Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lauran blogilista

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Lauran blogilista

Koska eilinen meni pienen darran(...) takia vähän reisille, tänään ennen töitä pitäisi ehtiäkin sitten tehdä sata ja yksi asiaa! Ja koska olen nyt vähän huono bloggaaja, enkä jaksa kirjoittaa mitään hehtaaripostausta vaikka asiaa olisi, niin ajattelinpa iskeä teille vähän muuta luettavaa siksi aikaa! Luen nykyään hyyyyvin rajatusti blogeja, lähinnä frendejen moisia, mutta tässä olisi satsi niistä suomalaisista blogeista, jotka insipiroivat kaikkein eniten niin kuviensa kuin tyttöjen tyylien puolesta! Eli antaa palaa, blogeihin pitäisi päästä  kuvia klikkailemalla!


▲ Pauliinan blogia olen lukenut hyyyyvin kauan, en edes muista milloin tämän olen löytänyt! Aina se on hurmannut laadukkailla, kauniilla ja hyväntuulisilla kuvillaan, mutta nyt lähiaikoina vielä enemmän kun olen blogin takana olevaan tyttöön saanut ihan muutenkin tutustua! Ihania asuja, loistava, persoonallinen tyyli ja rento ote blogin kirjoittamiseen, me likes!

▲Ihana ihana Arez palaili jonkin aikaa sitten blogimaailmaan, ja paras paluu onkin ollut! Olen lukenut Arezin blogia siitä ihan ensimmäisestä Nowadays'ista alkaen, ja varsinkin Arezin maailman rennoin tyyli iskee nykyään kuin nyrkki kuuluisasti siihen silmään. Ja ton mimmin asennetta elämään ei voi kuin rakastaa!

▲ Pure Loven Iinalla taasen on ihan mieletön tyyli ja upeita kuvia. En ole tainnut koskaan Iinan blogiin edes kommentoida, käyn supersalaa aina stalkkailemassa noita asuja! Rakastan juuri tällaista persoonallisen trendikästä meininkiä, tästä blogista löytyy niitä kaikkein kuumimpia muotijuttuja, mutta jotenkin niin täydellisesti tän tytön tyyliin upotettuna, ettei tarvitse pelätä mitään pelkkää muotiorjuutta. Itse en ehkä omaan pukeutumiseeni suoraan täältä yhtymäkohtia löydä, mutta sitäkin enemmän inspiraatiota noin yleensä!

▲Enyan blogin taas löysin oman blogini "linkkaa blogisi" -postauksen kautta, ja ai että, sen jälkeen oon kahlannu koko blogin niin monta kertaa läpi, että muistan osan postauksista varmaan ulkoa! Mieletön, persoonallinen ja aito tyyli, tyttö ja kuvat! Ah, rakkautta ensi silmäyksellä oli tämä blogi! Innostun jotenkin hyvin harvoin enää (minulle) uusista blogeista, mutta tästä olen sitten innostunut niiden muidenkin puolesta. Kaunista, ei mulla muuta.

Tarun blogin olen löytänyt muiden sitä blogimaailmassa hehkuttaessa, eikä yksikään kehusana tätä blogia kohtaan ole ollut turha! Rakastan yli kaiken Tarun boheemia kesätyyliä, kelpaisi sitä itsekin tuolla Espanjan auringon alla pukeutua. Rentoutta, hyvää fiilistä, aurinkoa ja kauniita asuja, niistä on tää blogi tehty. Näiden asujen kohdalla tekisi mieli itsekin heittää koko vaatekaappi huomattavasti tarumaisempaan suuntaan!

▲Maria taisi tulla bongatuksi ekaa kertaa, kun hän on joskus kommentoinut mun blogiin :) Eli kyllä, luen myös teidän blogejanne, paitsi jos olette linkanneet osoitteenne kommentin perään, hahah :--D No mutta, Mariaan. Marialla on ihanan paljon ja usein asukuvia, hyvää fiilistä, unelmatukka ja niin magea tyyli, että! Nää asut inspiroi ihan viimesen päälle ja saa mut haaveilemaan siitä, että osaisin itsekin käyttää korkokenkiä.. No, ehkä joskus, jos sattuisin taas hengaa yli 160 cm pitkien tyyppien kans ;--D

▲ Jaaaa viimesimpänä pakko laittaa vielä tää teille kaikille varmaan entuudestaan tosi tuntematon, pieni blogi kuin No Fashion Victims. Eikä sillä, että Emmi on ehkä siistein tyyppi kehen oon hyvin pitkään aikaan tutustunut, mutta jos puhutaan tyyli-inspiraatiosta, niin ei Emmiä vaan voi jättää mainitsematta. Tän tyypin blogi on blogiskenen ainoa, jota olen lukenut tauotta vuodesta 2008 saakka. Että kertoo ehkä jotain tän blogin iskevyydestä. 

Sellasia! Näiden lisäksi bloglovinin seurauslistalta löytyy mm. tässä aiemmassa postauksessa esitellyt blogit, sekä esim. ihanan Emman maailman ihanin blogi ja muuten pari ulkomaistakin suosikkia, joista voisinkin tehdä joskus toiste ihan oman postauksen myös :)

Löytyikö yhteisiä blogilemppareita? Mitkä teidän niitä kaikkien aikojen suosikki blogejanne on?

Tunnisteet: ,

35 kommenttia:

16. toukokuuta 2012 klo 13.33 , Blogger Enya kirjoitti...

Hymyilyttää, kiitos hirveesti ihana ♥!!

 
16. toukokuuta 2012 klo 13.47 , Blogger piu kirjoitti...

JEee kiitos söpö Laura sekä kehuista että yöpaikasta ;--)

 
16. toukokuuta 2012 klo 14.04 , Blogger Elina kirjoitti...

Iinaa tulee kyllä seurattua ku on sen kans nuorempana oulussa ollu hyvä kaveri tanssin ja koulun vuoks. Ihana nähä kui sen tyyli on muuttunu vuosien varrella juuri hälle itelleen täydelliseksi :)

 
16. toukokuuta 2012 klo 14.08 , Blogger bestylish kirjoitti...

lovely photos <3

 
16. toukokuuta 2012 klo 14.20 , Blogger Erika kirjoitti...

Emmin blogia luen minäkin. Mutta jos sun blogia ei saa mainita parhaana (:D), sitten suosikkini on Pupulandia.

 
16. toukokuuta 2012 klo 14.43 , Blogger Maarit kirjoitti...

Mungolife on blogi jota olen seurannut kaikkein pisimpään. Monta uutta suosikkia on löytynyt viimeisen vuoden aikana jonka olen ollut aktiivisempi blogien suhteen. Ja kyllä myös sun edellinen blogi tuli tutuksi ja uusi paluu oli mukava :)

 
16. toukokuuta 2012 klo 18.27 , Blogger Enni kirjoitti...

NFV kuuluu myös mun suosikkeihin ja sen lisäks oon tainnut pisimpään lukea Nelliinan Vaatehuonetta, Pupulandiaa, Colour Me!:tä ja Polka Dotsia. Ja tietenkin myös Rokkirekki (meinasin kirjoittaa eka Rokkierkki :D) kuuluu suosikkeihin! :) Ja kiitos, että vinkkasit tuosta Tarun blogista, sitäkin on ehkä aivan pakko jäädä seurailemaan!

 
16. toukokuuta 2012 klo 18.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun suursuosikki on Mungolife, josta oon ihan ekoista lukukerroista asti tykännyt. Muita huippublogeja on sun blogin lisäksi NFV, Freebird, Don't think twice, it's allright, Cool n bored, Strictly Style, My Exploration sekä Nelliinan vaatehuone. Kaikki noi on keskenään melko erilaisia, mutta ehkäpä juuri sen takia niistä pidänkin. Erilaisia, mutta omalla tavallaan ainutlaatuisia. :) Luen myös montaa muuta, mutta top8:iin sisältyy nää. :)

Pari mulle uppo-outoa blogia tässä postauksessa on, joten pitää niihinkin tutustua. :)

 
16. toukokuuta 2012 klo 20.05 , Blogger mirja kirjoitti...

Emmin blogi on ehdottomasti paras munkin mielestä. Se oli ihan ensimmäinen blogi jota aloin mooonta (neljä vai?) vuotta sitten lukemaan. Oon ihan hukassa jos en pääse lukemaan Emmin juttusia kokonaiseen päivään :D

 
16. toukokuuta 2012 klo 20.33 , Blogger Maria kirjoitti...

aw kiitos paljon myös itsellesi blogistasi ! :))

 
16. toukokuuta 2012 klo 23.19 , Blogger Heidi kirjoitti...

Suomalaisista blogeista aktiivisesti luen Freebirdia, NFV, Pupulandia sekä Thing for the Bling.

Ulkomaalaisista blogeista aktiivisesti luen Kayture, 5 inch and up, Fashion Toast, Chic Overload ja Le blog de Betty.

Jos sulla on aikaa, käy toki kurkkaamassa mun tyyliblogiin, Searchingforlbd.blogspot.com :)

xx

 
17. toukokuuta 2012 klo 0.12 , Blogger Taru kirjoitti...

Voi kiitos paljon ihanista sanoista :---) !!!!!!

 
17. toukokuuta 2012 klo 2.06 , Blogger emmi / nfv kirjoitti...

En tiiä mikä mua vaivaa, mutta meinasin alkaa pillittämään kun luin ton mitä olit musta kirjoittanut :'-D
Jättimäinen kiitos aivan järjettömän kauniista sanoista! <3

Ja löytyipä joukosta yksi mulle tuntematonkin blogi, vaikuttaa superhyvältä! Siis tuo Cloudbusted. Jee, kiitos siis siitäkin! :-D

Nyt mun täytyis vissiin jutuista päätellen nukkua..

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.22 , Blogger llaura kirjoitti...

eipä kestä! ♥

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.23 , Blogger llaura kirjoitti...

olkaapa hyvä! ja pahoitteluni yökyläilyä seuranneesta aamuisesta jäätävyydestäni :--D

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.23 , Blogger llaura kirjoitti...

varmasti on! :)

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.24 , Blogger llaura kirjoitti...

♥ and lovely girls!

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.24 , Blogger llaura kirjoitti...

Jennin blogi on kieltämättä ihana myöskin! :)

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.25 , Blogger llaura kirjoitti...

ihana kuulla :)

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.26 , Blogger llaura kirjoitti...

erkkipä erkki :D huippua että löysit myös uutta seurattavaa tätä kautta!

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.26 , Blogger llaura kirjoitti...

noni, toivottavasti löydät uusia lemppareitakin noista :)

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.26 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, Emmin blogi on loistavin!

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.26 , Blogger llaura kirjoitti...

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.27 , Blogger llaura kirjoitti...

enhän mä viimeks kun tässä postauksessa maininnut, etten ikin mee niiden blogeihin, jotka erikseen sitä kommenttien yhteydessä linkkaa.. :--D

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.27 , Blogger llaura kirjoitti...

 
17. toukokuuta 2012 klo 11.29 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, voi Emmi! ♥ :D

 
17. toukokuuta 2012 klo 12.28 , Blogger Rita kirjoitti...

Oi! Nyt on ihan pakko kiittää tästä postauksesta. Mä hyvin, hyvin harvoin innostun muiden suosittelemista blogeista, mutta tuo One thing to be happy about on aivan ihana! En tosin vielä ehtinyt lukea mitään, innoissani vaan selasin parikymmentä sivua pelkkien kuvien takia.

Ja koska ensimmäistä kertaa tänne kommentoin, koen tarpeelliseksi kertoa, että sulla on erittäin kiva blogi :) Pidän paljon sun tyylistä ja erityisesti pitkistä kirjoituksista. Sulla on uskomaton taito saada ainakin mut vakuuttuneeksi siitä, että on ihan ok olla ujo, eikä se tee musta yhtään huonompaa ihmistä, kiitos myös siitä.

 
17. toukokuuta 2012 klo 15.39 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, voi kiitos :) <3 erilaisuus on rikkaus, ihan jo noin luonteenpiirteissä, ja se on ihana osata tiedostaa myös oman itsensä kohdalla!

 
17. toukokuuta 2012 klo 17.22 , Blogger Heidi kirjoitti...

Oli läppä että laitoin sen linkin tuohon :D ...mut hei, en pakota :)

 
17. toukokuuta 2012 klo 17.26 , Blogger llaura kirjoitti...

Ymmärrettävä sarkasmi kirjoitetussa tekstissä on aina aika taitolaji ;)

 
17. toukokuuta 2012 klo 18.55 , Anonymous Arez kirjoitti...

Ootpa ihanempi ku ihana. <3

 
17. toukokuuta 2012 klo 20.00 , Blogger Heidi kirjoitti...

joo, toi ei ollut parasta sarkasmia, I can do better :D

 
17. toukokuuta 2012 klo 20.51 , Blogger Enya kirjoitti...

Hihiii Enu kiittää ja kumartaa täällänäin, uih! <3 Mua kyl hävettää ne kaikista vanhimmat postaukset, mut en raaski poistaa:-D

 
18. toukokuuta 2012 klo 12.18 , Blogger Enya kirjoitti...

Ääh, ton kommentin piti olla vastaus siis Ritan kommenttiin! :-D

 
18. toukokuuta 2012 klo 21.53 , Blogger iina kirjoitti...

voiei kiiiiitoskiitoskiiitos ihanista sanoista :) piristi kummasti päänsäryn pilaamaa perjantai-iltaa !

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu