Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Joulufiilistä viime vuodelta

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulufiilistä viime vuodelta















Kaivelin tuossa yksi ilta aikani kuluksi vanhaa blogiani, ja koska viime jouluna oli ehkä hippasen talvisemmat fiilikset, niin laitoinpa nyt vähän tunnelman nostattamiseksi tännekin näitä kuvia vuoden 2010 aatonaatolta. Jotenkin mun villi veikkaus on, että tällä kertaa ei tossa järven jäällä Elvin kanssa ulkoilla, aikalailla saa olla onnellinen, jos maa edes muistuttaa valkoista aattopäivänä.. No, kai se joulu tulee lumettomuudesta huolimatta, mutta on mulla ehkä hitusen jo ikävä lunta! Mitenköhän kauas pohjoiseen pitäisi ajella vielä Varkaudesta eteenpäin saadakseen valkoisen joulun?! Iisalmeen? Kajaaniin? No Oulun korkeudella varmaan jo on enemmän lunta, eikö ?!

Ja hei, jos ette ole vielä kerenneet osallistua tuohon koruarvontaani, niin käykääpä heittämässä sinne suunnille vielä kommenttia, aikaa on tänään kello 23:59 saakka olla mukana tavoittelemassa jompaa kumpaa korusettiä! Tänne siis mars! :--)

Tunnisteet:

24 kommenttia:

21. joulukuuta 2011 klo 11.09 , Blogger Tapsa kirjoitti...

Voi tuota lumen määrää !!! En oo mikään talven/lumen ylin ystävä, mutta kieltämättä tommoset maisemat tois sitä joulufiilistä enempi, kuin toi kurakko, mikä pihalla nytte on O__O !

 
21. joulukuuta 2011 klo 11.28 , Blogger Nina kirjoitti...

Eikä, ihania kuvia! Mulla on ihan kamala ikävä lunta, tuo tänään Helsinkiin satanut säälittävä sohjokin tekee minut niiin onnelliseksi :D Me ajellaan perjantaina Rovaniemelle, siellä on lunta! Ei paljon, mutta on kuitenkin <3

 
21. joulukuuta 2011 klo 11.28 , Blogger iitres kirjoitti...

eipä täällä oulussakaan oo kuin muutama sentti, ikävä on lumista joulua! ja kaikista parasta on kun hoidan lapsia iltaisin, niin he kyselevät miten joulupukki pääsee perille. selitteleppä niille sitten siinä:D

 
21. joulukuuta 2011 klo 11.43 , Blogger Riikka kirjoitti...

Älyttömän ihania kuvia! Ja lunta!! Äääh, tulisi heti vähän enemmän joulufiilis jos sataisi lunta..

 
21. joulukuuta 2011 klo 11.48 , Blogger mira kirjoitti...

joo ei ihme, että tänä vuonna ei suurempaa joulufiilistä ainakaan täällä suunnalla ole. missä se lumi ja pakkanen oikein on?! kivat joulut laura! Ü

 
21. joulukuuta 2011 klo 11.58 , Blogger Sohvi kirjoitti...

Mää muistanki osan näistä kuvista, aivan älyttömän kauniita lumisia maisemia <3. Täällä Oulun lähettyvillä on jonkun verran lunta, mutta lähes joka päivä ollaan plus-asteilla eli puut on aika lumettomia ja vesisadettahan tuo on jouluaatolle näyttäny :(. Hassua, ku kahtena edellisenä jouluna on joulupäivänä ollu täällä yli -30 pakkaset, nyt ei ihan taida olla :D. Haluaisin paljon enemmän lunta ja sitä pakkasta, koska oon talvi-ihminen :).

 
21. joulukuuta 2011 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kyllähän täällä oulussa vihdoin on jo jonku verran lunta mutta ei läheskään niin paljon ku yleensä:( ja järvenjäälle ei oo kyllä mitään asiaa:D

 
21. joulukuuta 2011 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täälläki oulussa aika loskaa kyllä vaikka on tuota lunta tullukki. kunpa tulis pakkaset ja kunnon kinokset ja puihinki lunta <3ihania kuvia!

-aino

 
21. joulukuuta 2011 klo 12.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kajaanissa on ainaski paljon lunta jo :))

 
21. joulukuuta 2011 klo 12.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hälsingar från Uleåborg. Ei täällä kovin paljon lunta ole, maa on juuri ja juuri valkea, mutta tiet ovat melkolailla loskaa. Ankeaa, vaikka on tämä parempi kuin ei lunta ollenkaan. Mutta lähden jouluksi Kajaanista vielä ylöspäin ja siellä kuulemma lunta on!
Toivottavasti sinäkin saat nauttia lumesta, tulisipa joku yllärilumisade ja valkea joulu olisi pelastettu joka puolella Suomea. <3

Kiitos kivasta blogista, mukavaa joulua!

 
21. joulukuuta 2011 klo 12.26 , Blogger Laura kirjoitti...

Myö oltiin pienellä joululomareissulla poikaystäväni kanssa Kajaanista noin 70km pohjoiseen, sunnuntaina kotiuduttiin, ja siellä oli kyllä ihan nollakelit edelleen, harmi vaan. :( Samanlaista loskakakkaa kun täällä Keski-Suomessakin!

 
21. joulukuuta 2011 klo 13.23 , Blogger Salla kirjoitti...

Tuli vähän masis noista kuvista, haluun lunta! :D Tuntuu, että ois joku ikuinen lokakuu meneillään, kun syystakkeja voi huoletta vieläkin käyttää ja pihalla on tollasta..... Noo, ehkä ens jouluna parempi tsägä :D

 
21. joulukuuta 2011 klo 14.21 , Blogger Sade kirjoitti...

Onhan sitä täällä oulussa vähän, mutta nollassa menee lämpötila koko ajan ja mua pelottaa että nuo vähätkin lumet vielä sulaa.. :(

Haluan sellaiset kunnon kinokset, niinkuin noissa sun kuvissa!<3 Pakkanenkaan ei haittais!

http://kisstherain-sade.blogspot.com/

 
21. joulukuuta 2011 klo 14.51 , Anonymous Ilona kirjoitti...

Ihana blogi<3
Mut kun klikkaan itteni tänne niin aina johonkin kohtaan tekstejä tai kuvia ilmestyy sellanen n. 3x3cm kokonen valkonen neliö, jota ei saa pois. täähän siis vaikuttaa kuvien ja tekstin näkyvyyteen joten ei oo kivaa. :(

Oonko ainoa, kenellä on tämä ongelma?

 
21. joulukuuta 2011 klo 15.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi laura tosi ihania kuvia! oon monta kertaa ja monelle jo sanonu, että ei sillä ulkoilmalla niin suurta väliä, kun tekee joulun sisälle ja sydämeen :)

 
21. joulukuuta 2011 klo 15.30 , Blogger HerminiCa kirjoitti...

Voi että kun on kauniita ja tunnelmallisia kuvia!Rakastuin eniten kyllä tuohon missä hauvelisi juoksee tuossa lumessa ja taustalla on ihanaakin ihanemmat talviset maisemat!

http://herminica.blogspot.com

 
21. joulukuuta 2011 klo 15.32 , Blogger llaura kirjoitti...

ilona: mitä selainta käytät? jos Exploreria, niin äkkiä selain vaihtoon, sillä on muutenkin ongelmia googlen sivujen kanssa :) jos taas sulla on jo esim mozilla tai chrome, niin sit en osaa sanoa mitään :o tästä on ennenkin tultu sanomaan, mutta mulla ei näy omilla selaimilla tuo ollenkaan niin en oo asialle osannu mitään tehdä.

 
21. joulukuuta 2011 klo 17.30 , Blogger hennu kirjoitti...

mitä ne oululaiset täällä supattaa :)?! mä oon tyytyväinen kyllä tähänkin lumimäärään, onhan maa sentään lumen peitossa ;)! no, perjantaina suunta kohti kuusamon joulua, ja siellä on aivan varmasti luminen joulu :> toivotaan että varkauteenkin tulis edes vähän lunta!

 
21. joulukuuta 2011 klo 19.13 , Anonymous Janna kirjoitti...

Täällä Kalajokilaaksossa on paljon lunta, ja saa kolata koko ajan lisää että pääsee paikasta toiseen! Luikasta on myös.

 
21. joulukuuta 2011 klo 19.19 , Anonymous Hanna kirjoitti...

Itse pääsin onneksi pakoon etelän ainaista vesisadetta tänne Kajaaniin. Täällä on oikein kivasti lunta ja puut on ihanan lumisia! :)

Mutta ei kyllä kuitenkaan ihan vedä vertoja noiden sun kuvien maisemille :(

 
21. joulukuuta 2011 klo 21.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihastelin näitä kuvia jo viime vuonna ja edelleen tykkäilen niistä. :) Voi kun olisi lunta aattona edes hienoinen kerros maassa. :> Aamulla satoi vähän, mutta eiköhän ne ennen aattoa taas häippäse...

 
21. joulukuuta 2011 klo 22.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onneks lähen varkaudesta rukalle jouluks, siellä vissiin ainaki on enemmän lunta, mut ei kai sielläkään niin paljon kun yleensä, yhyyyyy! hei lumen takia nimenomaan aattelin et täällä suomessa tulis se joulufiilis mitä aiemmin ei ollu (oon vaihdossa ulkomailla) :D mutta joo, toivotaan et pohjosessa sitä lunta oikeesti löytyis!

 
22. joulukuuta 2011 klo 23.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä meillä Kajaanissa ol jo ihan lunta. Mut onneks on ihan kivasti täälä Oulussaki. Sais vaan tulla pakkasta, niin noi puutkin sais lunta :)

 
23. joulukuuta 2011 klo 7.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kajaanin seudulla on kuulemma enemmän lunta kuin täällä oulussa! sinne siis ; )

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu