Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Takkifiilistelyä ja viimeinen päivä osallistua arvontaan!

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Takkifiilistelyä ja viimeinen päivä osallistua arvontaan!






takki: Vero Moda / neule: GT / toppi: Weekday / farkut: ONLY / kengät: Nelly.com

Oon ihan vähän onnellinen, että muistin VIIMEIN viime viikolla patistaa Kimmon hakemaan syys- ja talvitakkimme ullakkokomerosta, alkoi nimittäin jo ihan hippasen tulla vilu neuleissa ja 3/4-hihaisessa cropatussa keinonahkatakissani.. :D Oisin toki itsekin ullakolle mielelläni kavunnut, mutta kun ainoa käypä avain sinne roikkuu K:n avainnipussa, niin ei paljon hyödyttänyt sinne yksin lähteä hyppimään. No, nyt on viimetalvinen superlempparitakkini taas käytössä, tuota samaa saa muuten tänäkin vuonna Vero Modasta :) ! Mun omassani tosin olikin vetskari rikki, paljonkohan moisen joutuisi pulittamaan?! Oli muuten varsin tyypillistä minua, että takki tuli varastosta vetoketju täysin ylös jumittuneena - ei sit käyny mielessäkään, että se ois ehkä ollu kivempi väkertää auki silloin viime keväänä saman tien kun se on jumiin mennyt kuin nyt puolen vuoden jälkeen sitten taistella sen kanssa puoli tuntia ennen käyttöönottoa...

Mutta hei, vielä pieni muistutus, nimittäin tämä arvonta on vielä tämän päivän käynnissä! Jos et ole siihen vielä osallistunut, mutta 50 euron Andiamon lahjakortille olisi käyttöä, käy ihmeessä osallistumassa siihen, aikaa on vielä tämän päivän kello 23:59 saakka! :) Tänne siis hop hop! Itse hyppään ihan juuri junaan ja matkailen kohti Joensuuta ja pikkusiskoani, palaillaan ehkä sieltä sitten huomenna :)

Tunnisteet:

7 kommenttia:

30. lokakuuta 2011 klo 14.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana takki =) ja muutenkin kiva asu nasu86

 
30. lokakuuta 2011 klo 15.12 , Blogger Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Tuo asukokonaisuus on ihana! Takki on tosi kiva ja huivi näyttää niin ihanan lämpimältä. Niin ja Elvi on suloinen :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 16.27 , Blogger Peeta kirjoitti...

Kyllä tosiaankin on jo talvitakkikelit =) Mullakin on itseasiassa toi sama takki ullakkokomerossa odottamassa esiin kaivamista..

 
30. lokakuuta 2011 klo 21.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana takki! munki pitäs pikkuhiljaa ostaa talvitakki :-D

 
31. lokakuuta 2011 klo 0.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi mulla on toi sama takki samassa värissä ja ai että se on ihana <3 yleensä joudun ottaa l-koon, että hihat ois tarpeeks pitkät kun oon tällänen metrikäsi, mut kerranki löyty takki jossa ne on riittävät pienissäki koissa!

 
31. lokakuuta 2011 klo 11.27 , Blogger llaura kirjoitti...

nasu86: kiitos :)

Reetta: kiitti :)

Peeta: musta on ollu ihana kun ei oo ollu mikään superkylmä, niin ton takin ja neuleen kanssa on ollu oikein sopiva! oon ehkä normaalisti kulkenu tossa vasta pakkasilla, joten ei ihme et on ollu sellanen fiilis et se ei oo kovin lämmin takki :D

noora: kannattaa ehkä :D ja kiitos!

anonyymi: toi on kyllä ihana, ja joo siin muuten on kyl varmaan normaalia pidemmät hihat kun mullakin ne tuppaa aina olee muuten vähän lyhyet :)

 
31. lokakuuta 2011 klo 19.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oooo aivan ihana asu :) ja jotenki rakastuin noihin kenkiin :>

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu