Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

KYLYMÄ

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

KYLYMÄ


takki&neule: Only / leggarit: Gina Tricot / kangaskassi: KANDEESHOP (+no worries, mulla
on vielä noiden villahousuleggareiden alla yhdet fleeceleggarit, jo tarkeni!)


Yllä eilisen shoppailuasu! Kokeilin jotain niinkin villiä vetoa, kuin ensimmäisen kerran kotoa poistumista sitten maanantain :--) No, poistuin mä kyllä keskiviikkona töihin ja palasin sieltä viisi tuntia myöhemmin 38,6 asteen kuumeessa, joten se siitä hyvästä ideasta. Kuitenkin melkein viikon sohvalla makaamisen ja kymmenien muumijaksojen katsomisen jälkeen eilen alkoi hieman tuntua siltä, että pakko päästä ulos! ...ja koskan itse ULKONA oli hieman viulakka, suunnattiin K:n kanssa Isoon Omenaan katsomaan joko Marimekko sydän Converse -malliston Muija-kuosiset kengät ovat tulleet myyntiin (eivät olleet). Käytiin samalla syömässä Ompun nuudelimestassa (pettymys..), kiertämässä parit liikkeet ja lihottamassa itseämme vielä Arnoldsin donitseilla, jonka jälkeen suunnattiin takaisin kotiin harrastamaan tätä sohvalla makaamista. Voi terveys, tule pian takaisin. Onneksi Cubuksesta tarttui mukaan mitä ihanin ruutuflanellipaita, hintaa 4,90e! :--) Mulla alkaa vähän hämärtyä ajatus siitä, miksi mä inhosinkaan alennusmyyntejä niin paljon....

Tunnisteet:

14 kommenttia:

5. helmikuuta 2012 klo 12.17 , Blogger Katjas kirjoitti...

Mun oli ihan pakko komentoida sun blogia..eli oon aina kattonu tota nimeä "rokkirekki" ja ohittanut sen kuvitellen että täällä on joku hevari joka laittaa marilynmanson tyylisiä kuvia, en tiiä mistä toi mielikuva on lähtenyt. Nyt kuitenkin uskaltauduin vierailemaan blogissasi ja tykkäsin tosi paljon! Oot niin kaunis ja sulla on upee tyyli! Oot tosi luonnollinen mutta samalla osaat säväyttää vaatetuksessa ja kirjotuksissa! sait ehdottomasti uuden lukijan :) Hauskaa sunnuntaita!!

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä niin tykkään tuosta sun tukasta =) ja taas kivan simppelistä asusta!
nasu86

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa että joku muukin kuin minä kattoo Muumeja noin ahkerasti :D (toivottavasti oikeesti katot niitä eikä toi oo vaan joku sanontatapa josta en oo kuullu... :'D)

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.10 , Blogger Sofia Lundahl kirjoitti...

sun tugga <3 ja kiiva asu :)

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

se nuudelimesta oli ennen paljon kivempi ku sai ite kerätä haluumansa kasvikset kulhoon ja valita kastikkeet ja kaiken, nyt se on ihan tyhmä ku pitää niist muutamasta valmiista vaihtoehdosta valita! :D

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.22 , Blogger Mari kirjoitti...

Alennusmyynteihin pitää osata suhtautua oikein niin niistä voi jopa nauttia! Ekoina päivinä mulla ei ainakaan kestä hermot käydä niissä kaikista täyteensullotuimmissa liikkeissä kuin korkeintaan asustepuolella (ei sovittamista!), hiljaisemmissa paikoissa saatan jopa sovittaa jotain yläosia. Sitten kun aletuotteita on vielä alennettu ja kaupat hiljentyneet, on kiva käydä tekemässä löytöjä ja vaikka sovittamassa jopa housuja. Ja mä ainakin löydän huiveja, pipoja, koruja, laukkuja jne vielä alen loppumetreilläkin, ja niissä on se hyvä puoli ettei tarvitse tuijottaa kokolappuja. :)

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.28 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, hämäävä nimi siis :--D jos jaksat selata alkuun asti, niin blogin ihan ensimmäinen postaus kertoo, mistä tuo nimikin on peräisin :) mutt kiitos ihanasta kommentista, ja toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin ! <3

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.28 , Blogger llaura kirjoitti...

mä katon aina muumeja kun oon kipee!! :D

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.28 , Blogger llaura kirjoitti...

thänkjuu!

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.29 , Blogger llaura kirjoitti...

joo ei oikein vakuuttanu, se safka ei ensinnäkään maistunu miltään ja sit ku oltii keksitty se niiden maustepöytä, niin se ei enää pelastanu mitää kun koko ruoka oli jotenkin ällörasvasta ja ..vetistä? hmm. no, eipä tarvii mennä enää uudelleen :D

 
5. helmikuuta 2012 klo 14.32 , Blogger llaura kirjoitti...

joo, totta varmasti, mutta niin kauan kun ite oon vaatekaupas töissä, en tuu nauttii mistään alekrääsän selailusta hyvin pitkään aikaan :D kun ite näkee sen alelaittomeiningin, niin hävii kyl viimesetkin kiinnostuksen rippeen muidenkaan liikkeiden varastojen tyhjennyksiä kohtaan <:)

 
5. helmikuuta 2012 klo 16.17 , Blogger rosenred kirjoitti...

Muumit on parasta viihdettä juuri silloin kun makaa kipeänä kotona! Itse tykkään alennusmyynneistä, ihmettelen kun kaikki aina väittää inhoavansa niitä mutta silti siellä sitä porukkaa on vaikka miten paljon :)

 
5. helmikuuta 2012 klo 18.25 , Blogger llaura kirjoitti...

http://rokkirekki.blogspot.com/2011/12/alehulluus.html ei mul muuta aiheesta :) ja muumit todella on parausta kipeysviihdettä!

 
6. helmikuuta 2012 klo 20.36 , Blogger Maiski / Nuotin vierestä kirjoitti...

Muumijaksot <3

http://nuotinvieresta.blogspot.com/

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu