Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Väsypää

perjantai 19. elokuuta 2011

Väsypää


bleiseri&korvakoru: H&M / paita&farkut: ONLY / kengät: Keds / kangaskassi: Peetalta

Moiheiterve! Hieman nuutuneen näköinen asukuvattava ollut taas liikenteessä, mutta sitä sattuu näinkin aamuvuoropainotteisen viikon kunniaksi :D Kyseiset vetimet ovat taas kerran ainoita työvaatteitani, joita tälläkin hetkellä on liikkeessämme myynnissä, joten noita tulee varsin usein nyt töissä kulutettua. Olen aika huono ostamaan töistä vaatteita (sen alkuhuuman jälkeen kun piti ostaa kaikki vähänkin kivaa muistuttava vaate kotiin..), ja onkin aika saavutus, jos saan sellaisen asun ylleni, jonka haluan kuvata jopa blogiin asti! Tosi basic tää taas on, mutta helppoutta olen oppinut entistä enemmän kyllä asuissani arvostamaan! ♥ Pitäis oikeasti varmaan olla joku rikas kotirouva, että oikeasti saisi edes 5 kertaa viikossa päälleen sellaisen asun, johon ehtii panostaa ja joka on edes jollain tavalla inspiroiva? :D

Mutta nyt kutsuu se herkullinen juustokakku ja maailman paras seuralaiseni Anna, ihanaa viikonloppua murut! Mitä meinaatte puuhata?

Tunnisteet:

5 kommenttia:

19. elokuuta 2011 klo 22.43 , Blogger petra kirjoitti...

Oi mikä juustokakku? Onko omatekemä (tai Kimmon:D) jos on nii onko mahdollista saada ohjetta jossai vaihees? RAKASTAN juustokakkuja <3

 
20. elokuuta 2011 klo 0.44 , Blogger maiu kirjoitti...

Eih, noita sai siis korvisversioinakin! Sanoisin perhanan perhana kertaa noin tuhat, JOS mulla olisi korvissa reiät. Mikä onni. Vaihteeksi. :D
Onneks kauniit korut ei kaupoista lopu, niin ehkä selviän näistä hurjista menetyksistä tällä kertaa. :P

Ja vastaan kysymykseen ihan vaan siks, että vissiin kovin harva sitä tekee. :P
Meidän ala-asteen luokalla piti olla kokoontuminen tänään lauantaina, mutta kaikki järjestelmällisesti feidas noin päivää ennen. Buu. =( Kaveri on tulossa parinsadan kilsan päästä tänne, joten aiotaan sitten keskenämme pitää bileet joka tapauksessa. Jee!

 
20. elokuuta 2011 klo 2.08 , Anonymous suviie kirjoitti...

hii! helpot ja rennot asut on yleensä niitä parhtaimpia, kun ei liikoja mietiskele! kävin tänään pyörähtämässä sun työpaikalla, mutta en sitten uskaltautunut kuitenkaan sanomaan sulle kuinka iloinen oon että oot taas palannut bloggailemaan ja tykkään hirmusesti sun blogista ! :) ehkä enskerralla :)

 
20. elokuuta 2011 klo 16.43 , Blogger llaura kirjoitti...

petra: vadelmadaimtuorejuustokakku! ohje tulossa :)

maiu: ihana kun vastasit! huippua että saat bileet kuitenkin, ehkä ne on paremmat ilman feidaajia! :)

suviie: voi oisit tullu vaan, ois piristäny työpäivää kummasti! :)

 
21. elokuuta 2011 klo 16.49 , Anonymous Erika kirjoitti...

Tulin tänään kotiin mökkireissulta, joka meni niin päin mäntyä kuin vain voi.. Toivottavasti sulla oli parempi viikonloppu! :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu