Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Unohtunut asu

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Unohtunut asu

bleiseri&laukku: HM / huivi: Vila / paita: Monki / kengät: Pieces / polvisukat: Lindex

Oho, löysin kameran kätköistä totaalisen unohtuneen asun ihan alkukuulta, ilmeisesti ollut vielä lämmintäkin kun olen pelkässä bleiserissä ja ohuissa sukkahousuissa ulkona kulkenut! Julkaisempa tämän nyt kuitenkin kun asustani kovasti silloin tykkäilin. :) Ja tadaa - vilahtaapa kuvassa uusi tatuointinikin.. ;) Olettekin kovasti toivoneet isompiakin postauksia iholleni hakatuista kuvista, mutta valitettavasti joudun nyt pahoittelemaan, että se on ehkä ainoita postaustoiveitanne, joita en ainakaan näillä näkymin ole toteuttamassa. En vain koe, että saisin itse noista tehdyistä esittelypostauksista mitään "irti". Tiedän tatuointien ylipäätään herättävän huomattavan vahvojakin mielipiteitä, ja blogia jo useita vuosia pitäneenä tiedän myös monien ajatusmaailmaan kuuluvan sen pienen ajatuksen, että jos jotain julkisesti netissä julkaisee, on saamasta palautteestaan yksin itse vastuussa.

Ei, en niitä häpeä, en kadu tai tarkoituksella edes peittele, en vain suoraan sanottuna ole kiinnostunut kuulemaan mitä muut niistä ajattelevat. Kaksi niistä on vain kivoja kuvia ilman kummempaa merkitystä, toiset kaksi liittyvät hyvinkin vahvasti persoonallisuuteeni/tiettyihin elämäntilanteisiini, joita en edes halua jakaa koko maailmalle, joten olisi vähän pöljää jakaa niistä se pelkkä näkyvä osa, kuva iholla. Ja ei, kyse ei ole myöskään siitä, ettenkö kestäisi että kaikki teistä ei välttämättä tatuoinneistani pidä. Kyse on puhtaasti siitä, että minulle muiden mielipiteillä niistä ei ole minkäänlaista väliä, jolloin pystyn elämään ihan yhtä hyvin ilman niiden arvostelua kuin ihasteluakin. Ei tässä sen kummempaa ole takana, ja olen myös oppinut olemaan vannomatta etten tee jotain varmasti ikinä, koska sit viimestään julkaisisin teille postauksen kaikista kuvistani jo heti ensi viikolla. :D Eiköhän nuo kaikki kuvat vilahtele jatkossakin asukuvien joukossa, ja pidetään se nyt ainakin hetken ainoana tatuointieni esittelytapana :)

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

26. lokakuuta 2011 klo 10.20 , Blogger mira kirjoitti...

Mä ymmärrän sua ihan täysin ton suhteen, ettet haluu tehdä postausta tatsoistas. Vaikkei niillä suurempaa merkitystä oliskaan niin ne on kuitenkin niitä sun valitsemia, niin miks haluis kuulla lukijoilta kommenttia: "mitä hittoo oot tommosta paskaa menny ottamaan iholles". Se on jokaisen oikeus olla oma persoona ja näyttää se omalla tavalla :)

 
26. lokakuuta 2011 klo 16.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

esittele tatskat ja poista kommentointimahdollisuus siitä postauksesta? : D mua vaan kiinnostaisi nähdä lähempää, sun valitsemat kuvat vaikuttaa niin näteiltä :)

 
26. lokakuuta 2011 klo 18.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heis Laura! Oon joskus ymmärtänyt, että oot hieman hiljaisempi/"ujompi" ainekin aluksi uusien ihmisten seurassa yms. Ootko itse koskaan kokenut tätä häiritseväksi piirteeksi elämässätai ootko joutunut työstämään asiaa millään lailla? Ja miten koet asian kanssa elämisen(kuulostaapa hieman liian tunkeilevalta, ehkä?)? Nyky-yteiskunnassa kun tuntuu, että itseä pitäisi kaueasti tuoda esiin ja olla "mielenkiintoinen"=äänessä jatkuvasti, jottei tulisi tuomituksi hiljaiseksi hissukka tylsimykseksi. Kysyn, koska itsellä vähän samaa piirrettä ja ainekin siinä muodossa, etten välttämättä aina koe tarpeelliseksi höpötellä small talkkia lähes tuntemattomien kanssa tai uudessa seurassa. Ja joskus pohdin olenko ns. liian hiljainen/vaikeasti lähestyttävä aluksi. No joo, jos olin väärässä koko hommassa ja mielikuvissa niin eipä sitten muuta kuin kiva kiva blogi! <3

-sera-

 
26. lokakuuta 2011 klo 19.25 , Blogger ida kirjoitti...

Viisaasti ajateltu, tatskat on yleensä juttu, mistä ei välttämättä kaipaa mitään kommentteja tai kaipaa näyttää koko maailmalle niitä. Siis, hyvin ymmärrettävää vaikka sulla onkin kuvissa vilahdellut kivan näkösiä tatskoja :)
Niin ja hei, ihanatihanatihanat on noi sun kenkäs :>

http://hangingbyamoment-ida.blogspot.com/

 
26. lokakuuta 2011 klo 20.01 , Blogger Saara kirjoitti...

oikein kiva asu!(:: ja ymmärrän sinänsä sen että et halua esitellä tatuointeja! Mut kivalle näyttää silti toi uusi tatuointi!=)

 
26. lokakuuta 2011 klo 20.51 , Blogger Maria kirjoitti...

aivan ihana asu!!! mulla on täydellisen ruutupaidan metsästys ollu jo iät ja ajat... ja sulla niitä paitoja täällä vilahtelee koko ajan.. :P tai sitten saat vaan näyttää kaikki niin kivalta ;) who knows...

mutta siis erittäin LOVELY.

http://dejiss.blogspot.com

ps. tatska näyttää super kivalta! :)

 
26. lokakuuta 2011 klo 21.18 , Blogger noora kirjoitti...

tosi kiva asu :--)

 
26. lokakuuta 2011 klo 22.02 , Blogger llaura kirjoitti...

mira: kiva kuulla että ymmärrät! :)

anonyymi: ymmärrän kyllä että kiinnostais, mutta ei se kommentoinnin estäminen poistais sitä, etten tosiaan edes halua niitä esitellä täällä :)

sera: sama tyyppi, ihan oikeassa siis oot :) oon tehny tästä vanhaan blogiin postauksenkin, pitäis varmaan siirtää se tännekin. tälleen kommentilla on nyt vähän hankala vastata, mutta siis joo, oon aika pidättyväinen varsinkin mulle entuudestaan tuntemattomassa porukassa, enkä edes koe kauheen tarpeelliseks aina heittää mitään small tallkia puolituttujen kanssa.

jossain vaiheessa se meinas kuitenkin olla vähän häiritsevääkin, koska en oikein ite menny juttelee kellekään, joten päätin sit "opetella" edes sellasen perusjutustelutaidon, ettei ihan liian hiljaseks mene. enkä ilman tota esim asiakaspalvelutyössä oikein pärjäiskään, samoin uusiin työpaikkoihin mentäessä on oikeasti pakkokin osata antaa itsestään vähän enemmän.

en silti missään nimessä koe, että olisi huono asia että oon loppujen lopuks kuitenkin hiljasempi, koska vaikka tosiaan tollasta tietynlaista räväkkyyttä ihannoidaankin, niin mä itse haluan tietyllä tavalla sitä vastustaa, koska ei mun mielestä sellanen itsensä esiintuominen oo automaattisesti viehättävää/kiinnostavaa, mun mielestä on ihan ok olla myös hiljaa välillä. räväkkää on aina helppo esittää, on paljon vaativampaa olla oma aito itsensä, oli se sit hiljainen, ujo tai mitä tahansa :)

ida: kiva kuulla ja kiitos!

Saara: kiitos!

Maria: toi monkin yksilö on kyllä ihana, oon edelleen siihen ihan rakastunu :)

noora: kiitos!

 
26. lokakuuta 2011 klo 22.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta Laura! Ja jos ei kummempia esteitä/syitä miksei tuota mainitsemaasi kirjoitusta voisi julkaista uudelleen, niin täällä olisi ainekin yksi kiinnostunut lukija. Hassua, miten sitä voi kokea saavansa apua tuntemattomilta ihmisiltä blogin välityksellä, mutta olen kokenut eri näkökannat ja kokemukset yllättävän hyödyllisiksi tällaisissakin asioissa :)

-Sera-

 
27. lokakuuta 2011 klo 19.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jos poistaa kommentoinnin ni ihan varmasti tulis muihin postauksiin kommenttia..ei kannata jos ei ihan oikeasti halua kuulla niitä mielipiteitä! :)

 
27. lokakuuta 2011 klo 23.10 , Anonymous anskubansku kirjoitti...

Ihana asu!!! :)

 
1. marraskuuta 2011 klo 14.47 , Blogger HerminiCa kirjoitti...

Siulla on tatuinti just samalla kohdalla mihin itsekin tekstin tahtoisin :) Iso tykkäyspeukku siis miulta! :)

 
4. marraskuuta 2011 klo 11.49 , Blogger Suvi kirjoitti...

Hei, mulla ois tatuointeihin liittyvä kysymys :). Muistelisin että sulla on tatuointi jalkapöydässä (en tiiä onko tuo oikea sana :D) ja olen itse jo pitemmän aikaa suunnitellut ottavani tatuoinnin kantapään lähelle ja mietinkin milloin se kannattaisi ottaa. Tai siis kaipaisin lähinnä neuvoja sitä ajatellen, että pitäiskö se ottaa silloin kun ei käytä kenkiä niin paljon vai onko sillä mitään merkitystä? Talvella kuitenkin tulee käytettyä sukkien lisäksi villasukkia ja kenkien käyttäkin on pakollista ja kesällä taas saattaa olla pitkiäkin jaksoja etten käytä juuri mitään eli osaisitko vastata onko sillä mitään merkitystä milloin sen ottaa ja että vaikeutuuko kenkäpukeutuminen tatuoinnin paranemisajan aikana? Apua, toivottavasti tämä kysymys nyt oli edes jotenkin ymmärrettävä, en osaa esittää asiaa paremmin :D. Ja ei haittaa jos et halua vastata, ymmärrän kyllä, mutta ajattelin vain kysyä kun muistelisin että sulla ois kokemusta tästä asiasta :).

 
4. marraskuuta 2011 klo 11.58 , Blogger llaura kirjoitti...

Suvi: joo jalkapöydässä on mun eka tatuointi, ja itse otin sen tammikuussa, eli hyvin vahvasti kenkäkautena :D kuljin pari ekaa päivää UGGeissa ja niin, että tatuointi oli suojattu kelmulla, mutta oiskohan jo kolmantena päivänä tullu mentyä ihan peruskengisä ilman sen kummempaa suojausta. kotona sit vaan olin aina mahdollisimman paljon ilman kenkiä ja sukkia/löysissä villasukissa, ja hyvin toi parantu kyllä, ei ongelmia! harvat kengät kuitenkaan itse jalkapöytää mitenkään hankaa/painaa, että ne tuota tatuointia sen enempää häiritsis kun vaikka vaatteet muualle kroppaan otettuja kuvia :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu