilla pysyy pystyssä liukkaammallakin :D

 
30. lokakuuta 2011 klo 23.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin hankkia itselleni mustat prätkäbuutsit. Sellaisia en vielä omista, mutta olisivat niin sopivat monien asujen kanssa ja ennen kaikkea niissä olisi mukava kävellä!
*Gleam*

gleam84(at)gmail.com

 
30. lokakuuta 2011 klo 23.00 , Blogger emmi kirjoitti...

ehdottomasti korolliset nilkkurit, joko mustana tai kauniin kulutetun konjakkisena, pyöreällä kärjellä ja karvareunuksella! :) ja mieluiten ehkä sellaisella kohtuu pitävällä pohjalla, ettei tarvii heti ensimmäisestä kinoksesta keräillä itseään :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 23.57 , Blogger Ylva kirjoitti...

Matalat, tylppäkärkiset, mustat nilkkurit vaaleanruskeilla pohjilla ja kuminauhajutskilla ois aikasta unelmat!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu