Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pastellineule suoraan 90-luvulta

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pastellineule suoraan 90-luvulta

takki: Zara | shortsit: H&M | neule: äidin tekemä

Huh, ei ollut tänään mikään naamaystävällinen kuvaushetki, mulla on jokaisessa otetussa kuvassa silmät vähintään puoliksi kiinni. Kivat sille. Mutta koska se naama nyt ei ollutkaan missään vaiheessa se suurin pointti, vaan tuo asu, niin pari sanaa siitä! Eli voiko ehkä mitään ajankohtaisempaa äidin kaapista löytyä kuin kasikyt- ja ysikytlukujen taitteessa itse neulottu pastelliraidallinen neulepaita! Jollainen mulla on ollut itselläni pienenä samanlainen! How cool is that!! Löysin tuon neuleen maaliskuussa porukoilla kyläillessäni, ja ryöväsin sen röyhkeästi äitini kaapista mukaani. Ei nimittäin ihan heti löydy kaupoista yhtä mukavaa neuletta, ja ompa tää ehkä taas hieman uniikimpikin tapaus kun henkkamaukkaversiot! Mua harmittaa niiiiin suuresti, ettei äiti juur pysty enää tollasia mahtavia neuleita neulomaan, aikoinaan noita kun on syntynyt sellaisella syötöllä, että toikin on varmaan alle kuukaudessa valmistettu ja heti perään aloitettu seuraava neuleprojekti. Pitäisköhän itse opetella neulomaan...?!

Tunnisteet:

10 kommenttia:

21. huhtikuuta 2012 klo 17.55 , Blogger Maia kirjoitti...

IHANA tuo neule ja tosiaanki uniikki! :) Jotenki voin kuvitella että meidän äipän vaatekaapista vois hyvinki löytyä jotain vastaavanlaista..se kun on kans ihan älytön kutomaan ja neulomaan! Harmittaa että en oo ite yhtä näppärä käsitöissä ku äippä..varmaan tekisin kaikkia siistejä juttuja aina itelleni, mutta onneks on äiti ja äitin vaatekaappi olemassa, jota voi pyytää tekemään juttuja ja jonka kaapista voi tehä huippuja löytöjä♥ :D

 
21. huhtikuuta 2012 klo 22.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja how cool is that jacket! onks toi jotain tän kevään mallistoa vai joku vanha? :)

 
22. huhtikuuta 2012 klo 9.06 , Blogger Nuppu kirjoitti...

No todellakin pitäis! :) Minä opettelin vasta tänä talvena enkä tajua miksen ole opetellu aiemmin. Opettelin myös virkkaamaan ja voi vitsi sitä täydellisten tuubihuivien määrää mikä mulla nyt on! Neulominen on oikeasti ihan helppoa, loppujen lopuksi ihan perusjutuilla pystyy tekemään yllättävän paljon vaikka mitä. Mulla on nyt työn alla yks villasukka, tuubihuivi ja hiuspanta, seuraavaksi rupean virkkaamaan itelle kesäksi paitaa ja tytölle lelukoreja ja ens talveksi aion vaikka väkisin neuloa ittelle jonkun ihan oikean vaatteen.

Ja mä olin ala- ja yläasteella se, joka joutu purkamaan käsityöt AINA vähintään kolmesti ja mä olin se, jonka kässänope armahti että sain tehä vähemmän töitä ku muut koska en olis ikinä sillä purkaustahdilla ehtiny tehä saman verran ko toiset. Että se on ihan oikeasti helppoa jos minäkin pystyn siihen! :D

 
22. huhtikuuta 2012 klo 19.35 , Blogger anni kirjoitti...

Olisi todella huippua osata neuloa itse kaikkia kivoja vaatteita :) Harmi vaan, että minulle ei ainakaan sellaista taitoa ole siunaantunut enkä tiedä olisiko hermoja alkaa opettelemaan.. Ihastelen aina Kalastajan vaimo -blogin Johannan itsetekemiä neuloksia ja silloinkin mietiskelen, että pitäisikö sitä vaan ottaa itseä niskasta kiinni ja opetella neulomaan ja virkkaamaan :)

 
22. huhtikuuta 2012 klo 23.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihana neule! :)

 
26. huhtikuuta 2012 klo 18.47 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, loistavaa jos pääset sinäkin äitisi taidoista hyötymään! :)

 
26. huhtikuuta 2012 klo 18.47 , Blogger llaura kirjoitti...

tän kevään, oon ostanu ton Berliinistä tammikuussa :)

 
26. huhtikuuta 2012 klo 18.49 , Blogger llaura kirjoitti...

haha mulle on kans aiheuttanu ala-asteen kässämaikka sellaset käsityötraumat, että en ihan heti oo koskemassa kyllä minkäänlaisiin puikkoihin :D kaikkeen ne opettajat pystyykin pahimmillaan >:--D ehkä sun opettaja kaikessa armollisuudessaan esti sulta ne traumat, löysit sit vähän myöhemmin tuon ihanuuden :)

 
26. huhtikuuta 2012 klo 18.49 , Blogger llaura kirjoitti...

ei kai se mitään rakettitiedettä olis, luulen että siihen pystyis kyllä jos olis vaan hermoja ja mielenkiintoa opetella! :)

 
26. huhtikuuta 2012 klo 18.49 , Blogger llaura kirjoitti...

se on!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu