Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matka-asua ja joulustressiä

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Matka-asua ja joulustressiä



Siinä asua lauantailta, eli matkustuspäivältämme Tallinnaan. Lähtö oli yhdeksältä, metroon tosin piti täältä idästä hypätä jo seiskan maissa, että ehdittiin ajoissa satamaan. Oli muuten joku jäätävin laivamatka ikinä, itsehän inhoan laivan pientäkin keinumista, ja nyt kun vedettiin sit sellasessa kivassa pienessä joulukuumyrskyssä, että aallot oli sellasia vajaa parimetrisiä.. Voin kertoa, että oli hieman paha olla. Olin niiiin kiukkuinen ja huonotuulinen koko laivamatkan, Kimmo parka... Onneksi fiilis hieman parani kun päästiin satamaan ja hotellille, etenkin kun luvassa oli shoppailua pitkästä aikaa!

Ekana Tallinna-päivänä kierreltiinkin kaupat ja kauppakeskukset, käytiin lounaalla Vapianossa (nam!) ja myöhemmin maailman hirveimmän räntäsateen saattelemana illallisella Beer Housessa. Jälkimmäisessä oli hyvin vahvasti kyllä Kimmon tyylistä ruokaa, mutta itse en ko. mestaa ihan muille kasvissyöjille lähtis niinkään suosittelemaan.. :--D Seuraavan kerran voidaan etsiä sellainenkin rafla, josta listalta löytyy useampi kuin yksi omaan ruokavaliooni sopiva laji.. Vaikkakin tuo yksi ainoakin oli varsin ok!

neule: Cubus / huivi: Zara / housut&toppi: JC / laukku: H&M

Nyt on muuten myös ihan muutamaa pikkujuttua vaille hankittu joululahjatkin tänä vuonna, oli muuten eilinenkin sen takia varsin tuskainen päivä.... Armaat vanhempani olivat käymässä Varkaudesta, he lähtivät shoppailemaan Itäkeskukseen ja itse suuntasin keskustaan - ja varsin pian huomasinkin olevani heille mukava apuri, sillä sitä mitä he eivät Itiksestä löytäneet, oli mun tehtävä noutaa jostain keskustan liikkeestä. Parhaimmillaan toki niin, että olin juuri käynyt Stockalta hakemassa lahjan X ja päässyt ihan toiselle puolelle keskustaa, kun soitto kävi, että haeppa Stockalta vielä lahja Y. Ok. No, onneks tää toimi myös toisin päin, pistin itse asiassa porukat hakemaan mun puolesta kaksikin Kimmon lahjaa. Säästyin suuremmalta roudaamiselta ja sain nuo molemmat lahjat piiloon jo Varkauteen rakkaani uteliaiden kurkkimisyritysten varalta, näppärää! :--) Mutta oli sen verran kyllä rasittava päivä, että ensi vuonna ostan ihan varmasti kaikki lahjat netistä. Tai meiltä töistä.

Ja nyt lähden askartelemaan joulukortteja, täysin ajoissa kun huomennahan se viimeinen postituspäivä vasta on! Sen jälkeen syön vaan pipareita enkä ajattele koko joulua ollenkaan ennen ensi viikkoa!

Tunnisteet:

7 kommenttia:

14. joulukuuta 2011 klo 10.37 , Blogger Kissis kirjoitti...

Sanon Vapianoa aina Paviaanoksi. :P

Siis kai sulla herranjestas oli tossa vielä takki päällä?!

Hitto kun mäkin haluaisin päiväks Tallinnaan, mutta ketään muuta ei innosta. :(

 
14. joulukuuta 2011 klo 11.47 , Blogger bonbon kirjoitti...

Moikkelis!
Joo mä tilasin kaikki lahjat netistä paitsi muutamat, jotka ostin töistä. :D Helppoo, kun on kaupassa töissä :-)

 
14. joulukuuta 2011 klo 12.15 , Anonymous noora kirjoitti...

Täällä kans yks, joka ei tykkää keikkuvista laivoista. Hyh, voin vaan kuvitella miten kamalaa mahtoi olla. :S Mulla on jouluostokset ikävästi vaiheessa, onneksi vielä ehtii! :D Inhoan yli kaiken sitä jouluostosruuhkaa, joten etenkään viikonloppuna ei huvittaisi yhtään lähteä nostattamaan verenpainetta jäätävän tungoksen sekaan. Yhh. Ens vuonna ostan kyllä lahjat ajoissa! (näin uhkailen joka vuosi, koskahan tää oikeasti tapahtuu..:D)

 
14. joulukuuta 2011 klo 12.36 , Blogger kinaolivia kirjoitti...

Ihana asu :) Mäki haluun Tallinnaan !

 
14. joulukuuta 2011 klo 14.08 , Blogger Emski kirjoitti...

Itekkin haluaisin Tallinnaan shoppailemaan! :)

http://coloryourstylee.blogspot.com/

 
14. joulukuuta 2011 klo 16.22 , Blogger llaura kirjoitti...

kissaämmä: kiitos huolenpidosta, mutta kyllä mä tosiaan ihan takki päällä ulkona kuljin, hetken sitä tarkenee kuvan oton ajan onneks kuitenkin olla ilmankin :D

bonbon: haha joo, ois ihana päästä kans joskus helpolla noiden lahjahankitojen kanssa, mutta mua pelottaa nettitilauksissa et sielt tulee joku iso saapumisilmotus niin et K ehtii nähdä sen ja se tajuaa jo siit mitä oon tilannu :D

noora: joo näin mäkin aina vannon, ja silti oon liikkeellä vasta pari vk ennen joulua?! miten siihen jouluntuloon havahtuukin joka vuosi aina niin myöhään :D

karoliina: kiitos!

Emski: no siitä vaan otat ja lähdet :)

 
14. joulukuuta 2011 klo 23.11 , Blogger Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihana tuo neuletakki, niin kivan ja lämpinmän näköinen.

Mä olen tänä vuonna laiska ja lähetän valmiita joulukortteja tosin ne on tarkkaan valittuja ja vähän erilaisia :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu