Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rokkirekki

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kotona, moi!




paita: Weekday, Oslo / shortsit&laukku: Stradivarius, Kypros / Kengät: Converse, Spartoo.fi

Suomessa taas, ja maailman ihanin reissu takana! Saatan olla hieman puoliksi kuollut, mutta oli kyllä sen arvoista. Oslo oli valloittavan ihana oma itsensä, häät aivan mielettömät ja me ollaan Kimmon kanssa edelleen onnellisesti yhdessä, vaikka tää kahdestaan reissaaminen ei välttämättä aina tuokaan mun ihan parhaita puolia esiin, ainakaan niissä tilanteissa kun kaikki uhkaa mennä pipariks... :D Terkkuja esim. sille, ettei valopäinä oltu ihan täysin tajuttu, että vuokra-autoa ei ehkä voikaan maksaa Visa Electronilla, ja meidän piti sit ylipuhua vuokraamon setä siihen, että soitan mun isille ja pyydän sen luottokortin tiedot, jotta päästään tien päälle ja ehditään häihin ajoissa. Vaikka itseasiassa seuraava mutka matkassa oli jo siinä vaiheessa, kun tajusin että olin jättänyt kotiin sen lapun, missä esim. luki hääkirkon & juhlapaikan osoitteet....

No, kaikki meni tosiaan silti loppujen lopuksi oikein hyvin, ja palaan myöhemmin asiaan paremman matkapostauksen kanssa! Kunhan jaksan käydä nuo 497 matkalla otettua kuvaa läpi. Kuka tulis muuten purkaa mun laukut? Tai pesemään pyykkini, siivoamaan kämppäni, tekee mulle ruokaa ja herättämään mun parvekekukat henkiin? Anyone?

Tunnisteet:

perjantai 29. heinäkuuta 2011

70's show

Vaikken suuremmin keväällä blogittomana asujani kuvaillut, löysin muutaman hassun kuvan kameran muistikortilta sitä ennen reissua tyhjennellessäni! (se on ihan ok tyhjentää kerran puolessa vuodessa, ehkä tää bloggailuharrastus tekee sittenkin ihan hyvää..)

Alla olevasta asusta en muista yhtään minne olen menossa kyseisissä vetimissä, mutta elävästi mieleeni palautui kuitenkin se, miten onnellinen olin tuona kyseisenä hetkenä, olinhan ensimmäistä kertaa keväällä ballerinoissa ja ohuessa (keino)nahkatakissa liikenteessä! Huhtikuuta tuo siis ilmeisesti on ollut? Oon viettäny kyllä aivan valtavan mielenkiintoista elämää, koska kun yritin miettiä mitä jännää olen tuolloin keväällä tehnyt, niin muistin lähinnä laskeneeni päiviä Annan ja Merin toukokuiseen Suomen vierailuun... :D Apua, pitäisköhän mun vähän ryhdistäytyä ton sosiaalisen elämän kanssa, koska harrastan tällä hetkellä vapaa-ajallani aikalailla samaa... Kandityöni teoriaosuuden kartoittamisen lisäksi siis, jippii..





takki: Lindex / huivi: Zara / toppi: Monki / Laukku: Annalta, Topshop? / Farkut: ONLY


Ideana tässä asussa oli kuitenkin suuri ylpeyteni poistuessani mukavuusalueeltani legginsien maailmasta, ja vielä leveälahkeisten farkkujen pariin! Legginsit ovat tosin sitten viime kevään jääneet käytöstäni lähes kokonaan pois (hurraa sillekin, oli jo ehkä aikakin!), farkkutyttö on taas palannut monen vuoden tauon jälkeen kehiin! Ja rakkaus leveisiin lahkeisiin, nuo kyseiset ihanuudet jalkaani vetäessäni muistin taas sen täydellisen rakkauden tunteen, mikä minut valtasi viimeksi yläasteen alussa: vannoin silloin ehkä superidolini Dingon Neumannin kautta (mun suomirokkifanituskauteni lähetti muuten lämpimiä terveisiä) etten ikinä laittaisi jalkaani mitään, mikä ei ole supermatalaa ja superlevenevää. ONLYn farkut ovat noita kumpaakin, ja vaikken ensimmäisestä ominaisuudesta enää hypikään innosta kattoon, valloitti leveälahjetrendi jo viime syksynä sydämeni, ja olen ehkä vähän salaa ylpeä siitä, ainakin mun mielestä noi käy mulle aika kivasti. Tosin haaveilen myös sellaisista superleveistä, jotka jäävä leveiksi jo reiden kohdalta, mutta luultavasti hankin ne sitten, kun ne ovat ihan varmasti jo menneen talven lumia tällä kuuluisalla kuuminta hottia -osastolla.

No mutta, mites te, lämpeääkö siellä porukka leveämmille lahkeille?

Tunnisteet:

torstai 28. heinäkuuta 2011

Hempeä kesähuone

En koskaan vanhan blogin puolella saanut julkaistua yhtään kuvaa uudelta asunnoltamme, eikä tämän sisustus ole vielä näin kymmenen kuukaudenkaan jälkeen vielä tarpeeksi täydellinen varsinaiseen kotipostaukseen, mutta nyt kesän kunniaksi olen sentään yhden huoneen saanut oikeasti valmiiksi. Nimittäin tän asunnon ehkä maailman ihanimman paikan, parvekkeen! ♥









Ignooratkaa likainen parvekelasi ja mustassa ruukussa oleva liikaan kasteluun hukkunut kukka :D Tarkoitus oli ostaa myös lautalaatat lattialle, mutta se nyt kaikilta muilta hankinnoilta on jäänyt, äidiltä saatu vanha räsymatto ajaa kodikkuusasiaa ihan mallikkaasti sekin :) Parveke on parkkipaikan yli viistosti viereiselle kadulle päin, toiseen suuntaan katsottuna siitä näkyy meri. ♥

Kesähuoneeni on kuutisen neliötä iso, ja lasituksen ansioista sinne päätyi vanha Ikean nojatuoli, jolle ei enää sisältä löytynyt paikkaa, sekä vanhat ruoka- että kukkapöytämme! Mitään uutta kukkien lisäksi sinne en ostanut, mutta sitäkin viihtyisämpi siitä tuli. Olen muutamankin hetken erinäisiä koulujuttuja tuossa nojatuolissa istunut lukemassa, ja pari kertaa aika mukavasti itseni siinä polttanutkin, en tajua miten palan siinä aina, vaikken rannalla ollessani pala koskaan :D Ihan lempparipaikka, jos tuosta alalasituksesta ei näkyisi niin selvästi läpi kadulle, nukkusin siellä varmaan yönikin paahtavan makuuhuoneemme sijasta :D

Tunnisteet:

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Rakkaudesta kollaaseihin

Ääh, oikeastihan mun pitäis nyt pestä pyykkiä, miettiä vaatteita Osloon, pakata ja hoitaa ne miljoona ja kuusi muuta tärkeää asiaa ennen aamuista lähtöä, mutta minäpä käytinkin sen ajan lempipuuhaani, eli askarteluun! Olen pahoillani, rakkauteni kollaasien rakentamiseen ei ole valitettavasti kadonnut minnekään viimeisen puolen vuoden aikana!


vaatteet: Gina Tricot, Monki, Weekday, BikBok & Zara


(Jack Peñate : Be The One)


Kokoilin ylle siis ihanuuksia tulevaa reissuamme varten, sellaisia joita olisi syksyn tullen vaatekaappiini ehkä löydettävä! Oslo nyt ei varsinaisesti hintatasoltaan ole se kaikkein shoppailuystävällisin kaupunki, ja eipä siellä minun lemppariliikkeistäni oikeastaan ole kuin Bikbok sellainen vaatekauppa, jota ei Suomesta jo löydy. Silti rakastan Oslon kaupoilla kiertelyä yli kaiken, joten pitihän sitä pieni ostoslista syksyn varalle askarrella.

Kesä on kaikesta ihanuudestaan huolimatta aika huonoa pukeutumisinspiraatioaikaa ainakin itselläni, joten saatan jo ihan pikkuriikkisen himoita neuleita, pitkiä hameita ja jotain kivoja maihareita. ♥ Ja ehkä me jokunen tunti saadaan Kimmon kanssa kaupoillakin vietettyä, pidettiin me muutama viikko sitten viiden tunnin tehoshoppailupäivä ihan Helsingin keskustassakin! Silloin tosin shoppailtiin Kimmolle uusia vaatteita, nyt on minun vuoroni!

Joko teihin iskee syysvaatteet, vai onko eikö niistä kesän takia vielä saa edes puhua? ;)

Palailen Oslosta siis sunnuntaina, sitä ennen ajastelin teille muutaman postauksen valmiiksi, ettei ihan liikaa pääse ikävä taas yllättämään ;) En ota läppäriä mukaan ollenkaan, joten bloggaillaan reaaliajassa viimeistään ensi viikolla! Mukavaa loppuviikkoa muruset, sitä samaa yritän itsekin Norjassa viettää, ehkä se elämä jatkuu sielläkin ♥

Tunnisteet:

maanantai 25. heinäkuuta 2011

ΓOΛЗ

Uskokaa tai älkää, oon oikeesti oppinut käyttämään re tässä viimeisen puolen vuoden aikana! Minä, jolle aiemmin värikäs asu on ollut harmaa yhdistettynä mustaan :D Mulla on vaikka miten monta pinkkiä, keltaista ja punaista toppia ja hametta ja ostinpa alkukesästä jopa ONLYn superihanat vaaleanvihreät farkutkin! ..joten näemmä ihan sen kunniaksi otin tänne Varkauteen näinkin värikkäitä ja inspiroivia vaatteita mukaani:




toppi: Weekday / farkut&vyö: ONLY / kengät: H&M

Hah. No, oikeasti jätin kyllä kaikkein lemppareimmat vaatekappaleeni kotiin odottamaan Oslon matkaa, koska en ennen sitä ehdi kuitenkaan pyykkäämään, joten toivottavasti siellä tulee hieman värikkäämpiäkin asuja kuvailtua! Tuossa asussa olin tänään Kimmon mukana koeajamassa autoja, ja esitin ymmärtäväni kovasti K:n & automyyjän asiantuntevia keskusteluja kaikenmaailman ominaisuuksista. Itse muistan koeajetuista autoista lähinnä sen, että toinen oli sininen ja toinen musta ja niissä molemmissa oli ilmastointi..! Mulle riittää kulkuvälineeksi edelleen ihan hyvin bussit, kun ei tuota 20 kilometrin työmatkaakaan jaksa ihan päivittäin polkea..

Mutta kohta pääsee äiti töistä, sen jälkeen isovanhempani tulevat meille juhlimaan Kimmon valmistumista ja mun tasan viikon päästä olevia synttäreitä, jee! Kakkua ja pullaa luvassa, parhautta! ♥

Tunnisteet:

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Tuhansia sanoja kuvien muodossa

Perjantai:



Lauantai:



Mun on nyt jotenkin kamalan vaikea keksiä tähän mitään kirjoitettavaa. Huomasin eilen, että mulla on mennyt loman alku ja sen fiilistely ihan täysin ohi, koska oon ollut koko ajan puhelimella netissä päivittämässä Helsingin Sanomien sivuja ja ihmettelemässä miten maailmassa voi olla noin seonneita ihmisiä. Kaikesta huolimatta keskiviikkona on edelleen suuntana Oslo, ja koska yritän saada jotain muutakin ajateltavaa lähdin eilen iskän, setäni ja Kimmon remppa-avuks meidän vähän viidakoituneelle mökille Leppävirralle, josta olisi lähikesinä tarkoitus tulla taas vähän vähemmän villiintynyt kesäpaikka.

Meillä oli Elvi mukana, ja koska kyseistä koiraneitiä ei ihan kamalasti kiinnostanut mökin ehostus, sain tehtäväkseni hurttani vahtimisen. Kuvailin iskän kameralla, keräilin mustikoita ja makailin sit laiturilla sen viisi tuntia Elvi kainalossa muiden maalatessa mökin seiniä ja alakattoa. Oon ehkä hieman ollutkin jo loman tarpeessa, on vaan niin helppo olla tekemättä mitään, ja sen jälkeen vähän levätä.



Death Cab For Cutie : Summer Skin

Tunnisteet:

perjantai 22. heinäkuuta 2011

lomalomalomalomalomalomalomaloma!

N-Y-T nyt se alkoi, nimittäin ensimmäinen palkallinen kesälomani!ikinä ♥ Lähdetään myöskin samantien autoilemaan kohti Varkautta, ollaan siellä tiistaihin saakka ja jätetään Elvi koira hoitoon, vanhemmilleni, koska suuntaamme Kimmon kanssa sitten keskiviikkona loppuviikoksi Osloon! Ne ketkä kauemminkin ovat (aiempaa) blogiani lukeneet, tajuavat tässä kohti mitä ilmeisemmin miten innoissani kyseisestä reissusta olen, etenkin kun 30.7. vietetään rakkaan ystäväni häitä Oslon liepeillä! En oikeasti meinaa malttaa odottaa, että pääsisin esittelemään lempparikaupunkiani jo Kimmolle, joka siellä ei aiemmin olekaan käynyt! Raahaan raukkaa varmaan kyllästymiseen asti ympäri kaupunkia selittäen, että "tuolla oltiin sillon ja sillon, ja tuolla se ja se sano sitä ja sitä ja tossa saaressa oon ollu teltassa yötä, oli niin siistii oisinpa taas 19 ja oslolainen ja voi ton puun kukkia oon keränny yks yö jonkun ruotsalaisen kanssa!" :D




paita & shortsit: ONLY / kengät: Converse / Kangaskassi: täältä aikoinaan "tilattu" :)

Yllä kuitenkin vielä aiemmin tällä viikolla kuvattu työasu, saatan ehkä haudata seuraavaksi kahdeksi viikoksi töistä ostetut vaatteet jonnekin kaappien perukoille ja nauttia siitä, että saan pukea minkä tahansa liikkeen vaatteita päälleni niin paljon kuin sielu sietää :D Ihan kun mulla tosin ois minkään muun liikkeen vaatteita vaatekaapissa tän viimesen 10 tuolla työskennellyn kuukauden jälkeen... Hmm.

Mutta nyt se alkaa, LOMA, palailen asiaan varmaan Itä-Suomen suunnilta kyllä. ♥

(edit: ja joo, kuulin kyllä Oslon pommi-iskuista heti niiden tapahduttua, kamalaa, toivottavasti siellä on menossa edes parempaan suuntaan, eikä löydy lisää pommeja. Hui!)

Tunnisteet:

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Uusi alku

Hei vain kaikki uudet ja vanhat tyypit!

Olen siis Laura, kirjoittelin aiemmin No more invisible -blogia, mutta lopetin sen alkuvuodesta lähinnä totaalisen kyllästymisen takia. Alkuperäisenä tarkoituksenani oli vain jäädä muutaman viikon tauolle, mutta mitä kauemmin olin vanhasta blogistani erossa, sitä ahdistavammalta tuntui sen pariin palata. Bloggaamista en halunnut kuitenkaan vielä lopettaa, joten ajattelin aloittaa alusta, uuden blogin kanssa, jonka tyylistä ja tahdista ei mitkään vanhaan blogiin muodostuneet tavat voi enää määrätä.


Rokkirekki-nimi blogille ei ehkä niinkään tule rokahtavasta tyylistäni, vaan se on enemmänkin siinä merkityksessä mitä se meillä ainakin töissä tarkoittaa: vaaterekkiä, johon tulee sekalaiset erien viimeiset vaattet muutamilla alelöydöillä höystettynä. Blogi on siis ehkä jollain tavalla edelleen tyyliblogi, mutta en tiedä kannattaako sitä tyylini takia seurata. Olen tavallaan samaa mieltä Paola Suhosen kanssa siitä, että "muoti on idiooteille, tyyli kaikille", mutta se onko se tyylikään ihan hallussa, ei ole ihan varmaa.

En nimittäin osaa määritellä pukeutumistani kovinkaan selkeästi, tiedän lähinnä mitä se ei ole. Se ei ole ainakaan muodin edelläkävijän tyyli, eikä välttämättä kokeilevakaan ole se sana mitä siitä ensimmäisenä käyttäisin. Se ei ole myöskään ottanut vaikutteita fiftareista, saati gooteista, eikä siihen sopisi kovinkaan hyvin sanat romanttinen, hipahtava, punkahtava, urheilullinen, tyttömäinen, konservatiivinen, siisti, klassinen tai vintage. Sen tarkoituksena ei myöskään ole inspiroida, mutta se kuitenkin inspiroituu itse välillä vaikka vähän mistä. Se on ehkä tavallinen, ja jonkun mielestä tylsäkin, mutta se on minua, ja kehittyy minun mukanani. Se on mukava, hitaastilämpenevä, vähän sieltä sun täältä vaikutteita ottanut, muuntelukykyinen ja joskus myös hyvin erehtyväinen. Ihan niin kuin minäkin. Ja samoin kuin tämä koko blogikin varmasti tulee olemaan. Hyvin paljon minunnäköisempi kuin edellinen.

Toivottavasti ainakin osa vanhoista ihanista lukijoistani löytää tiensä tällekin puolelle, katsotaan yhdessä mitä tästä uudesta yrityksestä kehittyy! Ehkä jaksan tätä viikon, ehkä vuoden, mutta ei sitä tosiaan tiedä ennen kuin uskaltautuu klikkaamaan tämänkin blogin julkiseksi!

Tunnisteet: