Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Auringon sekoittama pää ja vanha asu

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Auringon sekoittama pää ja vanha asu

Vieläkö muistatte tämän asun? Se on otettu silloin kun taukoilin bloggaamisesta, eli noin vuosi sitten huhtikuussa ja julkaistu tässäkin blogissa viime elokuussa. Postauksen nimi taisi olla 70's show, ja leveät lahkeet jakoivat hieman mielipiteitänne! :--D


takki: Lindex | huivi: Zara | toppi: Monki | laukku: Annan kirppiskasasta, alunperin kai Topshop | farkut: ONLY

Törmäsin tuohon kuvaan vanhoja postauksiani selaillessani, ja minulle tuli kovin kova hinku pukeutua samaan asuun uudelleen. No, hetki voidaan vielä odotella noiden balleriinojen kanssa, mutta eniten minua taas kevään kunniaksi lämmittää ajatus noista leveimmistä lahkeista! Mulle nyt on ihan sama, vaikka ne enää tänä keväänä ei olisikaan kenenkään muun mielestä kovinkaan in, mutta itseäni jotenkin taas himottaisi kaivaa nuo ONLYn avajaisasuksi saamieni farkkujen kaivaminen jostain tuolta vaatekaapin perukoilta taas käyttöön. Kuten jo sillon ekassa postauksessa näiden tiimoilta sanoin, mun joku henkinen teini nostaa kovasti päätään leveämpien lahkeideen suuntaan, olihan minun nuoruudessani joskus yläasteella pillifarkut vasta kovasti tulossa muotiin. Ja arvatkaa kaksi kertaa miten kauan niillä kesti rantautua Varkauteen.. :--D

No mutta, lämpeääkö edelleenkään kukaan muu?

Tunnisteet:

19 kommenttia:

20. maaliskuuta 2012 klo 10.43 , Anonymous Alva kirjoitti...

Ihan sama mullekin, vaikkei leveät puntit olis enää in - lämpenin jo tuon kuvan ekan kerran nähtyäni ja lämpenen edelleen! Joudun ehkä hankkimaan leveälahkeiset farkut tänä kesänä, jos niitä jostain vielä saa.

Nuo ballerinat näyttää myös kivan siroilta, mutta sellaisten löytäminen voi olla haasteellista, t.nimim. jalan koko 34-35...

 
20. maaliskuuta 2012 klo 11.05 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, jee! eikö lasten puolelta löydy kivoja perusballeriinoja, vai onko niissä aina jotain ylimäärästä mukana? :( balleriinat on kyl vähän hankalia varmasti, niissä kun ei hippasenkaan liian iso pysy lainkaan jalassa!

 
20. maaliskuuta 2012 klo 11.21 , Blogger Nita kirjoitti...

Voi hitsi, sulle sopii nuo leveät lahkeet tosi hyvin!
Itse en oo uskaltanut edes kaupoissa kokeilla, en tiedä miksi oon niin ennakkoluuloinen. : D Itsehän olin muodin edelläkävijä ja ostin 7.luokalla ensimmäiset pillifarkkuni ja olin silloin aina meidän koulussa, jolla sellaiset oli : D (asun siis myös pienellä paikkakunnalla, jonne muoti-ilmiöt tulee yleensä noin pari vuotta myöhässä..) silloin muut kauhisteli, mutta pari vuotta myöhemmin kaikilla näkyi pillit.

Ehkä pitäisi uskaltautua kokeilemaan leveitä lahkeita, äidin vaatekaapissa noita taitaa roikkua ainakin kymmenet.

 
20. maaliskuuta 2012 klo 11.25 , Blogger Hanna kirjoitti...

Mäkin muistain, kuinka yläasteella oli PAKKO olla leveät lahkeet, ja siis oikeasti tarpeeksi leveät :D Pillifarkkuja en olisi voinut kuvitellakaan pukevani päälle, sillä teinisilmissäni ne näyttivät lähinnä naurettavilta. Joskus lukiossa asetelma kääntyi kuitenkin päälaelleen ja siitä lähtien olenkin kulkenut vain ja ainoastaan pilleissä :) Mutta täytyy myöntää että tuollaiset maltillisesti levenevät näyttävät tuossa kuvassa yllättävän hyvältä, varmaan senkin takia että olet niin pitkä.

 
20. maaliskuuta 2012 klo 12.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

juu täällä on kanssa samat aatokset :) hyvältä näyttää!!
ja tosiaan myös itsellä yläaste ajoilla oli pakko saada mahd. leveät lahkeet ja skeitti kengät :D ja pillit oli sillon tosiaan vasta tekemässä tuloaan! nasu86

 
20. maaliskuuta 2012 klo 12.36 , Anonymous Erica kirjoitti...

Musta levenevät lahkeet on just hyvät. Mä en oikeastaan tykkää pilleistä ja oonkin varmaan tässä kokoajan käyttänyt leveneviä joten oon varmaan saanu tosi paheksuvia katseita kun en oo trendien perässä :P Liika levenevä on sitten jo ehkä mullekin liikaa mutta kuvassa olevat on just hyvät :) Käyttöön vaan!

 
20. maaliskuuta 2012 klo 13.08 , Anonymous Alva kirjoitti...

On lastenosastollakin joskus ihan kivoja ballerinoja, mutta ne on monesti myös liian kapeita lestiltään vaikka muuten oliskin ihanat :( Pitää selvästi matkustaa jonnekin ulkomaille, missä pienijalkaisille naisille tehdään enemmän kenkiä! :)

 
20. maaliskuuta 2012 klo 13.50 , Blogger Saara kirjoitti...

Itse kun olen melkein koko elämän pilleissä kulkenut jos alaasetta ei lasketa, on vaikea kuvittella edes leveälahkeisia housuja jalkaani, mutta tuossa asussa näyttää kyllä toskivalle ja sopii sulle hyvin!=)

 
20. maaliskuuta 2012 klo 14.52 , Blogger llaura kirjoitti...

Nita: hih, en tiedä yhtään minkäikäisiä te ootte, mutta itsehän olen seiskaluokan käynyt vuonna 2000, että sekin vähän antaa jotain osviittaa siitä, mikä millonkin oli muodissa :)

Alva: kuulostaa hyvältä suunnitelmalta ;) ehkä netistäkin saattais löytyä nettikauppoja, jotka myy pienempiä kokoja :) ?

 
20. maaliskuuta 2012 klo 14.53 , Blogger llaura kirjoitti...

joo pillifarkut oli kyllä jossain vaiheessa aika ehdoton ei :D mun silmiin kans tollaset vähän levenevät iskee enemmän kun sellaset superleveet, ne käy mun mielestä paremmin korkojen ja lyhyempien jalkojen kanssa :D

 
20. maaliskuuta 2012 klo 14.53 , Blogger llaura kirjoitti...

aijai, joo skeittikengät oli kyl ihan ehdottomat, mitä sämpylämmät, sen paremmat!! :D

 
20. maaliskuuta 2012 klo 14.53 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, kiva että tykkäät :)

 
20. maaliskuuta 2012 klo 14.56 , Blogger llaura kirjoitti...

en tiedä minkä ikäinen olet, mutta taidat selkeesti mua kuitenkin nuorempi olla? meillä ei tainnu vielä edes muodin edelläkävijät pukeutua pilleihin yläasteiässä silloin vuonna '00 :--D mutta kiitos!

 
20. maaliskuuta 2012 klo 16.26 , Anonymous riikkaaa kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää kyllä sun päällä nuo leveät lahkeet ! :) Itelleni en osais kyllä kuvitellakkaan.. :D Ja täällä käpykylässä kyllä sais ainakin tuijotusta osakseen jos sellaset uskaltas päälleen laittaa. Täällähän ei siis voi esim. pitää paitaa housujen sisällä ilman että sulle nauretaan... (kyllä, mitä helvettiä..??) :DD

 
20. maaliskuuta 2012 klo 20.38 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, yksilöllisyys kunniaan jne :--D sellasia ne pikkupaikat välillä vähän tahtoo olemaan.. :) ja kiitos!

 
21. maaliskuuta 2012 klo 0.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todellakin iskee! Itse en ole vieläkään lämmennyt pilli-muodille, nykyisin siihen on vaan niin tottunut, ettei se enää näytä yhtä naurettavalta kuin silloin, kun se teki tuloaan viitisen vuotta sitten. Kyllä nuo leveät lahkeet saisi tulla jo takaisin kunnolla muotiin, että löytäisi paremmin kaupasta! Tosi hyvältä näyttää sun päällä.

 
21. maaliskuuta 2012 klo 13.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Laura!

Luin myös edellistä blogiasi ja muistelin, että oot ollut Oslossa vaihdossa. Sain itse tietää pari päivää sitten että pääsin itsekin Osloon vaihtoon ja olen ihan innoissani :) Toiveissa olisi vähän lisää tietoa ton Oslon matkailupostauksen lisäksi jos on joskus inspistä kirjoitella siitä :)

Aurinkoista kevättä!

Terkuin,
Milla

 
21. maaliskuuta 2012 klo 14.27 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos :) ei sitä aina sen muodin orjana onneksi tarvitsekaan kulkea, jos ei joku lämmitä niin sit ei käytä. siitä se oma tyyli syntyy, eikä jokaisen uuden trendin mukaan nappaamisesta! :)

 
21. maaliskuuta 2012 klo 14.28 , Blogger llaura kirjoitti...

En ollu vaihdossa vaan olin aupairina :) mun on pitäny jo pitkään kirjotella siitä vuodesta, mutta en oo saanu aikaseks enkä uskalla yhtään nyt luvata moista vielä tulevaisuudellekaan. mut laitetaan korvan taakse :)

Oslo on ihana kaupunki, toivottavasti vaihdostasi tulee huippu! <3

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu