Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WHATEVER

lauantai 11. helmikuuta 2012

WHATEVER


Ihana KAN DEE SHOP tarjosi mulle taas valkattavaksi valikoimistaan yhden topin, ja tällä kertaa kotiin päätyi tuo musta toppi ylösalaisin olevalla ristillä. Tykkään kyllä hurjasti tosta topista, sen vähän oversize-meiningistä ja materiaalista, KAN DEE SHOPin printeistä nyt puhumattakaan! Mä niin näen tän jo noiden farkkushortsien ja mustien Conssien kanssa pienen rusketuksen kanssa päälläni ehkä koko ensi kesän. Mä itseasiassa tunnun näkevän varsin paljon jo ensi kesältä, toivottavasti näen oikein, koska en jaksaisi millään odottaa helteitä, aurinkoa ja ennen kaikkea LOMAA, jollaista mulle on jopa kuukauden verran kertynyt pidettäväksi, wohoo :---) Ois mulla tosin talvilomakin tossa viikolla kymppi, äkkilähtö, anyone?!

Tää nyt oli vähän tällainen välipalapostaus, ens viikolla kannattaa pysyä myös kuulolla, koska sain tuolta KAN DEE SHOPISTA myös teille jotain pientä kivaa arvottavaksi ;--) Mutta palataan siihen myöhemmin! Mä jatkan nyt mun megalöllölauantain viettämistä, Kimmo on jollain duuninsa aluepäivillä, Elvi makaa poikittain makuuhuoneen lattialla, ja itse ajattelin kaivautua vielä hetkeks peiton alle - huonon kirjan kanssa. Mikähän siinä on, ettei luonto anna periks lopettaa sitä kesken/alottaa uutta tilalle, vaan toi on pakko väkisin vääntää loppuun asti?!

Tunnisteet: ,

20 kommenttia:

11. helmikuuta 2012 klo 11.29 , Blogger Maaria kirjoitti...

Itellä on ihan sama juttu kirjojen kanssa. Tosin saatan joskus lukea kahta kirjaa.

Nuo tatuoinnit näyttää hyviltä, kun ovat niin siroja :)

 
11. helmikuuta 2012 klo 12.01 , Blogger IraCassandra kirjoitti...

Mäkin oon jo alkanut nähdä mielessäni monia ensi kesän asukokonaisuuksia, KESÄ TULE JO! Onneksi sentään pakkanen on laskenut sieltä paristakympistä seitsemään :)

 
11. helmikuuta 2012 klo 13.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oo kesä vois tulla jo! :)
ihaana toppi! minkä kokoinen on toi sun yksilö? on vissiin vähän löysä päällä eikä sellanen tiukkapiukka? :D

 
11. helmikuuta 2012 klo 13.50 , Blogger llaura kirjoitti...

mä en pysty koskaan kahteen kirjaan kerrallaan :D outoa! mutta kiitos!

 
11. helmikuuta 2012 klo 13.51 , Blogger llaura kirjoitti...

alkua sekin! ehkä se kesäkin sieltä tulee pian, ja ihana kevät ennen sitä! <3

 
11. helmikuuta 2012 klo 13.51 , Blogger llaura kirjoitti...

s! mulla on yks m, ja se on HUGE :--D siellä sivuilla on jokaisen tuotteen kohdalla tosi hyvä koko-opas, auttaa huomattavasti koon valitsemisessa :)

 
11. helmikuuta 2012 klo 13.55 , Blogger Inka kirjoitti...

Ihania kuvia! Oon tykännyt omista ostoksistani kyseisestä kaupasta tosi paljon.

 
11. helmikuuta 2012 klo 14.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaa, mä niin haluisin tilata tuolta jotain! ehkä innostun tässä jossain vaiheessa...

 
11. helmikuuta 2012 klo 14.50 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos! ja kiva kuulla :)

 
11. helmikuuta 2012 klo 14.51 , Blogger llaura kirjoitti...

ehkä! mä joudun ehkä itekin tekee ihan oikeeta tilausta kohta tonne, en kestä miten kivoi tuol uutuuksissa on noi cropatut topit!

 
11. helmikuuta 2012 klo 15.44 , Blogger Katri kirjoitti...

Haa, just itse pungersin väkipakolla yhden ei-niin-hyvän kirjan loppuun. En muista olenko ikinä jättänyt yhtäkään kirjaa kesken. Pitäisi varmaan ihan opetella sellanen tapa. Harvoin kun ne huonot kirjat muuttuu paremmaks loppuakaan kohden.

 
11. helmikuuta 2012 klo 17.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä kirjaa luet? :) Mulla on yleensä kans pakko lukea loppuun asti. Ootan, että se maagisesti parantuisi. Harmi vaan, ettei ne lähes koskaan parannu :D

 
11. helmikuuta 2012 klo 18.31 , Blogger llaura kirjoitti...

joo ei ne kyllä yleensä siitä parane.. mutta kai niitä huonojakin on välillä hyvä lukea, tuntuupa niiden jälkeen hyvät vaan entistä paremmalta?! :D

 
11. helmikuuta 2012 klo 18.34 , Blogger llaura kirjoitti...

Anja Snellmanin Parvekejumalat.. aihe ok, tarinakin varmaan ehkä ois, mutta mä jään koko ajan jumiin siihen, etten tykkää sit yhtään kyseisen kirjailijan kirjotustavasta. + kirja on täynnä ärsyttäviä asiavirheitä, tyyliin vaikka minäkään en somalikulttuurista maailman eniten tiedä, tiedän sentään että somaleilla on KLAANEJA, ei HEIMOJA, ja en vaan pääse yli siitä, että lähdetään kirjottaa kirjaa noinkin tollasesta asiasta, josta ei viitsitä edes pohjatietojen vertaa ottaa selvää...... :D

kiva tilitys, mutta siis joo. harvoin ne paranee, mutta on joskus niinkin käyny että itse kirja ei lukiessa ollu mikään taivaita hipova kokemus, mutta jälkeen päin katsottuna kokonaisuus oli kuitenkin ok. mutta ehkä joskus vois luovuttaakin.. :D

 
11. helmikuuta 2012 klo 23.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anja Snellman on yksi niistä kirjailijoista, joiden tuotoksia en edes suoraan sanottuna viitsi lukea. Kieli on jotenkin niin ylikirjallista ja tekemällä tehtyä. Ainakin niissä kirjoissa, mitä oon lukenu. Harmi sinänsä, sillä toi aihe on niin mielenkiintoinen itsessään.

Joskus tuntuu, että aikaa kultaa muistot huonojen kirjojen kohdalla. Vähän ajan päästä ajattelee, ettei se nyt niin kamala ollut, vaikka lukiessa on on suurin piirtein vääntänyt kyyneleitä huonouden takia. :D

Luen muuten tällä hetkellä sinunkin suosittelemaa Puolikas keltaista aurinkoa -kirjaa. Vaikuttaa ainakin tähän mennessä hyvältä :) Kiitos siis vinkistä :)

 
12. helmikuuta 2012 klo 9.52 , Blogger llaura kirjoitti...

joo mulla on selkeesti aika kullannut muistot siitä Snellmanin Lemmikkikaupan tytöistä kun erehdyin samalta nappaa uudenkin kirjan luettavaks.. Inhosin jo siinä kirjassa tota tollasta vähän överiä tekotaiteellisuutta, samalla tapaa kun inhoon sitä et se on selkeesti joskus kuullu trendikkäitä sanoja kuten "Facebook" tai "Madonna" ja se tiputtelee niitä tekstin sekaan ihan kun se tietäis niistä yhtään mitään.. Okei, tällasia oli vielä enemmän siinä Lemmikkikaupan tytöissä, mutta niistä vaan oikein loistaa et "hei, tääl on nyt pinnalla, käytetään tätä, ei sil niin väliä etten tiedä mikä se on ja onko se oikeesti tän ikästen keskuudessa pinnalla" :---D

mutta kiva että oot tosta Adichien kirjasta tykänny, se oli ihana!

 
12. helmikuuta 2012 klo 16.34 , Blogger Hanna kirjoitti...

söpö toppi, noilta nettisivuilta löytyy kyl vaik mitä ihanuuksia !

 
12. helmikuuta 2012 klo 19.38 , Blogger llaura kirjoitti...

siel on kyllä vaikka mitä kivaa! :)

 
13. helmikuuta 2012 klo 17.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oks sulla tossa oikeessa kädessä tatskana teksti? saako kysyy mitä siinä lukee? :)

 
13. helmikuuta 2012 klo 17.58 , Blogger llaura kirjoitti...

on teksti ja en oo valitettavasti halunnu kertoo sen sanomaa tänne blogin puolelle, joten en sitä nytkään paljasta, sorry :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu