Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Joulua

maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulua


Joulu alkaa olemaan jo melkein takana, ja oli kyllä taas ihanaa ja tunnelmallista. Lunta tuli muutaman sentin verran aatoksi ja eiliseksi, mutta nyt viime yönä ne viimeisetkin rippeet olivat sulaneet sateen ropistessa pois. Tänään on ohjelmassa vielä täällä Varkaudessa löllöilyä ilman minkäänlaista suunnitelmaa, huomenna aamulla ajellaan sitten takaisin pääkaupunkiseudun suunnille. Voisin ihan mielelläni jatkaa tätä joulua vielä toisetkin kolme päivää.. Tai vaikka kolme viikkoa! Jännä myös palata arkeen, kun valmiiks jo kiehuttaa huomenna alkava aleviikko, jos en moisessa olisi töissä, niin kiertäisin seuraavan kahden viikon ajan vaatekaupat niin kaukaa kun vain mahdollista..

No, joulusta ei nyt sen enempää - eikä varmaan lahjoistakaan. Tiedän, että olitte ainakin tuossa arvonnassa kovasti toivoneet kunnon joulupostausta lahjoineen päivineen, mutta mulle tää juhla on niin intiimi ja perheen oma juttu, etten koe sen kummemmin haluavani sitä muun maailman kanssa jakaa, ymmärtänette varmaan :--) Myös kaikenmaailman lahjapostaukset ovat kovin turhia mielestäni, mutta ehkä mä muutaman lahjan teidän kanssa täällä vielä tällä viikolla jaan, kunhan kotiin päästään, kun ne nyt liittyvät samoihin aiheisiin mitä blogissa on aiemminkin käsitellyt! Mutta niitä tosiaan myöhemmin :) Nauttikaa vielä Tapaninpäivästä ja lomastanne te onnelliset, kellä sellainen vielä jatkuu! ♥

Tunnisteet:

7 kommenttia:

26. joulukuuta 2011 klo 13.39 , Blogger balle kirjoitti...

ihanan pieni piparkakkutalo! :)

 
26. joulukuuta 2011 klo 16.14 , Blogger HerminiCa kirjoitti...

Arvostan niin paljon että on vielä äitä ihmisiä joille perheen kanssa oleminen jouluna on tärkeämpää kuin tuo aattonakin barissa örveltäminen :)! Ihana tunnelma kuvissa :)!


http://herminica.blogspot.com

 
26. joulukuuta 2011 klo 20.51 , OpenID karpalokinuski kirjoitti...

itellä on ihan outo olo, kun loma jatkuu melkein tammikuun loppuun! ja itseasiassa senkin jälkeen on vielä ihan auki jatkuuko arki enempi töiden vai opiskelujen merkeissä, onneks jotain selvyyttä saanee tossa viikon päästä :) mutta ainoot velvollisuudet ennen helmikuun alkua on tosiaan yhen harkkatyöraportin yhen luvun kirjottaminen ja roller derbyn sääntöjen pänttääminen että ei ihan kauheesti vastuu paina :D

ihan mukava kasa teilläkin näyttää lahjoja olleen, meillä anoppi oli ollu vissiin kiltein kun sille kerty paketteja varmaan saman verran kun "lapsille" (eli mulle, miehelle ja sen siskolle) yhteensä!

 
26. joulukuuta 2011 klo 21.26 , Blogger Tytti kirjoitti...

oon niin samaa mieltä, miunkaan mielestä tarkat selitykset lahjoista ei kuulu blogeihin, mut vielä vähemman facebookin statukseks... mulla näkyy meinaan tälläsiä

"tänä jouluna lahjaks iPad,vaatteita,mummolta sormus ja 200 euroa rahaa!! voiko paremmaks mennä?"

ihan kun joulun tärkein asia ois lahjat huoh.. :/

 
27. joulukuuta 2011 klo 17.55 , Blogger Tiia kirjoitti...

Ihania joulukuvia, vaikkei lunta näytä ulkona olevankaan :P Meilläpäin oli tosiaan lumi maassa joulun :)

 
27. joulukuuta 2011 klo 22.18 , Blogger llaura kirjoitti...

balle: äiti oli moisen söpö itse leiponut!

HerminiCa: täysin samaa mieltä! :)

karpalokinuski: nonni, hyvä siinä lomiaan päivitellä toiselle, joka moista oo sitten kesän nähnykään.. :--D no mut ei, ihana jos sulla on vapaata! nauti siitä!

Tytti: no sanos muuta... !!

Tiia: olihan sitä meilläkin aatonaatosta joulupäivään, mutta tapanina iski tosiaan sade ja myrsky :)

 
28. joulukuuta 2011 klo 22.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu