Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pääskysestä ei päivääkään!

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pääskysestä ei päivääkään!

takki: Zara | paita&shortsit: ONLY | pipo: Jack&Jones | koru: Cailap by Blogger, eli ihana Emmi | kassi: Peeta

Oon bongaillu kaikenmaailman muuttolintuja koko kevään lukien päässäni äidin opettamia loruja siitä, miten lähellä kesä minkäkin linnun palatessa on. Joten kun tuota yllä olevaa asua kuvatessa pääskyt lentelivät aitan yli, ei ehkä voinut muuta kuin olla onnellinen kesästä! Vaikka vielä onnellisempi voisi olla jos tarkenisi jo ilman sukkiksia, mutta eiköhän senkin aika tässä taas tule. Kuvassa siis duuniasua aiemmin tältä viikolta, nappasin itselleni töistä nuo viime kesän mallistoon kuuluneet farkkushortsit, kerrankin jotkut kesäpökät, jotka eivät ihan hivo vesirajaa, jee. Kehtaa paremmin duunissakin niitä siis käyttää :--) Raitapaitakin on uusi, olen ollutkin vähän työvaatekriisissä, kun ei ole syystä tai toisesta tullut piiiiitkään aikaan sieltä mitään ostettua, niin vähän alkoi olla jo hankaluuksia keksiä aamulla päälle laitettavaa. Ja nyt muuten vois vähän katsella tarkemmalla silmällä jotain kesäisempiä päähineitä, mulla kun tuppaa olemaan aina työaamuisin sellainen hiuskriisi, että vain hatut sen voivat pelastaa.. :--D Pipo kuitenkin voisi hieman olla jo menneen talven lumia mielestäin!

Mutta hei kiitos vielä murut, jotka kommentoitte ihania asioita tuohon edelliseen postaukseen, te teette tästä hommasta varsin mukavaa puuhaa, kai tiedätte sen! ♥ Vastavuoroisuuspa kun onkin nimen omaan juuri se juttu, mitä kaipaan niin blogin kuin oikeankin elämän kanssa, on ihana antaa jotain kun tietää moista saavansa takaisinkin. PUS siis jokikiselle siellä!

Tunnisteet:

10 kommenttia:

6. toukokuuta 2012 klo 11.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu!! Rento ja hyvännäkönen niin kuin sinäkin! :))

t.Marja

 
6. toukokuuta 2012 klo 13.47 , Anonymous iina kirjoitti...

Tosi kiva asu! Nuo shortsit on ihanan rennot, hauskan mittaset - eihän aina tarvi olla ihan minit! :) Sitä paitsi näin vähän viilemmillä keleillä saattaa pitemmät shortsit näyttääkin paremmalta kuin ihan pikkiriikkiset :D
U rock girl!

 
6. toukokuuta 2012 klo 15.23 , Blogger Katri kirjoitti...

Ihanan rento asu ja voi että Suomessa on aurinkoista, en oo kade..... :( ♥

 
6. toukokuuta 2012 klo 18.52 , Blogger llaura kirjoitti...

danke! <3

 
6. toukokuuta 2012 klo 18.53 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos! joo noi on kyl tälleen talvikauden jälkeen juuri ihanan pituiset, ei tarvii ihan vielä reisiään esitellä :D onneksi näitä viime vuodelta oli vielä muutamat jäljellä, en tajua miksen ostanu näit jo sillon!

 
6. toukokuuta 2012 klo 18.54 , Blogger llaura kirjoitti...

no joo, nyt on ollu pilvistä ja harmaata taas koko päivä, että ei se nyt ihan 24/7 auringonpaistetta täälläkään ole :D ja kiitos!

 
7. toukokuuta 2012 klo 10.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva asu ja oot just ihana tuollaisena! nasu86

 
7. toukokuuta 2012 klo 10.14 , Blogger llaura kirjoitti...

voi kiiiitos ihana! <3

 
7. toukokuuta 2012 klo 22.06 , Blogger emmi kirjoitti...

voihan kesä laura! matkin kyl huomenna sinuu ja uskaltaudun sukkiksissa ulos :---) ois parempi paistaa täydeltä terältä sit!

 
8. toukokuuta 2012 klo 9.26 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, tääl paistaa ainakin!! mulla ei oo enää yhtään ehjiä sukkiksia jäljellä, joten paluu housuihin on tiedossa :D

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu