Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Reipas koululainen

torstai 15. syyskuuta 2011

Reipas koululainen


poncho: Lindex / musta paita: BikBok / farkut&paitapusero: ONLY / kengät: Monki

Ja anonyymien ihanasta maailmasta takaisin asujuttuihin! Uudet buutsit syksyksi - check! (Sekä vesisateen stailaama tukka - check...) Himoitsin noita Monkin kenkiä jo heinäkuussa tässä kollaasissa, ja olenkin siitä asti niitä käynyt säännöllisin väliajoin keskustassa etsimässä. Ja kun ne viimein pari viikkoa sitten Forumin liikkeestä löytyivät ja olivat vieläpä juuri sellaiset kuin olin toivonutkin, niin voin kertoa olleeni varsin onnellinen :) Kengät ovat löytäneet tiensä yhteen jos toiseenkin asuun jo tässä välissä, mutta yllä ne oli viime torstaisessa kouluasussa mukana, ahkerana tyttönä raahauduin taas yliopistolle huomaamaan, että ryhmätunti on peruttu. Kiitti tästä.

Nyt on kuitenkin kokopäiväiset työviikot ainakin hetkellisesti takana, ja pitäisi oikeasti keskittyä siihen kouluun! Onneksi olin ihan vahingossa ottanut itselleni maailman mielenkiintoisimman kurssin nyt ensimmäiseen periodiin (Suomen kielen rakenteet ja niiden opettaminen, rakastan pieniä kielioppisääntöjä ja pilkun viilaamista ♥), mutta mua myös ihan vähän jännittää mennä ensimmäiseen tapaamiseen proseminaarityöohjaajani kanssa, koska ajattelin kevyesti ilmottaa, että vaihdan aihetta. Tälleen puolen vuoden jälkeen.

Mullahan oli tutkimussuunnitelman esitys jo keväällä, ja kyhäsin nopeasti edes jotain kasaan, ja minunhan piti vääntää sitä työtä myös kesällä, mutta paskan marjat mä mitään tehnyt. Joten nyt sitten syksyllä megavauhtia tuon kanditutkielman kimppuun, mutta ohjaajan suhtautuminen tuohon aiheenvaihdokseen kieltämättä vähän jänskättää.. :D Valitsin vielä viime tammikuussa kaikkein tiukimmaksi tietämäni ohjaajan, koska tajuan tarvitsevani koulun suhteen ihan reippaasti painostusta, hmm.. No, jos yllättäisin sen maikan ja tekisin ensi maanantaiksi kokonaan uuden tutkimussuunnitelman pienine teoriaosuuksineen, niin ehkä se siitä? Ja jos oikein mielikuvitusta käytetään, niin ehkä tuo aihe loppujen lopuksi onkin vain tiukka rajaus alkuperäisaiheesta. Joo, niin se menee, hyvä minä!

Ja sitten taas niitä teidän asumielipiteitänne? :)

Tunnisteet:

14 kommenttia:

15. syyskuuta 2011 klo 14.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun pää on aivan loistava sun asioiden puolustusasianajaja! Ja asu namu! - Nick

 
15. syyskuuta 2011 klo 14.11 , Anonymous doggie_lover_91 kirjoitti...

aivan ihana tuo huivi tai mikä onkaan. :D jos oon ymmärtänyt oikein niin toi koirahan on siis sun ja kimmon yhteinen? onko se kovasti rajoittanut teidän elämää? jos asuisit yksin ja saisit valita niin ottaisitko koiraa? mulla on muutto omaan kämppään edessä ja kun kotona on aina ollut koiria, tuntuisi luonnolliselta ottaa itselle sitten oma karvaturri. mietin kuitenkin, että koira vaatii paljon aikaa, että rajoittaako se sitten liikaakin yksinasumisen riemua. apua.

 
15. syyskuuta 2011 klo 16.26 , Blogger emma kirjoitti...

täydelliset buutsit:o!

 
15. syyskuuta 2011 klo 16.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin kuule vaihdoin kandiaihetta ja ohjaajaa ja vielä lopullisessa aiheessa tutkimusmenetelmää. Taisin olla kaikkien ohjaajien unelmaopiskelija. Heh. Tsemppiä vaan! Kannattaa valita sellainen aihe, josta saat työn tehtyä ilman elämää suurempaa tuskaa, koska loppujen lopuksi gradu on niin työläs, että kandiin ei kannata uhrata liikaa aikaa, kuten minä tein.

 
15. syyskuuta 2011 klo 17.04 , Blogger Senja kirjoitti...

mahtavat saappaat! käytännölliset ja sopii vaikka mihin asuun :) harmi, kun turussa ei ole Monkia!!

 
15. syyskuuta 2011 klo 19.26 , Blogger Susu kirjoitti...

Neuleen ja kauluspaidan kombo toimii!:)

 
15. syyskuuta 2011 klo 20.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei tosi kiva asu:) mistä noi sun sormukses on?

 
16. syyskuuta 2011 klo 0.38 , Blogger llaura kirjoitti...

Nick: hyvä että edes se :D

doggie lover: yhdessä ollaan se otettu, mutta siis munhan se tavallaan on - eli jos nyt satuttas esim eroamaan, niin mulle se jäis. nyt kun koiran kanssa on tottunut olee, niin uskoisin kyllä yksinkin sen kanssa pärjääväni, mutta en tiedä lähtisinkö ehkä sinkkuna ainakaan ihan heti ottamaan koiraa? kannattaa ehkä jonkin aikaa asua yksin ilman mitään koiria/muita suurempia sitoumuksia ja kuullostella miten se elo alkaa sujua - jos huomaat olevasi paljon pitkiä päiviä poissa, illalla myöhään jossain ja menot on kovin epäsäännöllisiä, niin ehkä koiranoton aika on sitten joskus vähän myöhemmin :)

emma: eiks o!

anonyymi: haha, hyvä kuulla :D toi uus aihe helpottais työtäni huomattavasti, alkuperäisestä sais ihan iisisti gradun väännettyä jos ois aikaa/jaksamusta käyttää useampaa tutkimusmenetelmää :) mutta kiitos kivasta kommentista!

Senja: ne on ihan huiput kieltämättä :)

Susu: kiitos!

anonyymi: tack! molemmat on Kalevalan sormuksia, toinen joululahja äidiltä, toinen Annalta ja Meriltä :)

 
16. syyskuuta 2011 klo 17.21 , Anonymous Emmi kirjoitti...

Mitä opiskelet? Oot varmaan kertonut aiemmin, mut oon uusi lukija, enkä nopeasti etsimällä löytänyt vastausta:) kivaa syksyä!

 
16. syyskuuta 2011 klo 17.37 , Blogger llaura kirjoitti...

Emmi: Varhaiskasvatustiedettä yliopistolla, eli siis lastentarhanopettajaks tällä hetkellä :)

 
16. syyskuuta 2011 klo 20.19 , Blogger eerika kirjoitti...

rakastuin tohon kaulahuiviin ja saappaisiin! ihanat! (:

 
17. syyskuuta 2011 klo 1.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana asu! heh, näytät viimeises kuvassa blondilta japanilaiselta koulupojalta :D

 
18. syyskuuta 2011 klo 22.31 , Blogger Hanna kirjoitti...

mikä ihanainen huivi ja saappaat myös ! olin jo toiveikas, et löytäisin nahkaiset tuommoiset, mutta onko noi Monkin nahkaa ? ja mainio tuo anonyymiyden kymmenen kultaista sääntöä :---D

 
19. syyskuuta 2011 klo 21.32 , Blogger emmi kirjoitti...

ooh, nuo kengät on pyhä täydellisyys! oon koko kesän miettiny, et syksyks ois saatava jotain ton tyylistä, ja ylläripylläri, taas ne kylmät syys ilmat yllätti meikän :(((

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu