Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Musiikkiaakkoset, A-G

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Musiikkiaakkoset, A-G

Bongasin tän joskus aiemmin tänä vuonna jonkun blogista (ehkä Emmin?), ja jäin siitä asti miettimään omaa aakkoslistaani parhaista biiseistä. Ja nyt kun voin sen taas jossain muillekin esitellä, en malta olla sitä laittamatta tänne blogiin :) Jaan tämän nyt neljään eri postaukseen, jottei ihan kaikkia aakkosia käydä kerralla, täältä pesee nyt ensimmäinen satsi! Näitä on nyt vähän laidasta laitaan, nauttikaa ;)

A All The Small Things - Blink-182


Ja heti alkuun vähän nostalgista ikuisuushyväntuulenbiisiä!!

B Be The One - Jack Peñate




C Canal song - Iain Arcer



But my heart it never breaks
It just beats on despite the ache


Mulla ei oo minkäänlaista muistikuvaa miten tai missä tähän biisiin oon tutustunut, mutta tässä on sisällä hyvin paljon erilaisia Oslo-muistoja, joten ainakin jollain tavalla se liittyy siellä viettämääni vuoteen. Ja ehkä tuo yllä oleva lainaus biisistä on ollut mulle jonkinlainen "selviytymismantra", muistutus siitä, että noinhan se oikeasti menee.

D Dorchester Hotel - The Sounds



The Sounds on yksi ehdottomasti lemppareimpia bändejäni, ja tämä heidän paras biisinsä mun makuun! Ihanin. Vielä kun pääsisin näitä katsomaan livenä!

E Even If It Kills Me - Motion City Soundtrack



F (It Takes a) Fool Remain Sane



Okei, huijasin vähän, koska biisin nimessä ei tosiaan ole mitään sulkuja, vaan I:llähän se alkaa. I oli kuitenkin jo varattu, ja halusin niin kovin tän biisin tänne.. :D Mutta jos ette suvaitse huijaamista, voisi tähän iskeä myös The Arkin Father of a Son:in!


G Guiding light - Muse



Löytyikö yhteisiä suosikkeja? :)

Tunnisteet:

7 kommenttia:

6. marraskuuta 2011 klo 11.25 , Blogger Essi kirjoitti...

blink-182 ja sounds! <3

 
6. marraskuuta 2011 klo 12.06 , Blogger Saara kirjoitti...

Ei kyllä liity mitenkään tähän postaukseen mutta mä oon miettiny siitä asti kun aloitin lukemaan sun blogia, eli noin 1½ vuotta että mitenkä yks henkilö voi olla niin saman näkönen sun kanssa (olin kavereita sen kanssa about 7 vuotta sitten). Tänään sitten tuossa fb:tä selaillessa älysin että tää kyseinen henkilö on sun pikkusisko :D No eipä tarvia enää miettiä minkä takia ootte niin saman näkösiä.

 
6. marraskuuta 2011 klo 12.17 , Anonymous hannz kirjoitti...

Ihania biisejä! Tuli tosta C-kohdasta mieleen et ootko kuullu Mumford&Sons-yhtyeestä? Niillä on muutama ihan mieletön biisi, esim. the Cave, Winter Winds ja White Blank Page.. rrakastan!

 
6. marraskuuta 2011 klo 20.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei tää on tosi kiva postaus!
Oma musiikkimaku poikkeaa vähän omastasi, mutta pari semmosta biisiä löyty, jotka pitää käydä ostamassa jostain omalle koneelle ! :)

 
7. marraskuuta 2011 klo 0.10 , Blogger Emski kirjoitti...

Tää on kiva postaus! :)

http://coloryourstylee.blogspot.com/

 
7. marraskuuta 2011 klo 2.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blink-182, The Sounds ja Muse!

 
7. marraskuuta 2011 klo 10.24 , Blogger llaura kirjoitti...

Essi: <3!

Saara: haha, hassua :D mä en edes ymmärrä mistä tuo meidän samannäköisyys edes löydetään, mutta näemmä sitä sit ainakin jostain löytyy :)

hannz: ah, kiitos maailman parhaasta musavinkistä! kuuntelin koko eilisillan ja tän aamun tuota tuotantoa läpi :) noiden Little Lion Mania oonkin ihastellu jo aiemmin, mutten oo jotenkin tajunnu muita biisejään kuunnella!

anonyymi: jee! suositelkaa teidänkin lemppareita mulle!

Emski: kiva kuulla että tykkäsit! :)

anonyymi: sydän niille!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu