Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ilosaarirock vol. 1 !

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ilosaarirock vol. 1 !


 

Terkkuja rokkilauantailta! Täältä löytyy suunnitelma miten lauantain piti mennä, tässäpä sitten se todellisuus.. Festarialuuelle päästiin vasta niin, että JVG:n keikka oli ensimmäinen jonka anniskelualueelta katselimme (ei oo ihan mun musaa ei..). Stigin keikalle ei ollut toivoakaan ehtiä, ja sen jälkeen kun viimein pääsimme raahautumaan kohti rannekkeenvaihtoa, meitä odottikin sitten "hieman" reippaampi, puolen korttelin mittainen jono. Puolessa tunnissa siitä kuitenkin selvittiin, ja ei kun rokkaamaan! 

Pienissä häissä -häiskien jälkeen suuntana olikin PMMP, joka ei myöskään syystä tai toisesta suuremmin radiosta/levyltä lämmitä, mutta olihan tuossa Miran ja Paulan lavaesiintymisessä jotain varsin maagista! Tän keikan jälkeen lähdettiinkin vähän ottaa lepiä siskon kämpälle, muut pelaili erinäisiä (juoma-)pelejä, mää mökötin sängyllä. Sorry :---D Sannin kaveri jo ehtikin epäillä minun olevan jotenkin megatylsä yksilö, mutta siitä sit taas selvittiin Elokuun jammailukeikan kautta YleX-telttaan The xx:n keikalle, ah! Rakkautta! Jos olisin ihminen, jota jaksais harmittaa asiat, niin minua harmittaisi etten nähny äksäksän keikkaa alusta loppuun, mutta kun en ole, niin keskityn siihen muistoon, miten täydellinen ton keikan loppupuolisko oli. En tiedä oliko se toi teltta, bändi vai molemmat, mutta tuolla oli niin huikea tunnelma, että enpä ihan hetkeen noin siistillä keikalla olekaan ollut! 

Lopuksi käytiin vielä kuuntelemassa The Hivesiä, ja sitten itse olinkin jo keski-ikäinen ja kaivauduin nukkumaan muun seurueen vielä palloillessa rokkialueen ulkopuolella aamuyöhön saakka. Hah. Lauantaina oli muuten oikein hyvä ilma yhtä vähän isompaa sadekuuroa lukuunottamatta, sunnuntainahan ei satanut niinkään paljoa! Turhaan jätti jengi rokkia huonon kelin takia väliin, onhan se nyt niin, ettei Ilosaaressa vaan yksinkertaisesti koskaan sada! Se on simppeli fakta! Ja toinen fakta on muuten se, että minä olen niiiiiin lomalla! Jos tykkäisin siitä JVG:n kesärallatuksesta, laittaisin ehkä sen soimaan ja jatkaisin vaan tätä keskellä lattiaa X-asennossa makaamista ja hymyilyä, mikään ei voita sitä fiilistä, kun edessä on neljä viikkoa ei-mitään. Täydellistä.

Tunnisteet: , ,

5 kommenttia:

21. heinäkuuta 2012 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvää lomaa!! Ihana oli törmätä rokissa! -K

 
21. heinäkuuta 2012 klo 20.40 , Blogger anna kirjoitti...

Hei tuossa yhessä Rentolavan kuvassa on siinä vasemassa alakulmassa Ilpo Kaikkonen! Heh :)

 
22. heinäkuuta 2012 klo 18.29 , Blogger elle kirjoitti...

katoin samaa!

 
22. heinäkuuta 2012 klo 22.15 , Blogger llaura kirjoitti...

jaa kuka se on? :--D

 
22. heinäkuuta 2012 klo 22.17 , Blogger llaura kirjoitti...

oli, pus! <3

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu