Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Footwayn kenkiä ja niiden innoittamana vähän asujakin

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Footwayn kenkiä ja niiden innoittamana vähän asujakin

Mua pyydettiin Footway.fi -sivustolta tekemään pientä mainosyhteistyötä, ja ajattelinpa pitkästä aikaa tarttua hyvänkuuloiseen tarjoukseen. Tutustuin nyt aluksi nettikaupan tarjontaan, ja koska sieltä vaikka mitä kivaa omaankin makuun löytyi, askartelinpaskartelin nyt vapaan aamun kunniaksi teille muutamat kollaasit lempparikengistäni ja siitä, miten ne yhdistäisin!


kengät: Footway.fi | muut: Monki

Ekan kollaasin kengät ovat merkiltään Kedsit, ja ne löytyvät täältä. Omistan yhdet siniset Kedsin tennarit itsekin, ne löytyivät viime vuonna Oslosta, ja ovat yhdet lempparitennareistani mukavuutensa ja laadukkuutensa ansiosta. Ne on helpot ja mukavat kesällä yhdistää vähän kaikkeen, eikä mua ihan kamalasti harmittaisi omistaa samanmallisia kenkiä noina ihanina ruudullisina versioinakaan! Yhdistettynä vielä simppeliin paitaan ja farkkushortseihin, aika ihana kesäpäivän asu kaupungille, vai mitä tykkäätte?


kengät: Footway.fi | paita: Monki | shortsit: Topshop.com | reppu & rannekorut: Asos.com

Nämä Wranglerin sandaalit ovat taas aika ehdottoman kivat hellepäivän kengät! Ne löytyvät siis täältä, ja ovat tälläkin hetkellä alennuksessa, ei paha ole hintakaan! Simppelisti yhdistettynä taas valkoiseen paitaan ja mageisiin farkkushortseihin ne pääsevät hyvin edukseen, ja tavarat kulkisi kätevästi tuossa Asosilta löydetyssä repussa, ah! Tää vois toimia myös kovin hyvin tän hetkisenä toiveasunanikin, ihanan simppeli ja helppo, taas kerran!



kengät: Footway.fi | toppi: Topshop.com | housut: Monki | laukku: Pieces | rannekoru: Asos.com

Mustat Shoe Bizin sandaalit ovat myös alennuksessa näemmä täällä, itseäni ne ihastuttavat taas kerran sillä yksinkertaisuudellaan ja yhdisteltävyydellään. Himoitsen edelleen niitä rentoja printtihousuja, ja tällaisten värikkäämpien pöksyjen kaveriksi mustat kengät kävisivätkin mainiosti. Jos nuo kaksi ylempää asua ovat sellaisia, jotka voisin vaikka heti laittaa päälleni, on tän kollaasin jutut enemmän sieltä mukavuusalueen hieman ulkopuolelta, mutta silti niin houkuttelevalta alueelta! Etenkin tuo housujen + topin yhdistelmä houkuttelee ja kovaa!



kengät: Footway.fi | kaulakoru & hame: Topshop.com | toppi: Gina Tricot | reppu: Asos.com

Viimeisimpänä, muttei tietenkään vähäisimpänä, kuten ei koskaan tätä sanontaa käyttäessä, nettiputiikkia selaillessa iskin silmäni näihin konjakinvärisiin Wildflowerin tyttömäisiin saapikkaisiin! Olen tällaisia oikeasti metsästänyt varsin kauan, muttei omalle jalalleni sopivia vielä ole tullut vastaan. Olisihan ne tosin nyt kesän kunniaksi hieman kuumat, mutta valitettavasti se syksykin taas jossain vaiheessa tulee, ja kengät löytäisivät varmasti paljon ystäviä murretuista sävyistä ja hameista. Kuvan asu menisikin ihanaan loppukesähengailuun kun aurinko ei jaksa enää koko päivää paistaa, mutta lämmittää kuitenkin vielä leppoisasti mieltä. 

Muutenkin tuo Footway.fi -nettiputiikki vaikuttaa varsin laadukkaalta ja helpolta ostospaikalta. Plussaa ehdottomasti suomenkielisyydestä ja helpoista hakuvaihtoehdoista! Kun saa suoraan etsiä kenkiä omalla koollaan, pääsee suoraan ihastelemaan niitä yksilöitä, joita on oikeastikin mahdollisuus saada. Maksut näkyvät onnistuvan PayPalilla, nettipankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja jopa Klarna-laskulla! Toimitus on maksutonta, samoin luonnollisesti palautus, plusplus! Toimituskin luvataan Suomeen jopa muutamassa päivässä, kuulostaa ihan hyvältä! :)

Onko kyseinen nettikauppa teille tuttu, oletteko sieltä joskus jo ehkä tilanneetkin? Entä mikä yllä olevista kollaaseista teihin eniten iski? :)


Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

6. heinäkuuta 2012 klo 11.48 , Blogger emilia kirjoitti...

Tosi kivoja kollaaseja! Tykästyin etenkin noihin Wranglerin sandaaleihin, ihanat. :-)

 
6. heinäkuuta 2012 klo 12.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei oo toi sivusto tuttu, pitääpi vierailla. Ja pidän tosta tokasta kollaasista eniten, se on eniten mun omaa tyyliä. :)

 
7. heinäkuuta 2012 klo 15.40 , Blogger Christa kirjoitti...

Ihania vaatteita, vois itsekkin käydä tsekkaamassa kyseinen sivu!

 
8. heinäkuuta 2012 klo 11.45 , Blogger Outi / Mandariinililja kirjoitti...

Eikäääää, taas huomasin "tarvitsevani" kaikkea mahdollista! Voi pankkikortti-raukkaani, kun tili tulee...

 
10. heinäkuuta 2012 klo 11.13 , Blogger llaura kirjoitti...

ne on makeet! mäkin tykkään :>

 
10. heinäkuuta 2012 klo 11.13 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, käy ihmeessä kurkkimassa!

 
10. heinäkuuta 2012 klo 11.13 , Blogger llaura kirjoitti...

toivottavasti diggasit kengistäkin, kun on kuitenkin kenkäkauppa kyseessä ;>

 
10. heinäkuuta 2012 klo 11.14 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, onneksi mielihaluja voi myös vastustaa? ;>

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu