Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vapaapäivää kuvina

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Vapaapäivää kuvina
 Mikä megailma! Ja vielä mun vapaapäivänä! Fantsuu! Hengailin tänään kaupungissa esim. Peetan ja myöhemmin Emmin seurassa, nautin auringosta, hyvästä seurasta ja kesästä. Ja tiedän, ettei sais valittaa, mutta valitan ihan vähän silti: mua vä-syt-tää!! En oo ollu koko päivänä yhtään parhaimmillani, myööööh. En tiedä mikä mulla on, luulen, että mun voimille käy vähän tää työtahti kun ei ole ihan kamalasti koskaan kahta vapaata putkeen. Ok, ei ole välttämättä koskaan kuin kolme päivää putkeen töitäkään, mutta jotenkin tuntuu, että jaksais paremmin sen perus viis töitä kaks vapaata -tahdin kanssa. Tai sit vaan valivalitan turhasta ja voisin olla hiljaa. Ehkä teen niin ja meen jatkaa parvekkeella istuskelua ja viimeisen kuvan kadun liikenteen seuraamista ennen yöpuulle käymistä. 

Tunnisteet:

6 kommenttia:

5. heinäkuuta 2012 klo 2.03 , Anonymous nasu86 kirjoitti...

toi tee on niin hyvää :) upeita kuvia!!!

 
5. heinäkuuta 2012 klo 16.41 , Anonymous piu kirjoitti...

Se on ihan totta ettei yhden päivän vapailla jaksa vaikkei pitkiä työpätkiäkää olis. Ite olin viime vuonna samanalaisessa tilanteessa, ei yhden päivän vapaalla ehdi virittäytyä vapaalle. Eikä tuu rentouduttua kun tuntuu että pitää sen lyhyen vapaan aikana keretä niin paljon. Nyt teen itse välillä jopa kahdeksaa päivää töitä putkeen, mutta kun vastapainona on aina 2-4 vapaata niin kummasti jaksaa. :)

 
5. heinäkuuta 2012 klo 19.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muistan bonganneeni sun kirjapostauksestasi, että olet lukenut Sofi Oksasen Puhdistuksen, jos en aivan väärin muista. :) Mitä tykkäsit kyseisestä kirjasta? :)

 
5. heinäkuuta 2012 klo 19.49 , Blogger llaura kirjoitti...

kiiiitos!

 
5. heinäkuuta 2012 klo 19.50 , Blogger llaura kirjoitti...

joo nää ykkösvapaat on kyllä yllättävän rankkoja :< ne tulee vielä tosiaan tupattua ihan täyteen kaikkia treffejä ja tapaamisia, ei kerkee yhtään rentoutua!

 
5. heinäkuuta 2012 klo 19.51 , Blogger llaura kirjoitti...

ihan oikein muistat! luin sen pari kesää sitten ehkä? en jotenkin sille oikein syttynyt, en tiedä onko vika mussa vai Sofissa, mutta ei ihan kohdattu toisiamme :D en oo muita Oksasen kirjottamia kirjoja tosin lukenut, joten voi olla myös teoksesta kiinni. Mielenkiintoinen aihe, persoonallinen kerronta, mutta jotenkin se ei päässyt kauheen syvälle mun mielestä?

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu