Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viimeinen Tallinna-asu ja arvonnan voittajat!

torstai 22. joulukuuta 2011

Viimeinen Tallinna-asu ja arvonnan voittajat!



takki: ONLY / neule: GT / huivi: Zara / housut: Stradivarius

Ja vielä yksi julkaisematta jäänyt Tallinnassa kuvattu asu. En oo uskaltanutkaan tuon päivän jälkeen noita punaisia housuja jalkaani vetää, oli nimittäin neuleen alareuna ja Conssit värjäytyneet ihan punaisiksi päivän päätteeksi :--( No, kai se auttaisi jos housut nappaisi vaikka pesukoneeseen laskemaan ylimääräiset värinsä pois, mutta moinen "turha" peseminen ottaa jotenkin luonnolle, koska käyttövaatteita pestään oikeasti ihan liikaa, ja sit jengi ihmettelee miks farkut ei oo pysyny hyvänä tai akryylineuleet nukkaantuu. Terveisin Laura, joka osti tuon vaalean neuleen elokuussa, eikä ole pessyt sitä vielä kertaakaan! Ja ei, se ei ole ällö, vaan se on pysynynyt täydellisen hyvänä, koska se ei ole kokonaisia päiviä päällä ja se raikastuu mahdottoman kivasti kun sitä tuulettaa ulkona jatkuvat pesemisen sijasta. Tosin ne pakkasilmat olisivat kyllä kieltämättä vähän toimivammat tähän tuulettelutouhuun..

Ja hei, kiitos superisti kaikille osallistujille tuossa My Fiinan tarjoamassa koruarvonnassa! Oon ollu ihan fileinä onnesta ihanien kommenttejenne kanssa, pus! Tällä kertaa voittajaksi saatiin ykköspalkinnolle Mutteri sekä kakkoselle Miukku22, laittakaapa mulle sähköpostilla (rokkirekki miukumauku gmail.com) osoitteenne niin saan nuo korut matkaan! :) Muut voivat vielä käydä katselemeassa My Fiinan koruvalikoimaa ja jos tilaatte huomiseen mennessä, niin muistakaa iskeä kassalla alennuskoodi rokkirekki15, niin saatte 15 pinnan alennuksen vielä loppusummasta ! :)

Tunnisteet:

11 kommenttia:

22. joulukuuta 2011 klo 13.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse pesen usein vain alusvaatteita, sukkia ja sukkahousuja, muita vaatteita pesen todella harvoin! T-paitojakin voi helposti käyttää useamman päivän pesemättä, jos ei hikoile... Hameet ja pitkähihaiset selviävät pesemättä vielä kauemmankin aikaa!

Farkut alkavat minusta kyllä haista inhottavalle, jos niitä ei pese pitkiin aikoihin. Itse en kylläkään farkkuja edes käytä.

Mutta ennen käyttöä pesen kaikki vaatteet kerran, koska noissa vaatteissa on älyttömiä kemikaalimääriä. Selkeä esimerkkihän tästä on juuri nuo värit, mitä vaatteista lähtee välillä todellakin helposti. Itse kokeilin Carlingsissa eräiden farkkujen kangasta ja tästä sormeni värjäytyivät mustiksi. Not cool! Tästähän oli uutisissakin, kun ulkomailla H&M:n myymälien tytöntekijöitä ihan sairastui näistä kemikaaleista.... No joo aiheen ohi meni, mutta tosiaan, olen samaa mieltä siitä, että vaatteita todellakin pestään aivan liikaa :)

 
22. joulukuuta 2011 klo 14.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sopii hyvin yhteen noi housut neuleen ja Conssien kanssa! :)
Oon kans huomannut (täältä tai jostain muusta blogista lukeneena ja siitä viisastuneena), että vaatteet, neuleet pääasiassa, on pysyneet paljon parempina, kun niitä ei pese joka välissä. Ainakin jos on vaan muutaman tunnin pitänyt tiettyä vaatetta päällä, eikä se ole vielä ehtinyt likaantua, niin vaate käy pienen tuuletuksen jälkeen taas. :)

 
22. joulukuuta 2011 klo 14.12 , Anonymous Janna kirjoitti...

Rakastuin neuleeseesi! Olen yrittänyt metsästää tuollaista vaikka mistä, mutta ei ole vielä onnistanut.

 
22. joulukuuta 2011 klo 15.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi, ei sitä sun vanhan blogin puolella ollutta kirjapostausta varmaan oo missään näkyvillä? muistelin että siinä postauksessa ja sen kommenttiboksissa oli niin huisin kivoja kirjasuosituksia, että olis ollu kiva nähä se. muistan kun kirjottelin niitä ylös, mutta jossain vaiheessa sitten hävitin tietenkin sen paperin missä ne oli :(

 
22. joulukuuta 2011 klo 15.47 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: ei ne kaikki kemikaalit onneks ihan noita myrkkyjä ole! mutta joo, ymmärrän kyllä jos ne haluaa sieltä ennen käyttöä huuhtoa pois! :)

anonyymi: ei ehdikään :) ! akryylineuleenkin käyttöikä kasvaa huimasti, jos se ei joka käytön välissä pesuun eksy! :)

Janna: se on kieltämättä ihana :)

anonyymi: jos maltat viikon verran odottaa, niin julkasen loppuvuodesta uudestaan ne lukemani kirjat tän blogin puolella :) ja hyviä kirjavinkkejä löytyy ehdottomasti myös tän postauksen kommenttiboksista: http://rokkirekki.blogspot.com/2011/08/kirjastoreissun-innoittamana.html

 
22. joulukuuta 2011 klo 16.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi mukavan oloinen asu, sopivat hyvin yhteen. (:
Täällä myös yksi, joka ei tykkää pestä vaatteitaan usein, koska en hikoile paljoa mitään..missään tilanteessa. Vaatteet vain haalistuu ja itse kannatan eko-ystävällistä elämäntapaa, joten senkin puolesta. Aina kyllä pesen, kun kaupasta tulevat, että saa ylimääräiset mömmöt pois. Itse tuuletan vaatteet aina illalla ja ennen nukkumaanmenoa haen kaappiin. (:

Pst. Onnea voittajille! (;

 
22. joulukuuta 2011 klo 20.05 , Blogger Mutteri kirjoitti...

Kyllä on ollut hyvä onnetar, kerrankin muakin lykästi arvonnassa. Lähetin osoitteen sähköpostilla, kiitos vielä kovasti! :)

 
22. joulukuuta 2011 klo 22.10 , Anonymous Rii kirjoitti...

Täällä ihan samaa mieltä vaatteiden turhasta pesemisestä! Mullahan voi joskus olla farkut puolvuotta pesemättä, jos eivät likaannu. Ulos vaan hetkeksi tuulettumaan!

 
23. joulukuuta 2011 klo 1.07 , Blogger Nata kirjoitti...

elokuusta heh.. mulla on pinollinen neuleita, jotka eivät ole koskaan nähnetkään pesukonetta. ja hmm, siis vuoden parinkin vanhoja neuleita.
mun pointti tässä asiassa on se, että kun on tarpeeksi valinnanvaraa, ni vaatteet ei likaannu. tajusin esim etten oo käyttäny joitakin paitoja viimeiseen puoleen vuoteen (tai pidempäänkin) kertaakaan. farkuissa on niin paljon valikoimaa, ettei niitä tartte pestä varmaan seuraavaan 10 vuoteen :D kumpi nyt on sitten ekoteko, pesu vai uuden osto, sitä voi joku muu pohtia..

 
23. joulukuuta 2011 klo 14.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo mä en kanskaa tajua sitä vaatteiden ylikovaa pesemistä. Miks pestä jos siinä ei oo tahroja, ku kerta voi tuulettaa? Mun yks ystävä pesi ennen farkkunsa tyyliin yhden pesun jälkeen, mutta sit mä aloin vähä saarnaamaan sille nii nyt seon jo vähä oppinu ! :D

 
27. joulukuuta 2011 klo 22.12 , Blogger llaura kirjoitti...

Marie: mua ei jotenkin ne kaupan mömmötkään niin paljoa häiritse, koska monesti jo se eka pesu näkyy varsinkin akryylissa.. :D

Mutteri: toivottavasti on livenäkin mieluisat korut!

Rii: hyvä homma!

Nata: toki mullakin moisia löytyy, mutta jos toi neule on ostettu vasta elokuussa, niin onhan se sille vaikeaa olla käytössä pidempään ollu pesemättömänä ;) ja siihen nähden miten hurjan paljon oon totakin neuletta käyttäny niin hyvin on tuuletukset kuitenkin riittäny :)!

anonyymi: haha, tätä pesemättömyyttä kannattaa ehdottomasti jakaa ystävillekin! :D

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu