Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Berliinivermeissä

torstai 19. tammikuuta 2012

Berliinivermeissä


takki&farkut: ONLY / ruutupaita: Monki / kengät: Converse

Asukuvat jäivät hyyyvin olemattomiin tuolla Berliinissä, paljolti siksikin, että vedin melkein koko reissun noissa luottovermeissäni. ♥ Ruutupaita, farkut ja Conssit, vaihtoehtoisesti neule, keinonahkaleggarit ja mustat Nellyn kengät tai jokin sekoitus noista. Toki sitä illan tullen syömään lähtiessä aina vähän tuli enemmän panostettua, mutta lupasin itselleni jo ennen reissua, että asuista en sit stressaa, vaan mennään ihan vaan mukavuuden mukaan, ja se oli hyvä se. ♥

I know, asu on oikeastaan identtinen tän vuoden ensimmäisen asuni kanssa, mitä nyt en vain solminut ruutupaidan liepeitä kiinni. Ja oikeastaan se on aika identtinen kaikkien asujen kanssa, joita käytin 1/2011-7/2011, eli ajalla, jollon en blogannut. Oon vasta nyt tän uudemman blogin myötä tajunnut, miten paljon tällainen jokapäiväinen nettiin kirjottelu vaikuttaa pukeutumiseenkin, vaikka tyylini ei ole edelleenkään mikään mielikuvituksellisuuden riemuvoitto, tulee erilaisia asuja sentään edes vähän mietittyä. Mutta toisaalta ehti tässä välissä oppia myös sen, mikä on eniten sitä mun tyyliä sillon, kun ei tarvitse minkään blogin/asukuvien takia miettiä mitä päällensä vetäisi! Ehkä se oma tyylikin sieltä on alta alkanut ihan kunnolla löytymään, ainakin mitä vertaa vaikka vuoteen 2010 !

Ja pst, jos on vielä jotain kysyttävää, tehkää se tänään tähän postaukseen ennen kuin on liian myöhäistä! Aletaan vastailee noihin huomenna! Ja hei, vaikka saakin kysyä mitä vaan, niin ei oo kauheen jees, että selkeesti semitutut heittää ittensä anomuumeiks ja tulee kyselee tyhmiä ja tungettelevia juttuja, ei se ollu se idea... Mutta onneks oon tän blogin julma itsevaltias ja hallitsen ilman minkäänlaista kritiikin mahdollisuutta myös kommentinvalvontaosastoa roskakorinamiskoineen, muhahaha.. ;--)

Tunnisteet:

4 kommenttia:

19. tammikuuta 2012 klo 11.49 , Blogger Maarit kirjoitti...

Itselläni kulkee samat rytkyt päällä aina arkena :D Ainakin melkein. Mutta olenkin huomannut sen että ei niitä vaatteita tarvitse olla miljoonaa kertaa kun on sellaiset suosikit jotka sopii moneen menoon niin kuitenkin aikalailla samoissa sitä arkena tulee kuljettua. Kivoja Berliini kuvia olit myöskin laitellut :)

 
19. tammikuuta 2012 klo 15.53 , Blogger jenni kirjoitti...

Mulla on kanssa paha tapa jumittua vaateyhdistelmiin, mitkä on kerran todennut kivaksi. :D Eli jos joku neuletakki sopii jonkun tietyn paidan kanssa niin käytän sitä aina sen kanssa... Voisi yrittää kyllä päästä tästä tavasta eroon ja yhdistellä rohkeammin niitä vaatteita! Näin saisi helposti uusia yhdistelmiä :) aamulla kiireessä tulee vaan niin helposti kiskaistua päälle ne vaatteet, jotka on todennut sopivan keskenään!

Mutta niin, ihana asu tämä edelleenkin on ;-)

 
19. tammikuuta 2012 klo 20.15 , Blogger llaura kirjoitti...

jep, helposti yhdisteltävät vaatteet on ehdottomasti niitä parhaimpia! :)

 
19. tammikuuta 2012 klo 20.15 , Blogger llaura kirjoitti...

jep! mutta monesti ne asut, jotka kiskasee ekana päälle, onkin niitä parhaita kun niitä ei tuu ylimietittyä :) ! ja kiitos!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu