Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tyttömäistä joulua!

perjantai 25. marraskuuta 2011

Tyttömäistä joulua!

Kasailin tällaisen kollasin blogiini vuosi sittenkin, mutta koska sen blogin postaukset ovat vain enää itselleni nähtävissä, ajattelin tehdä uuden vähän uusilla lahjaideoilla tähänkin blogiin! Mulla on ainakin taas kerran joululahjojen ostaminen enemmän tai vähemmän vaiheessa, mutta jotain ideoita sentään löytyy.. Onneksi, jouluun ei taaskaan mitenkään kovin pitkä aika enää ole!Linkki Tässä siis kuvien muodossa jotain lahjaideoita läheisille, naispuoleisille nyt alkuun :)

tuoksu: Calvin Klein/Nelly.com lintuavaimenperä&linnunpönttö: Sisustus Carena aamutakki: Topshop.com lasiastia: Stockmann.fi kello: Nelly.com Lintuhäkkikoruteline & valokuvakehys: Forever21.eu pipo & neule: Topshop.com joulupallot & kynttilä: Stockmann.fi Mustikkavartalovoi: The Body Shop mukit: Topshop.com lahjakortti: Forever21.eu Sinkkilyhty: Kauppa 21.

Jokainen ehkä osaa tuota kollaasia sen verran itse lukea, ettei mun tarvitse sanallisesti sen kummemin jokaista kohtaa erikseen alkaa perustelemaan? :) Itse ostin viime jouluna äidilleni ihanan neuleen, joka on ilmeisen paljon ollutkin käytössä, siskoni paketista taas paljastui lahjakortti Forever21:lle! Tuoksuja oon ite saanu jonkin verran lahjaksi, ja ne ovatkin siitä ihania, että jokaista käyttäessään tulee aina lahjan antaja mieleen. Niiden lisäksi myös kaikenlainen kosmetiikka on ainakin tänne aina tervetullutta, on ihana ilahduttaa läheistä laadukkaalla käsivoiteella, jota ei välttämättä itse raaski arjen keskellä ostaa!

Ihanat sisustusjutut ovat monesti myös tervetulleita, tuon lintuavaimenperän bongasin Jennin blogista, enkä voinut vastustaa kiusausta tilata mulle ja Kimmollekin tuollaista kahden linnun pönttöä! Myös alanurkassa oleva sinkkilyhty on kaunis, kannattaa muutenkin selailla tuon Kauppa21:n nettikauppaa, sieltä löytyy omaankin kotiin vaikka mitä kivaa! Sisustusjutuista myös nuo Topshopin ihan mielettömän ihanat mukit - ja miksei vaikka Iittalan Taika -sarjan mukit Muumimukeista nyt puhumattakaan - olisi aika ihana löytää omasta kaapista aamuisia teehetkiä varten!

Omatekemät lahjathan kuitenkin ovat toki monesti niitä ihanampia, itsehän neuloin esim. Annalle ja Merille viime joulun joululahjaksi villasukat, jotka sain tuossa tän vuoden syyskuussa valmiiksi :-) Sain myös viime vuonna siskoltani itse neulotun kaulahuivin, ja pari vuotta sitten väkersin isovanhemmilleni Bailey's tryffeleitä lahjaksi, ne oli kiva antaa sitten kauniissa lasikipossa lahjaksi! Ajattelin tänä vuonna kokeilla jotain vähän samantyylistä mummaa ja ukkia ilahduttamaan, ja leipoa pikkuleipiä heidän ilokseen :) Ja mitä tuosta kollaasista vielä puuttuukin, niin Elviä syvästi rakastavalle mummilleni tein valokuvakalenterin Elvistä, taitaa löytyä isoäitini paketista samanmoinen tänäkin vuonna, eri kuvilla toki!

Mitä ihania lahjaideoita teiltä tänä jouluna löytyy, tai on löytynyt aikaisempina vuosina? Tai mitä ikimuistoisia lahjoja olette itse saaneet? :)

Tunnisteet:

13 kommenttia:

25. marraskuuta 2011 klo 12.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä sain poikaystävältäni joululahjaksi kaksi tuollaista linnunpönttöä! Hän oli etsinyt ne käsiinsä kun olin alkuvuodesta ihaillut niitä :)

Sain tosiaan lahjan etukäteen kun vahingossa arvasin, mitä hän osti minulle, kun olin jo itse tilaamassa meille tuota. :D

 
25. marraskuuta 2011 klo 13.22 , Blogger jennie kirjoitti...

Neulon tänä vuonna jokaiselle villasukat joululahjaksi. Tuo neulominen tuntuu olevan nykyään jo kutakuinkin katoava luonnonvara. Olenkin äärettömän onnellinen, että minulle on siunaantunut ihan kohtuulliset käsityölahjat ja pystyn ilahduttamaan läheisiä itse neulotuilla villasukilla. Nyt tosin tuntuu, että pikkuhiljaa alkaa tulemaan kiire, kun villasukkia on vielä neulomatta 8 paria :D

 
25. marraskuuta 2011 klo 15.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihii, Sinkkuelämää koko setti oli Anttilassa viidelläkympillä! Hiemanko teki mieli ostaa! En ostanut, koska olin lentokoneella reissussa ja tiesin, ettei se mahtuisi matkalaukkuuni.

 
25. marraskuuta 2011 klo 16.05 , Blogger hennu kirjoitti...

Linnunpöntöt on varmasti kovaa huutoa tänä jouluna :D Olin jo itekin tilaamassa niitä lahjaksi, kun luin niistä Pupulandiassa. Ne on tosi symppikset! Omatekemiä suklaita ajattelin tänä jouluna tehdä, jos vain ehdin ja jaksan :D

 
25. marraskuuta 2011 klo 16.24 , Blogger Sade kirjoitti...

Mulla on ainakin just tv-sarjojen boksit ykköstoiveena mun lahjalistalla tänä jouluna :)
Huippu postaus muute.. Sain ehkäpä pari hyvää ideaa miten lahjoa kavereita jouluna ;)

http://kisstherain-sade.blogspot.com/

 
26. marraskuuta 2011 klo 0.34 , Blogger Jenny Vee kirjoitti...

Sulla on aivan ihana blogi...:)

 
26. marraskuuta 2011 klo 11.45 , Blogger Kit kirjoitti...

Olisko antaa ohjetta tai linkkiä noihin Baileys-tryffeleihin? Meillä ei ole koskaan annettu lahjoja vanhemmille, mutta noi vois mennä salaa läpi, jos jouluinnostus iskee tänävuonna niinkin kovaksi että rupean suunnitelemaan lahjoja.

 
26. marraskuuta 2011 klo 12.42 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: hih, ihana! :)

jennie: haha, mulla tuli jo kahden parin kanssa niin kiire, etteihän ne mitään jouluks valmiiks ehtineet :D mutta toivottavasti oot itse vähän mua ripeämpi neulomaan ;)

asetonihuuruja: ei oo kovin pahanhintainen ollu, liekö löytyis samaan hintaan netAnttilasta?! :)

hennu: no varmasti! ne salaattikulhotkin tuolla oli maailman ihanimpia, en kestä! :D

sade: hyvä että tykkäsit :)

Jenny Vee: kiitos!

Kit: postaan huomenna noista ihan reseptin tänne :) !

 
26. marraskuuta 2011 klo 20.10 , Blogger Siiriliinu kirjoitti...

Hei mäki haluaisin osata neuloa, yritin joskus mutta meni hermot ku en heti oppinut :D Mäki odottelen noita Baileys-tryffeleiden reseptiä, voisin laittaa yhdelle Baileys-hullulle ystävälle lahjapakettiin :)


http://siiriliinu.blogspot.com/

 
26. marraskuuta 2011 klo 20.34 , Blogger jennie kirjoitti...

Ei mulla mee ku noin yks ilta/ sukka, et kyllä pitäis ehtiä ihan hyvin kuhan vaa kilisyttelee niitä puikkoja ahkerasti.

 
27. marraskuuta 2011 klo 13.44 , Blogger Hensu kirjoitti...

sulla on kyllä nii ihana blogi !=) ja mulla ois yks kysymyski... et millä ohjelmalla sä muokkaat kuvas ? esim nyt vaikka toi kollaasi :)!

 
27. marraskuuta 2011 klo 13.47 , Blogger llaura kirjoitti...

Siiri: siit vaan sit moisia pyörittelee ;)

Jennie: niin no joo jos tollasella tehovauhdilla vetää niin mikäs siinä :)

Hensu: kiitos! PhotoFiltrellä suurimmaks osaks muokkailen ja teen kollaaseja :)

 
8. joulukuuta 2011 klo 0.35 , Anonymous Riina kirjoitti...

Oikein kiva postaus, mutta mitä noin 20-30€/henkilö-budjetilla ostava ja täysin kädentaidoton hankkii 11 vuotta vanhemmalle isoveljen tyttöystävälle? Kaikki muut lahjat on jo oikeastaan mietitty, mutta tuo yksi lyö ihan tyhjää. Kyseessä siis 25v ekoilu-kasvissyöjä-luomu-nainen, joka on hyvin tarkka siitä, mitä haluaa ja mitä ei. Pulassa :(

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu