Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pientä mahdollista ostoslistaa

torstai 12. tammikuuta 2012

Pientä mahdollista ostoslistaa

Koska olen taas vältellyt Suomessa (ja nettikaupoissa) kovin onnistuneesti aleshoppailuja, saatan ehkä vähän antaa itselleni lupaa taas katsella jotain kivaa Berliinistä :--) Varsaiselle shoppailulomalle tässä tuskin ollaan lähdössä, mutta toki Berliinissä kiinnostaa ihanat pikkukaupat, ehkä vielä käynnissä olevat alennusmyynnit ja muut mahdolliset mukavat löydöt, jotka toivottavasti kävelevät puoli-itsestään vastaani kaiken muun turistipuuhan ohessa! Ja koska vakaa tarkoitukseni on välttää mahdollisimman hyvin mitään turhia heräteostoksia, kokosin pienen kollaasin jutuista, mitkä on enemmän tai vähemmän olleet jo aiemminkin hakusessa:


farkut, raitapaita, laukku, parka-takki, hame & toppi: weekday / takit: zara

Tummat korkeavyötäröiset farkut olisivat edelleen hyvin tervetulleet vaatekaappiini majailemaan ihan vakituisestikin! Olen sovitellut ja kokeillut vaikka miten monia, mutta ei oo kovin hyviä vielä tullut oikein mistään vastaan. Jos en täysin väärin muista niin Cheap Mondayn yksilöt taitavat olla kuvassa, ja ehkä sitä Berliinissä voisi pyörähtää Weekdayn liikkeessäkin kun se täällä Helsingissä on välillä muka niin kamalan saavuttamattomissa..

Laukku! Joku edullinen, hauska ja ehdottomasti hyvin simppeli olisi hakusessa. Olen kesän jälkeen kuluttanut lähinnä tasaisesti kangaskassejani, sekä monissa asukuvissa vilahtanutta H&M:n pyöreäpohjaista keinonahkalaukkua, joten joku kiva ja yksinkertainen kaveri vielä mahtuisi vähän piristämään tuota tavaroiden mukana kuljetusta! Laukku saisi tosin olla myös jokin samantyylinen kaksivärinen ihanuus mikä tuossa edellisessä postauksessani H&M:n Showroomilla vilahti!

♥ Ja koska kevät sieltä ihan selkeästi jo kohta tulee, niin uusi takki olisi kovin mukava :--) Ei, en tarvitse kolmea takkia, vaikka kollaasin parka onkin supersuloinen, niin moista en nyt ehkä uutta tarvitse. Sen sijaan biker-mallinen keinonahkarotsi saisi löytyä, tuo Zaran yksilö on kovin houkutteleva! ..vaikkakin taitaa olla aitoa nahkaa. Aion pitää myös silmät auki mahdollisten villakangastakkien varalta, lähinnä siis alerekkien puolelta, koska siistimmälle takille on aina myös käyttöä!

Maksihame on ollut oikeasti hakusessa viime kesästä, mutta jos jostain tulee vastaan maksihame, joka on maksi meille melkein 180cm pitkillekin, niin tulkaa ihmeessä vinkkaamaan..

♥Ja koska kevät on ihana, niin rakastan aina myös raitapaitoja ja ihania toppeja. Vai voiko varsinkaan jälkimmäisiä olla koskaan liikaa?! Ehkä joku raikkaampi värikin alkaa taas miellyttää silmää kun tuota aurinkoa rupeaisi näkymään päivisin taas hippasen enemmän :--) !


No, löytyykö listalta mitään yhteisiä himotuksia? Oonko ainoa, joka alkaa kohta olee jo ihan kevätfiiliksissä, vaikka vastahan tää talvikin on päässyt täällä Helsingissä edes jollain tasolla käyntiin :D? (terkkui silti tuolta vesisateelta..)

Tunnisteet:

9 kommenttia:

12. tammikuuta 2012 klo 15.36 , Anonymous iina kirjoitti...

Oi ihania kevätjuttuja! ♥ Itsehän fiilistelin kevättä heti uutenavuonna:D Nyt oon alkanu vähän elelee vielä talvessakin, mutta kevät on koko ajan mielessä. Ja koko ajan lähempänä! :)

 
12. tammikuuta 2012 klo 16.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosta maksihameesta on pakko sanoo et ite kokeilin vähän aikaa sitten weekdayssä yhtä cheap mondayn hametta ja oli ihan maksimittanen vaikka pituutta multa löytyy vähän yli sen 180 cm :)

 
12. tammikuuta 2012 klo 18.20 , Blogger Mari kirjoitti...

Tuo raitapaita, laukku ja villakangastakki kelpaisivat mullekin vaikka heti! :) Pitääkin käydä weekdayn sivuilla kuolailemassa uutuuksia.. :) Toivottavasti löydät jotain kivaa reissusta! :)

 
12. tammikuuta 2012 klo 19.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa tää ei nyt mitenkää liity mitenkää tähän postaukseen, mutta tiiätkö mitä arezin freebird blogille on käyny? aattelin sun tietävän tästä jotain ku mainostit sitä täällä jossain vaiheessa :)
Sulla on tosi kiva tyyli :)

 
12. tammikuuta 2012 klo 20.29 , Blogger Aino kirjoitti...

oi, korkeavyötäröiset ousut näyttää niiiiiin hyviltä! :)

 
12. tammikuuta 2012 klo 21.09 , Blogger llaura kirjoitti...

iina: joo, onhan se jo heti ens kuun jälkeen ;> !

anonyymi: joo eli weekdayhin suunta siis! :) kiitos vinkistä!

Mari: enköhän, jee! :)

anonyymi: siinähän se arezin blogiin mennessä lukee mitä sille on käyny: "Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later."

aino: niin näyttää! :--)

 
12. tammikuuta 2012 klo 21.41 , Blogger Heidints kirjoitti...

Satutko muistaan mistä tuo kollaasin laukku on? Jos tuo on nahkaa niin mä tahdonhaluanpakkosaada! Niin hauska!

 
12. tammikuuta 2012 klo 21.43 , Blogger Henriikka / Aamukahvilla kirjoitti...

Toi raitapaita on niinn KIVA. Sitä ain miettii, koska sailor-lookki menee taas muodista, mutta ei kai koskaan. Ja hyvä niin.

Ja noi kaikki muutkin on herkkuja, etenkin tää raitapaita, takki ja läpikuultava musta hihaton. Nam.

 
12. tammikuuta 2012 klo 21.59 , Blogger llaura kirjoitti...

Heidi: farkut, raitapaita, laukku, parka-takki, hame & toppi: weekday / takit: zara

Henriikka: heh, niinpä :D ! miten se voikin joka kevät aina näyttää yhtä raikkaalta ja kivalta?!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu