Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

HUUTO.NET!

torstai 27. lokakuuta 2011

HUUTO.NET!

Ah, mikä onkaan ihanampi tapa viettää vapaapäivää, kun käyttää kolme tuntia vaatteiden kuvaamiseen, kuvien muokkaamiseen ja tuotteiden listaamiseen huutikseen :D Tarkoituksenani on ollut listailla noita tuonne jo vaikka miten monta viikkoa, mutta nyt sain viimein aikaiseksi. Vielä jäi varsinkin vähän isompaa kamaa, paksuja neuleita ja muutama takki laittamatta, mutta luulen että kiikuttelen ne mielummin ihan oikealle kirpparille tässä joskus, ei mene koko raha teilläkään postikulujen maksamiseen. Saisi vaan aikaseksi sen kirppispöydänkin joskus tässä varata.. :DMutta nyt olisi taas tuote jos toinenkin listattuna huutiksen myyntiin, käykää huutelemassa haluamanne pois :) Tänne siis hop hop! Paljon on hyvinkin vähän käytettyä vaatetta, tuolta löytyy esim. se kesällä Oslosta ostamani ihana vekkihame, milloinhan opin, etten tosiaan osaa oikeasti lyhyitä hameita käyttää, oli ne miten ihania tahansa?! Uudenveroiset lyhytvartisen Converset siellä taas myöskin on, edellinen ostaja kun jätti ne lunastamatta..

Tunnisteet:

4 kommenttia:

27. lokakuuta 2011 klo 14.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miks en löydä tota kuvan karvaliiviä huuto.netistä? oonko vaan niin sokee vai etkö sittenkään myy sitä :-D

 
27. lokakuuta 2011 klo 15.01 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: et oo sokee, en laittanutkaan sitä sinne kun meil oli pieni misunderstanding liivin alkuperäisen omistajan kanssa oliko liivi mulle omaksi annettu vai vaan hetkellisesti lainattu :D

 
27. lokakuuta 2011 klo 16.27 , Blogger Kisu kirjoitti...

voisiko maksamisen tehdä niin, että tulisi esimerkiksi helsinkiin ja maksaisi käteisellä. terveisin ihminen joka ei oikee tykkää maksaa huuto.netin tuotteita tileille DD:

 
27. lokakuuta 2011 klo 17.13 , Blogger llaura kirjoitti...

Kisu: emmäkään vastaavasti sit taas erityisesti tykkää niistä rahoja ottaa käteisenä, mutta noudon yhteydessä se nyt periaatteessa käy jos tuo tasarahan. :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu