Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pientä syysinspiraatiota

maanantai 15. elokuuta 2011

Pientä syysinspiraatiota

Nyt kun kesäinen tuuli on oikeasti vaihtunut jo varsin viileäksi, eikä ulkolämpötila enää joka päivä kohoile sinne yli kahteenviiteen, halajaa mieleni ehkä jo niiden syysvaatteiden perään. Pitihän niitä jo Oslosta ostella, mutta kun kasvoja lämmitti koko matkan ajan aurinko täydessä tehossaan, ei neuleet enää innostaneetkaan kaupan hyllyillä. Sitä paitsi miten on niin ihmeen vaikeaa valmistaa kauniita ja ihania neuleita muustakin kuin sataprosenttisesta akryylista..?! Mutta nyt syksyksi haluan mm. kaiken lisäksi nämä:



Värejä! Kirkkaat värit jäivät kesään, mutta nyt himoitsen paljon tuosta kollaasistakin löytyviä laivastonsinisiä, murrettuja oransseja/punaisia, sinistä, hopeaa.. Ei sitä ainaista mustaa vaan!
Maksihelmaa! Ostelen aina ja kaikenlaisia hameita, mutten osaa pitää kovin lyhyitä. Ja koska minulle on tätä pituutta hieman runsaammin luotu, oikeastaan kaikki paitsi midit ja maxit on mulle lyhyitä..
Isoja ja voimakkaita kuoseja, huiveissa, ponchoissa, viitoissa!
Metallisen hopea paita, jätin Gina Tricotista yhden varsin varteen otettavan ostamatta ja nyt harmittaa.. oiskohan niitä vielä siellä? Toisi kirjaimellisesti hieman hohtoa asuun ihan perusfarkkujenkin seurana!
Punaiset farkut! Tai vaikka tummanvihreät, murretun siniset tai ruskeat! Yllä olevat Asokselta löytyneet on ihanat!
Karvaliivi, oli miten so last seasonia tahansa, kaivan kyllä oman lempparini käyttöön heti kun sen kanssa ei saa ulkona/mielellään sisälläkään lämpöhalvausta!
Kengät, tyttömäisistä maiharityyppisistä haaveillen, mutta lämpeän kovin myös kollaasissa oleville Topshopin ystäville!
Takki! Hiihtelen kyllä varmasti vielä viime vuonna ostamassani Vero Modan maihinnousutyyppisessä parkassani, mutta haluaisin myös uuden, ehkä vähän siistimmän takin. Mulla ei ole vain minkäänlaista käryä millasen. Olen tuskastellut nyt jo kolmatta syksyä saman ongelman kanssa, miksei mitkään villakangastakin voi ikinä olla sen mallisia, että niihin rakastuisin? Onkohan sitä oikeaa villakangastakkia minulle edes olemassa?

Mitä sinun on saatava syksyksi/talveksi? :)

Tunnisteet:

26 kommenttia:

15. elokuuta 2011 klo 15.30 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Tosi kivan näkösiä vaatteita on! Maksimekko kuuluu mun yksiin syksyn ehdottomiin ostoksiin. Ei vaan oo vielä tarttunu käteen sellasta.. Ja villapaita jos useempikin tietenkin! :)

 
15. elokuuta 2011 klo 16.01 , Anonymous Marjaana kirjoitti...

Hei, tuo kollaasissa näkyvä takki on minunkin haavelistallani! Pelkään tosin että se saattaisi olla liian pitkä tällaiselle pätkälle. Millä ohjelmalla muuten askartelet kollaasisi? Picasallahan ei kai saa rajattua noita kuvia tuolla tavalla..

 
15. elokuuta 2011 klo 16.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Liittyen oikeastaan edelliseen postaukseesi, esittäisin toiveena, että kirjoittaisit jutun Oslo-ajastasi. Koska olen melko todennäköisesti itse muuttamassa vuoden sisällä Osloon, kuulisin enemmän kuin mielelläni siellä asuneen kokemuksia. Itseäni lähinnä mietityttää se, että maassa kaikki on niin kallista, mutta ehkä osaat kertoa tarkemmin, mitä kaikkea Oslossa asuessa voi tehdä, onko palkkatasoon suhteutettuna kaikki todellakin niin kallista jne. En ole oikein löytänyt kattavaa tietoa netistä.

 
15. elokuuta 2011 klo 16.38 , Blogger Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihmettelen aina samaa että kaikki ihanat kohtuuhintaiset neuleet ovat aina lähes kokonaan akryylia. Joutuu oikein etsimällä etsimään välillä muunlaisiakin neuleita, höh.

 
15. elokuuta 2011 klo 16.51 , Anonymous Erika kirjoitti...

Tykkään tosta kaulahuivista, harmaasta neuleesta ja takista. :) Itsekin haluaisin jonkun uuden kivan syystakin - ja miksei jotkut kengätkin olisi (taas vaihteeksi :D) ihan kivat. :)

 
15. elokuuta 2011 klo 16.58 , Anonymous iina kirjoitti...

Mun syksyn ostoslistalla on aika paljon kaikenlaista, mutta muunmuassa näitä juttuja:

- villasukkahousut
viime syksynä näistä jo haaveilin, mutta en sitten niitä kuitenkaan saanut mistään
- karvaliivi
joo vaikka ois ihan soulääästsiison nii mulle kyllä kelpais! Toisaalta, en tiedä osaisinko käyttää niin en oo vielä uskaltautunu ostamaan..
- paksuja neuleita
nää nyt on ihan syksyn must-vaate, eli paljon ihania muhkeita neuleita mulle kiitos!
- isoja kaulahuiveja ja pipoja
nää on kans ihan must-juttu syksyä varten!
- värejä
näitä myös mulle! tykkään syksystä erityisen paljon juuri syksyn värien takia. Kaikki ihanat ruskean sävyt ja oranssi jajaja!

Noiden lisäksi myös kengät ois listalla ja takki myös. Myös joku laukku pitäisi ostaa, olen nyt ihastunut juuri salkkumallisiin! :)
Ja ponchon olen jo ostanut, rakastan sitä!♥

 
15. elokuuta 2011 klo 17.43 , Blogger Emma Luostarinen kirjoitti...

millä sä teet nää kollaasit ? :) ja itelläniki pitutta se 178 että kyllä muaki välillä vähä turhauttaa!

ps. et usko mite ilone olin ku annan blogissa luki et oot taas tehny blogin !!

 
15. elokuuta 2011 klo 18.04 , Blogger Kiia kirjoitti...

Tollane karvaliivi ois kyl kiva ku rupee pikkuhiljaa ilmat viilenemään. Pakko varmaan myös ostaa uus takki myös, kunhan se sopiva tulisi vaan eteen! Ja noi värit on kans kivoja :)

 
15. elokuuta 2011 klo 18.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei ootko koskaan tilannut topshopilta mitään? yritin juuru tilata sieltä kenkiä visa electronilla, mutta se ei jotenkin hyväksy sitä :/

 
15. elokuuta 2011 klo 18.16 , Blogger emma kirjoitti...

kelpais mullekin kyllä aika moni juttu tosta kollaasista!(:

 
15. elokuuta 2011 klo 18.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on vähän sama ongelma tuon villakangastakin kanssa. Tarvitsisin kipeästi jonkun vähän siistimmän takin, mutta sitä oikeaa mallia ei vaan tunnu löytyvän.

Tosin taisin kyllä kävellä jo onneni ohi, koska jätin viime kevättalvena ALEIHIN täydellisenmallisen takin koska "kuka nyt näin keväällä enää takkia ostaa". Haloo, on se talvi aina tähän asti tullut seuraavanakin vuonna. Huoh.

 
15. elokuuta 2011 klo 18.49 , Blogger Senja kirjoitti...

ihana kollaasi. voisin haluta tuon kaiken.

mutta mulla on myös yksi hankinta yli muiden. jotain, mitä on ihanoikeastiniinmahdottomanpakko vaan saada syksyksi. ja ehkä talveksi. nimittäin kumisaappaat. tänä syksynä aion ihan oikeasti käyttää vaikka kokonaisen päivän niiden metsästykseen, mutta ennen syyssateita mun on vähintään yksi pari omistettava.

ja kun syyssateet ja loskat valtaa taas suomen, mä oon valmis ne kohtaamaan!

 
15. elokuuta 2011 klo 21.26 , Blogger llaura kirjoitti...

Jasmin: Sais kyllä joku maksi löytyä tännekin pian :)

Marjaana: ehkä niitä löytyy vähän lyhyempiäkin malleja :) ? teen ihan peruskuvanmuokkausohjelmalla, picasahan on varsin rajallinen muutenkin noilta mahdollisuuksiltaan, mutta kaikilla vähän laajemmilla pitäis kyllä onnistua mistä vaan leikkaa-toiminto löytyy vapailla rajoilla :)

anonyymi: voin kyllä tehdä postauksen aiheesta, kiitos toiveestasi :) en tosin valitettavasti mitään oikeaa palkkatyötä Norjassa tehnyt, joten en tuohon osaa niin sanoa, mutta kyllä esimerkiksi lastentarhanopettajan palkka on monta sataa euroa kuussa enemmän siellä kuin Suomessa!

Reetta: no, akryylista on halpaa tehdä halpaa.. :D

Erika: kengät kelpaa aina ;)

iina: karvaliivi on vaan niin ihana :D aika vähän mäkin omaani olen osannut käyttää, mutta ehkä tänä vuonna löytyy jotain muutosta siihenkin ;)

EMMA: Photo filtrellä, mutta onnistunee kyllä melkein millä vaan Paintia monipuolisemmalla kuvankäsittelyohjelmalla :)

kiianniina: mä en meinaa suostua vielä myöntämään tarvitsevani jo takkia, mutta yllättävän nopeasti se syksy aina tulee :s

anonyymi: oon tilannu :) ootko varmistanu (netti)pankistasi, että electronillasi voi maksaa verkossa? en (tietenkään :D) tiedä minkä pankin kortti sulla on, mutta Nordealla löytyy ihan helposti nettipankista kohta, jolla saa varmennettua kortin nettimaksuja varten :)

emma: kiva kuulla :)

anonyymi: voi eiiii :D varmaan harmittaa! tunnen tuskasi, itse olen sovittanut kerran maailman täydellisintä villakangastakkia, se tosin oli normihintanen ja jäi rahapulassa ostamatta, mutta on sekin harmittanut :( kai sekin tavallaan olisi itsensä maksanut takaisin..

Senja: kiitos :) mä ostin pari vuotta sitten Nokian Hait, ne on ihan parhaat ;) vaikka ehkä salaa vähän Hunterseista haaveilenkin :D

 
15. elokuuta 2011 klo 22.17 , Blogger Bambi kirjoitti...

Mä tarvitsen ehdottomasti uudet nahkasaappaat ja ison kasan pehmeitä huiveja ja isoja myssyjä, joihin hukuttautua kun masentaa ja ulkona tuivertaa kylmä syystuuli. Ja toki kaikki tuon kollaasin tuotteet kelpaisi. Noi kengät on musta ekstra-Nam!

Tietty muhkeat neuleetkin olisi mieleen, mutta kaapista löytyy melko kasa vanhoja ja käyttökelpoisia. Se on varma, että yhtään akryylihirvitystä ei kuitenkaan tänä syksynä kaappiin lisää tule :)

 
16. elokuuta 2011 klo 10.34 , Blogger emmi-annina kirjoitti...

ehdottomia ois:

- bootsit! (ai mitenniin taas jäljessä näissä jutuissa?)

- OTK:t pienellä korolla

- söpöt kiilanilkkurit

- parit jotkut kivat farkut/ housut

- jonkun söpön, mutta lämpimän takin!

jajajajaja...... olishan noita taas :D

 
16. elokuuta 2011 klo 16.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi akryyli ja muut tekokuituneuleet on ihan mun pelastus, kun olen villalle allerginen. Pari kertaa olen tätä koittanut uhmata ja sitten silmätulehduspotilaan näköisenä viipottanut menemään, että ei kiva!

Mut sullon kyl huippiskiva tyyli. Tommonen tarpeeksi simppeli, mutta jujuja kuitennii mukana (-:

Ps. Menetin sydämeni sille ainakin Oslokuvissa esintyneelle pitsitopille. En vaan enää löytänyt itse mistään ://

 
16. elokuuta 2011 klo 18.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo takki on, itsellä juuri tuon tyylinen takki hakusessa!

 
16. elokuuta 2011 klo 19.57 , Blogger Susu kirjoitti...

Mun tekisi kovasti mielei ostaa juuri tuollainen paitapusero!

 
16. elokuuta 2011 klo 20.30 , Blogger llaura kirjoitti...

Bambi: mulla on kans muutama ihana viime vuotinen neule odottamassa taas käyttöön pääsyään! :)

emma: hyvä että löytyy lista niin ei tuu ainakaan ihan suoriltaan heräteostoksia ;)

anonyymi: voi kiitos! ja eihän se akryyli mikään maailman pahin materiaali tosiaan ole, on mullakin muutama tosi hyvänäkin pysynyt moisesta valmistettu neule :) ja etenkin sitten jos villa ei käy!

anonyymi: Asokselta tuo taisi olla :)

Susu: kannattaa sit varmaan hankkia moinen ;)

 
23. elokuuta 2011 klo 19.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Satutko muistamaan mistä tuo tummansininen paitis on? Se on aikas täydellinen :)

-Miia

 
23. elokuuta 2011 klo 19.09 , Blogger llaura kirjoitti...

Miia: se on ihan Gina Tricotista, löytynee myös nettikaupasta :)

 
3. syyskuuta 2011 klo 21.30 , Blogger Jonna kirjoitti...

Hei oi! Rakastuin noihin kenkiin! Mistä mahtaa saada nuo ihaiset?

 
3. syyskuuta 2011 klo 22.26 , Blogger llaura kirjoitti...

Curliy: Topshopista, kuten tuolla tekstissä lukeekin :)

 
5. syyskuuta 2011 klo 0.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo karvaliivi on? täydellisyys:) olen metsästänyt tuonlaista kauan!!!

 
5. syyskuuta 2011 klo 8.14 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: H&M:lta!

 
7. syyskuuta 2011 klo 18.09 , Blogger Jonna kirjoitti...

Kiitoksia! Ja pahoittelen huolimattomuuttani :D

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu