Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Teidän blogejanne, osa 2/2!

perjantai 27. tammikuuta 2012

Teidän blogejanne, osa 2/2!

Ja tässä viimeinen satsi linkittämistänne blogeista! Ihania ihania blogejanne linkkasitte vaikka millä mitalla, mutta kaikkein lemppareimmat löytyvät ehdottomasti tästä postauksesta. Nää ovat kaikki sellaisia, joihin olen palannut monta kertaa tuon alkuselailunkin jälkeen, ja jään hyvin todennäköisesti näitä pidemmäksikin aikaa seurailemaan! :) Vielä kun oppisi itsekin joskus kommentoimaan muidenkin kuin tuttujensa blogeja.. :D (Ja niihin aiemmin keräämiini suosikkeihin pääset tästä)

Mutta tässä nämä, blogeihin pääsee taas tuttuun tapaan kuvia klikkaamalla:

"Kuvia, ja vain kuvia."

Ja ihan mielettömän hienoja kuvia onkin! :) Harvoin jaksan innostua pelkistä valokuvausblogeista ilman mitään tekstiä, mutta nää kuvat on niin monipuolisia ja upeita, että näitä jaksaa palata katsomaan kerran jos toisenkin!

"Tyttöjen juttuja, kauneusjuttuja, hyvän mielen juttuja ja sen semmosta. :)"

Joanna on myöskin ainoita bloggareita, jonka meikkijuttuja jaksan oikeasti lukea, isot pisteet siitä! Mahtavia, tarkkoja kuvia, hyvin ja vaivalla panostettuja postauksia, positiivista fiilistä ja rentoa aitoutta, me likes! :)

"Ajatusnauhoja kuviin kiedottuna, mutta myös satunnaista jutustelua uusista villasukista ja valokuvia elämästä :)"

Taas kerran mahtavia kuvia höystettynä ihanilla pienillä teksteillä, jotka on niin hienolla tavalla toteutettu, että jokainen postaus on pieni taideteos! :--D Mulla loppuu hei kohta superlatiivit kesken näitä teidän blogejanne hehkuttaessa, mutta tän blogin fiilistä on vaan pakko rakastaa!

Linkki"sekasotkua joka koostuu pääasiassa mun ajatuksista, fiiliksistä ja kuvista"

Voisin kirjoittaa tähän aikalailla samat asiat, mitä kirjoitin ylemmän blogin esittelyyn. Lisättävää lähinnä se, että itse en käyttäisi tän blogin yhteydessä sanaa "sekasotku", vaan ennemminkin ihanan monipuolinen ja kauniisti toteutettu blogi ihanilla ajatuksilla ja kuvilla kuorrutettuna!

"19-vuotias tyttö Jyväskylästä kirjoittelee ja länttäilee kuvia lähinnä tyylistään!"

Ihanan aito ja persoonallinen tyttö, blogi taas sopiva sekoitus tekstiä ja kuvia! Ehdoton helmi! :)


"olen kakskytvuotias hupakkotyttö joka yrittää tehdä maailmasta (ainankin omastaan) söpömpää ja kauniimpaa ja siitä ikuisuusprojektista ja vähän sen vierestäkin kuvailen ja pikkaisen kirjoittelenkin englanniksi tuohon blogiini:3"

Tää on niin suloinen ja ihana blogi, että säästin sen tarkoituksella viimeisimmäksi, koska se ainakin mulle jäi myös parhaiten mieleen. Juuri tällaisten blogien takia näitä linkkaa blogisi -juttuja kannattaa selkeästi tehdä, koska en tiedä olisinko muuten mistään tähänkään blogiin tietäni löytänyt! Onneksi löysin nyt :) Hyväntuulen blogi kauniilla, suloisilla kuvilla ei varmasti voi saada ketään ainakaan huonommalle tuulelle!

Yhteenvetona voisi siis sanoa, että muhun on selkeästi iskenyt kauniit, kuvapainotteiset blogit, jotka saavat hyvälle tuulelle pelkästään jo ulkoisella olemuksellaan. Toki tässä pitää ottaa nyt huomioon se, että kuvapainotteiset blogit erottuivat selkeästi edukseen kun lähtökohtana oli selata 150 blogia läpi etsien sieltä itselleen uutta luettavaa. Olisin enemmän kuin mielelläni perehtynyt enemmän myös tekstipainotteisiin blogeihin, mutta ymmärtänette varmaan sen jo vaativankin hieman enemmän myös lukijoiltaan päästä sellaisiin sisälle :)

Minulle blogit muutenkin ehkä ovat parhaillaan kauniita hetkiä keskellä arkea, ihania kuvia, pieniä tekstinpätkiä ja irtiottoja arjesta. Ymmärrän täysin ne lukijat, jotka eivät jaksa selata hehtaarimittaisia avautumisia läpi, koska usein inspiroituminen tapahtuu juurikin niistä kuvista, ja hyvin hyvin harvoin itse tekstistä. Ja kun kyseessä on uusiin blogeihin tutustuminen, mulle ainakin blogin visuaalisella ulkomuodolla on niin suuri merkitys, että monia sekavan ulkonäön omaavia ja pienillä ja epäselvillä kuvilla varustettuja blogeja ei edes jaksanut lukea etusivua pidemmälle, valitettavasti.

No, se tästä mun pienestä ja tiiviistä tekstinpätkästä, löysittekö näistä uusia suosikkeja? Mitkä ylipäätään ovat sellaisia asioita, jotka teidät saavat koukuttumaan uusiin blogeihin? :)

Tunnisteet: ,

21 kommenttia:

27. tammikuuta 2012 klo 12.46 , Blogger Joanna kirjoitti...

Oi apua kiitos, superkiva että tykkäsit!! :) Löysin tästä myös itselleni vähän luettavaa!♥

 
27. tammikuuta 2012 klo 13.59 , Blogger jenni kirjoitti...

hyviä blogeja kyllä valitsit :-) kunnioitan kyllä hommaasi, kun mietin sitä määrää, minkä joudut kahlaamaan läpi ja karsimaan sieltä joukosta suosikkisi!

 
27. tammikuuta 2012 klo 14.04 , Blogger nina kirjoitti...

oho vähänkö yllätyin! kiitos hurjasti<3 ja löysinpä pari uutta joita jään varmasti seuraamaan, jei:}

 
27. tammikuuta 2012 klo 14.18 , Blogger Heidi kirjoitti...

Taas löytyi aivan mielettömiä uusia blogeja täältä! Lisäksi myös suuri hymyn ja hämmästyksen aihe, kun huomasin linkin omaankin blogiini! Kiitän ja kumarran erittäin suuresti :)

 
27. tammikuuta 2012 klo 21.12 , Blogger Lauralinnea kirjoitti...

Ohhoh, ihana kuulla että tykkäät mun blogista. Vau kiitos oon ihan sekasin :) ♥

 
27. tammikuuta 2012 klo 23.22 , Blogger nnu kirjoitti...

Nyt ymmärrän pompsahtaneet luvut tilastoissa, kiitos. : )

 
27. tammikuuta 2012 klo 23.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yleensä en juurikaan selaile "Linkitä blogisi"-postauksiin linkattuja blogeja, mutta tässä postauksessa on ainakin muutama, joihin pitää tutustua paremmin. :)

Mulle uusissa blogeissa on tärkeätä sekä kuvat että teksti. Tekstin tulee olla selkeää, ei täysin kirjakielistä, mutta ymmärrettävää ja sitä pitää löytyä postauksesta edes jonkin verran. Toki on hienoja kuvablogejakin, mutta kuvien lisäksi kaipaan myös edes pientä tekstipätkää.

Blogin visuaalisen puolen pitää myös olla kunnossa, eli ulkoasu banneria ja taustaa myöden pitää olla sopusoinnussa muun sisällön kanssa. Tausta ei mielestäni saa olla esimerkiksi liian räikeä tai huomiotaherättävä, ettei se vie huomiota pois siitä tärkeimmästä, eli sisällöstä.

Lisäksi totta kai bloggaajan persoonassa pitää olla jotakin, johon voi samaistua. Plussaa on sekin, että bloggaajassa on omaperäisyyttä, joka erottaa hänet muista bloggaajista.:)

 
28. tammikuuta 2012 klo 0.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oooo, number one on ihan ykkönen! Ihmettelen tota lukijamäärää, toi blogi on nii helmi et ansaittis tuhat kertaa ton verran. :o

 
28. tammikuuta 2012 klo 2.43 , Blogger Joanna kirjoitti...

Itse ainakin blogeissa arvostan kauniita kuvia, mielenkiintoisia aiheita ja semmosta kepeetä kirjoitustyyliä joka saa hymyilemään :> Ainakin itte pyrin aina siihen ja testautan kirjoituksia kavereilla - hymyn leveydestä voi sitten arvioida osuiko nappiin eli ei.

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.09 , Blogger jenni kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia porukka ottaa! Suuri työ sulla, mutta hyvät valitsit! Näistä jää kyllä ehdottomasti osa lukuun!

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.16 , Blogger llaura kirjoitti...

kiva kuulla! :)

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.17 , Blogger llaura kirjoitti...

heh, no jos kattoo jotain NFV-Emmille tulleiden linkkausten määrää samanlaiseen postaukseen, niin tää oli vielä ihan lastenleikkiä :D

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.17 , Blogger llaura kirjoitti...

eipä kestä :> !

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.17 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, hyvä että hymyilytti! ♥

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.17 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, olepa hyvä! ♥

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.18 , Blogger llaura kirjoitti...

:)

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.19 , Blogger llaura kirjoitti...

hyviä pointteja! :) yleisesti minäkin tosiaan sitä tekstiäkin sekaan kaipaan että jään ihan todenteolla säännöllisesti seuraamaan, ja niiltä teksteiltä aika paljon myös vaadinkin!

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.19 , Blogger llaura kirjoitti...

ehkä se sieltä pikkuhiljaa nousee ansaitsemalleen tasolle :)

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.19 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, ihana! :)

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.20 , Blogger llaura kirjoitti...

no mutta hyvä että tuli hyötyä tuosta työstä kuitenkin :)

 
28. tammikuuta 2012 klo 17.29 , Blogger Tiina kirjoitti...

voi, näissä oli useita kovin kivoja! yleensä minua ärsyttää tämmöset "linkkaa blogisi" -juttujen tulospostaukset, mutta sie olit valinnu muitaki ku vain jo valmiiksi suosittuja blogeja :) kiitos siitä.

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu