Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vaatteita myytävänä!

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Vaatteita myytävänä!Ihan vielä en saanut itse tehtyä sitä, mitä olen suunnitellut viimeisen puolen vuoden ajan, vaan tällä kertaa pikkusiskoni ennätti ensin tyhjentää vaatekaappinsa käyttämättömät/vähäkäytetyt vaatteet ja listata ne myyntiin huutonettiin. Siskoni myy ensimmäistä kertaa vaatteitaan huutiksessa, joten lupasin häntä hieman neuvoa, ja ajattelin nyt teillekin jakaa vinkiksi tuon huutisosoitteen, kannattaa käydä kurkkimassa mitä tuolta löytyy! Paljon on ihan uusia ja ulkomailta ostettuja vaatteita myynnissä, lähtöhinnatkin on alhaalla, kun tarkotuksena on vain päästä ylimääräisistä vaatteista eroon! 

Eli käykääpä kurkkimassa siskoni huutistarjontaa täällä, mä lupaan kans viimeistään lomalla käydä omat vaatekaappini läpi ihan jo lisätilan saamiseksi! :)

Tunnisteet:

2 kommenttia:

3. heinäkuuta 2012 klo 11.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miks et laittanut mielummi blogikirppikseen paljo helpommin ois...

 
3. heinäkuuta 2012 klo 11.26 , Blogger llaura kirjoitti...

tarkotatko ihan bloggaajien kirppiskirppistä vai blogiin tehtävää huutistyylistä myyntijuttua? ensimmäisiä tuskin siskoni asuinkaupungissa joensuussa pahemmin harrastetaan ja toiseks kyllä toi huutis on blogikirppistä helpompi ratkasu kun voittajan tavoittaminen on huomattavasti varmempaa, kuten voitettujen huutojen lopullinen lunastaminenkin :) huutonet on kyllä ehdottomasti helpompi ja turvallisempi vaihtoehto niin ostajan kuin myyjänkin kannalta.

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu