Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Teidän blogejanne, osa 1/2!

lauantai 21. tammikuuta 2012

Teidän blogejanne, osa 1/2!

Sain viimein käytyä viimeisetkin teidän linkkaamistanne n. 150 blogista läpi, huh! Kiitos kaikille, ketkä bloginsa esittelivät, sain aivan varmasti pitkästä aikaa uutta luettavaa ja ihan uusia lemppareitakin! :) Käykää muutkin uutta luettavaa kaipaavat kurkkimassa täällä noita linkityksiä, löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Ajattelin noita suosikeiksini nousseita esitellä nyt muillekin lukijoille, tässä tulisi ensimmäinen satsi! Esittelytekstit on poimittu linkityksen yhteydessä jätetyistä kommenteista, ois varmaan tää kannattanut mun jo aiemmin mainita, koska tuolla oli paljon sellasia "eiööäää emmää tiiä, tää vaan on tällanen......" Hei typyt, teillä on mageita blogeja, kannattaa antaa niille itsekin arvoa, jos meinaa saada lukijatkin kiinnostumaan ;--) !

Mutta siis nyt niitä blogeja! Blogeihin pääsee kuvia linkkaamalla.

"Oon kakskyt, asun Bangkokissa, käyn sillon tällön täällä koulussa ja kerron kaikesta siitä ja vähän siitä mitä täällä pienessä mielessä liikkuu. Välillä mukana pyörii kitaristi poikaystävä ja muutama kaveri."

Ihania kuvia, ihana fiilis! :) Vähän erilaista meininkiä mitä perussuomiblogeissa, mistä ehdotonta plussaa. On hauska päästä blogien kautta kurkistamaan muualla asuvien suomalaisten elämää, ehdotonta plussaa bloggaajan kivasta tyylistä niin vaatteiden kuin koko bloggaamisen suhteen!

"Ihanan bullitytön uusi omistaja :)"

En voi vastustaa Mireten tatuointeja, enkä ehkä myöskään tuota varsin suloista koiravauvaa! Takuuvarma yhdistelmä saada mut siis ainakin kiinnostumaan :--D ! Oon toki Mireten blogia ennenkin sillon tällön selaillut aina kun tyttö on mua täällä enemmän kommentoinu, nyt jäin lukemaan varmaan puolen vuoden postaukset kerrallaan!

"Tamperelaisen 22-vuotiaan journalismin opiskelijan papatusta elämästä, opiskelusta, ruoasta, muodista ja kaikesta tärkeästä ja vähemmän tärkeästä."

Suloinen bloggaaja, kaunis blogi :) Plussaa ehdottomasti myös pidemmistä teksteista ja sujuvasta ja kiinnostavasta tekstistä! :)

"Kaksi porvoolaista tyttöstä kirjoittelee elämästään tiheän postaustahdin ja iloisen elämänasenteen kera!"

Näillä tytöillä on ehdottoman siistit tyylit kummallakin, ihanan isot ja laadukkaat kuvat takaavat fiilistelyn :) Tekstiä on verrattaen varsin vähän, mutta tää blogi ehkä kuuluukin enemmän siihen kategoriaan, joka inspiroi juurikin niillä kuvilla ja tunnelmilla kirjoitusta enemmän :)

"Minun blogini käsittelee lähinnä jotain ja ei yhtään mitään. Tai jotain siltä väliltä. Ei sillä ole mitään kultaista keskitietä! Omaa pärstää kameran linssin läpi, siis. "

Rakastan tän blogin persoonallisuutta ja omanlaisuuttaan, noita isoja ja mielettömiä kuvia! Blogi painottuukin varsin paljon juuri noihin kuviin, mutta välillä Rosetta kirjoittelee muutamia pikkulauseita sinne tänne postausten joukkoon, ja ne on ehkä juuri osa sitä koukuttavuutta: ei mitään järjettömän pitkiä tilityksiä tai turhanpäiväisiä jaarituksia, vaan pieniä, mielenkiintoisia hetkiä elämästä :) Me likes!

"Tätä kuvapainotteista blogipläjäystä pitää pystyssä 20-vuotias porilainen luova ilosielu!
Kuvien lisäksi blogissa näkyy myös tekstiä ja muuta lifestylehömppää"

Tää blogi on ihan uskomattoman kaunis, ulkoasun ja kuvien visuaalista toteutusta jaksaisi katsella vaikka miten kauan. Mukana myös tekstiä ja huippuja tutoriaaleja kuvienkäsittelyyn! Tää on ehdottomasti mun tän ensimmäisen setin lemppariblogi, vaikken muuten näitä mihinkään järjestykseen haluakaan laittaa :) !


Sellasia löytyi nyt, seuraavan kerran taas lisää!
Löytyikö tuttuja teille? Tai kenties ihan uusia lemppareita? :)

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

21. tammikuuta 2012 klo 11.51 , Blogger Heidi kirjoitti...

Kuinka superia, kahden jo vanhan suosikin lisäksi löysin uusia ihania seurattavia! Kiitos suuresti tästä postauksesta :)

 
21. tammikuuta 2012 klo 11.53 , Blogger Niina kirjoitti...

Voih, kiitos kunniasta, menin melkein shokkiin kun näin oman blogini täällä. :D Mireten blogi on muuten parhaimmistoa myös meikäläisen mielestä. ;)

 
21. tammikuuta 2012 klo 14.48 , Blogger emmi kirjoitti...

oi, ihanaa löytää välillä uutuuksia!<3 vaikka jengi aika tiuhaan kritisoikin näitä tämmösiä "blogin mainostamisia" niin miun mielestä nää oin ehdottomasti paras tapa löytää uusia blogeja luettavaks :)

 
21. tammikuuta 2012 klo 16.59 , Blogger Enya kirjoitti...

Hymyilyttää, kiitos. ♥

 
21. tammikuuta 2012 klo 18.00 , Blogger kaisa kirjoitti...

Voi että jee, kiitos ihana <3

 
22. tammikuuta 2012 klo 17.12 , Blogger iida kirjoitti...

apua, kiitos! :)

 
22. tammikuuta 2012 klo 17.34 , Blogger Mirette kirjoitti...

Eikä, ihanaa :) Olisin voinut panostaa tohon esittelytekstiin ehkä aavistuksen enemmän, hahah. Mutta kiitos tästä, kiva että blogi miellyttää :) Täytyykin tästä nyt alkaa vähän tsemppaaman sen kanssa, haha.

 
22. tammikuuta 2012 klo 21.37 , Blogger llaura kirjoitti...

hyvä että löytyi! :)

 
22. tammikuuta 2012 klo 21.37 , Blogger llaura kirjoitti...

♥ :)

 
22. tammikuuta 2012 klo 21.40 , Blogger llaura kirjoitti...

joo mä tykkään näistä kans, ei mitään blogilistaa selailemalla tällaisia helmiä löydä!

 
22. tammikuuta 2012 klo 21.40 , Blogger llaura kirjoitti...

 
22. tammikuuta 2012 klo 21.40 , Blogger llaura kirjoitti...

eipä kestä! ♥

 
22. tammikuuta 2012 klo 21.40 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos teille itsellenne ihanasta blogista :> !

 
22. tammikuuta 2012 klo 21.41 , Blogger llaura kirjoitti...

mut se on sentään hei kuvaavaa! :D toiset ei edes saanu sanottua yhtään mitään :D

 
23. tammikuuta 2012 klo 15.27 , Blogger Mari kirjoitti...

Hei ööö kiitos ! tää aiheutti ehkä ihan pienen käyrän mun kävijöissä :D

ja "give it a try" meni kyllä ehdottamaan seurailulistaan, ihan mahtava blogi !

 
23. tammikuuta 2012 klo 18.24 , Blogger Girl in a million kirjoitti...

voi kiitos ihan kamalasti ihana!♥

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu