Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vaaleanpunaiset viiskymppiset

maanantai 14. marraskuuta 2011

Vaaleanpunaiset viiskymppiset
Nyt on juhlat juhlittu, ja oli ihan ehdottomasti mitä parhaimmat pippalot hyvin pitkään aikaan. ♥ Ihaninta oli myös nähdä, miten kaikki äidin 13-vuotiaasta kummipojasta lähtien oli jaksanut panostaa, niin että asusta löytyi jollain tapaa jotain vaaleanpunaista/pinkkiä! Mulla vaihtuikin perjantain sneak peak -postauksesta vielä mekko tuohon maksimittaiseen, siskoni kun ryöväsi tuon alkuperäisen vaihtoehtoni kirkkaanpinkin Nellyn mekon. Oltiin tosin molemmat samaa mekkoa näiden juhlien tiimoilta katseltu tuolla nettiputiikin puolella, joten ihan sallittu lainaaminen kuitenkin kyseessä. Ja olihan tuo yksiolkaiminen mekko ehkä siskolleni soveliaampikin, loppui paljon säädyllisempään kohtaan kuin minulla, 10 cm pidemmällä isosiskollaan. Tää on muuten ehkä yksi ainoita syitä, miksi olisi välillä ihan mukava olla muutaman sentin lyhyempi - kaikki ihanat mekot ei aina hipois ihan vesirajaa.. :D Mutta onneksi on tuo viime kesän alennusmyynneistä mukaan napattu H&M:n maksimekko, siinä riittää helmanpituutta jopa ihan reippaasti minulle!

Mutta kiitos vielä äidille maailman ihanimmista juhlista, 10 vuoden päästä taas uudelleen?! ♥ Niin ja nuo pöydissä näkyvät kissat, niitä oli muuten tasan 50 kappaletta ympäri juhlapaikkaa aseteltuna :) ! Äidin omia keräilykohteita kaikki!

Tunnisteet: , ,

20 kommenttia:

14. marraskuuta 2011 klo 12.46 , Blogger emmi kirjoitti...

ooh, jumaloin tuota sun käsikorua!<3

muistan kun meidän mamilla oli pari vuotta sit viiskymppiset, ne oli kyllä ihan uskomattoman ihanat juhlat täynnä sukulaisia ja ystäviä :)

 
14. marraskuuta 2011 klo 12.50 , Blogger Riikka kirjoitti...

Kivoja kuvia! Meiän mama täyttää 50 kesällä, ollaan kaikki lapset kovin yritetty suostutella äitiä pitämään juhlat, ne on aina niin hauskoja!

 
14. marraskuuta 2011 klo 12.51 , Blogger Mira kirjoitti...

ihana mekko tuo sinun maksimekko! :)

 
14. marraskuuta 2011 klo 12.54 , Blogger jenni kirjoitti...

vaautsi mikä lady! oot näyttäny ihan tajuttoman upeilta ja kuvista näkyy kyllä, että juhlatkin on olleet mitä parhaimmat :)

 
14. marraskuuta 2011 klo 13.17 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Kiva asu ja erityisen hienot asusteet! Mistäköhän tuon laukun olet löytänyt? Aivan täydellisen ihana. <3

 
14. marraskuuta 2011 klo 13.27 , Blogger llaura kirjoitti...

emmi: se on ihana! ja niin oli nuo juhlatkin, varsin ikimuistoiset :) oman perheen juhlat on niin ihania kun vieraistakin tuntee kaikki ja pystyy ottaa niin rennosti!

Riikka: jatkakaa ihmeessä suostuttelua :D pitkään meidänkin äiti pohti pitääkö juhlia vai ei, mutta onneksi niihin päätyi!

Mira: kiitos :)

jenni: voi kiitos ihana :D

Kaisa: kiitti! Clutch on Marimekon, samaa mallia mikä nähtiin jokunen vuosi sitten Jenni Haukiollakin edustustilaisuudessa, enkä tiedäkään sille muuta nimeä kuin "jennihaukioclutch" :D sain tuon isältäni synttärilahjaks, kun löysin tuon tosta Marimekon tehtaanmyymälästä viime kesänä, se oli siellä pienessä alennuksessa koska oli jo vanhaa mallistoa :)

 
14. marraskuuta 2011 klo 17.12 , Blogger Lilja kirjoitti...

Ihana mekko ja vieläkin kauniimpi laukku! :-)

 
14. marraskuuta 2011 klo 17.48 , Blogger Maukku kirjoitti...

no vautsivau aika tyylikkään näköst jengii! Ihan paras toi kraka!

 
14. marraskuuta 2011 klo 17.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko!! :D Ja varmasti ollut tosi ihanat juhlat :)

 
14. marraskuuta 2011 klo 19.07 , Blogger Senja kirjoitti...

onpa ihania kuvia ja ihana tunnelma :) myös sun mekko on aika mahtava!

 
14. marraskuuta 2011 klo 22.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Häkellyttävän kauniina oot ollut. :) Samoin siskosi, joka muuten on ihan sun näköinen.

Tosi kivalta näyttää toi paikka. :) Mäkin olin tossa taannoin tätini 50-vuotisjuhlissa. Mukavat juhlat oli, varsinkin kun edellisistä isommista juhlista oli kulunut jo paljon aikaa.

- smes

 
15. marraskuuta 2011 klo 10.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi miten tunnelmallisia kuvia, piti ihan kunnolla pysähtyä katsomaan :) Sä oot ollut tosi nättinä!

 
15. marraskuuta 2011 klo 12.00 , Blogger llaura kirjoitti...

Lilja: kiitos :)

Maukku: haha, eikö ookin! se on äitini serkun, kyseisellä herrallahan oli vielä samanlaiset kalvosinnapit! toinen oli toi keltanen laku mustalla keskustalla, toinen se sininen :D

anonyymi: se on! ja oli kyllä :)

Senja: kiitän!

smes: voi kiitos :) mä rakastan noita oman sukuni erilaisia suku- ja ystäväjuhlia, ihania! voi kun pääsis jo seuraaviin :D

anonyymi: voi kiitos :)

 
15. marraskuuta 2011 klo 12.09 , Anonymous Lulu kirjoitti...

Ihana et juhlat oli onnistuneet <3 Munkin on pakko sanoa, et WAUTSI MIKÄ MAXXMEKKO!!!!! T. ystävä joka ei tiennyt lämpeävänsä maksimekoille :D

 
17. marraskuuta 2011 klo 15.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä noita kravatteja saa?

 
17. marraskuuta 2011 klo 15.21 , Blogger llaura kirjoitti...

Lulu: haha, no jostain sekin lämpeeminen sit alkaa ;)

anonyymi: enpä tiedä kun ei ole oma krakani. kokeilepa vaikka googletella hakusanoilla kravaatti ja englannin laku. och samma på engelska jos ei suomeks löydy :)

 
17. marraskuuta 2011 klo 16.41 , Blogger Jii kirjoitti...

Vau, upea mekko! :)

 
20. marraskuuta 2011 klo 11.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juhlat näyttää ihanilta! :) Oisin kysynyt sulta, että oliko teillä jotain hyviä leikkejä tai muita vihdykkeitä juhlissa? Mun äidillä on kanssa viiskymppiset parin viikon päästä ja oon vastuussa leikeistä.. ja pahasti PULASSA :D

t. Hanna

 
20. marraskuuta 2011 klo 19.09 , Blogger llaura kirjoitti...

Jii: kiitos!

Hanna: meillä oli tosiaan toi iskän bändi soittamassa, ja sen aikana jaoin vieraille täyteltäväksi tollasen "Johanna-visan", missä oli n.10 äitiini liittyvää visailukysymystä :) siitä näkyykin tuo yksi pikkukuva tuossa neljän kuvan kollaasissa! kysymyksiä oli ihan laidasta laitaan siitä mitkä mahtaa olla äitini lempitekemiset ja missä kaikkialla äiti on elämänsä aikana asunut, ja vika kysymys oli sit pyyntö kertoa muisto äidistäni, siihen tuli mitä ihanimpia vastauksia ja äiti sai itse noista kilpailuvastauksista kans hauskan muiston synttäreistä :) muuta ohjelmaa meillä ei ollut, mutta hyvin lepposasti noi juhlat muutenkin kyllä menivät!

 
7. helmikuuta 2012 klo 16.08 , Blogger Aivomassa kirjoitti...

Mietinkin miksi olet niin tutun näköinen mutta taidatkin olla Varkaudesta kotoisin. :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu