Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Berlin, Day 3 & 4

tiistai 24. tammikuuta 2012

Berlin, Day 3 & 4

No niin, ja sit taas takaisin Berliiniin :) Ensimmäisten päivien postaus löytyy täältä, vedetäänpä nyt sit vielä nää kaksi viimeistäkin esittelyyn! :)

PÄIVÄ KOLME:





Aamupäivä alkoi tuttuun tapaan hotellilta, josta käveltiin varsin lähellä sijaitsevaan Berliinin eläintarhaan! Ja koska eläimet on vaan niin kertakaikkisen söpöjä, omistan ton mestan kuville myöhemmin oman postauksensa :--)

Eläintarhassa viihdyttiin pari tuntia, ja sen jälkeen otettiinkin taas U-bahnien avulla suunnaksi Pariser Plazt ja historiallinen Brandenburgin portti. Perusturistinähtävyys, jee jee, kateltiin sitä hetki ja mentiin Dunkin' Donutsiin syömään herkkudonitseja. Ja sieltä sitten taas metrojen avulla suunnaksi ihanaakin ihanampi Prenzlauer Berg! Koska tämä kolmas päivämme oli sunnuntai, tuolla ei juurikaan ollut muuta auki kuin ruokapaikkoja, suuntasimme ihanaan kulmakuppilaan kahveille ja panna cottalle! Jos olisimme olleet muutaman tunnin aikaisemmin liikkeellä, tuolla olisi ihan ehdottomasti kannattanut suunnata brunssille, sen verran laaja tarjonta ihanista brunssipaikoista siellä oli! Nyt kuitenkin lähinnä fiilisteltiin ihanien katujen tunnelmaa, luettiin valaisevia juttuja Prenzlauer Bergistä matkaoppaastamme, ja haaveiltiin jo vähän salaa Berliiniin muuttamisesta.. :D

PÄIVÄ NELJÄ:


Viimeisenä päivänä luovutimmekin hotellihuoneemme jo yhdentoista maissa, jätettiin laukut sinne säilytykseen ja lähdettiin vielä kiertelemään kaupunkia. Meidät yllätti megalomaanisen ihana ja Suomen mieleen tuova räntäsade, joten suunnattiin kauppakeskus Alexaan. No, olihan siellä kauppoja, mutta jotenkin Berliinissä on niin se oma fiiliksensä, ja tuollaisessa persoonattomassa kauppakeskuksessa se kyllä katoaa täysin totaalisesti, joten tunnin kiertelyn jälkeen olin hyvin valmis lähtemään ulos räntäsateeseen "tuhlaamasta" turhaan aikaa tylsästä sisätilasta. Pysähdyttiin yksille Alexanderplatzin juna-asemalle, tutkittiin matkaopasta ja tällä kertaa löydettiin paremmat vinkin Kreuzbergin suhteen, joten metro taas alle ja kohti taas kerran valloittavan ihanaa kaupunginosaa! Kierreltiin taas fiilistelemässä ihan vain ympäriinsä, ja törmättiin tuohon mahtavaan Icke and Friends -putiikkiin, jonka printtipaitavalikoiman K ois varmasti mielellään paremman rahatilanteen salliessa tyhjentänyt kokonaan. :--)

Käytiin vielä jossain kebbe-mestassa syömässä döner kebabit (no mä söin vegedönerin), nautittiin fiiliksestä ja neljän jälkeen lähdettiinkin takaisin kohti Uhlandstraßen metristä ja hotellia. Tosin matkan varrella käytiin vielä matkaopaskirjamme suosittelemassa My Cheesecake -kahvilassa juustokakuilla, mua ihan vähän harmittaa, ettei käyty siellä joka päivä, sen verran mieletön tuon mestan New York Cheesecake oli!!

Semmonen reissu! Oli kyllä ihan mieletöntä, tuo kaupunki on vain niin uskomattoman ihana. Ei mulle mistään tähänastisesta Euroopan kaupungista Osloa lukuunottamatta oo tullu noin lyhyessä ajassa noin vahvaa fiilistä, että tuonne on päästävä uudelleen, ja mieluiten mahdollisimman pian. Ja mitä Berliiniin muutenkin tulee, voisin ihan hyvin esimerkiksi kuvitella muuttavani sinne joksikin aikaa.. :D Ai miten niin rakkautta ensi silmäyksellä? ♥

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

24. tammikuuta 2012 klo 11.19 , Blogger Noora kirjoitti...

Berliiniin on kyllä ihan hirmu helppo rakastua, tiedän tunteen! Siks mietin kauan, että luenko tätä sun postausta ollenkaan, sillä ikävä vaan kaupunkiin kasvais ja joo, kasvoihan se :-)

Toisaalta oon matkustanut muutenkin paljon Saksassa ja Berliinissä kävin ensimmäistä kertaa vasta viime kesänä eli tykkään Saksasta muutenkin ihan hirmuisesti mutta silti Berliini .. ah ♥

 
24. tammikuuta 2012 klo 11.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ton kuvaamasi Berliiniin rakastumisen voi ihan aistia näistä kuvista. :)

 
24. tammikuuta 2012 klo 12.40 , Blogger llaura kirjoitti...

hi, hauska kuulla :> ♥

 
24. tammikuuta 2012 klo 12.41 , Blogger llaura kirjoitti...

sama juttu, oon kahteen otteeseen ollu yhteensä nelisen viikkoa autolla Saksassa, ajellut sitä perheeni kanssa ristiin rastiin ja tykkään ehdottomasti maasta muutenkin! Mutta silti jotenkin vaan yllätyin, miten mieletön Berliini vielä siihen päälle oli ! ♥

 
24. tammikuuta 2012 klo 15.05 , Blogger Little talks from my head kirjoitti...

Upeita kuvia! :) Olis aivan unelmaa, jos pääsis itekki kierteleen kaikkia suuria että myös pieniä kaupunkia :p

 
24. tammikuuta 2012 klo 16.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Berlin<3 Takana neljä vierailua:)

 
25. tammikuuta 2012 klo 16.54 , Blogger llaura kirjoitti...

siitä sit vaan säästelee rahaa taikka parhaas tapaukses jo katteleekin matkaa johonkin kivaan kohteeseen! :>

 
25. tammikuuta 2012 klo 16.54 , Blogger llaura kirjoitti...

rakkautta!

 
27. tammikuuta 2012 klo 22.25 , Blogger Jonna kirjoitti...

Mahtavia kuvia reissusta! Tonne on itelläkin joskus tavote päästä :) Kaunis paikka!



♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

 
4. helmikuuta 2012 klo 22.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Berlin! <3 Olen samaa mieltä kanssasi, AIVAN mahtava kaupunki vaikka vain kerran olen siellä vieraillut. :) Kaikki ne kahvilat, ravintolat, tunnelma, pikku kujat taiteilijoineen.. ah! Pidän niiiin kaikista todella suurista kaupungeista, ja unelmana on joskus asua sellaisessa kaupungissa. (ts. Helsinki ei riitä ;) ):

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu